Åh, vilken kväll igår! Massor av mina närm...

Åh, vilken kväll igår! Massor av mina närmaste kom och firade mitt 20e år tillsammans med mig. Mina föräldrar fixade sååå god kycklinggryta o jag hade gjort kladdkaka i förväg. Allt blev perfekt. Alla gav mig så fina presenter, men det viktigaste av allt var att så många kom och gjorde kvällen magisk! Jag fick bla. Presentkort, pengar, av baby fick jag vääääärldens överfinaste fina silverring med en maffig bärnsten - specialbeställd och tillverkad bara för mig :o så fint! Fick en jättefin berlock av josse som man kan öppna och inuti den hade hon lagt en sån fin liten lapp med text på. Åh! Berättar mer om vad jag fick och sådär senare! Nu sitter jag på tåget hem från malmö, har ju varit och suttit hårmodell åt catherine, nu idag på hennes examensdag! Frissan blev super! Hörs sen! Puss


Make-up

Tänkte visa er vilka make-up produkter jag använder :)





ögonskugge-pensel, rouge-borste, solpuder-borste och puderborste


jag börjar med att lägga ett lager primer på huden, den längst till höger i bild - min kommer från oriflame, sen sätter jag på lite foundation - min kommer från lumene och jag använder den allra ljusaste nyansen, därefter använder jag concealern från viva la diva (skriver till bilden nedan hur den funkar) och slutligen lägger jag ett jämnt lager puder över hela ansiktet, mitt puder kommer från H&M.


Concealer från viva la diva, kopia på den från makeupstore, jag använde den från make-up store förut men den tog slut för ett tag sen och den funkade jättebra. Men denna är precis lika bra och till ett mycket bättre pris. 50 kronor kostar denna!

För att täcka finnar och andra röda märken i ansiktet blandar du den gula nyansen med den hudfärgade, man kan även blanda i lite foundation för att få en perfekt färg. Sen duttar man på det över röda ojämnheter i ansiktet och det ger perfekt täckning.

För att täcka påsar under ögonen och andra grå-mörka fläckar i ansiktet blandar man den röd-aktiga nyansen med den hudfärgade och även här kan man blanda i en gnutta foundation och sedan täcker man mörka fläckar med den och även denna ger perfekt täckning :)




Slutligen använder jag rosa rouge tillsammans med lite aprikos/brunt solpuder, fyller i ögonbrynen med en ögonbrynspenna från H&M, målar med ögonpenna längs med den övre fransraden med en ögonpenna från oriflame, ögonskugga från H&M och mascara från maybeline.

PUSS


Good Morning!




Godmorgon på er :) Nu skriver jag, uppe relativt tidigt idag! Vaknade redan vid nio och låg och slappade till halv tio, käkade frukost nu för en stund sen och nu sitter jag mest här och planerar det allra sista på städschemat här på rummet, har bara skrivbordet kvar nu och slänga ut soppåsen. Skönt att äntligen vara klar, nästan i alla fall. Nu kan folk gå in här på lördag också, slipper jag låsa dörren haha.

Senare idag ska vi laga all mat och sådär. Ska bli riktigt kul!:)


Ny vecka: campadre

Glöm inte bort att bli medlemmar på campadre.se.

Just nu har de kampanjer på bl.a. Ed Hardy, Björk & berries (hudvård), Miss sixty watches, Canada Goose home, Timeless (skor) och One teaspoon.


klicka här för att komma direkt till anmälningssidan :)

Skinny jeans

De enda jeansen jag gillar är stuprörsjeans. Det är den absolut snyggaste modellen enligt mig. På bikbok har de skitsnygga till bra pris och i många olika färger.

 

SLIM heter den här modellen som finns i 5 färger, 299 kronor blir de dina för. Awesome!


Gaga på bb





Nu finns de superfina t-shirtsen på bikbok med lady gaga tryck! Älskar båda två. 199 kronor kostar de stycket, inte så farligt :)


28 oktober 2010

Hej på er. Har varit ännu en regnig dag. Gud vad trist det är med detta väder!
Men men, idag har jag bakat inför lördagen :) kladdkakor, åtta stycken :O så att det räcker till alla.
Imorgon ska vi fixa maten till lördag och duka borden och pynta och sådär.
Lördag ska jag åka in och fixa helium att pumpa in i ballongerna och även använda för att göra till rösten eventuellt på kvällen. Har aldrig provat det så det ska bli kul, hihi.

Har jobbat nu från kvart över sex till kvart över nio. Bara tre timmar så det var ganska lagom tid ändå.

Just nu sitter jag mest och chillar, kollar på the x-effect på mtv. Jäkligt kasst program och det hela känns väldigt uppgjort - att de åker till ett hotell och så får exen dela rum och de andra två dela rum. Det känns som att man hade sagt STOPP OCH BELÄGG om det hänt en själv så jag antar att det är lite skådespel, men men, vad gör väl det?

PUSS!


Happy b-day to me

20 20 20 20

FAN VAD GÖTT!


Nu är jag så gott som vuxen, åtminstone så vuxen som jag någonsin kommer bli, hahaha.


Idag har jag glidit runt, fixat mat inför lördag, fixat tallrikar och glas också och blivit bjuden på mysig fika av min kära Josse här i stan på Hartmans café. Supermysigt med varm choklad och budapestbakelse :) gott!

Buffé nu ikväll med familjen och min bättre hälft Alex :) på sankt markus vinkällare, var jättefin mat även ikväll:) gottigott.

Nu ska vi sova:)

visar bilder på presenterna imorgon :) fick min fina ring och två huslampor, en skärbräda, en äppledelare, en kökshandduk och en pajform :) ni vet, vuxengrejer inför flytt och så :) najs!

Pics 2 morrow.

Puss & sov gott!

Godnatt

Godnatt på er!
Nästa gång jag vaknar är jag tjugo. Wuuh.


Sov så gott så skriver jag imorgon, får se hur mycket det blir imorgon, har mycket att göra :)

Puss!



