Happy birthday to me :)

Hej hopp! Idag är min 21a födelsedag, känns bra faktiskt :) inget så speciellt egentligen men alltid kul att fylla år :)
Har fått många fina presenter som jag kommer att visa er här på bloggen vid senare tillfälle. Av mina föräldrar o syster fick jag: Guess - seductive parfym, en fin bok, pengar, en jättefin silverring, CLEAN shower fresh bodylotion och lite annat kul :)
Vad jag fick av mina vänner fick ni se tidigare i veckan då jag fick present från dem redan i lördags :)
Av Alex fick jag en jättejättejättesuperdupermegafin thomas sabo ring, fick själv välja ut vilken jag ville ha och så betalde han. Såååå fin :) Jag valde en silverring som är som en vinge som sluter sig om fingret, med svarowskikristaller :) de hade dock inte den i lager så den skickas hem till mig så jag förhoppningsvis får den i nästa vecka :) Plus att han har bjudit mig på tårta idag och varit extra snäll mot mig. Fast det är han ju alltid såklart!
Nu har Alex åkt iväg till Norrköping igen och min lilla kise också :( Saknar dem redan men nu är det ju inte mer än en vecka tills jag träffar dem nästa gång :) det längtar jag efter!
Men imorgon blir det kul hela dagen; En tripp till Ullared med Connie <3 och min syster & hennes vän Johanna :) ska bli så kul! :)
Tack för alla gratulationer idag :) I love you all!

Guten tag - 25 - 10 - 2011

Helloj! Idag är det två dagar kvar till min tjugoförste födelsedag! Grymt!
Idag blir det jobb från 14 till 21.15. Imorgon blir det shoppingtur/inspirationstur till Malmö och på kvällen middag med Alex & familjen för att fira min dag en dag i förskott. Torsdag fyller jag år och Alex åker tillbaka till Norrköping och på fredag blir det Ullared och en tur till Gekås, jaddddååååå! :)
Det var väl allt för nu, dags för smink & håruppsättning :) sen går jag till jobbet! (fy tusan vad kallt det är ute nu btw :/ )
Puss & kram

bags

Ny väska från victoria beckham i vinrött eller varför inte en i grönt från gucci. Hade inte suttit fel om man hade några tio-tusen över, minst. Väskorna hittar ni på net-a-porter

Måndag


Maui's present från Alexs föräldrar: ett stort och fint klösträd och hon älskar det! :)






Hellosan!
:) Idag vaknade jag sent, så sent som tolv, länge sen jag sov såååå länge! ^^
Klockan två hade jag och mormor bokat in ett besök på ICA och så blev det:) provsmakade sweetie som mer var suris haha, besk och sur som tusan och ja, vi handlade där- mer än så hände inte i butiken.
Körde hem mormor, pratade lite med morfar och lämnade av deras varor och nu är jag precis hemkommen :)
Imorgon ska jag jobba 14-21.15, onsdag ska vi åka till Malmö; jag, Alex, Evelina och hennes vän. På torsdag fyller jag 21 och samma kväll åker Alex tillbaka till Norrköping :(
På fredag är jag ledig och då ska vi åka till Ullared, yeeeeej, jag, syster, hennes kompis och eventuellt någon mer :) Ska bli superkul, köpa julklappar och grejer! :)
Nu ska jag städa på rummet och skriva inköpslista :) för övrigt har jag inte så mycket mer än så planerat idag!
Puss & Kram

inredning, design & vackra rum













WEHEARTIT




Lördag, del 1

Fin prinsesstårta som jag & Alex fixade! :)


Den superfina rosen gjorde Alex till mig, så fin! <3 han borde bli konditor med de skills han sitter inne med! :)
Connie & Maui innan vi begav oss till förfest! :)


På väg till Masseck mötte vi en väldigt mysig liten (stor!) kise, den var så kelen att jag och Connie hamnade långt efter de andra som fortsatte gå medan vi stannade och klappade katten. Ville inte lämna den, den verkade så ensam! :(



Anton och kvällens värd Masseck fixar med musiken :)


Connie var glad :)


Connie, Sara & Jessica <3



Och eftersom min dator segar sig hemskt mycket just nu så får jag återkomma med bilder i ett del 2 inlägg! :)

Målaren kommer


Spacklad vägg, ungefär samma grå färg som spacklet har kommer även väggarna att ha!


