Nästa gång vi hörs är det nyårsafton

Nu tänkte jag säga godnatt för ikväll. Imorgon skriver jag igen och då är det nyårsafton, kanske inte hinner uppdatera så hemskt mycket pga alla förberedelser som jag skrev om tidigare men jag ska göra mitt bästa.
Har ni förresten några nyårslöften?
Jag brukar faktiskt aldrig ha några nyårslöften men i år ska jag faktiskt lova mig själv och alla andra att börja träna ordentligt, regelbundet och sluta äta onyttigt.
Hello, knäckebröd! :)
Det sjuka är att jag faktiskt tycker det är hur smaskigt som helst med sallad och knäckemackor men det är liksom den lilla detaljen att det är nyttigt som gör det så jäkla trist för själva smaken är det inget fel på.
Men nu ska jag ta tag i mig själv och gå ner lite i vikt. Man ska ju faktiskt trivas med sig själv och ska jag vara helt ärlig så trivs jag inte direkt men något jag märkt däremot är att jag accepterat att jag ser ut såhär och att jag har mig själv att skylla för det, jag klagar sällan på att jag är tjock.
Något jag gjorde VÄLDIGT ofta när jag var smal, då klagade jag jämt på att jag var tjock. Lite kul att jag slutat med det när jag väl gått och blivit tjock, haha. Men men. Så är det.
Sov så gott ni söta. PUSS

May we all have a vision now & then of a world where every neighbour is a friend

Åh, längtar så så så mycket till imorgonkväll, GUD vad peppad jag är! Är ni peppade?
Jag är dock aningen stressad över förberedelserna, jag jobbar först mellan halv åtta och två och sen ska jag fixa all mat, efterrätt, duka, städa och fixa i ordning i allmänhet men det kommer gå bra. Vid fem får jag dessutom hjälp av Alexander & Andy :) tur det!
På tal om något helt annat vill jag ha Nicole's supercoola grön/gula sjal. SÅ SNYGG!

Året lider mot sitt slut

Idag hade jag velat klä mig såhär, slapp, stickad tröja med ett par strumpisar till o ett par tofflor, haha. Skönt liksom. Men istället har jag jobbat och det vet ni flesta vid det här laget att där får man inte se ut som ovan, nejnej, det är röd piké och svarta jobbebyxor med ICA loggan som gäller. Trist, tänk vad kul om jag hade gått klädd såhär när folk kom in och handlade, haha.
Egentligen hade jag tänkt göra en sammanfattning av året här i bloggen med hjälp av bilder men eftersom min dator kraschade så finns det inga bilder tillgängliga för tillfället! Jag ska skriva ihop en sammanfattning istället åt er som kommer upp här om en liten stund!
PUSS

asos.com

hittade VÄRLDENS finaste parka på asos.com, visst var den supersnygg!? Hatten är också väldigt älskvärd, ser ungefär ut som min fast min är svart. LOVE LOVE LOVE!

En nyårsoutfit

Om ni tror er ha råd med outfiten kolla in den på net-a-porter.com! :)

PISSING EVERYWHERE ISN'T VERY CHANEL

Sånt piss alltså, blir inget Malmö imorgon, såvida jag inte åker in ensam och det lär inte hända. Han som skulle skjutsa oss skulle vara hemma igen till fem så de var tvungna att köra redan vid elva.. perfekt, då börjar jag ju jobba. MÖG.
Så nu sitter jag och funderar på hur jag ska lösa detta, hade behövt komma in till Malmö men jag får väl nöja mig med vår lilla skitstad, Ystad istället. Systemet finns ju åtminstone här men gina tricot, monki osv. Finns ju inte här.
Jag får väl fundera ut någon plan till imorgon efter två men just nu står det ganska still här. Aja, det löser sig!:) 

