11.42 Ska bli 30 grader (!)

Idag har de lovat uppemot trettio grader varmt! Ojoj. Synd att man ska jobba till sex ikväll :O & hoppas det blir fint imorgon så jag kan sola när jag kommer hem vid tolv!

Idag har jag sovit fram till elva och nu snart kommer min mamma med en tjej från hennes jobb och käkar lunch här på vår terass. När där bara är ett barn på fritids så kan de göra lite annat än bara sitta där nere :) så då brukar de ta promenader, gå och handla ELLER till barnens stora förtjusning gå till mc donalds eller andra sådana aktiviteter. Kul att de kan få lite extra roligt:)

Så idag bjuder min mamma på mcd och jag ska få en big mac:) Najsigt värre.

Sen ska jag jobba 14-18 och därefter kommer baby hit :)

Imorgon blir det jobb 7(!) - 12 och sen sola med baby om det är väder till det. Vi har även tänkt köra ut på landet och se om de har självplockning av jordgubbar någonstans:) Så isf ska vi plocka. Mums!

På kvällen ska vi se marsvinsholmsteatern ute vid marsvinsholms slott. Alltid så mysigt:) Picknick innan vanligtvis med pastasallad eller liknande och sen i pausen mellan första och andra akten käkar vi lite efterrätt/kanelbullar etc. Mys på det!

Men nu ska jag gå ut och sätta mig på terassen en stund eller kanske gå o duscha först? vi får se:) Pusss

00.48 ser inte framemot att börja kvart i åtta!

Åh, orkar inte gå upp så tidigt:( buhu va:P jag har åtminstone ett jobb och det är mer än de flesta andra i min ålder har! Klagar inte!:)

Imorgon hoppas jag på att få ett av mina traderapaket:) har vunnit några auktioner nu på sistone:) hihi. Så skoj att tävla ^^

Just nu är jag trött fast ändå inte. Jag & Josse tog en trevlig liten promenad:) snackade lite och sådär.

Imorgon ska jag först jobba, sen städa klart här och sola en stund om vädret är bra. Ska nog köpa en liter jordgubbar innan jag cyklar hem från jobbet imorgon, såg att de sänkt priset till 30 kr/litern nu, förut kostade det 45 kr/liter!

Någon som känner till om det finns självplock någonstans i närheten av Ystad detta år? Vet att det fanns förra året, man vill ju helst plocka själv liksom, en del av upplevelsen, först plocka och sen äta :) hihi.

Nej nu måste jag sova, väntar bara på att min kille ska ringa men han har säkert somnat. Han skulle se klart någon film men när jag försökte ringa nyss så svarade han inte vilket brukar tyda på att han somnat!

Jag får väl klara mig inatt då... :( åh.

Puss på er & God natt!

20.45 Promenad genom stan

Josse hörde av sig och det slutade med att vi nu ska ta en promenad i stan:) hihi. Trevligt slut på denna söndagskväll :)

Alltså det är sjukt vad tiden går fort, snart är det Juli ffs! Imorgon ska jag sola när jag har jobbat, såvida vädret tillåter. Jag slutar tolv så det blir perfekt!

Nu cyklar jag iväg:) pusss

20.20 Restaurangbesök

För ca en vecka sen (en vecka exakt kanske till och med!?) fyllde min syster år. Vi brukar alltid gå ut och äta när någon i familjen fyller år men eftersom hennes pojkvän var bortrest ville hon vänta tills han var tillbaka så att han också kunde följa med.

Så idag bestämde vi att vi skulle ut och äta, Marinan bestämde min syster och dit åkte vi. Bokade bord till halv sju. Beställde lagom till halv sju och när vi sitter där och väntar... så märker vi hur folk som beställde efter oss (trots att de var fler än oss) fick sin mat före oss och jag lovar, vi beställde ingen mat som tog extra lång tid.. de hade nämligen valt samma rätter som oss...

Lite irriterade blev vi och ju längre tid det tog desto mer frustrerande blev det. Visst kan det ta lång tid någon enstaka gång på en restaurang det har jag full förståëlse för MEN det har varit så VARJE gång vi varit där och ändå ger man det en chans till för det har hänt så på andra restauranger förut ju som bättrat sig till nästa gång liksom.

Flera som jag känner som ätit där har erfarit samma sak som oss. VÄLDIGT lång väntetid.

Det är under all kritik. Såhär lång tid får det inte lov att ta. Jag vet inte riktigt var man ska vända sig men believe me, jag ska framföra kritiken för det är absolut inte rätt att klaga här och sen inte göra något mer. De måste ju åtminstone få en chans att bättra sig.

Dock är personalen trevlig och det är ju inte servitrisernas fel, absolut inte. Men det får bara inte ta sådan tid.

Det är synd på en sån mysig restaurang med så god mat att det ska vara ett sånt här litet fel som förstör allt.




Maten var i alla fall jättegod och ja :) det var mest det jag skulle skriva. Nu är här nästan HELT fint på rummet, bara några smågrejer kvar.

Imorgon skulle jag egentligen träffa Hannah men hon hade inte fått mitt sms som jag skickade och trodde att jag inte kunde .. lite synd att det kan gå snett med sms ibland. Men men, vi får ta och bestämma ett nytt datum:)

Nu ska jag kolla på spring break på MTV! ^^

14.01 sunny sunday

Hej. Vaknade för ungefär en timme sen:) käkade precis två mackor och nu sitter jag här och för in musik i min telefon :)

Ska nog ta och lägga mig ute i solen en stund så fort jag är klar här, solen skiner ju ute så det är perfekt för att få lite bränna!

Annars är det inte mkt att rapportera. Jag har fortfarande en HEMSK torrhosta som inte tycks försvinna :( Skitjobbigt, den kommer speciellt på nätterna så jag inte kan sova, hostmedicin hjälper inte heller. Är den inte borta snart så får jag gå till doktorn.