FOR MEN



1. 399 kr
2. 199 kr
3. 149 kr
4. 499 kr

Jag ÄLSKAR skorna på bild ett. Helt underbara. Skulle råda alla killar att SPRINGA till H&M och skaffa sig ett par, priset är helt fantastiskt också. Ett par så klockrent snygga skor till ett sådant klockrent pris, det är fan inte ofta det händer.

Alla fyra paren kommer från H&M, of course.


Partygirl

 

Haha fin bild jag gjorde i paint, huh? Haha. Skämt åsido. Men det här hade jag gärna burit en festnight. Linne med nitar, klar grön kjol och pumps med silverspännen, allt från h&m.

 

 


Quelle surpris

Åh, ska bli en spännande dag imorgon. Josse har tydligen en liten surprise till mig så det är spännande, spännande, spännande :D undrar vad det är för något. Hihi.

Imorgon visar jag er även vad som fanns i paketen från mitt jobb och den fina blomman jag fick därifrån. Plus allt annat jag får, ska bli så spännande.



Catch you later.


Thomas Sabo

 

Mitt Thomas Sabo armband som jag lovat er bilder på :) översta bilden ser ni hela armbandet.

På andra bilden ser ni hjärtat jag fick av mitt hjärta när vi firade fyra år :)

 

Kommer kanske bild på de andra berlockerna vid senare tillfälle, tar sån jädrans tid att ladda upp bilderna bara eftersom de är ganska stora filer!


4 timmar kvar.. final countdown



Nu är det fyra timmar kvar av mitt år som nittonåring, efter tolv är jag 20. Wuuuuuu, exciting!
Men samtidigt lite vemodigt, en helt ny del av mitt liv. Mitt mer vuxna liv tar sin början. Fast jag lär inte förändras så mycket bara för att siffrorna i min ålder ändras. I stay the same :)

En bild från idag, halsbandet är det jag gjorde :) Kommer komma bättre bild på det:) Jag gillar det hemskt mycket.

Nu: simpsons. PUSS

Making necklaces

Hej på er. Grattis på Amanda-dagen till mig ;D hehe. Det är min namnsdag alltså, kul va :D

Sen är det min födelsedag imorgon :) Jag längtar! :) Ska gå på systemet och handla för första gången och sen på kvällen ska jag äta på sankt markus vinkällare, hihi. Mys.

Idag har jag träffat Josse, köpt snacks till festen på lördag och även glas och sådant som behövdes, engångsgrejer alltså.

Köpte även de två sista david batra böckerna, har den första, hans böcker är väl bara föööör roliga!?

Nu ägnar jag mig åt halsbandstillverkning, har gjort ett med stora guldpärlor, jättefint blev det och nu håller jag på med ett så kallat statementhalsband, ett stort som jag gör i ett svart glittertyg som är väldigt hårt och styvt så jag vet att det kommer ligga fint på plats runt halsen :) Hoppas på att det blir bra :)

Dags för mig att återvända till halsbandsverkstaden så ses vi sen ;D glöm inte dh ikväll! 21.00 på kanal fem.

PUSS

Vid din sida

Jag älskar den filmen. Sänds på trean just nu, började för nio minuter sen. Med Julia Roberts som "den andra kvinnan" som ska komma in i mannens liv med barn och en exfru och så vidare. Se den, helt klart sevärd!






Bitterfittor

Ursäkta uttrycket, it's just an expression. Men jag kom att tänka på den sortens människor som man brukar kalla just för bitterfittor, som ser allt från den mörka sidan. Som ser nackdelarna istället för fördelarna. Som kämpar för att dra ner det glada och goda humöret hos andra (känns det som åtminstone) och som verkar må bättre av att veta att andra mår lika dåligt som en själv för att man dragit ner deras glada humör.

Känner ni till sorten? Tror att alla känner till den sortens folk.

Det är tråkigt. Man bjuder folk på fest och de klagar på än det ena och än det andra eller helt enkelt inte kommer för att man inte är kul nog, eller för att något bättre dök upp i sista sekund.

Jag hatar sånt. Det är så tråkigt när man själv är så glad och peppad inför något och sen finns det någon i ens krets, som tvunget måste dra ner stämningen och bara vara allmänt negativ.

Jag fyller 20 på onsdag, hate it or love it. Det skiter jag i, men dra inte ner mitt goda humör och min lycka över att gå över till vuxen ålder. Vill man inte vara med och fira min dag är det upp till en själv och jag blir inte sur. Klart det är tråkigt om man bjudit in någon som blir tvungen att avböja men sånt är livet.
Men däremot folk som ska klaga på upplägg och grejer på festen, det är fan folkhyfs att man inte beter sig så.

På onsdag ska jag ha en mysig dag och på lördag ska jag festa satan. Så jag är glad att jag har så goda vänner som jag vet kommer göra min festkväll till en väldigt minnesvärd kväll. Jag älskar er!

Så from now on får de min odelade attetion och ingen suris kan ändra på det!

Darkness

Det blir en lugn hemmakväll ikväll också, Josse & jag kom fram till att vi stannar hemma ikväll, det är alldeles för mörkt och kallt för att gå utanför dörren. Så himla trist med höst men samtidigt väldigt mysigt. Men kvällarna är väl för tråkiga? Man kan inte ens titta ut genom fönstret utan att frysa! BRRRR.

Jag kom och tänka på gruppen the darkness nu när jag skrev rubriken, minns ni dem?

"I believe in a thing called love......"  det var överlänge sen jag lyssnade på dom! Kanske ska lägga till på spotify.

Yepsidooodle.

Puss & Kram, skumbanan!


Don't forget

Tre uppgifter till er:

 Bli medlemmar på campadre
 Tipsa mig om finurliga, söta namn till mina tre små grodor i min glasskål :)
 Berätta för mig om er söndag; vad har ni gjort? Tell me!



 kisses!

 


Recept

Hej igen.

Har nu varit nere hos min killes moster och hämtat receptet på den supergoda kycklinggrytan som i originalreceptet egentligen är kassler, som jag tänkte servera på min födelsedagsfest. Superdupergoodie.

