tjululu

Hallojsan allehooopa.
De senaste dagarna har jag gått under namnet halte-Manda eftersom jag i fredags fick ett skoskav som sedan urartade totalt och blev helt blått o infekterat och hemskt, ett tag trodde jag faktiskt att jag blivit blodförgiftad! :-o usch ja. Igår fick jag nog av att ha så himla ont och halta runt vart jag än skulle - jag kunde ju inte ens festa ordentligt i lördags :( hade så ont så mitt festhumör bara dog :/ Så i alla fall ringde jag 1177 (sjukvårdsupplysningen) och kvinnan där ställde massor av frågor och sa åt mig att skulle jag få feber eller frossa så måste jag till akuten, annars skulle jag vänta till idag och åka till vårdcentralen istället. Fick ingen feber och inte heller någon frossa så jag bokade tid hos distriktssköterskan idag och hon tvättade av såret och satte på nån form av plåster. Jahapp, det är den svenska vården i ett nötskal. Tack för det, kände ju mig utskrattad och dum precis som om jag skulle gå till doktorn för ett futtigt skoskavs skull!? NEVER.
nämen oj så bra det blev :P jag skulle ha det där plåstret på i flera dagar o jag skulle duscha med det och allt, vilken tur då att det var vattentätt :O
Anyways... idag började top model sverige på tv3, yeeey. Jag såg det förstås och blev så himla ledsen när Thoko inte fick vara med och tävla, hon var ju så himla söt och hade lätt vunnit hela skiten om hon bara fått vara med :O Nej, IZZZZZZZZabella Scccccurupco o bögen valde zlatans syster istället, buuuuh :/ tyckte jag var synd. Men men. De har tydligen ingen näsa för sådant, he he he.
Blev såhär ledsen när Thoko åkte ut :(
Kul fakta är att Jamilla som nu är en av de tio utvalda i top model, förra året sökte till idol, där gick det dock inte lika bra :/ in case ni känner igen henne för det gjorde jag men kunde inte sätta pekfingret på var jag sett henne förut. Nu vet ni och jag :D
Vad mer?
- I lördags var jag i Malmö med mina kära grannar Sara & Lina, där byggde vi våra naglar hos Pleasure Divas :) tog en himla tid men det blev superfint :)
- I torsdags var jag med Sara & Lina på Nova Lund där vi såg Sara från big brother :D coooooooolt. Vi shoppade också såklart, det var ju liksom syftet med att åka dit, att vi såg Sara var liksom som ett kul extranummer :)
- Jag och Lina var på bio i Tomelilla i torsdagskväll och såg "new years eve" kul och mysig film :) Ashton Kutcher is to die for!
- I söndags hyrde vi film och glodde på film hos mina grannar :) såg Nawals hemlighet och Dinner for Schmucks.
- Igår hämtade jag ut mitt paket från nagelgiganten så jag kan börja bygga naglar med gele själv :) ska öva på lillsyrran :)


Imorgon skall jag jobba mellan sju och sju :-O bäääääh, och jag som mår kass :( får hoppas jag orkar hela dagen, känner hur febern börjar komma krypande :/

Skorna jag haltat omkring i eftersom de inte har någon häl :) inte världens vackraste och definitivt ett ganska grovt modebrott nu för tiden men de var sköna och jag hade iaf inte lika ont i hälen :)


Mitt nagelbyggar-kit :) med uv-lampa och allt man behöver :) (y)


Nu ska jag föna håret, kolla om jag har feber och sedan lägga mig för att sova, bara in case att intresseklubben sitter nånstans och antecknar detta :D

RSS 2.0