MINDFUCKED


BOM BANG BING





HEJ!
Imorse vid halv nio fick jag ett samtal från jobbet som ville ha mig att jobba mellan två och sex, ja sa jag och somnade om, gick upp vid kvart i tolv, relativt utvilad.
Jag hann käka frukost och satte mig framför tvn för att ta det lugnt en stund innan jag skulle börja göra mig i ordning inför jobbet. Då ringde de igen och behövde mig BUMS, så jag fick hoppa i duschen snabbt och ca 20 min senare var jag i ordning och på jobbet.
Imorgon ska jag jobba tre timmar, 11-14 och sen ska jag till Malmö med Sara och Lina och fixa det sista inför nyårsfesten, försöka hitta lite pyntgrejer, typ serpentiner och sånt ni vet.
Ska fixa lite vin till nyår också, blir en bag in box, ska ha det till ett bål som jag ska bjuda allesammans på. Bålet ska jag enkelt göra på vin, päroncider och lite färsk frukt, inget storartat men det kommer bli gott ändå.
Idag var min syster i Malmö och äntligen fick jag min Nicole Richie- hatt, snygg som attsingen! :) Finns för 99 spänn på bikbok.
ALLT FÖR MIG, PUSS

GODNATT

Avslutar kvällen med denna bilden, haha. Imorgon ska min syster in till Malmö och gå på rea och hon har lovat att köpa hatten från bikbok till mig! :) Kommer bli helt awesome!
Godnatt på er, PUSS.

Extraordinary tattoos


ME TODAY

Såhär ser jag ut idag :) På översta bilden har jag på mig min nya väst från monki! :) Love it!

Talkshow knäppgökar

Den sista är ju bara så sjuk!

No need for words

HA HA HA

Monkis toppklassiga rea

Detta fick jag med mig hem från monki igår, det är svårt att ta bra bilder och jag orkar inte sätta på mig kläderna bara för att ta bild, inte nu. Sådana bilder kommer upp på bloggen senare.
Västen med fejk-skinn-detaljer var på halva priset och kostade mig 175 kr, rosetten gick på 30 spänn - även den halva priset, den svarta tröjan i vänster hörn gick på 150 spänn - halva priset, den randiga, ljusa tröjan var också på halva priset och kostade 150 kronor och den tröjan uppe i hörnet köpte jag i vit  med marinblå ränder och alltså inte i färgen på bilden och den gick på hundra spänn och var på halva priset!
Lite fynd va!? Jag är nöjd! Om ni gillar monkis stil så pallra er dit för det är 50-75 % rea på väldigt mycket i butiken, jag funderar själv på att åka in typ på onsdag också och kolla in deras rea på gågatan i Malmö, jag var ju på Entré, vi får la se hur det blir!
Har ni hittat några fina fynd på rean?

The perfect hat, once again

Jag fann en perfekt hatt på topshops hemsida, ännu mer perfekt än den från monki. Hoppas på att en sån här kan bli min snart!

En dag i december, närmare bestämt den 17

Vi var i Malmö för att lite hastigt handla julklappar, jag och min kille. De första bilderna är från citytunneln, golvet har fina medaljongmönster, taket har en stor klar-lysande sol och silverkulor och den sista bilden är från gustav adolfstorg i Malmö och musikhjälpens bås som vi passerade när vi skyndade till H&M  :)
Kvällen slutade med att tågen var VÄLDIGT försenade och vi åkte med en taxi ända hem till min kille i Skurup. Resan kostade oss 500 kronor men eftersom skånetrafiken har sin resegaranti så kommer vi få tillbaka pengarna som tur är!
Har ni åkt citytunneln än? Inget speciellt om ni frågar mig.. alltså själva tågresan. Men tunneln är hemskt fin och golven speciellt, haha.

Boobs on the right place

Satsa på en bra bh under festblåsan så är halva jobbet gjort, urringningen blir toppensnygg med ett par pattar på rätt ställe! He he he. Wonderbra gör jättebra bh's och de kostar visserligen runt femhundringen men de är helt klart värda priset och de är helt fantastiska speciellt till en tubtop eller tubklänning då inga dumma bhband bör synas! :)

Nyår i konståkningens tecken

Varför inte satsa på en konståkningsinspireradklänning till nyår med glitter i mängder, för nyår är ju ändå glittrets högtid om ni frågar mig. Dessa två från topshop vore inte helt fel, den blå gillar jag bäst!