Ska även ta tag i att få ordning här inne en gång för alla! Punkt.

Skriver sen, PUSS!

25 Juni 2010 - Midsommar


Andreas ställer fram maten :) notera hans fina kök med blå mosaik :) najsigt.

Maria var med såklart:)

De hade vikt servetterna så fint:)


Min fina pojkvän :) gjorde miner som vanligt när jag försöker fotografera honom! :P


MATEN!


Vi gick ut för att spela kubb:)  Maria & Andy på bilden.


Babe blev kaxig varje gång vi sköt ner en ny trä-grej (vet inte vad man kallar de där man ska skjuta ner för:P)


Jag blev också lite mallig och såg ut såhär då. Ganska ful blev jag om jag ska erkänna det själv ^^


Jag var klädd i romantisk gammel-rosa klänning och hippieband runt huvudet.
Naturligt sminkad med ljust läppstift.

Robban och Tobbe tittade förbi en liten stund senare på kvällen


Maria & Andreas :)
Jag & Maria ville sätta igång tvn men blev nedröstade genast. Too bad att vi var de enda tjejerna och fick ge oss!


Ännu lite senare hade Robban & Tobbe gått och ersatts med Fransson & Sofia:) Fr. vänster: Fransson, Maria & Sofia :)

Sammanfattningsvis en mycket trevlig och lyckad midsommarafton:) Förutom att jag inte hann göra någon krans att ha i håret (hippiebandet fick gå an!)

Bilder från förra veckan :)


Jag & Älsklingen var på Gunnebo i Skivarp för att köpa blommor till graven :) de hade jättefina rosor (som vi dock inte köpte)



Nova var med oss och blev helt vild bland alla fina blommor :) hon gillade det verkligen!

Nova var självklart med oss på kyrkogården också när vi planterade blommor vid graven.

Senare åkte vi ut till Svaneholms skogen och gick en mysig promenad vid femtiden.

Nova var med oss även i skogen och även det gillade hon :)


Svaneholmssjön och molnen som speglar sig i det stilla vattnet, så fint! Slottet syns längst bort på bilden. Kan inte bli mkt vackrare!

21.51 hektisk helg

Guuud, midsommarhelgen i all sin glans alltså men jag kan tala om för er att inom daglig varuhandeln är det i princip största helgen på hela året, nästan större än jul eller påsk! ^^ Helt sjukt mkt folk och sjukt mkt att göra, men jag älskar det! Fullt ös.

Igår jobbade jag som bekant tills vi stängde vid fem. Fick gå en kvart tidigare (så snälla kollegor har jag! Tack för det :D) så jag hann åtminstone duscha innan jag skulle med tåget kl sex.

Efter att jag duschat kom jag på: SHIT. Måste raka benen. Slängde på lödder på benen och sen jäklar SPEEDRAKADE jag benen! Det gick j-vlar i det på säkert mindre än två min för båda benen och trots att det gick av en himla fart så lyckades jag raka benen utan att skära mig vilket kanske vore förståeligt i den farten! Haha. 

Kvällen spenderades hemma hos Andy, jättemysig kväll:) Käkade sill och midsommarmat först och sen blev det kubb. Jag och Alex mot Andy & Maria. Jag har inte spelat på jättelänge och kände att "detta kommer inte gå bra" men oj, överträffade mig själv och jag & Alex vann båda rundorna! Jag var awesome! Haha. 

Sen kom Frallan och Sofia lite senare på kvällen, jag och Maria hann ta en promenad också och vi drack gott & allt var allmänt trevligt:) 

Ett tips på en god dryck är en av de nya smakerna från xide - pine & citrus. SKITGOD. Smakar exakt som glassen twister! Tur att jag inte hade mer än två att dricka för annars kunde det gått illa så god som den var ^^. Haha. 

Bilder från gårdagen kommer upp senare:) Antingen senare ikväll eller imorgon :) 

NU ska jag titta på wimbledon (med kirsten dunst) och dricka lite cola:) Nighty så länge!  

23.21 Midsommar om 40 min!

HEY. Om ca fyrtio min slår klockan midnatt och då är det midsommar. Wiiiih.

Idag har jag jobbat hela dagen. Haha. Inträffade en liten incident imorse. Jag hade helt fel för mig.. trodde jag började två idag men ack vad fel man kan ha, jag började nio(!) så de ringde och efterlyste mig! haha. Pinsamt, med tanke på att jag ALDRIG kommer för sent annars. Det är liksom det värsta jag vet att komma för sent. Snacka om skämmigt! Men detta var en engångsförteelse som förhoppningsvis aldrig skall behöva upprepas!

Kl sex slutade jag och mötte upp Josse för en liten kik på nya willys i ystad, ganska fint och så men förvirrande!

Sen käkade vi kebab och gick sen hem en stund till henne och satt och snackade.

Nu har jag precis betalat mina räkningar och sen ska jag faktiskt spara min lön! Måste sluta shoppa och börja spara och det är skärpning nu, verkligen!

Men nu ska jag ta och sova lite:) (om det går för min jävla hostas skull, hostar tills det känns som jag ska spy, not very nice!) Börjar tio imorgon och jobbar till stängning som imorgon är kl 17.

Sen blir det fest :) håller tummarna för fint väder!

Puuuuuss på er & Godnatt.

16.11 snart jobba

Åh, halva dagen har redan gått och jag har inte ens börjat jobba. Det är skönt på sätt och vis men å andra sidan vore det skönt att ha haft det avklarat nu typ ^^ men men. Jobbar till kvart över nio ikväll men med tanke på att jag börjar så sent så blir det inte så många timmar ändå vilket är väldigt skönt!

