Hejsanhej

Slänger in ännu ett litet inlägg innan kvällen är slut :) När jag kom hem från jobbet käkade jag lite och sedan fixade jag med färgen i håret, satte i, färgade utväxt och grejer och nu har jag sköljt ut håret igen och det blev fint som jag hoppats på :) använder dock samma färg som jag gjort nu på senaste tiden! Så att det inte blir en jäkla massa olika färger i håret! :)
NU ska jag vänta på att min kille ska ringa.. han halvsov så han skulle bara vakna till ordentligt sa han. Hoppas inte det dröjer alltför länge... :P
Imorgon bär det av till Malmö med mina kära, Sara & Lina :) <3

Sunday

Hey alla vänner :) sorry för crapppppy update. Ni vet, jag har så mycket på gång så bloggen glöms bort, hehe, skämt åsido!
I tisdags åkte vi upp till huvudstaden för att se Foo fighters på onsdagskvällen, blev en härlig vistelse i Sthlm, dock lite regn första kvällen.
Konserten var helt fucking amazing! Grymt som fasiken. Sista dagen gjorde vi ett shoppingbesök på gallerian och sedan stannade vi till i Norrköping på vägen hem och gjorde ett litet stadsbesök där, superfin stad det ni! Vi käkade även lite lunch där!
Kom hem runt elva - halv tolv i torsdagskväll. Började jobba kl 07.00 dagen därpå, puh. Jobbigt men jag klarade mig igenom dagen trots lite för lite sömn!
Midsommarfirandet ägde rum nere hos mina underbara grannar Sara & Lina, som satt upp ett stort tält i trädgården och fixat så fint :) Jag fixade tårta till allihopa och det blev mkt uppskattat! Killarna blev inbjudna på korvfest hos några grabbar i ett hus en bit ifrån där vi var. De kom dock tillbaka när det blev lite för utflippat för att vara najs.
Natten slutade väl runt halv två nånting! :)
Idag är det jobb på schemat, 14 - 21.15. Sen imorgon är jag ledig och det ska bli riktigt najs.
Det var nog faktiskt allt för nu, see you latero.

wateraid

Lovely espadrillos från H&M wateraid, 99 kr. Hoppas på att det kanske möjligen finns ett par kvar i min storlek i malmö, hansakompaniet. Åh, hoppas. Jag älskar espadrillos.

Måndag fast söndag

Guten tag denna soliga nationaldag den sjätte juli 2011. Vilket härligt väder vi bjuds på. Flaggan står i topp och jag har legat ute i solen och tryckt en hel timme. Tänkte ta nya tag nu snart och gå ut en stund till, mest för att få fin färg till studentfesterna på torsdag och fredag.
Igår åkte jag med Sara & Lina ner till en kiosk i stan och käkade glass i hamnen, myyys. Sen åkte vi ut till saltsjöbaden och gick längs med havet, så fint! :)
Ikväll ska jag träffa Josse som jag faktiskt inte sett på ett tag nu (trist) så det ska bli najs.
Imorgon ska jag jobba och på onsdag är jag ledig men ska in till Malmö för att köpa de sista studentpresenterna och även lite grejer till mig själv :)
Men nu, nuuu ska jag bara avnjuta ett glas flädersaft och lägga mig en stund till ute i solen. Sen ska jag trampa upp på stepmaskinen och röra lite på fläsket.
Så ser min dag ut, pusss!

Äpplen överallt

Finfina grejer med äppelmönster från tiger-stores. Jag ska in på onsdag till Malmöstad och skall absolut ge butiken på gågatan ett besök! Glasen är ju toppenfina och billiga, 2 för en tia. Som hittat! :)
här besöker ni deras hemsida

H&M

Liten väska till mobil eller kanske pengar/kort, skitnajs. Från h&m för en femtiolapp.

Goder kväller

Hej på er allesammans. Idag har varit en solig och fin dag :) hoppas den varit det hos er också. Jag börjar få lite solbränna nu, men bara lite. Haha. Förhoppningsvis blir det mer ju mer sol det är ;D mitt mål är att bli brun i sommar, jag brukar vara lite solskygg annars.. det kan lätt bli så svettigt och fööör varmt. Men jag ska försöka härda ut :P
Ja, big brother behöver jag väl knappt säga något om efter mina två mobilinlägg. Vet inte om jag ens behöver nämna att jag är besviken på att Martin inte vann? Jag har inte röstat någon gång under heeeela säsongen och nu idag när jag till och med röstade två spänn (ca 12 kronor!) så vinner han inte. Vilken skandal. Tänk om jag struntat i att rösta.. då hade kanske ödet haft andra planer och låtit honom vinna men det får vi ju aldrig veta.
Det var allt för mig, See you later aligator.

RSS 2.0