Grejer ihopsmackade i mitten av rummet.. jäkla röra!


Vi ställde sängen på högkant så att den är ca 2,5 m rakt upp i luften, Maui kom snabbt på vilket bra utkiksställe det var och lade sig tillrätta där!


Lilla kisen somnade till och med högst uppe på sängen! Så söt! <3


Halloj.
Tänkte visa er bilder på hur lägenheten i dagens läge ser ut, eller ja, i torsdags såg det ut såhär, vid det här laget ska alla väggar vara gråa men grejerna står kvar i mitten av rummet tyvärr, kunde inte målaren ha satt dem tillrätta också!? Haha.

Vackra rum och fina design & inredningsdetaljer :)













WEHEARTIT

last saturdaynight

weheartit.com
Hallelåsan! :) igår var en helt suverän kväll. Först hade vi lite gäster; mormor, morfar, kusin + hennes föräldrar och familjen och Alex såklart som käkade tacos och tårta här :) goooott!
När klockan blev lite över nio kom Connie hit och fick sig en bit tårta hon med:) fick jättefin present av henne, örhängen och en blingig ring :) hon vet hur mycket jag älskar bling bling! Sen begav vi oss ut på gatan för att möta upp mina kära grannar; Sara, Lina och Anton var självklart också med, och Linas dejt, Paul :) kuligt! :)
Självklart fick jag present även av dem :) funny story faktiskt, för ca 4-5 månader sen var jag med Sara & Lina på Nova lund, jag och Sara kollade på smycken inne på topshop och jag hittade ett jag tyckte var jättefint, stod och velade länge eftersom det var så fint men samtidigt ganska så dyrt. Det blev inget köp då och igår fick jag veta att Sara skickat iväg Lina när jag och Sara var på bikbok för att köpa det halsbandet till mig. Så sööööta! :) Så mitt superfina halsband fick jag :) och ett jättefint kort som de sett och tänkt på min blogg ^^ och en fin höstbukett!
Jag sprang hem och lämnade buketten och därefter gick vi till Masseck och festade loss :) allsång och grejer. Så himla skoj! Kändes som att alla hade skitkul! Vid tolv gick vi mot stan och var framme på Donna gina lagom till kvart i ett (de stänger ett).
Connie bjöd mig på en vodka lime som vi fick hinka i oss då vi hade ca fem min på oss att tömma glasen, haha. Men goood var den! <3
Därefter blev vi hungriga och gick till den givna; Rayans, köpte kebab och käkade :) Jag och Alex delade en rulle, fullt tillräckligt!
Och slutligen gick vi hemåt igen, mot Masseck och efterfest!
Heeeelnöjd är jag med kvällen! tack även till Alex & Jessica för choklad och jättesött kort :) SÅ SÖTA VÄNNER HAR JAG!
PUSS & KRAM. (bilder från kvällen kommer!)

TATTOES









WEHEARTIT

TATTOES











WEHEARTIT

TATTOES











weheartit


TATTOES











weheartit


Guten tag


Maui somnade ovanpå grejerna jag packat!


