Kappahl öppnade här i ystad idag, inte dir...

20100930165 (MMS)

Kappahl öppnade här i ystad idag, inte direkt någon butik som gett mig särskilt mkt förut men jag gav det ändå en chans och gick därifrån med både denna mulberry inspirerade väskan och en jättefin svart spetsklänning som ska bäras med svarta 40 den strumpbyxor med stayups under som en fin detalj! Nu sitter jag på tåget som tar mig till kärleken. Det är fint.


nyshoppat

Gårdagen blev helt fab, jag och Hannah möttes vid värnhem inne på Entré i Malmö. Vi gick runt lite, käkade sallad på mc D's och sånt där trevligt.
My och tre av hennes vänner anslöt något senare till vår duo och vi gick runder på Entré och kikade i än den ena butiken och än den andra. Kul!

På cubus köpte jag en underbar guldig orm som slingrar sig snyggt runt halsen med nattsvarta ögon, dock blev jag lite sur igår när jag såg att min lilla orm är skadad. Så det får bli goodbye till den och hej till en ny. För bytas ska den!

På dinsko fick ett par underbara svarta kängor med lagom klack följa med hem till mig, för 499 kr + lite putskräm.

Från H&M kom en skir liten svart  och vit-hjärtad dröm med hem och ett par svarta stayups som jag ska ha under ett par halvtunna svarta strumpbyxor på höstens alla fester och firanden. 

På New Yorker hittade jag en sådan underbar skinntub som dollyblond bär så fint, dock en storlek för liten så nu har jag ett mål att uppnå - komma i skinntuben! Den var på rea dessutom så det var helt ännu mer toppen.
En liten hjärtklutch med blommor på fick också hänga med ner i påsen och en t-shirt med 3/4 ärm och army detaljer på axlarna - även den på rea. 

Köpte även mascaran telescopic explosion från l'oréal och ett par solbrillor på bik bok, där de hade extremt bra smyckes-och accesoar utförsäljning, tag 2 betala för en och 3 för 59 kr. Beroende på vilket ställ man tog smyckena ifrån. Mina kom från 3 för 59 så jag fick solglasögonen plus ett par örhängen och ett halsband för mindre än vad bara solbrillorna kostade. 

Och vet ni vad? Idag kom mitt paket från dalala. Med fyra lovely bh'sar! I love them. Beställde två av den ena modellen och vet ni? Det var just den som satt allra bäst. Vilken tur va? 


Bilder på allt laddar jag upp senare idag eller så!:)  


farewell little fifthys!

Ja idag är det alltså den 30 september, already, och femtioöringarna sjunger på sina sista verser. Det känns lite vemodigt. De har funnits med sedan forever liksom. När jag var liten var de större och silvriga, de senaste åren har de ju varit kopparfärgade/bronsiga.

Nu säger vi farväl till femtioöringarna. Hejdå. See you later aligator.


red nails, hot ass

Jag kör på tajt, tajta jeans imorgon och röda naglar. Jeans så tajta att magfläsket hänger över kanten men vad gör väl det? för gud välsigne den som kom på oversized tröjan.
Man fixar det lätt som en plätt och magen är bara en tillfällig besökare, den kommer att vara borta inom kort om jag får som jag vill.
Vi ska gå från 100% fläskfett till 100% muskler.

Men bara för att jag tycker jeansen sitter så jäkla snyggt över rumpan på mig så ska ni få exklusiva rumpbilder. Kenza lade ju för fasiken upp bilder på sig själv hoppandes i sängen på sitt hotell i endast trosor och en t-shirt i förra veckan så jag tänker: hur farligt kan det vara?

Ska ni kalla mig slampa för att jag lägger upp bild på min rumpa iförd tajta jeans så får ni åtminstone kalla mig jeansslampan. Jatack. Annars kan det va!

Nu kommer bilderna i alla fall:



 

GODNATT!


reach for the sky

Ska be mina föräldrar att de väcker mig imorgon bitti så jag kommer upp och verkligen tar mig den där promenaden som det varit meningen att jag skulle tagit igår morse och även denna morgon. Men jag försov mig istället. Lyckat. Eller inte. Men imorgon sätter jag klorna i det och får det gjort.

Nu ska jag ta upp mina skor ur min lilla vanishblandning, ska sälja dem och de måste vara helt vita och fina då ju, såklart.

Imorgon går jag som sagt upp tidigt och tar en morgonrunda, så förhoppningsvis får ni några morgonbilder också!:) najs va?


Puss & godnatt på er söta.

Stora staden tomorrow

Imorgon ska bli en najsig dag, då ska jag nämligen åka till Skånes huvudstad och träffa min kära lilla Mu, vi har inte träffats sen typ innan jul!? sjukligt länge sen i vilket fall som helst.

Idag träffade jag Hannah som jag inte träffat sen min student den tolfte juni förra året (2009!!), vi tog en fika och kikade lite i butikerna i stan. Riktigt trevligt att träffa henne igen:) alltför längesen!

Men tillbaka till morgondagen. Min dag ska jag kickstarta med ett ordentligt träningspass typ nio eller tio på morgonen. Kanske tidigare om jag orkar. Sen blir det duschen, sminkning och hårfix och elva, tolv eller ett tar jag tåget mot Malmö och möter My och en av hennes tjejkompisar där inne.

Sen ska vi gå och kolla lite på stan, shoppa något eventuellt :) jag har sett en superfin klänning på gina som jag kan ha till någon av festligheterna som väntar nu i höst!

Sen imorgon kväll ska vi förmodligen festa till det lite och ta en eller annan drink :) får se vad kvällen bjuder på.

Ska i alla fall bli kul!


Nu ska jag städa och packa min väska till imorgon + plocka fram outfit för imorgon och kanske en extra festoutfit om det nu blir party imorgonkväll.

Imorgon ska jag köpa nya stayups! Det är så himla coolt, precis som taylor momsen!
fast jag vågar inte ha så kort kjol och så tänkte jag ha dem till ett par vanliga svarta strumpbyxor och alltså inte helt barbent!:) det blir fint!

chocolatebunny

hej. Puh. Skönt att vara hemma. Var ju uppe och jobbade i ottan, haha. eller ja, halv nio.

Nu sitter jag mest här hemma och slöar, det är allt jag orkar nu, man blir ganska trött i skallen efter en heldag på jobbet.

Greek är på på femman och jag väntar svar från min kille som ännu inte svarat på mitt sms som jag sände för några timmar sen... han ska dock på hockeymatch så det kanske är för mkt oväsen där?

Får se hur kvällen slutar, jag hade velat åka till honom men det är ju helt och hållet beroende på när matchen är slut:)


Ikväll ska jag skriva inbjudningar till min 20 års fest och skicka till släkt och sådär.


Nu börjar greek igen, hörs sen!

guess what? I'm not a robot

Och nu ska man to the dow gå och lägga sig. Ja ni hörde rätt. Helt makalöst. Hot.

Men så är det nu och det finns inte mycket att göra åt saken.

Fast egentligen ljög jag, för jag ska inte alls sova.. jag ska klippa och klistra lite i mina modeböcker :) kul!


PUSS OCH GODNATT IAF!

bored to death



 

 

DET BARA LYSER UTTRÅKNING OM MIG. Don't even say it och jag arrangerade inte alls bilderna så att jag skulle se uttråkad ut, nejdå. Not at all.


Nej men har ni hört på maken?

Jo alltså, det var såhär va.. jag var nere i stan i förmiddags och vad händer?
JO, jag och min mamma bestämmer oss för att göra ett besök på Lindex. Nämen oj vad märkligt tänker ni. I KNOW. Det är så märkligt att JAG av alla människor går in i en butik. JAVISST.
Men till något ännu märkligare och ännu mer genialiskt: Vad ser jag? JO en skylt vid dörren som säger:

"50% rabatt på alla leggings och alla blusar & skjortor"

SJUKLIGT BRA ALLTSÅ. Jag går in. Hittar först inget men sen... VAD HÄNDER TROR NI?

jo, jag hittade ett par leggings. Nämen oj, vilken märklig händelse!

Det var ett par med skinnimitation fram och vanligt svart tyg bak, weird alltså. Men jävligt lady gaga. ELLER INTE.

Jag säger till min mamma: jag tror nog att jag slår till faktiskt.

Oj gör du, ska du verkligen säger min mamma. (Nej det sa hon inte alls, hon tyckte in fact inte att det var minsta konstigt att jag skulle köpa ett par leggings på extrapris, varför skulle hon reagera liksom?)

OCH JAG SÄGER: JA, det är nu eller aldrig. (Jag sa inte det där heller alltså)

Vi ser kön och fy tusan vad lång kö. Nej minsann sa vi och tog rulltrappan ner till barnavdelningen där det inte syntes till en endaste liten kotte så där kunde vi ju betala i godan ro.

Och detta var då alltså det som hände, som egentligen inte var minsta skoj. Förutom att jag alltså fick leggingsen för 99,50 istället för 199. Mer än så var det egentligen inte.

Men det blir ju vad man gör det till :D



Ser ut att vara blå på baksidan men det är de inte, nene, svarta!

Jag blir sur

Jag blir sur när jag måste sitta hemma (eller måste måste jag ju inte men..) o typ ALLA festar just denna helgen.
Jag blir sur när folk ställer till med fest just den helgen jag jobbar alla tre dagarna och absolut inte kan festa.

Jag blir bara så sur när jag sitter hemma och har så jävla tråkigt så jag lika gärna kunde blivit nunna och levt i celibat i hundra år typ.

Jag blir bara så sur.

Ja, jag tror nog att ni kan förstå min frustration. Min frustration är helt klart en giltig frustration. Det måste den ju faktiskt vara!

Ja, bilden är typ ett år gammal så. Ja.


Emporio armani spring 2011



Det genomgående i denna kollektionen är grått, diskreta färger och det här tunna tyget runt benen som jag för övrigt gillar skarpt. Riktigt fin detalj!


Hur gillar ni kollektionen?

bilderna är från style.com


come here loverboy

Jag gillar att Markoolio och Tobbe trollkarl ska imitera dirty dancing, hahaha, i dansfeber alltså. På fyran just nu!