Imorgon börjar jag två och slutar sex, trodde jag var ledig imorgon men hade kollat fel på schemat. Doh! Men det är goooood money, räknas som helgdag om jag har tur!? (A) haha

Sen ÄNTLIGEN är det fredag och midsommar, först var jag lite skeptisk och såg inte överdrivet mycket framemot det eftersom vi inte varit vidare bra på att planera men  nu ser planerna ut på följande vis:

Jobba mellan 10-17.15 (vi stänger 17.00 på kvantum midsommarafton) och sedan cyklar jag hem, tar mina grejer och åker sedan till tåget som går tio över sex.
Därefter hoppar jag av tåget i Skurup, går hem och duschar och fixar mig hos min kille och sedan går vi tillsammans till hans brossa där vi käkar lite midsommarkäk. Det blir fem pers på mat; jag, Alexander, Andreas, Maria och hennes väninna från Landskrona. Kommer bli superfun!
När vi ätit blir det lite fest och jag ska göra midsommartårta till oss med jordgubbar (lite av en tradition numera) sedan anländer några fler människor och festar och sen ska vi förmodligen förflytta oss till Malmö där det blir utgång/häng på uteserveringarna. Mys!

Jag längtar så:D ska ha min nya klänning på mig ju! Ni vet den rosa från veromoda :) hihi.

Men nu ska jag byta om och sen vid tjugo i - kvart i är det dags att kila iväg till jobbet. Ikväll när jag kommer hem är älskling här :)

Pussss & Kraaaaaam!

9.16 goooomorra

Godmorgon på er en tisdag som denna.

Vaknade för ca en halvtimme sen och har nyss duschat, nu sitter jag och käkar lite macka och sådär. Börjar inte förrän elva men lika bra att vara ute i goood tid ^^ 

Jag har faktiskt hunnit packa mina kläder som jag ska ha med mig till Alex också redan:) så jag har VERKLIGEN gott om tid denna morgon. Vi ska ju fixa på kyrkogården så jag har packat oömma kläder som kan bli lite skitiga :) Ett par rosa shorts som råkade bli missfärgade i tvätten ^^ och en t-shirt som jag ändå aldrig använder!
Sen sover jag hos Alexander inatt så det lär inte bli så mkt inlägg ikväll, :) så ni vet!

POUSS

00.14 borde kanske sova

Yep, det borde jag nog faktiskt göra. Imorgon väntar ju jobb i tre timmar som sagt, inte farligt faktiskt :) not bad at all.

Stranden igårkväll vid åtta:) fortfarande ljust och fint. Lovely.


Jag vid stranden igår:) Ingen annan vill vara med på bild i bloggen :(


Imorse på vår altan :)


Min Hawaii på pizzahut :) mums!

PEPSI!

Älsklingens pizza:) super supreme något - något. Haha, den hade något sånt långt namn!



Den nya klänningen & den nya jackan aka sopsäcken ^^ haha but I love it though, kommer komma fler bilder på både jacka och klänning in the future:)


Nu ska jag sova:) Godnatt på er, sov sött.


21.58 planer

Igår fyllde syrran år, av mig och Alexander fick hon hantlar (som hon önskat) och ett minneskort till sin systemkamera, som hon blev VÄLDIGT glad för.

Släkten var här när jag kom hem från jobbet igår och maten var god :) kyckling och potatissallad, grillad kyckling of course. Muffins till efterrätt. Syrran har fått en thing för muffins på sistone. Väldigt goda var de iaf!

Igårkväll efter att släkten åkt stack vi; familjen, jag och Alexander till jakten för en glass:) tog en liten minipromenad på stranden och åt glass, jag åt en twister. GOOOD.

Midsommarafton kommer att spenderas med midsommarkäk hos Andy :) Alex brossa:) blir väl lite goda drycker och så också skulle jag tro :) Nu har jag iaf en outfit inför midsommar:D wiho.

Imorgon jobbar jag 11-14 och därefter ska jag och älsklingen till kyrkogården och plantera vid hans gammelmormors grav:) fixa och dona där. Ska bli fint :) Nova ska vara med oss:) såklart:D

Onsdag jobbar jag 14-21.15 och torsdag är jag ledig, då blir det en liten träff med Josse:)
Fredag = midsommarafton och jobb 14-17.15. Lördag = 17 - 21.15 jobb och midsommardagen.

Söndag = VILA, ledig!

sen har jag beställt lite nya smycken från tradera och enligt beskrivningen ska det vara NYA grejer. Lite ringar :) alltid kul och billiga var de! KOmmer upp i bloggen när jag fått dem!

Nu ska jag ta ett päron eller en macka eller nåt:) känner mig hungrig! Poooousss


Helgen bjöd på....

ÄNNU MERA FÖRKYLNING. Varför jag? Igen!? PLEASE alltså. Jag var sjuk i början av förra veckan och NU igen. COME ON! Det känns ju patetiskt vilken otur man kan ha. Hostan var förjävlig imorse men jag bestämde mig för att inte låta det knäcka mig!

Gick upp ganska tidigt imorse med baby :) han skulle jobba vid ett i lund, innan dess lade han sig på min gräsmatta och solade.. för att inte bli sämre bestämde jag mig för att stanna inne, gick dock ut och lade mig fullt påklädd sista tiden som han låg där:) mest för sällskapets skull!

Vid elva åkte älskling till jobb och jag gick och lade mig, vaknade upp, stressad vid två. Duschade och gjorde mig klar fort som tusan eftersom jag skulle med tåget till Malmö kl tre(!)

Hann med tåget iaf och nu är jag hemma igen... skulle ha den där klänningen på monki.. som inte fanns i lager dock. Kollade i två av monkibutikerna i Malmö så det slutade med en annan midsommarklänning från veromoda och en svart lackjacka som var på rea, även den från veromoda. Najs :D

Sist av allt käkade vi middag på pizzahut, jag och Alexander :) jättemysig kväll!