Hej på er! Idag hade både jag och Alex sovmorgon eftersom han har tenta idag så började de inte förrän klockan två :) skönt att sova ut! Har faktiskt inte varit på gymmet idag, men man behöver ju faktiskt inte gå dit varje dag heller!
Jag har haft fullt upp med att städa och packa ihop grejer inför imorgon då målarna kommer! Jag har dessutom tvättat lite idag och diskat OCH gått ut med soporna! :)

Nu sitter jag och väntar på att Alex ska komma hem :) de får sitta med tentan enda till 18.00 och det är ju ganska omfattande som jag förstått det och därmed kommer Alex förmodligen sitta hela tiden ut i princip :)

Nu kom Maui precis och satte sig i mitt knä :) ibland är hon så gullig och vill sitta nära men för det mesta hoppar hon mest runt och leker hela tiden! ^^


Det var väl mest det jag hade att rapportera härifrån :) vädret har varit trist hela dagen, regn och rusk, tur man är inomhus! Nu ska jag fixa håret :)



Puss & Kram!

TATTOES











WEHEARTIT

TATTOES












WEHEARTIT

Betsey Johnson överraskar positivt! RTW spring 2012

Hos Betsey Johnson får man en endaste stor blandning av Lady Gaga, virgin Mary, beauty padgent, Barbie, moulin rouge, Frankensteins brud, rockchick och så lite trettiotal kanske!?

Jag klickade in på Betsey Johnsons kollektion och förväntade mig inga stordåd då jag brukar bli ganska besviken och de flesta av hennes tidigare kreationer varit väldigt plottrigt och rörigt och inte alls har känts mode. Men OJ! Detta är ju så coooolt. Jag älskar det! Det är fortfarande en enda röra men samtidigt finns det verkligen en tydlig röd tråd igenom hela kollektionen och det känns mer stilfullt än tidigare, fortfarande sådär lekfullt och kul men ändå mer elegant. I love it!

bilder: style.com















Alexander McQueen, spring 2012 rtw

Alexander McQueen, vad kan man säga? Gaaaaaaaalet som vanligt! Lady Gaga would love this säger jag bara. Kolla in första bilden - batgirl eller? Det är helt crazy men samtidigt så häftigt, fina färger - nytänk. Som alltid hos Alexander McQueen, tror inte jag behöver säga något mer. Bilderna talar sitt klara språk.














bilder från style.com


Spring 2012 rtw

Kikade in på style.com och kollade in lite catwalkbilder, spring 2012 rtw, nedan kommer några fina vårfavoriter. Måste säga att Acne gjorde mig besviken, så tråkiga, manliga kläder.
 Alexander Wangs kollektion var väldigt sportig och vissa av plaggen häftiga och funktionella kändes det som MEN, jag att alla modellerna har blött hår - eller är stajlade så att håret ser blött ut åtminstone - är ingen hit, jättefult, ser slarvigt ut, big no no!
Balenciagas kollektion var cool, knäppa former och färgglatt. Kul! :) ovanligt.

Något som syns väldigt mycket från de olika modehusen är ljust jeans, både på byxor, västar, skjortor, etc. Kan vara snyggt men får lätt en outfit att se väldigt avskalad och lite för mycket vardag för min smak. Balmain kändes inte alls så rough som det brukar göra och det gjorde mig faktiskt besviken men sen å andra sidan är det också vår-kollektionerna och de är ju alltid så mycket ljusare och lättare än höst/vinterkollektionerna.



10 Crosby Derek Lam, spring 2012 rtw



3.1 Phillip Lim, spring 2012 rtw



Alexander Wang, spring 2012 rtw



Balenciaga, spring 2012 rtw



Alla bilder style.com


Måndag 17/10

Hej på er! Vaknade tidigt imorse som vanligt då Alex skulle upp och gå till skolan :) bestämde mig för att gå till gymmet och få det avklarat så nu är jag precis hemkommen! Har ganska ont i kroppen nu faktiskt, haha, men det är ju bara ett bevis på att jag jobbat hårt och förhoppningsvis börjar det synas resultat ganska snart!

Nu ska jag äta en välbehövlig frukost i form utav bullar som jag köpte på ICA, tyckte att jag kunde vara värd det! :)


Uppdaterar mer under dagen!