Jag bara älskar marko i vit klänning och kryllig peruk! xD



CAUSE I HAD THE TIME OF MY LIFE, NO I NEVER FELT LIKE THIS BEFORE, I SWEAR. IT'S THE TRUTH AND I OWE IT ALL TO YOOOOOOOOOOU.

Go kväll

Blev erbjuden fest ikväll men jag bytte ju bort nästa söndag mot denna och börjar jobba halv nio imorgon bitti, inte så lyckat så det fick bli ett avböj från min sida, synd för det vore kul med lite festligheter!

Så jag får sitta här hemma och se dansfeber kl 20.00 eller nåt! Jobbet gick bra, inga större skandaler..

En man kom in med sin lille son och handlade och så satt jag då och blippade in hans grejer och sådär, väldigt koncentrerad som jag var så hörde jag inte vad han sa (och jag trodde han sa något till mig) så jag säger artigt "förlåt, vad sa du?"

"nej, jag sa snutt till min lille son"

jag bara: "aha, okej, jag trodde du sa till mig"

Med lite skämtsam ton i rösten: "nja så bra känner vi inte varandra så att jag kan kalla dig det, det vore kanske lite respektlöst"

Hahaha, shit alltså. Han förstod det nog som att jag menade att jag trodde han sa snutt till mig, men jag hörde ju liksom inte alls vad han sa! haha.

Anyway.. lite småpinsam händelse men det är ju sånt som händer. Tur att de flesta kunderna har lite humor så man kan skoja lite hehe.

Nu ska jag ta och göra något annat (VAD KAN MAN FRÅGA SIG!?) och ja, vi hörs helt enkelt sen loved ones!

källa: tumblr


One hour left

Om en timme går jag på mitt pass, jobbepass, för dagen. Jobbar till halv sju då jag planerat att sticka ut och springa. Jag känner att jag har spring i benen och alltför mycket fett på magen och låren. Så det är fan på tiden.
Fetto wants to move! ^^

Käkade precis en sallad med röd mangold och babyspenat plus lite salladsdressing, parmesan och krutonger. Perfekt lunch.

Innan idag var jag med min mamma och syster på modevisning nere i stan, ganska skoj. Fick vars en goodiebag med lite prover! :) Najs.

Nu ska jag kika i H&M katalogen och se om det finns något jag vill beställa däri :)

Vi hörs senare mina kära:)

Russell Brand

AJ LÖÖÖÖÖV RUSSELL BRAND. Sexaddict. Britt. Rocker. Hot. Awesome.
Kille med humor och rejäl stil, jo vid närmare eftertanke, jag kan tycka att en långhårig kille är snygg, åtminstone om han heter Russell Brand. Yes sir!



bilder från weheartit.com


toppentips!

dalala.se har superutförsäljning på bhar. Nu finns det inte jättemycket kvar i lager men snabba er in och kolla. Ni kan hitta bh och annat kul för tjugo spänn vilket inte är fy skam!
Dollyblond.se tipsade om sidan och deras utförsäljning och nu har jag beställt fyra bhar i min storlek (som annars är jävligt svår att hitta och framförallt dyr!)

Synd att jag inte såg länken tidigare... men men. Det räcker ju nog ett tag med fyra nya bhs :)


PUSSSS

Dårarna som framkallar tårarna

Åh, Se upp för dårarna på tv4. Jag älskar den filmen. Den är så sprängfylld med känslor. Fina känslor. Hur det känns att komma ny till ett land, bli tvungen att börja om från scratch trots att man har flera års utbildning på nacken. Frustration.

Att ha en syster att se upp till, en syster som skyddar en oavsett vad. Som är din skyddsmur. Som säger ifrån när någon är elak. En vardagshjälte.

Det är så sorgligt när pappan står där och tittar mot dörren när hans döttrar och före detta fru går ut genom dörren, man känner hans tårar som bränner bakom ögonen. Man känner exakt vad han känner.

En önskan om att allt bara ska bli bra igen och go back to normal. Att önska att man kunde göra saker och ting ogjort.

Det är så fint.

Jag gillar sån här down to earth shit, sådana svenska filmer som många tycker är ren crap. Jag älskar det. Jag älskar alla filmer som handlar om olycka som slutar i lycka. I love it. Det inger hopp.

topshop inspo

Djurhuvuden. Ugglor. Blad. Guld. Silver. Kedjor. Trä. Hårdhet. fierceness.


Manly swimsuit



Från Michael Bastians vårkollektion 2011, ja alltså speedos är inget som turns me on direkt, Jag struntar i vad ni använder för kalsingar under byxorna men på beachen, njaaae. Det känns lite för mycket Rügen över det.

Vad tycker ni om trosor på killar? För vi kan väl enas om att det faktiskt ser ut som trosor!?


PUSS

Haaaaj! Som vi säger här i Skååne ;D
Nu är jag hemkommen från jobbet och ska strax äta lite middag, när den är klar:) Håller på att planera min 20 årsfest också ikväll och skriver ner vad vi ska ha för mat, dryck, vem jag ska skicka inbjudningar till osv.
Kommer bli skoj!:)

Köpte med mig en tidning hem från jobbet, bilagan till aftonbladet (tror jag det var) Historia tror jag tidningen heter och ja, det är då alltså en tidning om vår världs historia. Jävligt intressant måste jag säga.

I detta numret står det mycket om KKK (ku klux klan) och deras hemskheter med lynchning och annat sådant hemskt som de gjorde och fortfarande faktiskt utsätter den svarta befolkningen för.

Det är även en analys av målningen över Jesus sista måltid, där det står en hel del intressanta grejer och lite om Hitler och lite om mumier och sådär. Riktigt intressant!

Jag köpte även ett nummer av Extra där jag förstås är mest intresserad av Elin Klings modetips:) den delen sparar jag till ikväll, hihi.

Imorgon är det lördag och då börjar jag inte förrän halv tre(!) lite sent, men men.


NU ÄR DET DINNER. PUSS

skriver mer om ca en halvtimme och lite till typ:)

söt liten bakelse



Alexa Chung i otroligt söt Luella klänning:) Me like. Från 2009 års Video Music Awards :) I want that dress!

13.10 gettin' ready

Jahaja, då var det dags att börja göra sig i ordning, duschen är avklarad så nu ska jag ta och sätta på mitt ansikte ;D haha.
Håret får självtorka med lite hotstraight i, det vårdar håret hemskt bra även om man inte plattar håret. Jag använder det varje dag oavsett om jag använder plattången eller ej! Viktigt att vårda håret, don't forget!

Ni hör mer från mig senare ikväll, efter 18.15 då jag slutar! :)

PUSS

goodmorning

HOLA GUAPAS!

Imorse väckte min pappa mig och frågade om jag hört något skrammel inatt. Nej sa jag och undrade varför han frågade en sådan sak klockan sju på morgonen.

"Jo för där står 4 kundvagnar från rusta på gräsmattan"


HAHAHA. Jag var ju bara tvungen att gå upp och titta och mycket väl, fyra kundvagnar från Rusta :P

Rusta ligger ca 50 meter härifrån och det finns en backe där uppifrån och ner till min gata så det vore inte så svårt att få dem att hamna på vår gräsmatta egentligen.

Men jag undrar vem som gjort det! ^^ och jag undrar hur trött jag måste ha varit för jag vaknar alltid av minsta lilla oväsen annars!


Nu vaknade jag precis så det blir snart lite frukost, en sväng på crosstrainern och en dusch.
Klockan två ska jag ju som sagt jobba. Skönt att det bara är fyra timmar idag!


PUSS PUSS


GODNATT

ÖNSKAR ER EN GOD NATT OCH EN NAJS MORGONDAG :) nu ska jag lägga mig, det är faktiskt på tiden. Klockan är snart ett.

Imorgon är det fredag, vilket innebär jobb mellan två och kvart över sex, lördag jobbar jag halv tre - halv sju och söndag halv nio till halv fem.


Denna veckan blev det allt jobb i en klump liksom, men det är skönt så har man det liksom gjort!:)

Puss på er.

Sportmax

 

SPORTMAX - SPRING 2011

style.com

 


önskelista








pärlring från thomas sabo ca 1500 kr

den talande kompisklockan ca 200 kr på roligaprylar.se

kängor från tiamo 799 kr

Berlocker från thomas sabo från 298 kr - 598 kr

ring från thomas sabo ca 2000 kr

huslampa från elkedjan, vill ha en liten i vit och en stor i svart 395 respektive 495 kr

Kaninkuddar + tekannekudde från lagerhaus fr. 139 kr - 179 kr

fågelbur från jotex, 249 kr

ljushus från jotex, 169 kr f 2 st

ljushus från jotex, 99 kr


crazy old lady

Kollade nyss på ett sånt där program om polisens arbete i England, de hade riggat upp en olåst bil med nycklar och så i och en kamera som filmade föraren.
En 69 årig tant hoppar in och snor bilen och eftersom det var en fälla tar polisen henne.

haha. 69 ÅR, shit alltså.

 



bilden har inget med texten att göra alltså och källan finner ni i nedre högra hörnet av bilden!


thoughts

Det förekommer så mycket orättvisor i vår värld. Inte minst svält och fattigdom men något som är oss här i trygga Sverige lite närmare är kalla människor.
Vi har allt på vår sida, ekonomi, demokrati, säkerheter av olika slag men ändå håller vi på som om vi vore idioter ibland.

Det finns vissa regler för vad man bör eller inte bör göra eller vem man bör eller inte bör umgås med.

Vi är reserverade, ovilliga att träffa nya vänner och allmänt omöjliga på allt.

Jag är inte rädd för att hitta fler, fina vänner för jag vet att det är möjligt. Jag struntar ganska rejält i vem den nya vännen är, bara jag blir behandlad rätt :) jag struntar i vad som hänt förut, om en person haft ett otäckt rykte om sig tycker jag snarare synd om personen eftersom jag vet att rykten oftast inte är sanna.

Förr, när jag var yngre var jag så försiktig med vad folk skulle säga. T.ex. så var jag väldigt försiktig när det kom till tjejer som hade rykten om sig att vara lösaktiga, just av den anledningen att jag själv inte ville få samma rykte om mig.

Nu skiter jag i vilket, vi är gamla nog att göra vad vi vill med våra liv. Om någon av mina vänner vill ha lite skoj och ligga runt, fine, gör det. Jag kommer inte att försöka hindra någon. Snarare tvärtom, lev lite. Prova vingarna, men use protection, det är mitt enda krav.