Bilder på klänning och jacka kommer upp inom kort!:)


PUSS


21.44 jim carrey




Kvällning på er! Har ni sett bröllopet idag? Jag måste erkänna att trots att det var emot mina principer kollade jag på det. Fint bröllop och så men egentligen inte mer speciellt än vilken människa som helst!? Men sen är min inställning till det hela ganska så negativ så det kanske beror på det ^^

Just nu har jag tvn igång på trean, någon film med Jim Carrey, ingen aning om vilken film det är men men.

Idag kom sjukdomen tillbaka, jag som började känna mig frisk och var och jobbade igår. Nejdå.. nu idag har jag börjat få hosta och väldigt snorig näsa vilket jag inte hade förut i veckan, då var det halsont, feber och huvudvärk. Kunde inte allt kommit samtidigt istället?:P

Men jag ska jobba imorgon ändå. Mår ändå hyfsat efter lite hostmedicin, nässpray och några alvedon!

Imorgon fyller förresten min lillsyrra sjutton. Herregud. Tiden går fort! Kommer hit lite släktingar och firar.

Nu ska jag ringa min babe för att sedan gå och lägga mig, orkar inte sitta uppe så mycket längre.. känner mig redan helt slut i rutan! ^^ he he

Puss & trevlig helg.

PS. På måndag ska jag nog köpa min klänning från monki :D iiiih. Bara den finns i butik så den inte är slut.. vore ju min vanliga otur. Hahaha.


13.16 Fredag, bajsmög

Hej. God morgon eller Goddag kanske mer, på er. Jag är på dåligt humör just nu, vädret sänker mig. Så mulet och sen ska jag jobba klockan två. Dock inget fel med det:) money, money!

Idag har jag haft en mysmorgon med älsklingsAlexander:) Han körde igen vid elva! Sen dess har jag fixat och trixat! Planerar ett litet projekt senare i år/nästa sommar. Kan inte tala om för er vad det är - åtminstone inte än så länge.

OCH NEJ, jag ska inte ha barn! :P inte än på några år.

Men nu ska jag i alla fall kolla lite på brooke knows best på MTV och sminka mig lite.

Hörs senare ikväll. Jobbar fyra timmar idag så kommer hem igen strax efter sex! :)

AND YES! Imorgon är jag ledig! Första lördagen på länge som jag är ledig! Söndag jobbar jag 9-15.


PUSS

Med vemod säger vi farväl

Om 51 dagar stänger Lunarstorm ner förevigt. Helt seriöst så känns det i hjärtat. Lunarstorm var med en stor del av mina yngre tonår och redan innan dess. Min kusin hjälpte mig göra min första lunar där jag hette snutte_mandis kommer jag ihåg!^^ Gulligt, var kanske tio år gammal eller något. Jag och mina vänner skrev i varandras gästböcker.

När jag blev äldre tog jag bort den och gjorde en ny och även om lunar blivit sämre och sämre de senaste åren så har det varit kul. Väldigt kul!

Så att höra nu att de ska stänga ner sidan känns lite sorgligt i hjärtat. Känns som om facebook tar bort så mycket som betyder något. Visst kan facebook vara bra MEN jag känner sådant vemod och kärlek gentemot lunarstorm och det har gett så mycket glädje och tårar. Åh, Lunarstorm.
 Sådär starkt kommer jag nog aldrig känna gentemot facebook. Men samtidigt är jag äldre nu och bryr mig inte så mkt om sådana sajter särskilt mycket längre. Förr var det liksom världens grej om killen man gillade skrev till en på lunar.. hehe.

Vi kommer aldrig att glömma dig Lunar. Kära gamla Lunar. <3

15.21 redhead?

Jag är inne i samma tankevalv som för ett tag sen... bli en liten rödtott? Vad tycker ni?

Jag behöver tips på salonger - i YSTAD området som färgar bra och som inte kostar alltför mycket.

Men vi får se ^^ Antingen blir det lite kopparröda toner i håret ELLER så blir det väldigt, väldigt ljusblont! Mitt hår är så mörkt just nu..

Men men.. vi får la se, vi får la se!


hellosan



Hellosan på er:)
Idag mår jag bättre, jag har ingen feber längre och känner mig piggare. Har fortfarande lite hosta och är lite hes men det är ju liksom ingen fara ^^ Imorgon ska jag jobba!

Idag gick jag upp runt elva och käkade lite, gick ut och lade mig på terassen och solade en stund, gick in och stekte plättar. Gick ut igen när jag var klar med det. Sen dess har jag legat och solat så ca 2-3 timmar :) det var verkligen, verkligen lagom väder idag!

Jag tycker inte om när det är för varmt men idag var det typ 17 grader, kanske lite varmare på terassen då solen står på och det blåste lite lätt. Skönt. Men till slut blev det för mycket blåst så jag gick in för en liten stund sen :)

Duschade nyss och sitter nu framför tvn på sängen och glor på MADE på MTV. Ska strax ta och klä på mig och göra lite nytta här hemma.

Jag har lovat min mamma att lägga ut alla vinterkläder - jackor och skor. För de tar en jäkla plats i hallen. Jag har lovat detta länge men bara skjutit på det så nu ska jag verkligen göra det idag!

Sen ikväll kommer baby hit :) hihi. Har saknat honom nu när jag varit sjuk! Men jag vill inte smitta honom såklart så jag valde att inte träffa honom nu när jag var sjuk:)


Back to bussiness! Pussss & Kram

(JAG VILL FORTFARANDE HA KLÄNNINGEN OCH HATTEN! FEEL FREE TO KÖPA DET TILL MIG! (a))

MONKI











Klänningarna överst är bara SÅÅÅÅÅÅ FINA! 400 SPÄNN för en sådan skapelse. Jag vill ha den i svart spets tillsammans med hatten nedanför (180 spänn om jag minns rätt) och axelsmycket (för bara en hundralapp) nedanför hatten, perfekt outfit. Ska nog ta och köpa åtminstone klänningen! Superfin.