Puss & kram från Norrköping :)

Inspiration












Tattoes









Jag har funderat på att göra en liten, liten tatuering, var tänker jag inte berätta än. Får se om det blir av men en liten, nätt, enkel och inte sådär plottrig och stor. Det är fint tycker jag. Den ska sitta på ett ställe där man kan visa folk om man vill och även dölja den om det krävs :)

Kanske ett fint ord eller någon kortare mening? Eller bara någon liten söt figur av något slag! Har ni några förslag och idéer så är det bara att skriva :) jag behöver inspiration! De flesta tatueringsbilderna på internet är stora som in i och inte sådär små och nätta som jag skulle vilja ha! :)

Alla bilderna kommer från weheartit

Söndagkväll


Jag & Maui

En ganska lyckad knut :)



knuten :)



Jag ikväll :)







Hallojsan!
Sitter fortfarande ensam i lägenheten men har fått en hel del gjort! För det första har jag ju faktiskt bloggat en hel del idag, yeeeej for me!
Jag har diskat, eftersom vi inte orkade göra det igårkväll. Jag har gymmat imorse och tänkte gå upp tidigt imorgonbitti när Alex ska till skolan och göra det igen :) bäst att hålla igång nu när man väl kommit igång!


Jag har packat ner en hel del av våra grejer i bananlådor då målaren ringde Alex i veckan och sa att de kommer och målar på onsdag- de skulle ju fixa det när vi flyttade in eller ja, det skulle ju vara fixat när vi flyttade in men när vi kom hit upp fanns det fullt av hål i väggarna, ful färg på ena väggen och ja, det såg allmänt knarkarkvart ut! Men nu kommer de i alla fall och målar, äntligen, så vi kan få upp våra hyllor på väggarna och kanske sätta upp en och annan tavla eller något. Äntligen kommer det kännas som att vi verkligen bor här!

Jag har även duschat, tagit mig tid och satt upp håret fint i min hårdonut :) bäddat sängen har jag gjort, sökt flera jobb, kollat på AWKWARD på MTV - ett av mina favvoprogram och ja, det var nog det jag hunnit med! :) inte illa pinkat en söndag som denna kan jag tycka! :)

På tisdagkväll kommer några killar från Alex klass och hjälper oss att flytta ihop alla möbler till mitten av rummet så att målarna kan komma till och hinna göra klart på en dag! :) Snällt av dem! :)


Nu får jag väl ta och hitta på något annat, se klart AWKWARD, fast det är strax slut :( och vänta på att Alex ska komma hem, han skrev för en stund sen att han skulle skynda sig men inte visste hur lång tid det skulle ta. Men han måste ju göra detta så att han klarar tentan :) det har jag full förståelse för! :)


Puss & Kram på er & en fortsatt trevlig söndag ;)


scars, rivmärken från en minikise










Tänkte bara visa er mina stackars ben! Maui tar hjälp av våra ben när hon inte kan hoppa tillräckligt högt och det gör SÅ IN I H-LVETES ONT! Såhär såg mina ben ut häromdagen, ännu värre nu! Men hon börjar lära sig att hoppa på egen hand, både på gott och ont! Haha.



ekorren satt i granen skulle skala kottar :)



När jag gick hem från gymmet imorse, vid tio ungefär hörde jag hur det prasslade i träden och när jag kikar upp sitter där en liten ekorre, så söt! Den var inte alls rädd heller, bara satt där på sin gren och stirrade på mig. Jag blev helt till mig då det är ganska sällsynt att man ser en ekorre - vad jag vet i alla fall!? Så jag stod där nere på asfalten och stirrade tillbaka och lyckades fånga den lille rackaren på en bild... ser ni den? :) ganska högt upp på bilden!

Två av våra middagar häruppe i Peking



Alex rullade egna, jättegoda köttbullar och ugnsbakade paprika :) till det hade vi potatismos :) jättegott! Bilden är dock väldigt dålig!



Jag lagade middag en annan dag i veckan, kyckling som jag stekte i en panna och sedan hällde i kokosmjölk och sweetchilisås, blev ganska gott faktiskt :) till det hade vi wokade grönsaker och nudlar!