Det är sån jävla dubbelmoral i allting. Som tjej får man inte gilla sex och man måste vara tilsammans med killen för att det ska vara okej att ha sex, i tv visar de grova bilder på en kille som sätter på varenda tjej han ser.

Vem är det som är slampan egentligen? Haha. Om någon nu ska bli kallad det. Tycker inte att någon ska bli smutskastad på det viset. Men det har tydligen varit okej att säga så om tjejer i alla tider.

Fel. Tjejer är lika mycket sexuella varelser som killar är, om inte ännu mer. Haha. Så snälla, låt oss också få ha vårt lilla roliga utan att behöva vara rädda för otäcka rykten!

Nu har jag ju pojkvän sedan fyra år, så kalla mig slampa hur mycket ni vill, jag kunde inte brytt mig mindre - men jag vet hur det är att vara singel och ständigt känna att man inte riktigt kan göra som man vill för oj, där runt hörnet kanske ett obehagligt rykte väntar.

LEAVE THEM GIRLS ALONE säger jag bara :D

och tänk på:

- det är okej att vara vän med sin expojkvän eller flickvän, så länge alla inblandade är okej med det.
- tjejer och killar kan vara vänner utan att vara attraherade av varandra/ha sex
- bara för att man hör ett rykte om en person så betyder det inte att det är sant
- Man får sota för att man haft förutfattade meningar om någon eller något, jag har varit med om det många gånger att jag trott något om en person som sen visat sig vara helt fantastisk!
- Size does matter
- det är faktiskt oftast utsidan på en person som gör en intresserad, sen om personen är snäll avgör om man vill fortsätta lära känna människan eller inte.
- bara för att man fått en dålig start så betyder det inte att man inte kan börja om från början och ge varann en ny chans


WHY?

Åh, för typ ett halvår sen sökte de på tv3 folk till ett kommande projekt på kanalen som gick ut på att gå ner i vikt och hårdträning. Jag var SÅ sugen på att anmäla mig och liksom komma i toppform men så tänkte jag att "det är säkert för såna som är riktigt, riktigt, riktigt tjocka som i biggest loser och inte såna som är halvfeta som jag"
MEN VAD ÄR DET JAG SER? Nu börjar de göra reklam för Anna Ankas nya träningsprogram där några personer ska gå ner i vikt och hårdtränas under en period.
Nu ångrar jag mig VERKLIGEN! Gud vad man han blivit smal om man tränat med Anna Anka, hon hade kört med mig tills kilona rann av mig.

Gosh, vad jag blir frustrerad över sånt. Dessutom hade man ju fått åka till USA igen och det hade inte varit fy skam, inte fy skam alls faktiskt.


blä

För en gångs skull tänkte jag logga in på facebook så blir det error. Palla. Nu skiter jag i det faktiskt. Händer ändå aldrig något skoj där.

Nu kollar jag på debatt, haha. Handlar om dokusåpor och då särskilt "kungarna av Tylösand" hahaha.

Finns inte ens några ord för programmet, kassaste skiten som nånsin funnits. MEN låt oss erkänna; det är alltid kul när folk skämmer ut sig och beter sig som fjortisar :P

Aja, nu ska jag kolla på debatten, intressant. Jackie Ferm har nästan blivit lite hederlig ju :)

nyinköpt




Köpte detta i tisdags när jag var på Burlöv center med baby:) Eftersom jag inte laddat min digitalkamera och min mobilkamera inte är så bra nu på kvällen får ni bilderna från gina tricots hemsida istället :) tröjan är supermjuk och mysig och kostar 199 kr, plånboken i fejkormskinn kostar 99 kr och är toppenbra, får plats med mycket i den :)


Modellen på allas läppar

Anja Rubik, blond, vacker - i alla tidningar, på alla catwalks. Everywhere!





Bilderna med smink över hela ansiktet är från franska Vogue :)

källa: weheartit.com


Dolce & Gabbana Spring 2011

    

    

    

  

 



Åh vad denna kollektionen känns uppiggande och precis sådär en vårkollektion ska vara. Jag älskade i princip alla plagg i hela kollektionen och därav så många bilder i inlägget, haha. Fick göra dem till miniatyrer för att inlägget inte skulle bli två meter långt.
Klicka på bilderna för att förstora:)

bilderna hittade jag på: style.com


Ti amo tiamo

Jag har blivit kär i ett par kängor från tiamo, ni vet märket som scorett säljer. Underbaringarna kostar 799 kr och jag ska nog ta och köpa dem snarast. De är skitsnygga nämligen.

här har ni dem! :)


Smarties



Från vänster bakifrån:
ler-ring med sten från marknad, leopardhjärta från jc, självlysande stjärna premie i bokklubb, plastring från danmark, turkosa plastringar från h&m, brun träring från h&m, silverring med turkos sten från Dubai, ståltrådsring -egen design, D&G ring från Polen, "GO SHOPPING" barnring från ullared, nitringar från h&m, metallring - smide från marknad, 3 silverringar köpta på utförsäljning i guldsmedsbutik, 3 guldiga ringar h&m, silverring med groda på från marknad, silverring med kubik zirkonia fått i present, stor ring med grön sten h&m, dödskallering från tryckautomat på coop, hjärtering från pilgrim, silvrig och svart stor ring från Dubai, guldig ring med grön sten från h&m, guldig ring med rosa & röda stenar från h&m, svart metallring med röda stenar från pilgrim, silverring med knut - fått i present, silvrig ring med rosa-blå sten viva la diva, plastring "drama queen" ullareds barnavdelning, nitring h&m, Esc ring från glitter, silverring från guldsmedsbutik, silvrig ring med strassstenar fr. h&m, ring med groda från hantverksmarknad, silverring med kubik zirkoniasten - present, silverring med bärnstenar fr. Polen, silvrig ring med snäckskal från h&m, plastring med blå blommor från Danmark, dödskallering från coops tryckautomat

Detta var då alltså en del av min ringsamling!


Emmy awards 2010

Jag hissar och dissar outfitsen på emmygalan :) Skriv gärna vad ni tycker också :)



Kyra Sedgwick i en Monique Lhuillier skapelse :) definitivt en riktigt vacker klänning som passar en dam i hennes ålder :)

Tina Fey i en otroligt ugly Oscar de la Renta klänning. Gillar inte de trista färgerna, mönstret eller utformningen på klänningen, usch nej!

Min favorit Mariska Hargitay från Special victims unit :) i en sockersöt Vera Wang klänning :) HISS


January Jones från Mad men i en blå Versace dress:) Fin i helhet men jag gillar speciellt korsettdelen där uppe, tummen upp för det!


Chaite

Sitter här på sängen och tittar på Beverly hills och dricker en kopp chai te med mjölk och honung :) Bara pyttelite honung för att framhäva smaken, gott:)
Ska ta och märka några klädesplagg nu som ska till en loppis snart :)


TALK 2 YOU LATERO :)

Paul Smith Spring 2011

Paul Smiths kollektioner är alltid sjukt snygga. Tänkte för en gångs skull lägga upp lite inspiration till männen idag :)
Det finns så sjukt snygga herrkläder som bara ligger och väntar på att få bli använda. Något som gör mig glad är killar som vet hur man klär sig snyggt och fierce.
Det är en väldigt positiv egenskap hos en kille att kunna klä sig och vissa killar tycks tro att det är fjolligt eller något att vara mån om sitt yttre och att se ut på absolut bästa sätt, det är fel. So wrong. Det finns ingenting mer attraktivt med en man än en man som kan klä sig (nästan inget mer attraktivt åtminstone, haha).

Så här ger jag er: Paul Smiths Spring collection 2011. ENJOY IT. (Bilderna är tagna på Paris fashion week i juni i år)










källa: style.com


Graffiti nails

 



tyckte denna kombinationen var skitsnygg, rött nagellack med rosa toplack, lånade bilden från
sminkan.blogg.se 



Har ni sett isadoras nya heta nagellack? Graffiti nails, skitcoola lack. Först målar man med valfritt vanligt nagellack, och när det torkat målar man över med graffiti nailtop, efter 30 sekunder (eller mindre) torkar det och liksom "spricker" så det blir coola sprickor på naglarna!

Riktigt snyggt blir det :) Jag köpte en färg som är typ smaragdgrön :) jättefint. Så har jag ljusrosa lack under. Det blev hur bra som helst!

länk


Torsdag - hemma igen

Då var det redan torsdag och imorgon är det löning för min del - om jag förstått det hela rätt ^^
Och vet ni vad? Jag har faktiskt ganska mycket kvar av förra lönen, jag är ganska stolt över mig själv, annars brukar jag ha typ en hundring kvar (fast då har jag ju satt av lite på mitt sparkonto förstås) så det är framsteg från min sida!:)
I veckan har jag varit hos min kille varenda dag, hans föräldrar har varit i Portugal sen förra torsdagen så ikväll kommer de hem igen:)

Vi har haft en mysig vecka, vi har varit i Lund - på nova lund och burlövcenter, ska lägga upp bilder på det jag köpte senare idag när jag fotograferat det:) det blev inte så mycket shopping, bara något litet:)

Jag har känt mig som värsta hemmafrun och jag gillar det, om min kille skaffar sig ett väldigt välbetalt jobb så kommer jag nog sluta jobba eller gå ner väldigt mycket i timmar och bli housewife. Det hade jag gillat. Gått och fixat i huset hela dagarna, lagat mat, städat, tvättat, åkt och handlat mat - och kläder och skor förstås. Det vore nog ganska skoj och sen hade jag ju umgåtts med mina housewife-vänner haha:P

Igår lagade vi tacos, väldigt enkelt och gott, satte oss framför tvn och kollade på 2½ män och idol, såg ni förresten "Välkommen åter!", tv4's nya humorsatsning? Jag tyckte det var skoj faktiskt.