Happy luxurious new year

1. Victoria Beckham och 2. Balmain
3. Gucci 4. Peter Pilotti
5. Temperley London 6. Versace
alla klänningarna går att hitta på net-a-porter.com

Björnen sover på ditt huvud

Alltså så himla söta mössor från topshop och gissa vad!? De är faktiskt till för vuxna huvud, tro det eller ej. Haha. Vet inte om jag skulle gå omkring med en sådan på huvudet men att de är söta går knappast att förneka!

Juldagen

Då var juldagen här. Idag åt jag frukost med hela familjen, mys :) Sen åkte jag och mina föräldrar till elgiganten eftersom min mamma behövde ny telefon, det fick hon också, en LG. Jättefin och helt lagom för henne med touch och allt!
Sen pantade jag flaskor på ICA och köpte lite inför nyår, sen blev vår sista anhalt rusta där jag hittade en bok om drömmar, ett solpuder och ett jättefint L'oréal - resist & shine i färg 505, korallrött typ, jättefint, målade på det så fort jag kom hem!
Nyss såg jag förortungar på trean och nu vet jag inte vad det är för film som kommer.
Vid sextiden ska jag åka hem till min pojkvän och sova där inatt och sen imorgon ska han jobba och då åker jag med honom in till Entré i malmö och möter Sara, Lina & Anton där. Sen ska vi shoppa lite inför nyår och allmänt på rean. Alltid kul med rea ju.
Klockan fem imorgon ska jag jobba så vi åker nog hem ganska tidigt igen. Men det löser sig!
Någon som vet vad som hänt med monkis hemsida förresten? Den fungerar nämligen inte! :(

You make me feel like I'm living a teenagedream,

Hey. Dagen har varit lång och händelserik och jag känner att det börjar bli dax för mig att avrunda, imorgon ska jag eventuellt kolla på en ny dator på rean, min pajade ju för några veckor sedan.
Kollade in hm.se nyss och tja, det fanns inte så värst mycket på rea, men det kommer väl. Jag har i alla fall beställt en långärmad, randig långklänning, ett par sommarskor för 30 spänn och två örngott. Superfint för strax över tvåhundra-lappen ;P och då är frakten inräknad! :)
Så nu säger jag: god jul vänner och god natt, sov sött så hörs vi imorgon!
<3

christmasgifts





Först några outfitbilder:








och julklapparna:


Blommiga pyjamasbyxor, ska dock byta till en större storlek då jag vill ha dem lite luftigare! :) från mina föräldrar.
Burberry london edp från min kille, den doftar himmelskt!
Toalettpapper med onödig fakta, kul grej liksom! :)
6 söta äggkoppar, från min mammas väninna :)
DKNY - be delicious pink blossom, från min kusin och hennes föräldrar :)
Julgranshängen i trä, söta! Från min mammas väninna!
Plåtburk med en ängel från min syster :) och inuti låg det en.....
..jättefin och jättebra handkräm! :) riktigt lyxig och fin.
Diskborste med hållare i form av groda (eftersom jag samlar på grodor) från min killes bror och hans tjej! :)
Glitterörhängen med strassstenar :) från min killes brossa och hans tjej!
Halsband med strasshjärta, så sött. Från min Alexander <3
Änglabox med tre läppglans från min kusin och hennes föräldrar :)
Daniel Adams ray biljetter på KB :) som jag och Alexander redan planerat att gå på och så fick jag biljetterna av honom i julklapp istället :) fint!
Prenumeration på korsordstidning, yeeej. Jag har lite tantiga hobbies, hahaha. fick i alla fall detta av mina föräldrar!
Presentkort på gina från mina svärföräldrar :) passar utmärkt till mellandagsrean! :)
Två handdukar från hemtex :) från min mammas väninnas son :)
Påslakanset från mina föräldrar, min kille fick ett likadant så vi har dubbelt tills vi ska flytta ihop så att det matchar i vår framtida säng!:)
Innetofflor från mina föräldrar :) supersköna!
Tavla som jag önskat mig från en lokal konstbutik här i stan som heter "Tilde" dock är det en konstnär som heter Marjut Sjölin som gjort den. Fick den av mina föräldrar.
Dessutom fick jag lite pengar och sådant skoj som inte är lönt att visa upp här i bloggen, hehe.
Jag är nöjd med min afton, maten, sällskapet och paketerna. Allt blev bra!
Nu är det "ett päron till farsa firar jul" på trean. Det hör ju julen till att se päron till farsa filmerna!