Mausan sover på skrivbordet





Sveriges mest obekväma sovplats, vårt glas-skrivbord och där somnar Maui, troligtvis för att solen lyser in genom fönstret och gör det toppenvarmt och skönt att ligga där. Rolig kise det där!

En toppenbra uppfinning: hairdonut

Här har ni världens mest perfekta håruppsättningsredskap, allt som behövs förutom denna donutformade skapelse är några hårnålar och ett stycke tålamod.

Jag hittade min inne på glitter tidigare i veckan och blev helt till mig när jag såg vad detta var för en makapär! Att jag missat en sensation som denna, haha.

Här nedan får ni lite bilder på hur det kan se ut när man fått upp knuten :) så himla fint, ser ut som värsta röda-mattan-i-hollywood-frisyren!


79 spänn på glitter men har nu i efterhand sett att det finns billigare alternativ på internet! :)








Mina egna bilder på min hårdonut

















bilder från weheartit.com






bild från google


Lördag 15/10




Hej på er!
Igår var vi ute och åt god middag på Athena, kycklingfilé för min del och fläskfilé för Alex :) gott! Jag fick även jättefina rosor när Alex kom hem från skolan :) tack! :) <3


Idag har Alex varit och pluggat med några från sin klass, de har tenta snart! Lite tråkigt men jag har sysselsatt mig på bästa vis :) åkt till Hageby center såklart! :) Köpte inget särskilt, men det kan faktiskt vara kul att gå runt och titta lite också, få inspiration :)

Maui ligger på sin favoritplats och vilar just nu: på skrivbordet ovanpå gardinen vid fönstret :) hon måste ju ha koll på vad jag gör! :)


Ikväll ska vi förmodligen till gymmet, ganska sent, de har ju öppet dygnet runt så vi får se när vi orkar gå dit ^^ Alex skulle komma hem runt sextiden trodde han och därefter ska vi äta kyckling till middag med ris tänkte jag och sen ska vi käka lite snask: godis, läsk och chips. Vi köpte hem tidigare i veckan för att ha det igår men sen somnade vi båda igår så det blev inget av det, hehe.


Imorgon ska Alex också plugga och då ska jag gå upp tidigt och gå till gymmet igen :) det är så kul!


Nej, nu ska jag käka nåt litet till lunch, börjar bli lite hungrig faktiskt! :) Puss & Kram!

Fredag 14 Oktober

Hej! Idag firar jag och Alex 5 år tillsammans! :) lååååång tid! :)
Mina snälla föräldrar skickade oss ett vykort och gratulerade och satte in pengar på mitt konto som vi ska ha till en mysig middag :) såå snällt! Mormor och morfar har också hört av sig och gratulerat :) tack så mycket!


Jag är nyss hemkommen från gymmet, gick dit vid halv tio och var där i en timme och 20 minuter, körde på stenhårt, på crosstrainern, motionscykeln, löpbandet och självklart de vanliga gymmaskinerna! :) Härligt att vara igång igen :)


Imorse bjöd jag förresten Alex på fin frukost med stekt & kokt ägg, pannkakor, mackor, bacon och massa gott :) så snällt av mig! Haha.




Nu ska jag duscha och göra mig i ordning, sen tänkte jag dra ut en runda på stan, gick förbi cubus på hemvägen och spanade in en klänning med blå paljetter som såg hemskt fin ut från fönstret så den tänkte jag ta en extra titt på :) och sen tänkte jag gå förbi glitter och lite sådant :) ikväll tänkte jag ha min guldiga långklänning från H&M som jag köpte i somras, väldigt fin! Till klänningen tar jag min pälsjacka och några fina skor :) har inte bestämt vilka skor ännu! :)


Ha det fint, puss & kram!