I förrgår åt vi makaron och tonfiskgratäng, jättegott och tidigare i veckan åt vi pizza, en annan dag blev det köttbullar, potatismos, brunsås och lingon + lite kokta morötter och andra grönsaker :)

I tisdags var jag i stan med Josse och drack lite ischai på EH, vi var även och shoppade på åhlens och h&m :)


Nu ska jag äta lite lunch:) blir pastarester.
Bilder kommer sen!:) PUSS


Varning för starka bilder



Nu är det dags att vakna, världen är på väg mot sin undergång. Folk tar inte miljön på allvar.
Havsisen smälter bort på Arktis där isbjörnarna lever och detta gör isbjörnarna oroliga, det är fler gamla isbjörnar som dör tidigt, färre isbjörnsungar överlever och isbjörnarna bara minskar och minskar i antal.
Nu har även dessa bilder kommit och detta är allvarligt. Isbjörnarna tvingas äta sina egna ungar.
Anledningen till att de äter sina ungar är pga havsisens icke-existens, de har tvingats leva på land nu hela sommaren och i vanliga fall brukar isen frysa mycket tidigare, inte nu längre. Eftersom de inte kan komma ut på någon is kan de inte heller fånga några sälar eller fiskar att äta.

Här kan du bli isbjörnsfadder hos wwf, där du även kan stödja andra djur och projekt:)

Tvillingar

Tvillingpar är så himla söta tycker jag. Såg på tyra show precis ett tvillingpar som fick panik om de inte såg EXAKT likadana ut. Haha. Lite extremt kanske?
De hade ALLTID exakt samma kläder på sig och hade de t.ex. olika färg på jeansen så blev det kaos för dem.

När jag får barn vill jag ha tvillingar så de aldrig behöver vara ensamma och får den relationen som bara tvillingar kan ha. Den nära, nära relationen. Man kan ha en nära relation till sitt syskon men så nära som tvillingar är kan man nog faktiskt inte bli som vanliga syskon! Tycker att det är så fint med tvillingar! <3

Bilder från weheartit.com


WAKEY WAKEY

Upp och hoppa solstrålar!
Nu ska jag i alla fall snart till jobbet, eller ja, om femtio minuter ungefär börjar jag :)
Jobbar fram till tre då jag cyklar hem, byter om och fixar till mig lite, sen ska jag och babe köra och fixa lite käk inför kvällen :) Efter det åker vi hem till honom, fixar käk, byter om till kvällens outfits och ger oss iväg till hans brorsa där det är fest :).

Vad har ni själv för planer?

Igår städade jag hela rummet här på kvällen och det börjar fan att bli bra alltså :) Bilder på kläder och sådant kommer upp på bloggen senare idag:)

Nu vet ni i alla fall vart jag håller hus hela dagen, eller åtminstone fram till fem eller sex, kan ju försöka lägga upp något inlägg efter jobbet eller så:)


PPE - PUSS PÅ ER



Vet inte vad bilden har med inlägget att göra men visst är robotar söta!?

Hej! Sitter på bussen på väg hem från joss...

20100917117 (MMS)

Hej! Sitter på bussen på väg hem från josse nu:) har varit en regnig men trevlig dag :) vi gjorde fruktsallad och satt och snackade i flera timmar :) najs fredag med andra ord. Ska städa upp lite hemma när jag kommer hem o sen kommer min alexander vid nio ikväll :) i like it! Puss på er, uppdaterar senare :)


skinnjacka

Jag vill ha en ny svart skinnjacka, jag har en röd, helt casual, vill ha en lite tuffare modell. Någon som sett en till ett bra pris nånstans?

jag har kollat runt lite och det ser knapert ut.


Kneeeeeepigt.

21.52

Imorgon är det fredag, Jag & Josse har planerat in fruktsallad hos henne då, ska bli najs. Frukt är najs.

Jag känner mig lite lugnare över present till min pojkvän (firar 4 år tillsammans om mindre än en månad) och jag har mejlat en kille om det och han skulle försöka fixa det jag tänkt köpa till min kille så de får in grejen i lager. Vad det är jag tänkt är ännu en hemlis men ni får veta så småningom.

På lördag ska jag på fest hos min killes bror och innan dess ska jag jobba mellan 10 och 15 och sen ska jag och Baby laga mysig lördagsmiddag innan vi går på fest:) Ska bli riktigt trevligt:)

Sen är det söndag och val, se nu till att läsa på ordentligt om de olika partierna och kom fram till vem ni ska rösta på OCH SE TILL ATT GÅ OCH RÖSTA. Det är viktigt, man kanske inte tänker på det men det är ens egen framtid det handlar om.

PUSSPUSS

guldkorn



denna lilla sötnosen fick följa med mig hem idag. För ynka 149 kr på the one and only H & M  ;D

Detta är inte längre någon demokrati

Alltså något som gör mig PISSED är när folk inte förstår innebörden av vissa uttryck som t.ex. DEMOKRATI.

Vad är demokrati? Jo, det är när ALLA (som har åldern inne då alltså) får lov att uttrycka sin åsikt och tycka till.

Det skrämmer mig att det blir alltmer som en diktatur här i Sverige, nu är det två partimedlemmar från två olika parti som blivit nerslagna.

Först bröt sig några idioter in hos en man från SD och misshandlade honom och ristade in hakkors i pannan på honom.

Nu har det hänt igen fast med en kille från centerpartiet (var det va?) som blivit nerslagen utanför sin port i Stockholm och det var ganska allvarligt, han fördes till sjukhus.

FÖR FAN. Ska man inte kunna leva tryggt längre för att man vågar uttrycka sina åsikter? Det är hela grejen med att leva i ett demokratiskt samhälle.

Man ska inte behöva vara rädd för att man har en viss åsikt och det här med invandrarpolitiken har gått till överdrift. Främlingsfientlig hit och främlingsfientlig dit.

Det är fan ingen som reagerar när vi blir kallade för jävla svennar eller liknande. Det är lika kränkande som det är när invandrarna får höra nedvärderande ord! Det är inte rätt i någon riktning men om vi någon gång säger ifrån att det är inte okej att ni säger sådär.

Ja, då är man rasist.

FÖR HELVETE, slå upp ordet i ordlistan för folk förstår fan inte innebörden.

Memo; DEMOKRATI och RASISM, kolla fakta innan tack!

IDOL

Hejhejhej. Nu ska jag kolla på idol.
Jobbade ju länge igår så missade första avsnittet från Malmö, hoppas på att det är i Malmö idag också!:)


Puss puss


papperskorg för shoppingberoende



Cool va? :) en papperskorg som ser ut som en exklusiv shoppingpåse. Åh vad fin.
Gissa var den är ifrån? Jadå, roligaprylar.se igen och NEJ, jag är inte sponsrad av dem. Verkligen inte, hade varit jävligt najs men icke!

Roliga prylar från roliga prylar!

Emergency underpants, hahaha.




Bacon balm, mmmmm. Yummie!


Kompisklocka, som talar om för dig vad klockan är när du trycker på en knapp. Sååå söt!



Haha, vill man synas bör man tjacka denna! Paddväskan  otroligt smaklös om ni frågar mig xD



Happy childhood memories munspray, totalt meningslös produkt men rolig och söt.



Pacmanplåster, how cute.

 

donut läppglans ^^


instant gay accent munspray, hahahaha, that's all I can say.

baconplånka, haha



Allt detta kommer från roligaprylar.se


Roliga tvålar


Absinttvål


Blodig duschkräm


Kattmatstvål



Gameboy



Pepsishampo


äggtoddytvål

Tvål som doftar äggtoddy, absint eller varför inte kattmat? Får det kanske lov att vara lite pepsishampo? Haha.

Riktigt roliga tvålar från roligaprylar, vet dock inte om jag skulle vilja tvätta mig med dessa ^^ 

Under varje bild finner ni direkt länk:)


hej bloggis

Hejhej. Har inte bloggat på några dar, förlåt :(
Nu är jag igång igen, kom hem från stan för lite mer än en timme sen, köpte lite grejer på hm och lindex. Visar senare.

Nu ska jag äta falukorv :) och ris.

Puss på er!

Nu har jag och josse varit i malmö sen elv...

20100914087 (MMS)

Nu har jag och josse varit i malmö sen elva, sitter på tåget hem nu.. Det har regnat som tusan och jag har inte köpt så mkt :) mötte upp baby efter shoppingturen så han följer med hem:) skriver mer om min dag när jag kommer hem:) puss


Acne jr

Titta vilka sötingar va, detta är i själva verket ett masterpiece av Acnes linje Acne jr, den allra första produkten i linjen till och med. Tänk er va, passar stor som liten. Jag blev i alla fall helt kär och 475 kr för en nalle från Acne är ju faktiskt inget att tjafsa om. Take it or leave it på bluebox.se

 

Chester heter han förresten, hur sött är inte det liksom?


snoppig flaskvärmare?



Alltså seriöst, detta ska då alltså föreställa en flaskvärmare som gör mjölk och välling varmt på nolltid stod det på bluebox hemsida. Men let's face it, detta ser mer ut som en snopp.
Jag hade inte velat värma mitt barns mat/dryck i något som ser ut som en flickas bästa vän (en dildo för er som inte fatta den :P)

OCH nej, man behöver inte ha särskilt livlig fantasi för att få det till att det liknar en snopp, nejdå, det sköter denna mackapären så bra själv.

Ser ni?

Måste bara...

..visa er vad jag hittade på bluebox hihi

Sött huh?
läppbalsam, plånbok, hängare och en liten börs


Avrundning

Nu ska jag nog ta och avrunda här för ikväll:) Klockan börjar bli mycket och imorgon ska jag upp ganska tidigt och göra mig i ordning, halv tio ska jag möta Josse på stortorget här i stan och så ska vi köpa oss något att dricka - to go - från espresso house, tio över tio går vårt tåg till Malmö.
Framme i Malmö är vi runt elva och sen ska vi gå och kolla i lite butiker och sådär. Josse ska till sin fd praktikplats och prata med chefen där och sen möter vi upp min kille när han kommer från universitetet i Lund och så går vi till subway och käkar lunch:)

Låter det som en trevlig dag tycker ni? Det tycker jag.

Har ni förresten några förslag på vad man kan ge sin pojkvän man varit med i fyra år? Han är himla svår att handla till eftersom han inte gillar smycken och redan har massa parfymer.. plus att han har allt annat typ :P hehe. Det är svårt, mycket svårt. Förhoppningsvis kommer jag på någon mindre snilleblixt!

Sov gott små troll, ses imorgon. PUSS



Är folk verkligen SÅ giriga?