Sen den knallrosa kjolen som liknar ett par adidasshorts från åttiotalet är ju också superhot. Men ingen jag tänker lägga pengar på dock:)

De där gosedjurs-kuddarna har jag länge spanat på, bara 100 spänn och jag skulle vilja ha en av var liggandes på min säng, mest för att de är så himla söta OCH väldigt mjuka och gosiga.

Den svarta klänningen talar för sig själv, en vacker skapelse helt enkelt!

& slutligen strumpbyxorna i regnbågens färger. UNDERBARA. Hade jag vågat bära dem? Tveksamt.. men kanske ger dem ett försök. Skulle förmodligen se ut som en clown i dem, ha ha.

Nu ska jag ta och sova & drömma om den där underbara svarta spetsklänningen, ÅH VAD DEN ÄR FIN. Jag bara måste ha den. Ska inte köpa så mkt kläder och sånt nu på ett tag, har handlat så himla mkt så det räcker och blir över och pengarna behöver jag till mitt körkort! Men 400 spänn, det får vara det enda jag shoppar nu när jag får min nästa lön ... den tjugofemte...åh... lång tid tills dess!

Puss & Godnatt!

JUST MY STYLE



Detta är en helt makalös outfit som jag satte ihop för en liten stund sen. Jag önskar jag hade de här plaggen för såhär skulle jag stormtrivas att gå omkring! Klänningen, sandalerna och hatten från topshop och brillorna från forever21. Allt håller den senapsgula-orange färgskalan. Skitsnyggt. Very hippy. Men de flesta vet ju att jag ÄLSKAR hippie-stilen! So me.

Vad tycker ni om hippiestilen?

Better

Hej!:) Mår bättre idag, har fortfarande jätteont i nacken men det är nog som jag legat i drag eftersom mitt fönster var öppet igårnatt, aj!
Halsen är öm den med fortfarande men det börjar dra sig tillbaka och jag tog mig en behövlig dusch idag, efter det kände jag mig jäkligt mycket fräschare och friskare. Tänk vad en liten dusch kan göra:)

Dagen har i alla fall gått åt till att städa:) Det behövdes och eftersom jag inte är riktigt frisk än ville jag inte riskera att dryga ut på sjukdomen ännu längre genom att gå ut och lägga mig och sola i bara bikini, detta har varit ett halvt helvete, nej inte riktigt men det har verkligen inte varit kul att må såhär så förhoppningsvis mår jag BRA imorgon och förhoppningsvis känner jag mig tillräckligt återställd imorgon för att gå ut och lägga mig i solen en stund. Var ett tag sen nu, ända sen Dubai. Iofs inte mer än en månad sen men ändå ^^



Sommarsnygga Nicole Richie!


Audrey



Audrey hepburn är (eller var) himla fin tycker jag. Varför inte passa på att inspireras? Babydoll klänning söt som attan, trätofflor, röd-rutig kuvertväska och ett par tidsenliga brillor. SO AUDREY HEPBURN!

Nu har jag precis smort in nacken med ipren gel eftersom jag har sådan himla värk i nacken att jag bara kan titta rakt fram och inte röra huvudet i sidled :O ont! Tog även två alvedontabletter mot huvudvärken och nu kurrar magen då jag inte fått så mycket i magen på hela dagen. Tog en skål jordgubbskräm till middag eftersom det lent går ner i halsen och inte gör ont att tugga. Nu ska jag ta mig en varma koppen med minestronsoppa, det ska nog gå bra det med:)

Små portioner som gäller nu, kroppen har vant sig vid väldigt lite mat nu de senaste dagarna så jag får vara lite försiktig så jag inte blir överdrivet mätt med en gång och ska behöva spy också som grädde på moset. Nejtack!

Ångest

Panik återigen. Jag får fan ont i magen när jag tänker på saker och ting. Folk blir vuxna, skaffar sig stora, betydande utbildningar, tar körkort. osv osv osv.

Jag lade körkortet på hyllan för ett tag efter en mindre bra lärare och tänker återuppta körkortstagandet i höst - om jag får tummarna ur röven och fixar en plats där. Vem vet, de kanske inte har några platser kvar längre.. Hoppas de har det iaf. Får ta o ringa typ imorgon eller när jag är frisk igen.

Äldre bekanta säger åt mig att hela livet väntar och jag har hur många år som helst på mig att komma på vad jag vill göra med mitt liv och visst har jag det. Men om det tar mig några år att komma fram till vad jag vill göra - sen måste jag utbilda mig (förmodligen) och slutligen ska jag då arbeta som det jag vill.. man vill ju helst hinna tjäna lite innan man går i pension.

Jag vet att jag tänker lite väl långt i förväg. För om jag börjar plugga när jag är 25 så kanske jag är klar tills jag är trettio och sen kan jag börja jobba- så länge det finns jobb och trettio är ju ändå inte så gammalt.

Men sen ska man gifta sig och skaffa barn och allt sånt. Jag vill ha en säker ekonomi när jag ska ha barn, vill ju inte att de ska leva osäkert eller knapert och sen vill jag inte ha barn för sent heller. Gärna redan när jag är 25. Men åren går så fort och snart är jag tjugo och sen är det bara fem år kvar!?

Äh. Folk vet så väl vad de vill göra, de vågar drömma. Problemet med mig är att jag är alldeles för medveten om att saker och ting skiter sig. Att det finns många, många, många drömmar som går i kras.

Jag vågar satsa men jag satsar inte på vad som helst och skriker det DISASTER om det så satsar jag inte. Andra vågar göra det och ofta misslyckas de men det finns de som lyckas.