Mausan








Söta lilla Maui :)

Goder afton, goder afton både herre och fru, vi hälsar eder alla en fröjdefull jul







Japp!
Hemma, slappar. Kort och konsist beskrivning på min kväll :) Vi har ätit köttbullar, hemmagjorda av självaste Alexander :) duktig påg det ni! Under tiden han stekte kydabollarna gick jag till affären och handlade lite.


Och så till veterinärbesöket alltså: jag tog först spårvagnen till södertull, Maui pep till en endaste gång. På södertull väntade jag på bussen och åkte sedan en bit, hoppade av på ingelstagatan och gick till smådjurskliniken som ligger precis hundra meter från hållplatsen ungefär. Katten var fortfarande tyst när vi kom in trots att där stod en stor jävla hund och gnällde/skällde, vi blev inkallade till ett av rummen och Maui fick komma ut ur buren, jag fick lyfta ut henne för hon var lite rädd! Sen höll jag i henne och tjejen på kliniken tog fram sprutan och Maui gjorde inte ett endaste ljud, hon försökte ta sig ur mitt grepp men det gick hur galant som helst!

Sen hoppade Maui in i buren och vi åkte tillbaka och samma sak gällde på hemvägen - inte ett pip från henne! Skönt att hon lärt sig att buren inte är farlig :)




Nu är jag arg på Maui, jag var i full gång med att föra över bilder från mobilen till datorn och vad gör katten? Hoppar upp på tangentbordet så att bilderna raderas och inte kan hittas någonstans, helt borta. Puts väck! Inte i papperskorgen, ingenstans. Kul! Det var bilder från när jag, Connie & Josse var ute i fredags och nu är de borta. För alltid. Man blir faktiskt ledsen! Inte för att Maui kan hjälpa det, hon vet ju inte vad som händer men hon vet att hon inte får hoppa upp på skrivbordet, men hon är fortfarande så liten så jag får väl bara acceptera att bilderna är borta men det är så himla trist när man blir av med något man inte vill bli av med! :(




Goooodmorning San Fransisco!

eller ja... Norrköping och Sverige i alla fall! Har sovit jättttteegott inatt :) Här skiner solen som aldrig förr, hur fint som helst och Maui har fått på sig sitt halsband, hon börjar vänja sig verkar det som :)


Jag är precis utkommen från duschen och ska nu leta reda på lite kläder att sätta på mig, klockan fyra har vi tid hos veterinären för vaccination :)



Annars händer inte så mycket, Alex är i skolan och slutar förhoppningsvis i tid så att han kan följa med till veterinären :) men vi får se!


NU: klä på mig och göra mig i ordning :) kanske hinner gå till affären lite snabbt innan vi ska iväg! :)



Puss & Kram!

Tisdaug

Godkväll på er! :) Idag började min dag med att jag gick upp - logiskt va! - sen käkade jag en risifrutti blåbär, duschade, klädde på mig, tog på mig ytterkläder och gick ut mot Alex skola vid halv två tiden. Vid två mötte Alex mig utanför Campus och därefter gick vi mot stan.


Först gick vi till gymmet för att köpa ett gymkort till mig, fitness 24/seven har precis öppnat här i Norrköping för någon vecka sen så de har riktigt bra öppningserbjudanden - de första 200 korten sålde de för 995 spänn - för ett år alltså och 200 - till typ 500 eller vad det var säljer de för 1495 kr och de hade fortfarande kvar kort för 1495 kr så jag sa det till tjejen i receptionen och fick fylla i ett papper med personuppgifter och så, som man brukar göra när man börjar på ett nytt gym, MEN - vad händer? Deras dator har hängt upp sig så kvinnan bakom disken frågar om vi kan komma tillbaka..

Vi går en runda på stan, kollar efter ny jacka till Alex och köper hårfärg till mig + mat på ICA, sen går vi tillbaka och vad möts vi av? Datorn fungerar fortfarande inte.... så jääääääkla typiskt! SÅ jag fick aldrïg något gymkort idag :/ ska gå dit imorgon igen och hoppas hoppas hoppas på att de fixat datorn!