Haha, jag var inne på tradera och kollade efter ett marc jacobs halsband.. jag söker på marc jacobs och vad kommer upp mer än smycken och väskor? Jo, parfymer.. först var det 50 ml och 100 ml flaskor, när jag scrollar ner ser jag hur någon försöker sälja parfymprover.
Ja, ni hörde rätt, ni vet såna minirör med parfym som man får GRATIS i butik bara man frågar efter det.

Gissa hur mkt personen ville ha för varje prov? 30 spänn plus frakt. OH MY GOSH säger jag bara. Finns det verkligen så giriga människor. JO TYDLIGEN.




LOCKAR



för att fixa bästa lockarna brukar jag göra såhär:D
Först sätter jag rullar i hela håret - mest underhåret, jag sätter rullarna i torrt hår.
Sen tar jag ur dem en stund innan jag ska iväg.. helst ska de ju sitta i 2-3 timmar  för bästa resultat!
Sen tar jag ur dem och lockar med locktången resten av håret som inte blivit lockigt av rullarna:)

Så blir det hur nice som helst och det är ju inte varje dag man får gå omkring och se sådär rolig ut som ovan, he he he.




Sådärja, sådärja, sådärja ;D

Då har jag klistrat in ALLA studentfotona i tre olika album, två med bilder från studentdagen och ett album med bilder från studentbalen :)
Det blev jättefint och jag har skrivit text till några bilder.. tills min guldpenna tog slut. Måste köpa en ny nu :/ det svider lite då en sådan penna kostar typ fyrtio spänn! Ganska mycket för en penna som inte räcker så länge.

Nyss åt jag en bit av ett hemmaodlat äpple :) äntligen börjat trädet att ge frukt, vi har haft det några år nu och det har varit ganska dålig skörd och det är fortfarande inte många äpplen det ger men det kommer förhoppningsvis:) gott var det i alla fall.
Väldigt sött med en sur underton, exotic ;D


Ett album fyllt

Nu har jag fyllt ett album med bilder från studenten, minst lika mycket bilder är kvar att klistra in, men jag behöver ett nytt alum och jag retar mig på att jag inte köpte två med en gång, köpte det första på ullared så något likadant lär jag inte hitta.
SÅ nu ska jag gå upp till Ö&B och se om de har några fina album till en lite billigare peng:) Sen blir det ceasarsallad med lite kycklingbitar:)
Ö&B ligger bara 2 minuter från där jag bor, precis ovanför. Perfekt när man kommer på sådana här spontana grejer.
Som för en stund sen när jag insåg att vi inte hade någon sallad hemma, gick upp till Ö&B och grönsaksståndet utanför, köpte ett salladshuvud och blev hur lycklig som helst! ;D hehe

I'm leaving now :) keep on comment! :) PUSS

in the jungle, the mighty jungle the lion sleeps tonight

HEJ. Är hemma igen sen en stund. Det blev en mysig runda i stan med Josse :) vi snackade körkort och grejer och vi kom fram till att vi måste ta tag i det och verkligen peppa varandra nu. Vi ligger liksom ungefär på samma nivå i den processen och det känns som att vi behöver varandra lite extra för att klara detta. We can do it!

Vi var på lindex, jag provade en kjol a la längre modell, den var inte så fin som på galgen så det blev inget köp. Var även på H&M där det inte fanns ett skit i min smak idag, jag brukar alltid hitta något där men inte idag.
Sist gick vi till Åhléns där jag köpte en bodylotion på rea, Beckhams "signature", luktar himmelskt! 99 spänn fick jag ge för den, inte så pjåkigt va!?

Vid fyra skulle Josse med tåget till Malmö och min buss gick hem till mig vid samma tid, innan buss och tåg hann vi med lite förfriskning på Espresso House, jag med min is chai och Josse med sin is latte. Mums!

Vilken är er favorit på Espresso house? om ni har någon.. vore kul att veta:)

PUSS PÅ ER.


body lotion :D


todays outfit

Idag har jag på mig jeans från lindex och stickad tröja från h&m, eftersom jag ska ut en runda på stan och möta upp Josse så kommer jag ha min svarta skinnväst till och min stickade halskrage, på fötterna blir det nog mina svarta kängor eller liknande :)



här har ni lite bilder:) Nu sticker jag och möter upp Josse:) ses vid fyra tiden eller så:) PUSS!


do you like?

Gillar ni min klocka till höger? Precis nedanför min profilbild?:)

från clocklink! Klicka på klockan om ni vill ha en likadan :) bara att gå in på sidan, välja ut en klocka man gillar i vänster sida, klicka in på den, ta html koden och lägga till i kodmallen på bloggen som ni hittar under "design" här på blogg.se

Simple as that!

BTW

Ni har kanske sett en liten ändring ute i högra kanten, en bit ner.. ett eiffeltorn!? Eller så har ni inte sett det.
Klickar ni på eiffeltornet så kommer ni direkt till bloglovin och kan lägga till min blogg som en ni följer. Det vore en god gärning av er att göra det (A) hehe.

Ovanför tornet kan ni även se hur många bloggar och vilka jag följer (än så länge) och precis ovanför ser ni hur många som följer mig än så länge:)


Puss på er.


Sitter vid frukostbordet

Tjao. Sitter vid köksbordet och väntar på att äggen ska koka klart. Idag ska jag äta lite äggmacka till frukost och ett glas bravo juice, tropisk. Gütt.

Senare tänkte jag ta en rask promenad och få lite frisk luft och motion :) Nice huh!?

Vad ska ni göra idag kära läsare? :)


Det kallas demokrati av en anledning!?

Jag blir så förbannad på folk. Speciellt folk med makt över vissa människor som Kenza t.ex.
Såg idag att hon skrivit ett inlägg om valet, att alla har rätt till sin åsikt och så uppmanade hon alla att rösta. SÅ långt var det ju liksom bra skrivit!
 Hon avslutar inlägget med att "Jag förbjuder mina läsare att rösta på SD" och visst det är med en viss skämtsam underton och det skriver hon klart och tydligt ut.

Längre ner skriver hon att det inte går att kommentera längre då det blev för mycket rasistiska kommentarer och att många gick till överdrift i sina kommentarer. Jag förstår det, fullständigt.

MEN när jag går in och läser vad folk kommenterat så ser jag att hon gör tvärtemot vad hon precis skrivit, hon låter inte folk tycka vad de vill. Demokratin finns till för att alla ska få vara med och tycka till, bestämma och ha sin egen åsikt - inte för att någon som många ser upp till ska banka i dem att "det är fel att rösta på den och den".

En person har kommenterat: "jag tänker rösta på sd men jag har mina anledningar" något i den stilen och vad svarar kenza då? Jo, att man inte bara kan tänka på sig själv och att det finns nio miljoner andra att tänka på när man lägger sin röst. MEN HALLÅ?

Man röstar för sin egen skull, man röstar på det parti som ger flest fördelar för en själv. De rika röstar på Fredrik Reinfeldt för att få ännu mer pengar and so on.. det är så det fungerar med politik och demokrati.

Jag säger absolut inte att jag stödjer SD, eller att jag ska rösta på dem för det ska jag absolut inte göra. Men alla har rätt att rösta på den de vill och så länge man inte bryter mot lagen så kan partierna uttala sig som de vill. För som jag sa: det är hela grejen med demokrati.

Jag tolererar inte heller att folk går till angrepp mot det de inte gillar. Som den här mannen i Malmö som tillhörde SD, någon bröt sig in i hans lägenhet, knivskar honom och ristade in ett hakors i pannan på honom! Är det att få uttrycka sin åsikt? Ska man bli knivskuren för att man inte tycker precis som vissa andra?

FÖR HELVETE, detta är inte någon jävla diktatur där man knivskär eller avrättar de som inte håller med de som bestämmer. Detta är Sverige, ett hemskt bra land, som ger människorna här otroliga möjligheter till vad de än kan tänkas vilja göra, detta är en demokrati. Ett land där man får säga vad man tycker utan att behöva vara rädd för att något hemskt ska hända en.

SKÄRPNING FÖR HELVETE!


10.52

Usch, jag är verkligen ingen morgonmänniska. Min kille gick upp kvart i sex idag och jag gick upp för att hitta en regnjacka han kunde låna då det regnade som tusan imorse.
Fy, säger jag bara. Jag mår dåligt av att gå upp så tidigt. Jag blir helt negativ och känner mig helt nedstämd av den tidiga timmen. Kan inte säga varför men det går bara inte.

Nu har jag sovit ut några timmar så nu känner jag mig glad igen:) förutom att här har varit en fluga inne på mitt rum hela morgonen och försökt flyga in i mitt öra kändes det som så jag fick sova med täcket över örat. Jobbig jävel.

Nu ska jag nog inte göra så mycket, igårkväll efter att jag skrivit godnatt till er så blev jag jättedålig, mådde skit i magen. Till slut var jag helt skakig i kroppen och kände mig riktigt dålig i kroppen. Usch.
Det har gått över lite nu men jag vågar inte äta något än på en stund. För sådär dåligt vill jag slippa att må idag.

Nu börjar sjunde himlen så vi hörs efter det:) Puss på er.



bild från nyår.

Nu säger jag godnatt!

Jag är ledsen mina vänner, men nu är min kille här, jag har tänt lite ljus och nu ska vi mysa framför tvn :)

Välkommen alla nya läsare och såklart ni som följt mig förut också :) det är så kul att se hur många som börjat läsa, jag kan inte säga nog hur glad jag är över er:)
Ni får gärna lov att lägga till mig på bloglovin' också så kan jag se vem ni är och det vore kul :) hihi

Ha en fin kväll så skriver jag mer imorgon! Puss på er alla söta!


Nu är jag på väg hem från min farmor och f...

20100912062 (MMS)

Nu är jag på väg hem från min farmor och farfar :) har varit och fikat på ett gårdskafe som en gammal man mina farföräldrar känner äger. 
Ska ut och käka på restaurang så fort vi kommer till stan:) så det dröjer en stund innan jag uppdaterar eller svarar på kommentarer:) hoppas ni förstår! Love ya'll!


åh, thank you

Vill bara tacka allihopa, gamla som nya läsare för att ni är så aktiva och läser och kommenterar :) jag blir så glad varje gång jag loggar in och ser ännu en söt kommentar :).