Hur blev er kväll?

MERRY XMAS



Julafton är här. Kul va!
Jag fick jobba i några timmar och det gick bra. Nyss kom min mormor och morfar hit, snart kommer min mammas bror och hans familj också.
Sen blir det fika och därefter kalle anka på tvn och sen är det dags för julmiddagen. Goodie.
Jag har på mig en outfit från gina tricot, med en grå tubkjol från h&m, stayups och tunna strumpbyxor utanpå.
Nu ska jag gå och umgås med släkten. Skriver senare ikväll och då får ni en ordentlig bild på outfiten, hinner inte lägga in bilderna nu nämligen!
Hur ska ni fira idag?

DON'T EVER LOOK BACK, DON'T EVER LOOK BACK

NUUUU, ska jag sova.
Så godnatt mina vänner, nästa gång vi hörs är det julafton och förmodligen årets mysigaste dag. I alla fall bland topp fem mysigaste dagarna på året.
Hur brukar ni fira? Vad finns med på ert julbord? vad ska ni ha på er?
Imorgon ska jag försöka lägga upp en outfitbild till er, det blir klassiskt rött och strumpbyxor. Kommer bli fint och lagom mys.
PUSS PÅ ER.

new years eveprincess

Underbara kreationer från Rachel Gilbert, finns att köpa på net-a-porter.com och kostar en ganska rejäl slant. Men visst vore det fint och sockersött att sticka ut ur mängden svarta klänningar och bära en skir, puderrosa klänning!? Jag skulle älska det.

knitwear


En för varje speciellt tillfälle

Den första passar utmärkt till jul, den andra är den perfekta "lilla svarta" och den tredje kan passa på sommarens alla tillställningar; student, bröllop eller varför inte konfirmation?
Perfekt klänning i perfekta färger. Från topshop.




nighttime


Jag tror faktiskt att man sover extra gott i någon av dessa söta nattlinnen från topshop. Sweeeeet dreams!

Snowy

Det är snöigt, minst sagt!
Idag var det tänkt att jag skulle jobba, 13-18 och kanske längre därtill om det hade behövts. Jag sov hos Alexander inatt och gick upp tidigt för att ta tåget långt i förväg eftersom jag visste att vädret inte skulle vara det bästa.
När jag kom till stationen var klockan lite innan elva, jag stod på stationen i en och en halv timme. Inget tåg, inga ersättningsbussar och inga taxibolag som ville hämta mig i Skurup och köra mig till Ystad (färd på ca 20 min).
Jag ringde jobbet och vi bestämde att hålla kontakten under dagen utifall att jag skulle kunna komma till jobbet. Jag gick hem till Alexander igen och vi spelade TP med hans föräldrar, skoj!
Inga tåg, bussar eller taxibilar syntes till så långt ögat nådde och tågtrafiken skall vara avstängd till klockan fyra inatt, minst.
Vid fyra fick jag ett samtal från min pappa som sa att en chaufför som kör frukt&grönt till kvantum hade några leveranser i Skurup. Det fanns ändå ljus i tunneln.
När klockan var strax efter fem gick jag ut och blev upphämtad av en supersnäll lastbilschaffis. Toppensnällt. Fick skjuts hem och klockan var inte mer än 18.00 när jag kom hem. Perfekt. It was a christmas miracle. Haha.
Imorgon väntar julafton, julmat och paketer. Kul.
Nu ska jag kolla in nelly.coms rea. KUUUUL. Sen är det ju mellandagsrea direkt efter julafton i de olika städerna, runtom i Sverige!
PUSS

Hej bloggis! Igår jobbade jag till tre o s...