Kommer nog bli skitbra tror jag

Jouren är över och jag har inte blivit inringd så nu är jag officiellt ledig. Ska träffa Josse en stund också ikväll, vet inte om jag hinner innan middagen men ska försöka hinna det nu :) för sen är det så fruktansvärt mörkt ute :/

Snart är här jättestädat och fint inne på rummet, har bara ett sista ryck kvar nu :) skönt!


Sen kommer bilder upp på hur fint här är :)




 Amanda

The ring


Här har ni den fina ringen jag köpte idag :) You like it?


Kan ni gissa vad detta är då?






Yep, ett läppstiftsfodral att ha i fickan eller väskan :) med en liten spegel så att man får läppstiftet rätt. Perfekt!


Krav maga

Jag gillar att alla börjat med krav maga på tv och sådär.

Det är alltså israelisk kampsport utvecklat av den israeliska armén och som armén där även använder sig av, för er som inte visste :)

Min pappa har tränat det i flera år nu :) hehe, så det är ju kul att det börjat bli mer känt i Sverige för det är en jäkligt bra träningsform och dessutom är det tipptopp självförsvar och passar kvinnor och tjejer perfekt, man lär sig avväpna med bara händerna och ta sig ur olika grepp som man kan utsättas för vid ett överfall till exempel!


Läs mer här om ni är intresserade

driving, pancakes, boyfriend and a beautiful ring




HEJ.
Idag är det myssöndag som gäller, jag har jour fram tills klockan fem vilket innebär att om någon blir sjuk så kan de ringa in mig från jobbet och då måste jag komma. Men än så länge har de inte ringt så vi får se om de gör det senare.

Igår blev det först jobb.
Sen IKEA, visar vad jag köpte i ett senare inlägg.
Vi var även på Agdas lada som är en jättemysig lantshop vid Anderslöv som ligger en bit ifrån Trelleborg i Skåne. Köpte ingenting där dock.



Sen fick vi kladdkaka av min syster, vi hann även med att besöka Alex morfar innan vi åkte hem till mig :) Det är trevligt att träffa sina äldre släktingar, sitta och lyssna till deras historier om hur det var förr. Hade gärna gjort det oftare men man tar sig liksom aldrig tid.
Han berättade om när han byggde sitt hus och sådana mysiga grejer och vi två satt bara och lyssnade och roades av hans berättelser från förr :) Mys!

Idag har jag köpt en ring på ett s.k. homeparty typ, kostade 45 spänn, billigt? Jo. Förmodligen är det en sån som blir helt svart om man tvättar händerna för mkt med den på men vad tusan, 45 kronor. Det kan den ju ändå vara värd.

Sen har jag övningskört med min pappa och Alex som satt i baksätet, de tyckte båda jag var väldigt duktig och att jag hade utvecklat min körning på ett positivt sätt. Kul! Det är sådant som peppar!

Hoppas jag kan få mitt körkort snart :) hihi.

Och slutligen; idag är det den 24, vilket innebär att det snart är den 27e och det innebär att jag blir tjugo :D wiho.



Nu ska jag städa klart på mitt rum så ni kan få bilder sen:) Denna gången har jag faktiskt gått all in i mitt städande och slängt MASSOR och även gett bort en del. Det är finare nu än det nånsin varit på rummet.


Jag är sugen på att bowla, på big bowl. Får ta och göra det snart.


Thank God it's Friday!

Hej å hå. Idag har jag inte gjort alltför mycket, mest myst runder här hemma och även blivit ägare till tre små söta grodor. Jag som velat ha en ny groda i min skål SÅ länge. Nu blev det äntligen av, de var nämligen slut i djuraffären tidigare.



Ni kan väl lämna in förslag på roliga namn så väljer jag ut tre som jag tycker är allra bäst och så får ni länkning som tack för hjälpen! :) Hur låter det?
Jag kan ju nämna att den ena är rättså fet, den andra är lite sådär mittemellan och den tredje är väldigt liten, fast de är alla samma sort!

Ikväll ska jag inte göra så mycket mer än kolla på idol och kanske kränga lite kladdekaka ;D gytt.

Imorgon jobbar jag en stund från halv tio till ett och resten av dagen ska jag spendera med pojkvännen :) Skönt med en helg då han är jobbig och jag är relativt ledig, inte helt, men ändå till större delen.

Nu ska jag återgå till min städning av rummet, jag kör rejäl upprensning!

Jag pratade förresten med min mammas bästa vän, hon är frisör. Jag åkte ner och var ganska inställd på att färga håret i någon fin kopparfärg fast sen pratade vi lite och hon sa att det hade passat mitt hår bra och det hade varit fint till min ljusa hud osv. Men hon gillade det här ljus-ljus-ljusblonda så jag kom faktiskt fram till att jag nog faktiskt behåller det och bara bleker utväxten när den blivit stor nog. Nu är det ju bara precis en halvmilimeter utväxt och inte lönt att färga


Nu börjar idol och min städning fortsätter!


PUSS

 




Snipp, snapp, snut, nu ska Mandisen logga ut.

Nu ska jag logga ut härifrån bloggen och lägga mig ner och sova. Börjar känna mig lite tung i ögonlocken!

Imorgon ska jag upp runt elva, göra mig i ordning och promenera iväg och fixa fika till mig & Josse som kommer hem hit imorgon vid tolv eller ett. :) Mys.

Ett tips inför julfikan förresten.. frödinge (de som gör så himmelskt goda frysta kladdkakor) har släppt en nyhet till frysdisken, såg det idag när jag var på jobbet- Kladdkaka-pepparkaka, alltså kladdkaka med typ lite pepparkakssmak, ingen aning om hur den smakar men någon kanske borde testa.
Dock inte jag, har redan fått alltför mycket av det goda i livet.