Fortsätt så! I love you :D

Dagens outfit, från igår

GODMORGON. Startar bloggdagen med några bilder på gårdagens outfit :)
Hade på mig lacktights från lindex, långärmad bastopp med små knappar (under tunikan) från H&M, tunika från H&M, diamanthalsband från H&M, klocka från jetset addiction och fjäderörhängen från lindex :)




bilderna är tagna med webcam så det blir inte bästa kvallen men men :)

 


Är på filmkväll här hos frallan :) soft. I...

20100911047 (MMS)

Är på filmkväll här hos frallan :) soft. Ikväll ser jag ut såhär :) helkroppsbild kommer upp imorgon:) 
Det blev lacktights o nudefärgad tunika:) vad tycks? :)


puder.nude.nature.

Åh, som ni vet så ÄLSKAR jag dessa moderna naturfärger, nudefärgat, puderbeige, brunt, osv. It's so looooveeeeeeeeee-ly.

Idag ska jag nog ha på mig en av mina nya tunikor från H&M, kanske lacktights till eller jeans? eller strumpbyxor.

What to wear? Tyck gärna till.. ska jag ha jeans, lacktights eller strumpbyxor?

från och med du

Rapporterar direkt från sängen. HOW YA'LL DOIN. Jag känner mig bättre nu. Ska ta några värktabletter och sen kan det nog kännas ännu bättre hoppas jag.

Kom precis ut från duschen där jag fixade lite inpackning i håret, viktigt att ta ordentlig hand om håret speciellt när man har behandlat det.
Frisören som färgade mitt hår använde ekologisk färg som är mycket mer skonsam för håret, bra tycker jag. Skonsam för håret, skonsam för lungorna för tänk er alla frisörer som får stå i ångorna av alla dessa kemikalier som de slänger i hårfärgerna. Det är sjukt och inte konstigt om de utvecklar astma eller liknande.

Färgen hon använde var av något italienskt märke, minns ej vad det hette men jag ger henne creds för det, om man kan så tycker jag man ska välja ekologiska alternativ, hon tar dessutom inte mer betalt än vad det kostar med vanliga färger vilket är ännu mer toppen.

Tillbaka till inpackningen: Jag använder elvitals anti-breakage från L'oreal Paris. Första gången jag använder den här inpackningen så det återstår att se om den är bra:)

 

 

Nu ska jag torka håret och klä på mig något lämpligt!


Godmorgon, eller Goddag kanske?

Hej på er :) idag mår jag något bättre, fortfarande ganska kass men det är helt okej antar jag.
Dagen började med några skivor rostat bröd och ett glas mjölk, har sen dess legat på sängen och degat, inte klätt på mig, inte duschat, inte gjort någonting alls faktiskt.
Jo, jag har sett en film som var hemskt fin. Kärlekens val hette den. Jättemysig film om en kvinna som blir lämnad av sin man för en yngre kvinna. Väldigt, väldigt fin. Verkligen värd att se.

Idag lär inte hända särskilt mycket. Idag är det den 11 september förresten, kan ni tänka er att det är nio år sen det där planet störtade rakt in i world trade center? Sjukt. Jag minns den dagen. Jag var elva år, visste inte ens vad world trade center var.
Satt i skolan och en lärare från en annan klass kom in och berättade att något helt sjukt och tragiskt hänt. Jag förstod inte riktigt vad hon menade, mer än att ett plan åkt rakt in i en byggnad.

När jag var hemma senare den dagen och min pappa kom hem från jobbet satte han direkt igång tvn så fort han kom hem från jobbet och DÄR sände de om world trade center på nästintill alla kanaler på tvn. Man fick se planet köra in i tornet om och om igen.

Ingen visste vad som hänt, allt var helt oförståeligt, jag som bara var elva kunde inte riktigt fatta. Jag förstod det som en olycka och det var det nog många som gjorde till en början. När andra planet kom så var det klart; det var ingen olycka. Det var meningen. Det var förutbestämt. Någon elak jävel hade planerat det hela.

Men vem? Än idag är det oklart. Usama bin ladin, jovisst, det skulle kunna vara han men så mycket skumt som försiggår i USA så är jag inte förvånad om det i själva verket var statens verk. Det är så lätt att skylla på muslimerna och visst, de är väl inte helt oskyldiga till vissa hemskheter i världen, men det är verkligen inte vi kristna heller. Dessutom kan man inte döma alla över en kam. Det är bara så fel.

Nu är frågan: Kommer den här pastorn i USA bränna koraner idag? Det har ju blivit ramaskri kring det så vi får se hur det blir med den saken. Urlöjligt tycker jag. Ska inte de som "för guds talan" inom kristendomen vara lite mer rättvisa? Står det någonstans i vår heliga bok, bibeln, att vi ska döma alla efter några få personers verk? Ska hela det muslimska folket få lida för något några få personer kanske gjorde, med betoning på kanske för det finns inga bevis på att det var människor med muslimsk bakgrund som utförde detta hemska dåd.

En hemsida som är hemskt bra är vaken.se, gå in där och läs om olika händelser. Som t.ex. world trade center
byggnad sju, det var bränder på ett fåtal våningar i huset och inget plan rörde ens den byggnaden. Hur skulle en byggnad där det bygger på några få våningar kunna rasa rakt ner i avgrunden, om ingen sprängladdning avfyrades? Det är i princip omöjligt. Kanske hade staten något med det att göra? :S

läs artikeln här

Det har även kommit fram att de som utredde 9/11 blev tillsagda av vita huset att "inte rota för mycket i det" hmmm... undrar varför?

läs om komissionen här


Något som jag missat är att Usama bin ladin är död.. enligt vaken.nu är han det. Är det bara ett trick och en bluff hela grejen? Det kommer fler och fler bevis som pekar på att 9/11 var en ren bluff och var uppdiktad av ett visst land vid namn.... U...S......and.....A... kan ni tänka er va!?

Usama bin ladin är död?





detta visste du inte om 9/11

Är Obama styrd?

faktan som media inte vågar röra

faktablad om 9/11 mycket läsvärt


Organisationer mot 9/11

kändisar bryter tystnaden

mer du inte visste om 9/11



Hmm..  man får sig helt klart en tankeställare!


Godnattis

Nu ska jag se klart på sopranos, därefter ska jag ha ett telefonsamtal med min Alexander och sen blir det ZZZzzzZzzZzzzzZzZZZZzzzz !!

Imorgon kommer fler bilder och update ofta förhoppningsvis:) Sov gott allihopa.



Såg ni förresten halv åtta hos mig denna veckan? Haha, den där mannen som sa "kanonis" när något var skitbra, jag diggar den mannen. Han hade hittat på uttrycket själv utifrån "kanon" hahaha.

En idé

Eftersom jag personligen gillar mode hemskt mycket tänkte jag att jag skulle kunna ge er en liten tour runt Dubai, köpcentren, butikerna osv. Dubai är ju ett av de hetaste resmålen just nu så det kanske kunde vara passande!?

Vad säger ni? I do it anyway men ni kan ju ändå säga vad ni tycker:)

PUSS

världens största shoppingmall



Köpte ett par nya jeans på lindex, väldigt frän slitning. Mörka jeans med väldigt ljus slitning. Coola. 399 fick jag betala. Inte så farligt.

Tröjan kommer från GAP och jag köpte den på världens största shoppingmall, Dubai Mall ;D haha, det ni!


Skräckfilmernas inverkan på oss

Egentligen är det inte bra att det finns så mycket skräckfilmer nu för tiden. Jag läste en gammal klasskompis blogg som skrev att hon var lite rädd för att duscha sen hon såg house of wax eftersom en man kommer upp ur golvbrunnen och skär hälsenan av någon i filmen.

Jag har exakt samma problem. Jag kan inte se en skräckis och sen släppa det, jag fortsätter tänka på filmen och skrämma upp mig själv hur många dagar som helst efter att jag sett filmen, jag drömmer till och med mardrömmar ibland och blir allmänt paranoid har jag märkt.

Jag gillar inte att duscha när jag är ensam hemma, tänker att någon ska komma och hugga ner mig där jag står naken och helt utblottad i duschen, vi har ett genomskinligt duschdraperi som tur är så jag kan se vad som händer i badrummet, hehe. Jag gillar inte heller speglar och tänker ibland att det ska finnas någon i spegeln, sån sjuk tanke alltså.

Jag får aldrig såna tankar när här är folk hemma, det är så fort jag är ensam så börjar jag måla upp historier för mig själv och även om jag vet att det aldrig kommer hända som i filmerna, eller risken är åtminstone väldigt liten att det inträffar, så finns ändå tanken där.
Detta är vad skräckfilmer gör med folk, det är inte konstigt att det är fler än nånsin som blir mentalt sjuka och mördar på väldigt skumma sätt, utsätter andra för tortyr och grejer.

Jag menar kolla på vilken skräckis som helst och du kan få hur många tips som helst på hur du kan ta död på någon annan, och vem som helst kan ladda ner, hyra eller köpa de här filmerna, är det inte lite sjukt?

Det är ju inte konstigt att det sker hemska saker i världen och numera är det "lite okej" att vara lite halvt mentalt instabil, typ som han vad han nu heter som tros ha mördat sin blivande fru Linda Chen.

Han påstår att kineser kidnappade honom och lade honom i någon baklucka på en bil men ändå har han fotat sig själv i Humlegården i stockholm och datum finns för när bilderna är tagna dvs säga samma dag som han påstås ha varit kidnappat.

Hur kan vi acceptera en sådan historia? Det är ju ren bullshit och är det sant så är det ju sjukt. Just därför tvivlar jag på att det är sant.

Men är det konstigt att fler än nånsin blir mördade, våldtagna, torterade etc? NEJ, inte alls konstigt.

Dels har vi en jäkla massa filmer som är så sjuka så jag undrar om de som skapat filmerna mår riktigt bra!?
Jag menar förr var det aliens och spöken som skrämde oss i filmerna, nu är det psykopater som på något konstigt vis lyckas droga ner dig och låsa in dig i maskiner som är nästintill omöjliga att ta sig ur (som i saw filmerna) som skrämmer oss. Är de som skapar filmerna psykopater? Det verkar så kan jag tycka.

Sen en annan anledning till att det sker alltmer konstiga saker i vår värld är nog lite pga att allt är så okej nu för tiden.
Det är okej att bli kåt av att bli slagen, det är okej att tända på barn (enligt vissa, absolut inte enligt mig), man ska bli bunden och underminerad och det ska vara sexigt, HELL NO.