Hej bloggis! Igår jobbade jag till tre o sen handlade jag alla julklappar som skulle handlas, blev en massa fina grejer! Hoppas att de uppskattas av de som ska få dem. Köpte en ny kjol till mig själv på lindex rea för 75 kronor. Idag började jag åtta och det är stress, stress, stress hela dagen lång. Jul i en matbutik är mycket hela tiden kan jag berätta, men det är faktiskt himla kul när det finns saker att göra hela tiden. Ikväll går jag nog och lägger mig tidigt igen, somnade vid tio igårkväll och jag var fortfarande skittrött imorse! Men snart är julen över och då blir det mindre jobb vilket är lite tråkigt men det brukar lösa sig ändå :) Skriver mer ikväll! :) pussssssssss!


Godkväller




Hej på er.
Idag var det jobb som stod på schemat, 8-14. Kom hem därefter och åt lite. Lade mig på sängen och slocknade en kort stund senare. Skönt. Sov mellan typ fyra och fem, sen vaknade jag och pratade lite med min lillasyster.
Vid sex åkte hon iväg till någon fest och jag slängde in en dafgård's lasagne i ugnen. Väntade en lång stund och åt sedan middag i min ensamhet. Buhu.
Har suttit ensam här hemma sen dess och kollat på olika filmer på tv, eftersom jag har jour imorgon så vågar jag inte gå ut och göra något ikväll, om utifall att de skulle ringa imorgonbitti så bör jag vara lite utvilad. Det är så himla jobbigt att gå upp på morgonen annars!

För övrigt har jag städat på rummet, lagt kläder i tvätt, vikt rentvättat och lagt in i garderoberna, slagit in lite julklappar och funderat stenhårt på vad jag ska köpa mer till min kille. Han har liksom allt, skitsvårt att komma på något bra!
Nu ska jag i alla fall betala en faktura, så jag slipper påminnelseavgifter och sånt shit, haha.
Hoppas alla har en trevlig kväll. Jag har faktiskt haft en ganska mysig kväll ändå, lugn och tyst :)

Merry Christmas?

Har varit borta i två veckor, kommer hem och vad händer? Snöstorm och värsta förseningarna med tåg och grejer. Vi får se om det blir någon god jul i år, haha, skämtåsido men jag har inte hunnit köpa så många presenter ännu eftersom jag varit iväg i fjorton dagar.
Jag ska försöka ta mig till Malmö med tåget 14.32 i alla fall, försöka. Vi får se hur det går! :) Hur långt jag kommer liksom.. imorgon ska jag i alla fall jobba och eventuellt på söndag också, då jag har jour. Sen jobbar jag måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Sen är det julafton. Myyyyys!
Nu ska jag måla naglarna och fixa håret, klä på mig och sminka mig lite.
See you later.
den här väskan från chlóe önskar jag mig i alla fall, vad den kostar ska vi inte ens gå in på, det innebär bara att plåga mig själv. Men vi kan säga som så att det lär nog förbli en dröm i väldigt många år till. Haha.