Om ni testat eller testar den så kan ni väl skriva till mig? Taaaack! :D

PUSS & GODNATT, så ses vi imorgon mina vänner!

söt-ryck


by: weheartit.com

Åh, jag älskar djur. Kaniner speciellt. Inatt hade jag en sådan fin dröm. Jag hade en sån underbar liten snuttig kanin, hon var vit med rosa öron och klarblå ögon. Exakt så jag vill att min framtida kanin ska se ut.
Min kanin hon var så tam och snäll. Hon sparkades inte när man lyfte henne och gjorde aldrig något illa.

Kaninen på bilden är också väldigt fin, vit med svarta prickar. Min kusin hade en sån när jag var liten, han var så himla söt fast jag var lite rädd för honom för han var ganska stor, åtminstone när jag var så liten :P

Åh. *SÖT-RYCK!*


Smartcaze

Just nu har campadre.se kampanjer i samarbete med bland andra smartcaze som gör supersnygga, smarta "plånböcker" eller kanske snarare kortfickor. Till väldigt bra pris.

Visst är de snygga? Speciellt den sista, superhet!

 

De har även kampanjpris på ed hardy kepsar, tretorn, rosendahl copenhagen - design inredningsprylar, weleda - hudvård och baglady.

Om ni är intresserade av att bli medlemmar och få ta del av dessa otroligt reducerade priserna så kan ni bli medlemmar HÄR, det krävs nämligen att man är medlem för att kunna beställa och som jag sagt förut, platserna är begränsade så skynda er att bli medlemmar! :)

 

PUSS


God kväll

God kväll mina vänner :)
Nu har jag kommit hem från jobbet, skönt. Känner mig trött i huvudet nu.

Imorgon ska jag bara ta det lugnt, träffa Josse och fortsätta med vårt lilla projekt, vad det är får ni veta vid senare tillfälle ;D spännande va!?

På kvällen kommer älsklingen hit och det ska bli skönt att äntligen kunna ses utan att han måste plugga, han har ju tenta imorgon. Härligt!


Nu ska jag se "välkommen åter".

PUSS

hot chocolate

Sitter här hemma framför tvn; project runway, chillar nu innan jag ska gå ner och jobba. Det blir bara fyra timmar idag, ganska skönt och lagom lång arbetsdag ;D går på mitt pass 17.00 och sen har jag stängning (21.15).

Gjorde mig precis en kopp varm choklad, eller rättare sagt; jag var lat idag så jag värmde bara mjölk och blandade i o'boy! Men det blev lika gott för det:)

Idag var jag och min pappa på systemet och införskaffade dricka till min 20 årsfest, det blev lite cider, några flak öl och 6l vin, bag in box, en vit och en röd. Vi ska nog köpa några cider till då det eventuellt blev lite väl lite av den varan.

Men det skulle ju jag kunna gå in och fixa nästa onsdag då jag blir 20 och själv får köpa ;D woho!

Åh, ska bli så kul!

Mina planer för min födelsedag, alltså den 27, nästa onsdag är:

- Besöka systemet, bara för att jag kan liksom och kanske köpa skumpa och bara ta ett glas med någon :) eller bara spruta ut den någonstans! ;D
- Middag med familjen och Alexander på Sankt Markus vinkällare i Malmö, de har JÄTTEFIN buffé, den är dock rätt saftigt dyr, kostar typ 400 spänn per skalle, men det är det faktiskt värt. Deras mat är toppklass och sen har de typ kakbuffé som ingår i priset där man kan välja bland en massa olika tårtor, kakor och annat smått och gott. Ska bli gott.
Vi åt där när mina föräldrar firade 20 årig bröllopsdag, förra våren.

Sen har jag inte direkt planerat mer för dagen, men det är ganska lagom :) Bara njuta av att vara tjugo!

ÅH VAD JAG LÄNGTAR!!



Det var typ det jag hade att säga för nu:) skriver mer när jag kommer hem ikväll, runt halv tio. Kanske lite senare.

PUSS

PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

EN FET GODNATTPUSS TILL ER ALLA. Nu ska jag sova, sov så gott & dröm sött!




PUSS



Amandaworld visar upp nyheter i garderoben


















På första bilden har jag basklänningen jag köpte på veromoda
Därefter ser ni min gråa kofta från gina tricot
Den svarta klänningen med vit&svart mönstrade ärmar från monki som ska bäras på min fest
Sist: cooola haremsbyxor från cubus, NI ANAR INTE HUR SKÖNA DE ÄR! I love them.


Vad är du ute efter nästa shoppingtur? Något särskilt plagg eller smycke? Berätta gärna för mig :)


Fjärilssamling




"Is it gonna spoil the mood if I go brush my teeth and shave my legs?"


Jag älskar cougar town, Courtney Cox är så jäkla kul och den där killen hon bor granne med är så HOOOOOT, hottie, hottie, hottie. Som Kjell på The Voice säger. Han är väl för söt för den delen med.


Josh Hopkins (heter han på riktigt, alltså) hihi, puss


Sweet nailpolish



Köpte de här tre lacken inne på vero moda igår, av deras accesoarmärke pieces, fina va?
Har ni sett vilka söta namn de har då? Ännu bättre, den korallröda heter candy dandy, det bruna heter cookie dough och den lila/plommonfärgade/grå heter plum gum. ÅH. Fint. Vet ni vad de kostad? 3 för 79, 1 för 29. Bra pris och hon bakom disken sa att de är SKITBRA så jag hoppas hon talade sanning! ^^
Just nu har jag ju naglarna påbyggda så jag får vänta tills de börjar trilla av med att måla naglarna i de här färgerna.
Tänker mig att kanske blanda två av färgerna, alltså måla halva nageln med korallrött och andra halvan med brunt, det kan nog bli fint. Eller brunt och plommon, kan också passa. Dock inte plommon och korall, det lär nog bl en ful färgkombO!:P


Desperate housewives, cougar town och the middle, tre favoriter på raken!

Andra pausen  i första programmet nu då alltså, ca 20 min kvar av Desperate Housewives och direkt efter kommer mina två andra favoriter, jag älskar tvtisdagar!