Folk tänder på alla möjliga konstigheter och det finns hemsidor och tidningar för alla möjliga smaker.
Man säljer sina egna barn (hur fan kan man?) och betalar sjukligt feta människor för att de ska bli ännu fetare, ber dem skicka bilder osv.
Det finns till och med de som tycker om att bli krossade vilket innebär att en sjukt fet kvinna sätter sig på dig och typ hoppar upp och ner så att benen i din kropp nästan knäcks. Hur är det sexigt?

Jag tycker mycket är okej, har inget emot homosexuella eller bisexuella, men måste man ta allt till överdrift?

På nätet kan du ju hitta ALLA sjuka grejer, tecknad porr, barnporr, porr med svarta, porr med vita, folk som äter bajs, spyr upp det och äter det igen, folk som dricker kroppsvätskor, etcetera.

HUR SJUK ÄR VÄRLDEN? Vad är det för fel på lite gammal hederlig draculaskräck eller sex med en person på vanligt vis, inte med barn och inte med tecknade figurer. För fan.


Är detta sexigt? HELL NO.

Eller detta? Magklänning tror jag det kallas!

 

Vill understryka att jag har absolut ingenting emot feta människor, de är människor precis som vem som helst. Men när man gör sjuka grejer och utnyttjar en fet människa för ens egen tillfredsställelse så tycker jag det är fel och visst, de får betalt och allt men folk som skickar mat och pengar till mat åt de som redan är alldeles för tjocka det är ju livsfarligt för den feta människan, de kan dö och att de som tänder på detta inte kan förstå detta är det som gör mig pissed.

 


f*ck

Budade på ett riktigt fierce halsband på tradera, ett marc by marc jacobs halsband, en kedja med bokstäver hängandes, jättefint men där var en ättrig jäkel som budade över mig :( men samtidigt är ett halsband värt trehundra spänn som man inte ens vet om det är äkta eller ej.

Förmodligen inte, så jag gråter inga tårar i onödan nu:) det är bara att hitta något finare halsband!

how did you find me?

Blev glatt överraskad när kommentarerna bara kom en efter en här ikväll. Helt otippat, men väldigt glädjebringande.

Hur hittade ni hit? Det vore kul att veta hur ni fann min blogg:) Keep it up, fortsätt besöka, fortsätt kommentera :) Hoppas ni gillar det ni ser och läser.


Puss på er.



För övrigt är detta min sysselsättning ikväll, läsa ett kapitel i psykologiboken, anteckna och öva inför ett prov som kommer på kapitlet. Det är biologisk psykologi som provet kommer att vara på!

Vad ska ni göra ikväll?

Jaha, idol ikväll!?

Slog på fyran och såg att det ju visst är idol ikväll, trodde bara det var måndag till torsdag. Men tur att det bara hunnit gå en kvart då så jag får se större delen av programmet.

Såg en annan glad nyhet på tv.nu.. kan ni gissa vad?

Svt 2 ... kl 23.15




säsong 5... avsnitt 1










SOPRANOS SÅKLART :D yeah!


metallic feathers





Lindex, 49,50 :) fina, va? :)

2010-09-02



Mina gamla, fina, älskade jeans från bikbok (som är halvtrasiga), stickad tröja från H&M, halskrage från H&M, väst från alvarro (nåt skinnmärke!?), Örhängen från thomas sabo


För sista gången!

Den rätta benämningen på ett smycke man hänger i örsnibben är: ÖRHÄNGE och inte ÖRONHÄNGE, det heter bara ÖRhänge. Okej?

Stör mig varje gång folk säger öronhänge och nu har jag slagit upp ordet i ordlistan, ÖRHÄNGE.


Såhär står det:

"örhänge smycke som fästs i örsnibben;"

Detta är alltså vad som står i Bonniers Svenska Ordbok, nionde upplagen 2006


Söker du på google efter "öronhänge" kommer det upp "Menar du örhänge?"


Förstått? :D

WEHEARTIT - Toy Story prt 1


One hour left





Känner varken smak eller doft och ikväll är det taconight här hemma med bara familjen, min kille stannar hemma för att undvika att bli smittad, jag tyckte det var synd att han ska riskera det så det var såhär det fick bli och vi ska ses på söndag så det är lugnt:)
Just nu är det bara en lååång jäkla väntan känns det som, min pappa jobbar länge varannan fredag - till 19 och detta är hans långa fredag så det är en hel timme kvar till taco. Åhh.

Gav upp vid frukosten idag då jag inte känner någon smak (som jag skrev först) och dessutom är jag inte alls hungrig när jag mår såhär. Brukar tappa aptiten när jag blir förkyld. Vad finns det för mening att äta när man varken är hungrig eller smakar hur det smakar. De kalorierna kan jag spara mig:)

Imorgon blir det inget jobb för mig, sjukade mig förut. Det känns verkligen inte som att detta kommer gå över till imorgon nämligen, dessutom skulle jag börja åtta så jag har bara natten på mig att bli frisk och just nu känner jag mig inte alls bra så det lär nog inte ha blivit särskilt bra till imorgonbitti heller.

Åh, vad det är tråkigt att vara sjuk, jag försöker dämpa det med nässpray, näsdukar, vatten och alvedon, hjälper för stunden men det kommer ju tillbaka:( Åh.


Bilden är definitivt inte från idag, idag vågar jag inte visa mig för allmänheten av risk för att skrämma iväg den lilla skara som läser :( Nej, nej, bilden gör mig glad då den är tagen dagarna efter jag kom hem från Dubai och hade tränat gym varje dag i princip på semestern och gått ner i vikt (dock syns det inte längre:()


analys: Kungarna av Tylösand

Har absolut inget emot att folk har roligt, tvärtom, det är väl det bästa som finns att se människor skratta och ha roligt, absolut inget ont med det men snälla, nu har det väl ändå gått till överdrift. Haha.

Någon som sett Jersey Shore? Vill ni se en ännu kassare kopia så borde ni se "kungarna av Tylösand" kanal 5's nya stjärnsatsning (haha) Please.. Det är ett sånt program som gjorts dels för att underhålla (vilket det inte gör!?) men även delvis för att provocera misstänker jag ganska mycket.
Grejen är bara nu att det provocerar inte ens, man skrattar bara. Inte för att det är roligt, nej, nej, för att det är så freaking tragiskt. Tragik komik kanske man kan kalla det!?

Såhär skulle jag beskriva jersey shore utan att blanda in egna känslor:
Ett gäng festglada och kåta ungdomar flyttar in i ett hus vid stranden at the Shore, det uppstår konflikter och även andra känslor. De går ut och festar på de hetaste ställena, raggar upp något trash, dricker alldeles för mkt. Sen för att finansiera det hela har de fått jobb (helt serverat, utan att ens söka något jobb) på en t-shirt affär, väldigt soft och inte särskilt svårt. Och det är i princip vad det går ut på.
Just det ja, alla har konstiga smeknamn som "the situation" osv.

Såhär beskriver jag Kungarna av Tylösand:
Ett gäng överkåta, omogna, festglada(?) ungdomar från olika delar av vårt avlånga land entrar en ful gammal 60 tals villa (typ i den stilen!?) och ska bo där tillsammans under en tid för att rätt och slätt: festa och knulla. De får jobb (samma sak här, utan att söka något jobb) på något ställe nere på stranden där de hyr ut olika utrustningar för strandaktiviteter, simfötter etcetera.
Just det ja, även dessa små festprissar har väldigt speciella namn (som jag för övrigt glömt nu för att de var för löjliga för att vara värda att minnas)

Efter mina beskrivningar kanske ni märker en viss skillnad? Eh, kopiering rakt av kanske mer rätt.

Skillnaden är att i Jersey shore är det lite mer klass och stil (tro det eller ej, missförstå mig inte för även det programmet är något riktigt skit) i Kungarna av Tylösand har de inte sparat på något.

I första programmet som sändes i veckan får man då alltså möta charmtrollen som bosatt sig i villan i Tylösand. Två fjortisar till tjejer med alldeles för blonderat hår, en liten kille som man mest tycker synd om för han är så liten och inte riktigt kan mäta sig med de andra, en kille som heter "james" och verkar tro att han är Herre i huset, en kille vars smeknamn inte är bunny (vilket vore passande) som är så sexberoende eller vad man nu ens ska kalla det han gör för. Plus en kille som första kvällen lyckas med att både somna och spy i jacuzzin.

Sen går de allihopa till en klubb (typ den enda på orten) och festar, står på borden, häller drinkar på varandra, raggar på allt med två armar och två ben. Den här killen som då borde heta Bunny enligt mitt tycke raggar upp någon söt liten blondin som följer med hem, tillåter kamerateamet att filma exakt allt de gör tillsammans i hans säng plus att hon ställer upp med att visa ansiktet i tv. Vilket de flesta nog kan tycka är lite slampigt. Inget fel med one night stands men please, låt bli att visa din nuna i tv så hela sverige, inklusive dina föräldrar, syskon och övriga släkt och vänner kan se dig bli påsatt av en kille som nästa kväll hittat en ny docka att ha kul med. 

Tyvärr kanal 5, felsatsning igen. De tycks satsa på såna skitprogram allt som oftast nu för tiden.

Ni som vill ge det en chans (som jag gjorde, gav det en ärlig chans och kom fram till att det var ren jävla crap) Kan klicka här


Någon som är av en annan åsikt? Kommentera gärna vad ni tyckte om programmet :)


Förkyld med Ryan Scheckler

Jag ligger här hemma och känner mig väldigt sjuk, tur man har Ryan, på tvn dock ^^ haha. Har inte åstadkommit några underverk idag heller för er som undrar men man är ju bara människa. Jag har mest suttit/halvlegat i min säng, kollat på sjunde himlen, life of ryan och doctors. Har ätit lite vindruvor, vinkat hejdå till min kille som åkte till jobbet vid elva och ja, nothing else.

Just nu sitter jag och kollar på asos.com, de har 20% rabatt om man beställer innan den 14 september, om man skriver in en kod som finnes på sofies mode sida. Gå in där och ta koden om ni vill ha 20% rabatt.

Jag ska eventuellt beställa en överfin klänning i spets, hellång, kostar strax under femhundringen vilket verkligen inte var så farligt om ni frågar mig.