Man måste våga. Jag är en fegis. Det går inte ihop. tooooooooo freaking bad!


alejandro


(bild weheartit.com)

för ca en vecka sen
lades videon för Lady gagas - alejandro upp på hennes official website och sajten kraschade då det var allt för många som ville se videon samtidigt!

Här har ni länken till hennes sida och direkt till videon, den är som vanligt väldigt avancerad och bra gjord, dock inte alls så bra som telephone videon! Den ägde!


videon hittar ni här


senaste veckan i bilder


Studentfirande i jeansskjorta, vit indisk tunika, vita leggings och kilklackar


Käkade pastasallad med en jäkla massa grejer i en dag på jobbet


Jag & baby hade en mysig tacokväll :) med massor av goda tillbehör


Myyyyyys!



Igår när jag låg härinne på rummet som allra mest sjuk kom min syster in med nybakade muffins och de var såååå goda trots att jag inte har någon vidare aptit. Den ena var med vaniljsmak och den andra med choklad. Snällt av henne <3

Såå, nu fick ni några bilder som tagits den senaste veckan! :)

Mjo, det är ett jävla liv...

Jaa, åtminstone för tillfället.

Började känna av lite halsont i förrgår, jobbade ändå och åkte hem till Alexander efteråt. Mådde hyfsat under kvällen och natten. På morgonen igår kände jag mig lite sämre men ändå inte så värst farligt, inte mer än att jag hade ont i halsen och kände mig VÄLDIGT trött i hela kroppen.

Jag kom hem och beslutade mig om att lägga mig och vila en liten stund och förhoppningsvis bli lite piggare när jag vaknade igen.

Så blev inte fallet dock. Vaknade och kunde knappt röra mig. Hade fasansfullt ont i halsen, huvudet kändes som om det skulle sprängas och kroppen, fiii fan.

Jag har värk i ben och armar och kan knappt resa mig ur sängen. Revbenen värker och det känns som om de inre organen är ömma.. sidorna på magen gör ont och när jag ligger på mage i sängen måste jag se till så att kroppen inte stöttar sig mot höfterna så mycket för då gör det också skitont.

Det här är en hel vetenskap alltså - hur man ska ligga för att slippa smärtan. Har inte hittat något bra vis ännu..

Åh, just det. Åt inte på hela dagen igår förrän igårkväll då jag åt en köttbit och en pytteklick potatissallad. Har svårt för att svälja och det gör ont i munnen när jag tuggar.

Man kan verkligen säga att jag fick allt på en och samma gång. Känner mig helt förlamad och det är jag också för tillfället.

Skulle egentligen jobba idag 9-14, ajaj. Det går ju sådär att jobba med 39 graders feber så det skippade jag. Fick ringa sent igår och sjukanmäla mig. Känns surt då jag bara har två jobbedagar i denna vecka. Men förhoppningsvis mår jag bättre på fredag då jag ska jobba igen.

Nu ska jag fortsätta kolla på MTV movie awards reprisen och tycka synd om mig själv OCH MED ALL RÄTT. För även ni måste erkänna att det är faktiskt lite synd om mig! :(

Puss på er.


Guten morgen

Igår var fab. Engelinas student, skitskoj! God mat & dryck och superhärligt sällskap! Tack så mkt för det!

Vi kom hem igen vid ca halv tolv, ganska tidigt men hon skulle ju vidare ut vid tolv - ett tiden och jag ska jobba kl två idag så det var ändå lagom tid!

Vaknade imorse av att Alex ringde mig :) vi pratade en stund och sen gick jag upp och gjorde scones till familjen. Blev jättegott!

Ska strax hoppa i duschen för att sedan ta mig ner till jobbet strax innan två :) Jobbar till stängning ungefär ikväll. Samma grej imorgon.

Men skriver mer sen om en stund :) Puuuuuss!

hej

SITTER PÅ JOBBET :) HAR LITE RAST! NAJSIGT! IKVÄLL SKA JAG PÅ STUDENTSKIVA SKA BLI MKT TREVLIGT! HIHI.  HAR INTE RIKTIGT KOMMIT PÅ HUR DETTA FUNKAR ÄN! DÄRFÖR BLIR DET BARA VERSALER ÄN SÅ LÄNGE! HEHE. SKRIVER KANSKE MER SEN IKVÄLL :) OM JAG HINNER! PUSS & KRAM! 

Gråskala

Allt ligger nere. Gråskala. Trist. Fult. Ledsamt. Inte argt. Bara så freaking tråkigt.

Men livet går ju vidare, glömde lägga in mina outfitbilder igår, kommer här nedanför..









Diadem -gammalt, glasögon specsavers (med styrka!), Svart-genomskinligt linne från H&M, jeansskjorta H&M herr, ridbyxor gina tricot & slutligen mina nya fina kilklackar från H&M på fingret sitter min ring från lindex stadigt och på armen en armring från dubai. I öronen örhängen från min pojkvän :)


theeeeeere you go!

 


Ska det vara såhär?

Imorgon är det exakt ett år sen jag tog studenten. Idag går Ystads studenter ut. Grattis till er alla först och främst. Men vad händer sen?

Själv förväntade jag mig guld och gröna skogar. Jag fick: ICA Kvantum. Inget fel med det. Jag trivs med jobbet och hela den biten. MEN så fort jag sprang ut där på trappan den där regniga dagen för ett år sen så utelämnades jag genast till ödet.

Man blir totalt blottad, plötsligt är man inte längre så kaxig och tuff. Den där ständigt återkommande meningen i huvudet "jag har hela livet på mig" var som försvunnen ur mitt huvud. Kvar fanns bara tvivel och oro över vad som ska hända näst. Eller inte oro kanske, men undran.