Imorgon ska vi fixa drickan till min födelsedagsfest och sen ska jag jobba mellan 17 och 21.15! Ganska skönt att inte jobba så många timmar och sen får man ju extra bra lön inom dagligvaruhandeln så sent på kvällen, ob ni vet. Perfekt.

Sen är det torsdag och då har jag och Josse bokat in en liten träff :) blir väl en fika eller en promenad eller så. På kvällen kommer min kille efter att ha haft första tentan på den här utbildningen han går just nu:) vi ska hämta upp ett recept hos hans moster då också på kvällen.
När min killes kusin fyllde år för någon vecka sen så bjöd hans moster på supergod kycklinggryta och jag tänkte bjuda på den på min födelsedagsfest:) hihi.


Nu börjar det igen, see you later!

The future



AMF.se/framtid



Haha, har ni några aggressioner jämtemot någon som ni kanske inte kan få utlopp för eller är det helt enkelt så att ni vill slå chefen på näsan men inte vill riskera att få kicken. Haha. Då borde ni gå in på den här sidan och skriva ett meddelande, man kan göra det som ett vykort, med ett foto eller helt enkelt spela in en video med meddelandet. Meddelandet kommer inte fram förrän om 20 år. Haha.

Detta är då ett påhitt från AMF pension, kul grej tycker jag. Såg det på reklam på tvn och kunde inte låta bli att kika in på sidan, kolla in den ni med!:)

Ha ha ha.

(ovanför ser ni några av de vykort man kan välja att skicka!)


Fixar-Manda


Man skulle kunna tro att det är min kanin och att bilden är tagen på min säng för jag har EXAKT likadant överkast som på denna bilden, verkligen identiskt likadant. Men jag tog faktiskt bilden från weheartit.com






HEJ!
  Jag sov en stund vid halv tre, var så himla trött. När jag vaknade igen ungefär en timme senare så satte jag igång och städade, dammade av i fönsterkarmen och sådär.
Hade tvn igång samtidigt - de visade ett gammalt avsnitt av lyxfällan, blir man förbannad eller blir man förbannad av att kolla på det programmet?

Paret i detta avsnittet hade lånat pengar på banken till ett hus.. som de upptäckte var fallfärdigt, mögligt och i allmänhet behövde en rejäl upprustning. KOLLAR MAN INTE SÅNT INNAN MAN KÖPER? Synligt mögel på väggarna är inte direkt något man missar.

Sen hade de tagit ett lån till för att renovera men de pengarna gick till en halvny volvo för 420 tusen spänn och en BÅT (båt av alla dumma grejer att köpa när man inte har pengar) för 140 tusen kronor. Öh? Båt...

Det första jag tänker på när jag sitter i klistret och behöver renovera för typ en halv miljon, ja, det är nog faktiskt EN BÅT. Eller inte.

Jag kan inte fatta att det finns människor som inte tänker längre än så. Men samtidigt tycker jag riktigt synd om dem. Gud vilken soppa liksom att försätta sig själv i...

Nu har jag precis hjälpt min pappa med maten, gjort lite coleslaw - ni vet sån där kålsallad, som är väldigt poppis i staterna, fast vi kör med väldigt mycket mindre fett, en nyttig men god variant och sen har jag gjort en vanlig sallad med isbergssallad, tomat och gurka och lite majs. GOOOOOOD.
Själva middagen består av lax och ris.

Ikväll åker jag tillbaka till Wisteria Lane och tar även en liten sväng till Cougar Town när jag ändå är borta i USA ;D hehe. Så ni vet om jag är lite frånvarande.


PUSS


lyxprostitution

Igår i metron fanns en liten text med tips från Svenska new york fruar om hur man bär sig åt för att träffa en rik man och var man ska leta.

Idag hade en mycket klok person skrivit en insändare som verkligen får en att tänka. Denna personen skrev följande:


"Det liknar lyxprostitution" är rubriken på insändaren.

"Har förundrats över detta fenomen: Man gör porgram om människor som inte uppnått något av värde i sitt liv, förutom att man målmedvetet jagat och fångat en rik man.
Tänk om man lagt ner lika mycket energi på att utbilda sig och skapat sig sin egen framgång?

I gårdagens Metro läser man om tips från Åsa Vesterlund från Svenska New Yorkfruar.

"Jag skulle röra mig runt Wall Street och försöka där..." Är det inte sådant som lyxprostituerade gör?"




Och detta är ju så klockrent skrivet. "röra mig runt wallstreet och försöka där". Lycksökaren har talat.

Eller vad säger ni? Jag skiter i vad de håller på med men vad är det för beteende? Då mår man ju inte bra om man gör allt för att hitta en riking. Jag kan åtminstone inte förstå det och ger feta cred till personen som skrivit insändaren! Riktigt bra skriven.

Men programmet är ju trots detta ganska underhållande att se! ;D


RUGGGGGGGGGGGGGGGIGDAG

Usch vad det är ruggigt ute idag, åkte till Skurup och sov hos Alexander igårkväll. Vi hade följe till stationen idag, hans tåg gick en kvart innan mitt och det var kallt men ändå uppehåll där. När jag kom till Ystad var det uppehåll, skönt tänkte jag, satte mig på bussen och åkte hem.
När jag går av bussen kommer värsta skuren och jag skyndade mig hem, precis när jag kom in i vår carport för att ta skydd blev regnet ÄNNU värre, tur att det bara tar en minut att gå från bussen till mig :) Jag blev inte särskilt blöt som tur var.



Efter att vi var klara igår på salongen så käkade vi lunch på la empanada i Malmö, ligger brevid sankt petri kyrkan (bakom gågatan), vi käkade pastasallad, gott och väldigt lågt pris! Ni borde testa att luncha där.
Efter lunch blev det till att möta Josse på centralen, Catherine tog tåget hem då och jag och Josse åkte till Entré med bussen :) där jag handlade klänningen ovan (som jag bloggade om i förrgår!)

