Festligt by H&M




Allt på bilden kommer från H&M och vem skulle inte vilja ha denna outfit en festlig dag? Linnet i vänstra hörnet hade jag tänkt försöka få med mig hem från stan imorgon, om de har det i butik, bra pris och toppenfint både till jeans, chinos, leggings och kjol! :) Rockigt och lätt att både klä upp sig i och klä sig mer vardagligt i :)

KATTAFAN!


lömsk liten kise!







Sitter lugnt här framför datorn då jag känner du nånting - som en fiskekrok ungefär - skär in i mitt lår. VAD VAR DET DÅ SOM HÄNDE?

GISSA!


katten såklart, som egentligen kan hoppa upp i mitt knä utan problem men av någon anledning kände hon att det var en bra idé att sätta klorna i mitt ben.


Resultat: några rivmärken och lite blod. Tack Maui :)


Myströja


Kabelstickad damtröja


Kabelstickad herrtröja




Superfina, varma vintertröjor från H&M :) Gillar den orange från herravdelningen allra bäst, den är så skarp och fin i färgen men allihopa är superfina!
Vad matchar man då till en sådan tröja?

1. Köp en av tröjorna från herravdelningen och i någon storlek större så att tröjan blir lite sådär mysigt oversized och ha en fin vit skjorta under med kragen som sticker upp i halsen :) och så ett par strumpbyxor till det och nåra fina heels. KLART.

2. Med beige eller svarta chinos till för en något slapp vardagslook, eventuellt piffa till med ett par klackar :)

3. Svarta, tajta jeans, killerheels och skinnjacka till det.

Så hade i alla fall jag matchat :)

Datorn ut genom fönstret


Maui trasslade in sig i sitt garnnystan ^^


Jag en dag i veckan


Jag gjorde smörgåstårta till Alex som födelsedagsmiddag i efterskott :) Han blev väldigt glad!


Jag & Maui :)


Me, doing some stupid grimace ^^


Alex pratade med en klasskompis i lördags när vi var på fest hos Mange :)


Maui sover på datorstolen, ett av hennes favoritsovställen!


Jag på fest i lördags


SNÖ! :D inte mycket men ändå!


Kisen ligger och sover på mina ben :)


SNÖ SNÖ SNÖ :)




HEJ på er!


Satt precis med postens certifieringsprov, sånt man måste göra för att få lämna ut post - som jag gör på ICA. Det var 49 frågor och när jag svarat på fråga 48 klickar jag på pilen vidare och vad händer? SKITEN HÄNGER SIG. Så jag har suttit typ en halvtimme med provet och så lägger det av och det är bara att börja om.... KUL! Verkligen.

Så nu tar jag en paus och försöker lugna mig lite, är inte detta så himla irriterande? Bland de mest irriterande sakerna i världen.

Ikväll kommer min familj hit :) ska bli kul, senast mina föräldrar var här var ju i somras när de hjälpte oss med flytten. De har med andra ord inte sett hur fint vi fått i lägenheten sen dess - ny färg på väggarna, tvn som numera hänger på väggen och ja, att vi har städat upp här så det bara är väldigt allmänt fint!


Katten ligger just nu och sover och utanför fönstret ser det ganska dystert ut, trist period på året. Mysigt med alla ljus och så men så himla mörkt och det blir ju mörkt ute redan vid tre - fyra tiden på dagarna. Tråkigt!


På söndag åker jag och familjen tillbaka till Skåne och lämnar Alex & kisen häruppe :( men sen söndagen en vecka senare kommer även de till Skåne och firar jul & nyår!

Nu ska jag ta nya tag och klara det där s-tans provet! :P


Puss & Kram



HAPPY NEW YEAR



Lite nyårsoutfit- inspiration :)

På sistone

Hej! Har inte blivit så mycket bloggande på sistone, när jag var i Skåne jobbade jag mest och var sjuk så då blev det inte så mycket av bloggen och när jag sen kom upp här förra lördagen så ville jag ju vara med Alex såklart :) så ni förstår nog varför bloggen legat lite på hyllan på sistone!

Vad har då hänt sen sist?

- Jag har köpt ny telefon, en HTC Chacha, real nice!
- I lördags överraskade jag och Alex klasskompisar honom med en överraskningsfödelsedagsfest :) Väldigt uppskattat!
- Jag har varit sjuk, förkyld; ont i halsen, ont i foten, hosta, snorig osv.... och feber.
- Jag har julpyntat lite här i Norrköping


Vet inte om det hänt så mycket mer. Men idag håller jag i alla fall på och söker jobb häruppe, får se om någon nappar, vill ju gärna ha ett jobb häruppe till efter jul! Men vi får se hur det går med den saken.... det är inte det lättaste!

På fredag kommer mina föräldrar och min syster hit och hälsar på oss, ska bli skoj :) så idag ska jag städa upp ordentligt och ställa allt i ordning nu när vi äntligen fått upp tv-väggfästet och även tvn :)

Nu ska jag fortsätta med disken och hoppas på att Alex kommer hem lite tidigare idag :) han har mycket i skolan nu!


Puss & Kram

RSS 2.0