Vad kommer hända härnäst? Jag har funderat i ett år över vad jag vill ägna mig åt resten av mitt liv och än har INGENTING kommit upp i mitt huvud. Att dra täcket över huvudet och sluta tänka på skitet är något jag sååååå många gånger övervägt och gjort. Bara för att må bra för en stund och inte tänka sönder tankarna.

Men de MÅSTE tänkas. Jag borde ha tänkt ut det redan innan jag började på gymnasiet. Jag skulle haft klara mål uppsatta för mitt liv men hur kan man förvänta sig att en femtonåring ska ha sådan framtidsplanering?

Jag visste inte vad jag ville bli, jag tänkte att "handel, det blir nog bra, det är så brett" och visst är handeln bred, man kan jobba som så många olika saker inom handeln men problemet är att jag inte riktigt vet vad jag ska göra? Vad passar jag som? Vilket yrke passar mig?


Var bara tvungen att skriva av mig lite... Idag känns det extra dåligt då jag tänker på att jag inte åstadkommit något särskilt på ett helt år. Jag har jobbat, varit på en resa och umgåtts lite med mina vänner och mycket med min pojkvän OCH framförallt så har jag slösat alla mina jäkla löner på shopping och vad beror denna tvångsmässiga shopping på? Jo, ångest. För att dämpa övriga känslor har jag shoppat, blivit väldigt glad över mina grejer just för stunden. Men sen? Njaaa, not so much.

onsdag

Hej på er :) Idag tog jag SOVMORGON! Sov ända till halv ett, skönt. Känner mig ganska utvilad nu.

Senare idag ska jag träffa min söta Lajniis :) hihi. Fram tills nu har jag städat undan på rummet, woho. Snart fint igen plus att jag har sorterat mer kläder till UFF lådan och lite jag ska sälja inom kort. Skönt att bli av med crappet!

Imorgon ska jag till Malmö med baby, ska bli skoj:) Mest han som ska handla men jag är number one smakråd och det är så skoj :) så får jag en syl i vädret också, fastän han är en jäkel på att själv hitta snygga och moderiktiga grejer, ändå kul att få ha en åsikt i spelet om man säger så :)

Imorgon ska jag nog ha en av mina långklänningar på mig.. förmodligen den randiga och min nya jeansskjorta till :) På fötterna planerar jag att ha mina nya kilklackar. Najs.

Men nu ska jag städa klart så jag kan ringa efter Lina :) <3


See you latero


ett argt inlägg

FUCK ALLTSÅ! Jag är så jävla uttråkad på livet! Inget nytt händer och framförallt: folk förändras ALDRIG. Åtminstone aldrig till det bättre.

Jag är så trött och irriterad av att alltid omges av negativa människor. Jag försöker och är för det mesta väldigt glad och vänlig och detta är inte bara min egen åsikt utan även många andras har jag ofta fått höra.

Varför är det då så svårt för vissa att visa samma sida tillbaka? Jag förstår knappt ens hur det är möjligt att vara otrevlig mot någon som jämt är snäll och vänlig!? Jag klarar det inte i alla fall..

Om jag mot förmodan någon dag är på dåligt humör (alla är det faktiskt någon gång!) så kan jag inte vara otrevlig mot någon som är snäll och vänlig, det går inte för mig att vara sur mot en sådan människa och jag förstår inte varför det är så himla svårt för så många?

Vänlighet föder vänlighet och HAT föder helt klart hat!

Jag har blivit uppfostrad med meningen: "behandla andra som du själv vill bli behandlad" eller "om du är vänlig så får du vänlighet tillbaka" HMM... no way josé. Det är inte sant. För så många gånger folk varit sura eller rentav elaka mot mig trots att jag behandlat dem på bästa sätt.

Jag är så TRÖTT på detta. Jag är trött på bittra, sura, otrevliga, jävla människor. Oavsett om man känner dem eller inte.

Det kvittar fan i mig vem det är, man har ingen rätt att behandla en okänd människa dåligt bara för att man känner för det.

SKÄRPNING MÄNNISKOR!  Och då menar jag ALLA människor som känner sig träffade av det här för det är en skandal att samhället ser ut som det gör med folket. GAH. Just nu känns det jävligt hopplöst kan jag tala om!

Puh, kändes åtminstone bra att få ut det där! :)

trappi

Fick precis en avi i mobilen att mitt paket med min trappmaskin har kommit och skall hämtas ut efter 17.00 på pressbyrån :D hihi. Så ikväll efter halv åtta ska jag hämta det (när jag slutat) och sen ska jag nog faktiskt ta och träna lite på den:D måste ju inviga!

Åååh, nu skiner solen igen! Härligt!

Fem och en halvtimmes jobb och sen väntar trappmaskinen, jag är lycklig! ;D



fick förresten mina skor och min klänning igår! Helt underbara båda två! Jag kommer att använda skorna VÄLDIGT flitigt, så sköna och så lätta att gå i! Klänningen liksom faller så vackert på plats. Jättefina.

Klänningen från lindex däremot... den på bilden nedan. Såg den i skyltfönstret igår i Malmö och fyyy, det var ingen vacker syn. Den var mkt finare på bild än irl!




Nu ska jag borsta tänderna, diska undan efter frukosten och sen skall jag slänga mig på cykeln ner till jobbet. Ses!


grejer grejer grejer

IDAAAG ska jag jobba. Wow. Igår cyklade jag till jobbet klockan två, när jag kommer dit kommer jag på att jag bytt tid med min kollega, haha. Så jag fick helt enkelt cykla hem igen.

Jag och älskling som hade bestämt att vi skulle till Malmö och shoppa idag.. men det var ju mitt fel att jag är totalt förvirrad haha. Vi tog en liten runda i malmö igår i alla fall. Ska bli en rejäl shoppingtur på torsdag! I alla fall för babe, jag planerar att spara mina pengar lite ^^

Just nu sitter jag mest här och chillar. Sov hos älskling inatt och kom hem imorse vid halv tio, han skulle nämligen jobba ganska tidigt så jag passade på att sticka hem samtidigt. Sov fram till kvart i tolv och sen dess har jag käkat lite och duschat och sådär.

