hejsan hejsan :) bjuder på en bild från bi...

imag1951 (MMS)

hejsan hejsan :) bjuder på en bild från bilen in till malmö igår :D fiiiiin va!? filmen var sjukt kul! se den, 21 jumpstreet alltså, om ni inte redan sett den! just nu har jag lunch på jobbet, sen blir det snabba ryck, tre sista timmarna - håller på att flytta om i butiken :D blir så fint så! puss & kram!


Tuesday

Hej på er. Äntligen skriver jag... vet att ni längtat! ;)
Jag har haft mycket för mig på sistone, men det allra största som hänt är nog ändå att jag fått nytt jobb, 20 timmar i veckan på T*G*R i Ystad :) Prylbutiks-kedjan från Danmark, ni vet!? :)
Trivs som fisken i vattnet där, världens roligaste jobb och världens underbaraste kollegor och chef :)
För övrigt har jag mestadels umgåtts med Lojnski som jag kallar henne, Lina, min granne :) Vi har haft en massa för oss, idag t.ex. ska vi åka till entré i Malmö för en timmes shopping och sen blir det lite sallad uppe på foodcourten och sen avslutas kvällen med bio: 21 jump street med Channing Tatum, snyyyyyyggingen! :) Har hört att den ska vara riktigt bra :)
Jahapp, vad händer annars? Jag jobbar och står i, sommaren närmar sig, syrran tar studenten nästa fredag - vilket jag ser framemot jättemkt! och jag & Lojnski är ute på våra promenader i stort sätt varje dag :)
Idag vägde jag mig och ja, jag följer fortfarande LCHF-dieten, 14,8 kg har jag förlorat totalt sen jag började i februari :) *stolt* och ännu mer ska det bli :)
Här kommer iaf lite bilder på vad som hänt på sista tiden!
Vackra liljekonvaljer :)
Lojnski & Jag i bilen på väg till Trelleborg i lördags :)
Lojnski med tröjan över huvudet... "det är en fluginvasion" hahaha, igår på vår promenad vid saltsjöbaden
Vi tog en liten paus från promenerandet vid stranden och satte oss och njöt på ett av forten :) Lojnski här på bilden.
Lojnski & Jag, ingen som påstått att vi är normala :D
På vår andra promenad igårkväll passade Lojnski på att balansera medan jag stretchade lite som ni ser på bilden nedan :)
En avslutande bild på Lojnski & mig igårkväll :)
Nu ska jag göra mig i ordning inför bilfärd, shopping och bio :) Have a naaaaajsig kväll :) kanske kommer någon uppdatering under kvällens gång! Puss & Kram
(HEJ MORFAR! )

RSS 2.0