Köpte även: En myskofta på gina, ett par mönstrade haremsbyxor på cubus, en basklänning att ha under från veromoda och två par strumpor från monki (dem jag också bloggade om i förrgår).

Innan vi åkte hem kvällsfikade vi på wayne's, klockan var ca halv sju då och vårt tåg gick nitton över sju från centralen, kom hem till Ystad och delade en taxi hem eftersom bussarna slutat gå och det var så fruktansvärt kallt och jag hade nog dött om jag gått hela långa vägen hem (haha, nästan).


Nu ska jag gosa runt här hemma hela dagen och inte göra något särskilt. Kanske fotar det jag köpte igår så ni får se :)


PUSS

Min dag på leepfrisörskola med Catherine från igår :)


Catherine rullade håret på värmespolar och satte på mig en konstig hatt..


Som man kan se på denna bilden finns det en slang bakpå hatten, i andra änden av slangen sätter man in en helt vanlig hårfön och trycker igång fönen, på så vis kommer det in en massa varm luft i hatten och spolarna värms på och torkar! Smart, va?:)



Väntan var ganska lång på att spolarna skulle torka...
strumpbyxorna kommer från H&M ;D


Mina naglar som faktiskt blev ganska bra, jag gjorde ju dem själv!


Kollade lite i Catherines bok med olika frisyrer och tekniker att göra frisyrer :)



Såhär blev resultatet! :) Mad men, typ :) jag tycker det blev fint! Vad tycker ni?






Vad hade ni för er igår?


Sitter o torkar lockarna :) catherine har ...

20101018262 (MMS)

Sitter o torkar lockarna :) catherine har satt på mig en utomjordisk hatt kopplad till en fön och lämnat mig här för att köpa lite frukost till oss :d känns som det kommer bli fina lockar det här :) puss


Sitter o torkar lockarna :) catherine har ...

20101018262 (MMS)

Sitter o torkar lockarna :) catherine har satt på mig en utomjordisk hatt kopplad till en fön och lämnat mig här för att köpa lite frukost till oss :d känns som det kommer bli fina lockar det här :) puss


dagens outfit





Idag har jag på mig:
skinnjacka - stickad tröja från gina - randig kjol & strumpbyxor från h&m - halsband bikbok - örhängen & diadem från lindex och så en stickad tubhalsduk från h&m-


Nu ska jag med bussen och sen tåget till Malmö tio över nio! Skriver senare igen :)


another one


Den här var ju också oförskämt fin, för 350 kr på monki.

MoNkI, I lOvE yOu


Klänningen gillar jag skarpt, tänkte prova den imorgon. 200 kronor kostar den bara. Som hittat tycker jag.

 


lipstick by M-A-C

 

 

MAC har helt perfekta läppstift, har aldrig testat deras men har hört att de är superbra, inte minst färgerna är perfekta. Något av de här två hade jag kunnat tänka mig, gillar sådär ljusa korallfärger och ljusrosa. Väldigt fint. Det läppstiftet på den andra bilden är en limited edition av lady gaga, vore ju rätt coolt att skaffa sig ett exemplar bara för den sakens skull kan jag tycka.

Men vi får se imorgon. Jag och Josse ska gå en runda i Malmö efter att jag varit och suttit hårmodell :)

Bilder kommer under dagen imorgon.


Nu ska jag lägga mig, ska upp redan sju imorgon bitti, fy fy fy, vad tidigt. Omänskligt tidigt! :P

Memo till mig själv: glöm inte ipoden! :)


PUSS & GODNATT.

Nu en fråga till er kära läsare: Använder ni läppstift eller bara läppglans & vad ska ni göra imorgon?

 


Samling: PEZ

Något jag älskar att göra är att samla på saker, har älskat det sen jag var liten då jag mer eller mindre var precis som skrotnisse (ni vet det där gamla barnprogrammet) haha.
Men jag har sen ungefär tio år tillbaka samlat på grodor, nu har jag dock lagt ner mitt intresse sen ganska långt tillbaka men då och då om jag ser någon fin sparbössa formad som en groda så kan jag inte låta bli att slå till. Men jag köper inte varenda liten pryl som föreställer en groda som jag gjorde då när jag var liten, nu måste prylen vara fin och passa in på rummet. Kraven har höjts en aning från min sida.

Men till ett annat kul samlarobjekt: PEZ figurer, ni vet såna små som man förvarar hårda små godisar i. De är så söta och det finns tydligen en del som samlar på dem.

Här har ni några bilder:





tycker sånt här är så fint :)


love me tender, love me sweet, never let me go


ph by: weheartit



*GÄSP* måste hoppa i duschen snart.. håret ska helst inte tvättas samma dag för det blir svårare att sätta upp då så jag bör göra det ikväll, orka.. men jag får göra det ändå! :)

Varför är det så trist med söndagskvällar? När man är ensam åtminstone... boring.


Du kommer brinna upp och du kanske förlåtit, kanske förlåter men..

Ikväll har jag myssöndag all by myself, lite tragiskt men min kille måste plugga inför sin tenta och jag vill ju att han lyckas :) och dessutom ska jag upp tidigt imorgon och ta tåget tio över nio, som jag skrev förut.

Nu är klockan 20.00 om två minuter och gissa vad jag ska se då? ENSAM MAMMA SÖKER. Är det bara jag som tycker att det är så mysigt att kolla på? Åh, sånt riktigt amatör/B-program men ändå så himla fint :)

Yep, då börjar det. Har ni förresten sett reklamen för nästa avsnitt av lyxfällan, shit, vilken brud. Det avsnittet bara måste jag se! :P


See you later ;D

HUNGRY HUNGRY HUNGRY HUNGRY HUNGRY HUNGRY HUNGRY HUNGRY

Min mage kurrar, MAAAAAT skriker den, har inte ätit sen frukost. Usch.

Men snart blir det nog middag hoppas jag verkligen..

Fan vad jag blev sur nyss, skulle beställa en fin långklänning från topshop och allt funkar skitbra, jag klickar i vilken sorts kort och bank etc etc och det verkar fungera. Sen kommer det upp att köpet inte godkänns och där är pengar på kortet, så det räcker och blir över. Så det är inte det som är problemet. Vad tusan kan det vara?