Imorgon är det taconight här hemma och det är i princip det enda jag har att se framemot i denna veckan, för övrigt är det ju bara sjukdom och snor :(

 


körkortskitet

Alltså, GUD. Jag vill ha ett körkort, visst. Men hur mycket? Nja, inte SÅ mycket. Jag känner ofta att det är andra människor som liksom pressat fram det för vad har jag för nytta av ett körkort? Jag har nära till allt och känner inte av något behov där jag är i mitt liv nu.
Jag kommer säkert komma till en punkt i livet då jag verkligen känner för det och det vore skoj om jag hade börjat med det då MEN nu är det bara så att jag redan slösat så mycket pengar på föräldrarutbildningen, övningskörningar med mina föräldrar, bensin, körskola, riskettan (som jag inte ens vet hur länge den gäller så jag får säkert göra om den!) och en massa annat. Det kostar skitmycket och jag hade kunnat hitta hundra roligare grejer att lägga pengarna på!

Nu måste jag hitta en bra körskola för där jag gick förut var bara slöseri med pengar så det gäller att hitta en lärare och skola som jag trivs med och känner mig trygg med.

Hur fan ska detta gå till. Jag börjar bli så jävla less på det och framförallt är jag så jäkla stressad av detta och kan knappt tänka på annat nu för tiden.


Inför förkylningen

Nu när jag känner av förkylningssymptomen och att det trappas upp för varje dag så är det väl lika så bra att köpa in lite grejer som kan göra det bättre och hjälpa mig att bli frisk snabbt.
Ska ner till min mormor och morfar och hämta något med min mamma. Sen ska vi till affären och köpa blåbärssoppa, lite halstabletter och lite annat som kan vara bra när man är förkyld, ska nog t.ex. köpa näsdukar för de går åt när man är förkyld. Kanske lite jordgubbskräm också som glider ner i halsen kallt och skönt och inte behöver tuggas eller gör ont att svälja.

Kanske får med mig någon mysig tidning hem också.

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla på ullared på kanal 5, förresten! Nu för några veckor sen när vi var i Ullared med familjen+ min kille så var de ute och filmade och jag och min kille gick rakt in i jäkla filminspelningen:O
Så det kan hända ni ser mig och min kille och även andra från min familj i något av programmen, har ingen aning om vilken episod vi kommer med i eller om vi ens kommer med - de kanske klipper bort oss :'( haha.

Nu bär det av till affären. Puss så länge. Ikväll ska jag betala räkningar och det kommer förmodligen komma upp en och annan bild här också!




frustration

 

Denna modell har jag.

Något som jag kan tycka är hemskt frustrerande är när man är först med något eller bland de första med något. Som easytone, jag köpte dem DIREKT när de kom ut. Då endast stadium sålde dem.
Men vad händer nu? Oj oj oj, de "trendiga" storbloggarna har upptäckt att easytone finns ute, ehm. Okej.

Förmodligen fler som känner frustration över sånt här, samma sak med senilsnöret, hade såna i många olika färger och material för att jag tyckte det var coolt, ett halvår innan det blev "mode". Man blir bara lite trött på sånt, bara för att jag inte har samma stora läsarskara så betyder det inte att man inte kan hitta på saker snarare tvärtom.

Man kommer på snygga modedetaljer som sedan blir snodda av de som har större publicitet och fler läsare. Irriterande.

Kan btw rätta vissa storbloggare som skriver att easytone tränar lår, vader och rumpa 28% mer än andra...

Korrektion: Det är 11% mer effektivt på vader o lår och 28% mer effektivt på rumpan. Enligt reebok, enligt hälsodoktorer är easytone rena bluffen.

Jag tycker de fungerar bra åtminstone och sen kan man ju inte förvänta sig att skorna ska göra jobbet, man måste faktiskt röra på sig för att förbränna.


Höst ecuals sickness

Ja alltså, när det blir höst så blir man oftast sjuk. Jag blir det åtminstone och de flesta jag känner. Min syster är också sjuk. Jag är inte sådär JÄTTEsjuk ännu men även det kommer väl drabba mig inom en snar framtid. Jag känner det mer för varje dag jag varit krasslig. Aja, det är sånt som går över, inte så farligt.

I fredags hade vi kräftskiva här hemma och det gick åt väldigt mycket kräftor! Men det är gott, och nyttigt.
Kvällen avslutades med att jag och min kille såg någon sick jäkla skräckis på tv. Helt sjuk var den och inte särskilt läskig egentligen, bara äcklig, alltså sådär äcklig så man mer kände för att spy, inte skrika av skräck.

På lördagen åkte vi till Malmö som jag berättat förut. Det blev en dag fylld med shopping. I loved it. Med mig hem fick jag: en ljusbeige tunika & en ljusrosa/aprikos långärmad tee med knappar från h&m, ett par jeans, ett par lacktights och ett par fjäderörhängen från lindex, en brosch från monki, ett roligt kort från korthuset och ja, det var nog allt.

Jag och Alexander kostade på oss lite finare middag på bröderna M vid Gustav Adolfstorg i Malmö, jag åt majskycklingfilé med stekt nypotatis och lite grönsaker, Alexander åt anka med körsbärssås och någon potatiskaka. Det var inte alltför gott men men, det kunde vi ju inte veta innan.

21.00 gick vi till Royal biografen och såg Toy Story 3 3D, den var jättebra! Verkligen, men helt onödigt att se den i 3d, tycker att de filmerna som kommit i 3D nu på sistone är väldigt dåliga och det är inga vidare effekter, man ska ju bli lite överraskad. Hur upplever ni 3D filmerna?

För övrigt så blev färgen i håret jättebra och jag är nöjd:) och idag börjar jag min sundare livsstil. Min kille ska hålla stenkoll på mig så jag inte dricker någon cola främst och äter nyttigt + hååååård träning.

Det här fixar jag:)

Men nu ska jag läsa lite bloggar och göra annat. Skriver mer sen och lägger nog upp någon bild också!

Såg ni filmen på trean igår förresten? Dumpad hette den, söt film. Jag gillar sådana lätta, romantiska, komiska filmer som inte är så djupa. Men sen å andra sidan kan jag falla pladask för väldigt djupa filmer också.

PUSS

Hej bloooooggeeey. Idag ska jag prova att ...

Hej bloooooggeeey. Idag ska jag prova att fixa håret hos en polsk kvinna här i skurup, hon har salong här o är ganska billig. Jag vill ju sätta i lite ljusare toner i håret så jag hoppas det blir bra så det inte blir gult haha. Vi får la se, spänning i vardagen vet ni;) hehe. Halv tolv ska jag vara där så nu ska jag hoppa i duschen!


hål i byxan

Mina sköna, underbara, stretchiga jeans från bikbok har börjar sjunga på sista versen och jag är bekymrad. Det är alltid så svårt att hitta de där perfekta jeansen.
På lördag ska jag in till Malmö, då ska jag leta jeans, främst på bikbok där jag köpte detta paret. Hoppas på att hitta ett par i rätt storlek och som är lite stretchiga, har aldrig trivts i det där stenhårda jeansmaterialet. Det är inte bekvämt för fem öre.

Någon som sett/hört något om jeans med lite stretch i någonstans? till ett lämpligt pris? :)
Tipsa gärna mig.

Nu ska jag torka håret och bestämma vad jag ska ha till mina jeans (upptill alltså) och fem i ett ska jag ta bussen ner till stationen och möta upp Alexander:)

PUSS

fifan

Jag satte på mina easytones och gick ut, fick sån jävla kramp i benen direkt, har aldrig blivit så förut så kanske satt de för hårt eller för löst, något var det i alla fall. Gick till affären och köpte bullar, kunde knappt ta mig hem, haha. Stannade och spände snöret på ena skon och det blev lite bättre, tillräckligt för att jag skulle klara mig hem alltså.
Drog av skorna så fort jag kom innnanför dörren, fifan. Nu har jag käkat frukost och stretchat. Känns bättre nu. Haha.

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan möta upp Alexander i stan när han kommer med tåget (vilket tåg är ännu oklart) och sen ska jag köpa mig ett par gummistövlar för mitt presentkort, gå runt lite och få inspiration, komma på vad jag ska önska mig for my b-day :) Har redan sett en jättefin lampa, i typ plåt, svart föreställande ett hus, jättefin. Finns i två storlekar, kanske ska ha en i varje storlek i fönstret? Naaaae, det får inte plats.

Duschen, var det!


En sak till...

innan jag ger mig ut och powerwalkar, alltså, jag har drabbats av modetristess. Jag tog en sväng på stan häromdagen och tyckte inte att det fanns någonting överhuvudtaget i butikerna!

Jo, ett par gummistövlar. Gud vad tragiskt. Kanske är det så att jag redan har allt som jag vill ha inför hösten att det enda jag kan komma på att jag behöver är ett par gummistövlar!?

Jaja, idag ska jag i alla fall ner och kolla lite mer noga på gummistövlarna!


Puss, nu går jag!

Långt uppehåll är över

Härmed svär jag, Amanda, att jag inte ska ha fler sådana här långa uppehåll från bloggen. Men sorry, jag har jobbat 6 dar av 7 i förra veckan plus måndag och onsdag i denna veckan, nu jobbar jag inte förrän typ onsdag nästa vecka.

Som ni alla vet så har jag ett vanligt jobb och arbetar inte som "bloggare" så tiden kan inte alltid finnas till att skriva i bloggen, dessutom är det inte särskilt intressant att skriva om mitt jobb när jag jobbar från morgon till kväll.

Idag ska jag umgås med min pojkvän som kommer hit lite senare, först ska jag ut på en morgonpowerpromenad, gå inom affären och köpa lite bullar:) Senare ska vi ner till stan och kvällen avslutas troligtvis framför tvn hemma hos honom.

Imorgon är det fredag vilket innebär kräftskiva och på lördag ska jag på bio med min favoritkille:) Alexander of course. Kan ni gissa vilken film vi ska se? Ganska otippat kanske, men försök.

Nu ska jag hoppa i tajtsen, teen och mina easytone och bege mig ut. Ni borde alla skaffa er ett par easytone, de är helt fantastiska. Man får kramp i benen efter en promenad och såååån träningsvärk så nog måste de göra underverk.

Pusspuss


RSS 2.0