Sen gick vi i alla fall hem och lagade lunch - köttbullar och lite pasta, till middag har vi käkat en pastagratäng med pennepasta i botten och bolognese ovanpå och allra överst lite ost, enkelt och ganska gott!



Jag har också sett desperate housewives och ja, sen har jag nog inte gjort så mycket mer faktiskt!



Imorgon ska jag åka till veterinären och vaccinera Maui! Undrar hur det ska gå, hon är ju inget stort fan av buren direkt. Så fort man sätter in henne börjar hon jama i princip. Kul att ta med henne i buren på spårvagnen och alla sitter och glor på en för att katten sitter och piper. Men det är inte så jättelång bit att åka tror jag! HOPPAS JAG!

Nu har jag kollat upp hur man tar spårvagn/buss dit också så nu känns det som jag har full koll! Puh :) slipper man tänka på det!



Nej nu har jag skrivit hur mycket som helst och har inte mycket mer att tillägga :) Godnatt på er!



Monday

Hellu. Då var man uppe i Norrköping igen. Vädret är: kallt, inte så blåsigt, inget regn än så länge och allmänt höstväder, ganska härligt ändå tycker jag. Jag gillar hösten! Gör ni?


Idag ska jag på ett möte klockan 16.00, sen ska jag handla lite på vägen hem. För övrigt har jag inte så mycket att rapportera häruppifrån! Maui mår bra och ligger just nu inrullad i en av gardinerna, hon gillar att sitta och ligga vid fönstret och kolla ut :) Maui har gått upp 200 gram sen jag åkte till Skåne så det går framåt, hon blir större men inte för stor :)


Bilder på henne kommer i ett senare inlägg!


Det var allt för nu! Puss & Kram!

Ciao Ciao

Hallojsan. Nu är det inte lång tid kvar tills den här Skånepigan åker till Östergötland igen. 16.32 åker mitt tåg härifrån Ystad och beräknas ankomma till Malmö vid tjugo över fem, sen går mitt tåg från Malmö 18.05, bäst att vara ute i god tid - man vet ju hur skånetrafiken är!
Så nu säger jag hejdå från Skåne och nästa gång ni hör av mig finnes jag i Norrköping med kille och katt. Mjau mjau.
Det var nog allt jag hade att berätta, kommer nog skriva mer under veckan eftersom jag har rätt mycket fritid däruppe, eller rätt mycket, VÄLDIGT mycket, bara fritid snarare. Haha.
Puss & Kram!

Flätoooooor

Flätor är väl ändå för fint! :) Alla bilder kommer härifrån

Konsten att ha otur

Jag rotar fram ett par slarviga mjukisbrallor ur garderoben, ett slarvlinne och en sweatshirt, sätter på mig kläderna, letar efter ett par strumpor, ska precis gå ut i hallen och ta på mig skor och fixa med bilshampo och grejer och vad händer? Himlen öppnar sig och jag bara inser att det inte är särskilt lönt att gå ut och tvätta bilen i det vädret.
Jag tänkte mest bara poängtera att det är såhär man har optimal otur och det är vardagsmat för mig, hahaha. Sånt här händer ofta mig!

VETERINÄREN

weheartit
Ringde precis vetten i Norrköping och bokade in en tid i nästa vecka åt Maui så då ska hon bli vaccinerad så hon slipper få kattpest och kattsnuva :)
Ska bli skönt att få det överstökat så behöver man inte tänka på det mer :) försäkringen är förresten också fixad, har nog glömt säga det! :)

Tisdag? Onsdag?