I'm back

Jaha, har då varit iväg ett tag från bloggen, har haft lite abstinens måste jag erkänna!
Detta har hänt sedan sist; min dators hårddisk pajade men en vän till min pappa lyckades rädda mina bilder och dokument som tur var men datorn är kaputt!
I tisdags hade jag uppkörning i Karlshamn och fick godkänt, i onsdags körde jag upp och blev godkänd även där så tro det eller ej men nu har jag körkort. Känns så himla härligt!
Igår körde jag och Alexander till Malmö, jag körde dit och faktiskt inne i Malmö också, var lite skeptisk då jag precis fått körkortet men det gick hur bra som helst och jag har ju kört i Malmö förut så det var inga problem.
Vi skulle handla lite julklappar men det blev bara två julklappar och till mig själv blev det den mysiga stickade koftan från gina tricot och en lång, tunn kofta från veromoda, skitfin! Vi fick dessutom lämna julhandeln och köra hem efter bara någon timme då snöovädret bara blev värre och värre MEN jag ska tillägga att det handlar helt om hur man kör, om man håller den hastighet man känner att man kan hantera, håller avståndet till framförvarande och är beredd på bromsen så är det ingen fara.
Problemet med folk som är med i olyckor är ofta att de inte håller tillräckliga avstånd framåt och då smäller det, så enkelt är det. Vi kom hem helt oskadda.
Idag ska jag åka in till Malmö igen fast med tåget denna gång, vi ska köpa en julklapp till och sen ska vi hem till Alexander och käka taco. Gott.
Just nu har jag min pojkväns bärbara dator här, han var snäll och tog med den hit så att jag inte är helt dator-lös, han har nämligen byggt en egen stationär dator som han har därhemma och behöver med andra ord inte denna datorn! :)
Nu ska jag nog ta och sova en liten stund till och sen gå upp och göra mig i ordning i lugn och ro, klockan tre tar jag tåget.

Hi guys! Haha, gillar ni min lilla pandabi...

20101209686 (MMS)

Hi guys! Haha, gillar ni min lilla pandabild? Han är min lyckomaskot! Kan behövas! 
Om två dagar och några timmar åker jag hem. Till kära lilla ystad! På onsdag vid tolv tiden eller så åker vi hem. Sååå skönt! 
Nu ska vi fortsätta se how i met your mother! 
Puss och kram


Häruppe käkas det pannkakor, dock inte jus...

20101211774 (MMS)

Häruppe käkas det pannkakor, dock inte just nu för nu ska vi säga godnatt och sova! 
Om tre och en halv dag kommer vi hem. Ska bli skönt att sova i sin egen säng igen. Puss och godnatt sverige!


Hej på er! Idag vart vi ute på ett litet ä...

20101210759 (MMS)

Hej på er! Idag vart vi ute på ett litet äventyr en bit härifrån och allt gick suveränt! 
Imorgon ska vi sova lite längre, ska bli jätteskönt, är trött i både kropp och knopp efter dagen! 
Efter idol ska vi se en film som heter youth in revolt, en komedi. Vi hyrde filmen i en sådan filmautomat som de har på maxi, cooool tyckte vi! 
Nu: idol. Vem tycker ni ska vinna? Jag gillar båda två men jag tycker nog ändå jay faktiskt, han är ju skåning och dessutom hur grym som helst! Men hans hygien verkar lite ofräsch. 

Puss


Jag o josse tog slut på toapappret här på ...

20101209692 (MMS)

Jag o josse tog slut på toapappret här på stället vi hyr och bor i nu under två veckor så vi hittade rosa toapapper på willys till sjukt bra pris och slog till ;) nu har vi så det räcker resterande fem dagar! :) puss på er!


Hej allesammans! Är hemskt ledsen för att ...

Hej allesammans! Är hemskt ledsen för att jag inte skrivit på ett tag. Jag & josse är på äventyr :) destination unknown, fast vi vet men ni får inte veta, inte än åtminstone! Nu ska vi sova, imorgon väntar nya äventyr och utmaningar. Nästa onsdag åker vi hem och ni anar inte hur skönt det ska bli! Jag längtar hem, vi är ca två timmar från ystad, åt vilket håll säger jag inte! :) hoppas ni får fint sötnosar. Nu säger jag godnatt! Sov gott! :) <3


RSS 2.0