Först var jag osäker på om det skulle funka med ett maestro kort men det läste jag på hemsidan att det fungerar hur bra som helst. Det kommer upp att jag ska kontakta min bank om detta. Det hände likadant sist jag skulle skicka efter därifrån så det är ingen tillfällighet direkt. Gah.

Jag får helt enkelt åka till Nova lund vid tillfälle och kolla på topshop där istället, men det var ju liksom lite det jag ville slippa att göra. Gah.


Här nedan ska ni i alla fall få lite bilder på några snygga klänningar från topshops hemsida, förhoppningsvis har de någon utav klänningarna i butik.

 

den tredje klänningen uppifrån är nog min favorit, jag älskar färgen, modellen och allt med den helt enkelt. Kanske ska köra på den? Om den finns i butik..

 

Vilken är er favorit utav dessa sex klänningar?


Let's have some fun this beat is sick

By: weheartit.com



Hola! Då var man klar med det duktiga för idag, har varit i skogen nu och promenerat 2,5 kilometer. Jag känner mig nöjd. Hade på mig mina easytone och jag skiter faktiskt i vad vissa forskare säger - att de inte funkar bättre än några andra träningsskor, för jo, man får sån himla träningsvärk, mycket värre än vad man får i ett par vanliga joggingskor.
Man känner verkligen skillnad för när jag har mina easytone kan jag bli så trött i benen att jag inte orkar gå längre, nästan. I vanliga skor kan man gå och gå och gå och det blir knappt nån träningsvärk av det ändå! :P

Nu ska jag kolla på topshopshemsida efter en fin klänning som jag kan ha på min 20 års fest! :) Har redan sett en fin, men vi får se hur det blir! :)


Lägger in bilder på några olika sen, så får ni se och eventuellt hjälpa mig välja en fin! :) PUSS


GOODAY, SUNDAY!

Tjenamors. Vaknade runt tolv, duschade, klädde på mig och åkte ner med mor min till åhléns, köpte gelekitet från depend och nu har jag fixat fina naglar :) vinröda, supersnygga.

NU ska jag hoppa i träningskläderna och bege mig ut i skogen för en rask promenad :) Najs va? Skönt avslut på veckan.

Imorgon bär det av till Malmö där vi ska testa olika aftonfrisyrer, eller ja, Catherine ska testa olika på mig inför sitt examensarbete :) Ska bli spännande att se vad hon gör för snygg uppsättning :)

Hörs sen, puss!



There's av brand new talk but it's not very clear that the people from good homes are talking this year

glittery tights;D

ribbstickade strumpbyxor :)

Så här fina strumpisar kan man alltså hitta i en helt vanlig mataffär, men inte vilken som helst, nejdå, ICA KVANTUM i Ystad såklart och kommer man dit och köper strumpbyxor får man dessutom det vänligaste bemötandet av den trevligaste kassörskan i stan; JAG!

Nu ska jag nog faktiskt ta mig en lur, fast först efter sopranos, om jag orkar hålla mig vaken! PUSS & GODNATT!


But you were born under a bad sign, with a blue moon in your eyes

Oh yes! Någon som kan gissa vilken låt som utdraget i rubriken kommer ifrån?

Det är en låt av Leonard Cohen och som jag förstått det heter låten "woke up this morning"

Nu vet ni vilken låt det är, MEN vet ni vilken känd, stor sensationell tvserie låten är intro till?

Gissa.... om ni ser bilden kanske den säger er något?















THE SOPRANOS, yes sir. Jag älskar sopranos, jag glömmer alltid bort att kolla på fredagskvällarna, fan alltså. Men nu upptäckte jag att reprisen var på svt2 kl 01.00, alltså JUST NU.

I'm happy. Tony Soprano är ju klockren och hela serien är bara, BELLISSIMO, som man säger det på mafiosospråk ;D haha.


Thomas Sabo

Min favorit smycke-designer är Thomas Sabo, han är superduktig och gör så himla fina grejer.

Här har ni bilder på de berlocker jag har :) Det roliga med berlockerna är att jag fått alla av någon och kommer alltid minnas de olika tillfällena jag fick dem på. Mina födelsedagar, jular, studenten osv. det är mer än bara ett armband med berlocker, det har en historia bakom sig och det gillar jag.










1. krokodilen köpte jag för ett presentkort jag fått av min mammas väninna
2. hjärtat fick jag av Alexander på vår 4 års dag
3. solglajjorna fick jag av mina föräldrar förrförra årets födelsedag - om jag minns rätt
4. Grodan på pärlan är från min kille, på min födelsedag förra året
5. Kermitgrodan fick jag av min syster och mina föräldrar på min student förra året
6. Den rosa stenen är min månadssten och jag fick den för 2 år sen på min födelsedag av min killes föräldrar
7. Röd pump som jag fick av mina föräldrar - förra julen!?
8. Svart pump fick jag av min killes föräldrar, förra året
9. Tro, hopp, kärlek - berlocken fick jag av min mammas bästa vän i födelsedagspresent förra året
10. Vingarna fick jag av mina föräldrar förra året på min födelsedag

jag ska nog ta och skriva ner vem och när jag fått alla berlockerna så man kan titta tillbaka och minnas varje tillfälle. Jag är så glömsk. Men jag mindes åtminstone vem jag fått varje berlock av.

Har några fler berlocker men de finns inte längre med på thomas sabo hemsida.. de är antagligen för gamla nu! :)

Ni ska få se bilder på mitt armband vid tillfälle,
läs: när jag orkar föra över bilderna till datorn!


Nu är det bara 10 dagar kvar tills min STORA DAG, 20 ÅRSDAG!