Hej på er! Jag är helt förvirrad på dagarna här idag kan jag säga. Innan imorse trodde jag det var onsdag så att det med andra ord skulle vara torsdag imorgon men det är ju faktiskt bara tisdag idag, knäppt. Jag har i alla fall gått upp ganska tidigt idag och hämtat morfar vid halv tio :)

Därefter hälsade jag lite snabbt på mormor när jag lämnade av morfar hemma hos dem igen :) och sen åkte jag till sopsorteringscentralen eller vad man kallar det och slängde plast, papper, tidningar och metall :) redigt!
Idag hoppas jag på att mitt paket/brev från nordicfeel kommer :) när jag sökte på kollinumret på posten.se så stod det leverans tidigast 4/10 vilket är idag, men brevbäraren har ju inte varit här än så vi får se! I annat fall om brevet är för stort så skickas det till Kvantum så får jag hämta ut det där, men håller tummarna för att det blir idag i alla fall! :) Älskar att få paket, oavsett om det är jag själv som beställt det, haha.
Annars ska jag väl inte göra så mycket mer idag, ska nog ta mig en tupplur lite senare eftersom jag lade mig rättså sent inatt och gick upp tidigt :) och så ska jag ringa veterinären och boka en tid för vaccinering så att Maui inte får några sjukdomar!
Jepp, det var nog allt. Ha det fiint! HAJ!

parfymtips

Ett hett tips till er läsare: om ni ska shoppa parfym och hud/hårvård på nätet, nordicfeel.se, det är en toppensida! Jag har aldrig riktigt tagit mig tid att gå in och kika där men så var jag på jakt efter en parfym som utgått ur sortimentet i de fysiska butikerna och till min stora lycka hittade jag den på nordicfeel till ett toppenpris dessutom.
Jag kollade sedan en annan parfym (Guess Seductive) som jag ska önska mig i födelsedagspresent och på eleven.se kostade 50 ml av denna doft 445 kr, sedan jämförde jag med nordic feel och gissa vad jag hittade? Samma doft fast i en flaska med 75 ml för ..... wait for it........ 329 kr (!) Snacka om skillnad.
Obs! jag är inte sponsrad av nordic feel på något vis, men jag framhäver gärna bra sidor till er läsare :) kan man få en och samma produkt till ett rejält reducerat pris så känns det onödigt att handla grejerna någon annanstans där det är dyrare.
BTW, de har fri frakt på nordic feel just nu!

nudenaglar

Minns ni häromdagen jag skrev om att jag köpt nytt O.P.I nagellack? Den här färgen är det :) den heter Samoan Sand och finns att köpa både på internet, Åhléns, Kicks och andra ställen de säljer kosmetik på. En förpackning med 15 ml kostar 150 kr men det är det SÅ VÄRT! Testa OPI om ni inte gjort det redan, helt klart jättefint och bra nagellack! :)

Guten lördag

Hej på er små filifjopper. Dagens läge mestadels har varit: sängläge, ja ni hörde rätt, haha. Jag har varit slö som få och mest kollat på idolrepris (eftersom jag aldrig såg det igår) och annat skit som egentligen inte var värt att se men jag såg det ändå.
Nu ikväll har vi, familjen, käkat på Bröderna M i stan. Jag beställde spagetti carbonara som smakade helt OK, jag brukade älska carbonara men det känns lite uttjatat nu så jag ångrade lite när jag beställt men det var gott ändå.
Snart ska jag agera chaufför åt lillasyster Evelina, som vanligt. Känns som jag inte gör något när jag väl är här i Skåne, nu på hösten blir det tyvärr inte så mycket jobbtillfällen heller. Men men, det blir mer till jul!
Imorgon ska vi åka till Malmö, burlöv center troligtvis, med familjen. Inte för jag ska shoppa sådär jättemycket, måste spara min pengar men något kan man säkert få med sig hem! :)
Sen är det ny vecka och jag jobbar bara onsdag och lördag i nästa vecka, trist. Jag är van vid att jobba många fler dagar och liksom ha sysselsättning stora delar av veckorna men nu blir det som sagt mindre på hösten.
Nu ska jag boka tågbiljetten upp till Norrköping, nästa söndag beger jag mig upp igen :) wiho!
Ha en najs lördag, puss & Hej!

RSS 2.0