Nu ska jag sätta på lite smink och torka håret:) Kommer hem vid halv åtta igen ikväll:)

mobilblogg 1

HAHAHAHA ÄNTLIGEN funkar det. MOBILBLOGGA! Sitter hemma hos min pojkvän O tar det mest lugnt. vart i Malmö förut,shoppade inte så mkt, en långklänning,en tubklänning och en jeansskjorta - Allt från hOm! ska lägga oss nu. PUSS PUSS! 

sunny sunday




Helgen var good. Fredagen med baby <3, lördagen med jobb och utgång med mina söta vänner; Lina, Sara & Anton. Blev donna gina och sedan lite häng på stan fram tills tre. Tack för en fin kväll, vänner! <3

Idag ska jag hem till bf och det blir mest bara myskväll för resten av kvällen. Imorgon jobbar jag två - sju och på tisdag blir det förhoppningsvis långklänningsjakt i Malmö med baby! ;D

Nu ska jag göra mig i ordning :D Puss på er (som på bilden från igårkväll;D)

goddagens

Först & främst: Älskar min nya telefon, den är helt lovely. Har lekt med den hela dagen. Har även hunnit med att äta mysig frukost med min älskade Alexander och vid ett sedan cyklade jag hem till Josse & så lagade vi pannkakor som vi sen åt i solen på hennes terass, stack ner till stan och kikade lite därefter och sen stack vi hem på skilda håll vid fem tiden.

Nu vid åtta ska vi mötas upp igen och hem till en kille hon känner för lite rosévin :) ska ändå bli trevligt, trots att jag inte känner de andra!:)

Blir ingen sen kväll ikväll, jag ska ju jobba kvart i åtta imorgon bitti.

NU ska jag sätta på lite mascara och sen ska jag bara invänta Josses samtal och sen ger jag mig ut :)

Puss

wantiwanti




I WANT THIS BAD! 499 på lindex. Kanske ska slå till.. får se ikväll. Ska åtminstone ta och prova den och se om den sitter fint! :)

I <3 webshopping

Det är både bra och dåligt att nästintill alla butiker numera även har en nätshop. Bra - man kan klicka hem vad man vill ha och behöver inte gå utanför dörren, kan prova hemma i lugn och ro och skicka tillbaka om man inte gillar det man beställt.
Dåligt är att det är alldeles för tillgängligt och tillgängligt betyder för en shopaholic att beroendet inte dämpas. Jag bara beställer allt jag vill ha - så länge pengarna räcker och tyvärr räcker dem till alltför mycket! :P

Men tänkte i alla fall visa er vad jag beställt senast. En klänning från H&M, ett par kilklackar från H&M och trappmaskinen från homeshop.






REDAN JUNI!

Det är sjukt att det redan är juni, 2a idag och jag skriver speciellt grattis till min gamla vän Hannah som fyller 22 idag. Grattis Hannah! <3

Idag vaknade jag upp med Alexander här hemma. Kollade på tv och käkade frulle, min pappa och jag skjutsade honom till tåget då han började jobba kvart över tolv i Malmö.

Något senare fick jag ett smsavi från IKEA :D mitt paket med de sista två delarna ligger och väntar på posten så ska hämta ut dem alldeles strax! Ska även skicka några paket och ett brev.

Sen ska jag bygga ihop byrån och iväg på några ärenden vid fem. Ska även träffa Josse en stund :)

Sen på lördag ska jag & Josse än så länge till Donna gina i stan, Sara & Lina ska förhoppningsvis också med:) ser verkligen framemot en utekväll. Har inte blivit så  mycket av det på sistone!

Men nu ska jag ner och hämta ut paketet.

See you later. Åhhhh, ikväll får jag min telefon, jag längtar! Förresten: Beställde en trappmaskin idag från homeshop.se :) 199,50:- Ser framemot den, ska ta tag i träningen och vad kan vara mer perfekt än att stå på en trappmaskin hemma framför tvn, mina föräldrar hade en när jag var yngre men den var väldigt gammal och började bli kass så vi slängde den, men den höll väldigt länge! Hoppas den jag beställde är i god kvalle! Kommer om ca en vecka, högst, de har nämligen leveranstid på högst en vecka.

Puuuuusss!


jobbedag

Hej allesammans. Idag vaknade jag vid tio och chillade en stund framför tvn. Käkade lite frulle och hoppade sedan i duschen. Nu har jag precis sminkat mig och plattat håret, ska snart ta på mig lite mjukiskläder, en regnponcho och traska iväg till jobbet. Jobbar ända till kvart över nio ikväll :/ men som tur är brukar det gå ganska snabbt ändå trots att det är många timmar.

Håller tummarna för mycket folk idag, då går tiden dubbelt så fort alltså. Det är sjukt att tiden kan gå så mycket fortare pga mycket kunder, men så är det!

Ikväll kommer älsklingen hit och imorgon ska han jobba som vanligt igen, själv är jag ledig och ska träffa Josefine :) på kvällen kommer älsklingen hit igen och DÅ ÄNTLIGEN MED MIN KÄRA TELEFON! Är det något fel på denna telefon så sliter jag mitt hår alltså, haha. Har väntat i två veckor nu på ny telefon! :P

Men nu måste jag skynda på lite, klockan är halv och ja, egentligen behöver jag inte gå hemifrån förrän kvart i men om jag känner mig själv rätt kommer jag att gå redan tjugo i för att jag blir så himla stressad annars!


Puss på er, eventuellt kommer det ett inlägg senare ikväll efter att jag slutat, vi får se om jag hinner men annars får ni la vänta tills imorgon! :)


RSS 2.0