JÄKLAR! Är klockan redan kvart över tolv, herre jisses vad tiden går fort. Jag kom iofs inte hem förrän vid närmare nio så det kanske inte är så konstigt. Pretty woman är ju så himla bra, så fin och romantisk. Ännu bättre när man ser HELA filmen och inte bara en liten del av den kan jag delge er.



den här ringen från thomas sabo har jag önskat mig i 20 års present av mina föräldrar, väldigt vacker och helt i min stil. 20 års presenten ska ju vara något man verkligen minns tycker jag och vad minns man bättre än ett riktigt vackert smycke!

Vad önskar ni er till nästa födelsedag, eller jul kanske till och med? Kommentera gärna era önskningar :) vore kul att veta!



glöm inte att bli medlem på campadre


Campadre.se

Jag blev för länge sedan medlem på en hemsida; campadre.se, trodde inte det var något särskilt. Gjorde det mest för att vinna i någon tävling typ. Ni vet när man svarar på lite frågor eller blir medlem på en sida för att öka sina vinstchanser, ja sådär var det.
Men så började de skicka ut mejl till mig om aktuella kampanjer, jag som glömt att jag ens blivit medlem kikade in för att se vad det var för något och det visade sig att det är en riktig guldgruva.

De har varje vecka nya kampanjer med olika ofta väldigt dyra, kända märken som de säljer till VÄLDIGT reducerade platser.
Det finns bara ett begränsat antal medlemsplatser så om ni vill bli medlemmar kan ni bli medlemmar här.

Just nu har de kampanjer i samarbete med yvonne ryding, EDC by esprit, roberto cavalli, exerro, mi lajki, mismo etc.

BLIMEDLEMBLIMEDLEMBLIMEDLEMBLIMEDLEMBLIMEDLEMBLIMEDLEMBLIMEDLEMBLIMEDLEM

och det kostar förstås ingenting att bli medlem!


four years gone by so quickly, so wonderfully



Fyra år är lång tid, men de känns inte sådär långa och olidliga när man delar dem med någon så fin och underbar som Alexander. Han har gett mig de fyra bästa åren av mitt liv, än så länge alltså för vi lär nog inte splitta än på länge. Jag trivs med honom, han är min vardag och min fest, väldigt ombytlig på ett bra vis och jag tröttnar aldrig på honom.

Här har ni tre bilder från vår dag, i torsdags.

1. Jag fick en superfin bukett med rosa (såklart, eftersom han vet att jag älskar rosa!) rosor och rosorna kom i antalet fyra.. ja, just det - fyra som i fyra år och det var faktiskt bestämt så. Han är väldigt finurlig och vet hur han vill ha saker och ting. Han berättade för mig att hon i blomsteraffären hade föreslagit tre rosor men det hade han satt stopp för med en gång och sagt att det skulle vara fyra och ingenting annat. Fint. Han är fin!

2. Närbild på en av rosorna :) som jag nu lagt i en slags magisk sand som min mamma köpt som bevarar vilken blomma som helst och gör så att den ser helt färsk och fin ut förevigt, typ. Jag kan visa er sen när jag tagit upp rosorna ur sanden.

(man klipper av stjälkarna, så det är kanske 2 cm kvar av stjälken, sen lägger man dem i den här konstiga sanden som är rosa från början men som man sedan värmer i ugnen tills den blir blå, sen lägger man blommorna i en liten spann som man får med sanden och häller på den blåa sanden när den svalnat efter ugnen, man måste täcka alla blommorna annars funkar det inte! Sen sätter man på locket på spannen och låter blommorna ligga där i typ en vecka, två veckor.. har inte så mkt koll på det, min mamma gjorde det mesta av jobbet så jag kan uppdatera om mer info sen när jag tagit reda på vad produkten heter och vart man kan köpa den, det kan bli en ganska fin detalj i ett rum, en blomma som ser helt ny och färsk ut men som i själva verket är "torkad")

3. Alexander drack sin favoritläskedryck, fanta lemon (den finns bara på burk) och det är inte den där california lemon, utan vanlig lemon, denna på burk är något surare än den på flaska och mkt godare! Testa den!


Fint va?


I'm gonna make you an offer you can't refuse

Haha, skulle bara berätta för er att elgigantens nya reklam med parodi på gudfadern är så kul. Haha. Hans imitation är ganska jäkla kass men det gör det inte mindre kul! :D


För er som inte sett reklamen..

En dam kommer fram till disken på elgiganten och frågar:

-ursäkta, hur mkt kostar den här?

Mannen bakom disken går ner under disken, sätter på sig en mustasch och kommer tillbaka upp och säger:

- I'm gonna make you an offer you can't refuse...


HAHA säger jag bara.

11 dagar kvar

HEY. Då var jag hemma igen efter ett relativt långt jobbpass. Det har gått bra och tiden har rullat på ganska bra.
Nu sitter jag framför tvn och glor på pretty woman, jag har aldrig sett HELA den filmen av någon anledning, har bara blivit så att jag slagit på tvn och så har det varit mitt i filmen, nu ska jag se hela för en gångs skull.

Käkade lite middag nyss, eller nattamat kanske man ska kalla det? Jag äter bara något litet på jobbet när jag jobbar såhär sent så äter jag middag när jag kommer hem, känns lite konstigt att äta middag när klockan är över nio. Men men. Det blev fläskfilé med potatisgratäng idag, lite finare nu när det är lördag och allt.

Vi har förresten fått in jättefina tjocka tights på kvantum, superfina, både i grått och svart och lite i brunt. De kostar alltifrån 50 kr - 90. Jag köpte ett par gråa med lite silverglitter i- lite sådär diskret och likadana i svarta, sen köpte jag ett par svarta, stickade - ribbstickade typ och ett två-pack med ett par svarta och ett par bruna tights i lite tunnare 80 den kvalitét. Ni får se dem på under hösten :)


Imorgon tänkte jag skaffa lite nya nagelgrejer och bygga naglarna hemma, dock ska det inte bli fransk manikyr utan jag ska köra på röda naglar, får hoppas jag kan få det att bli bra! :)


För övrigt är det 11 dagar kvar tills jag blir tjugo idag. Snart är det bara 10 dagar. I can't believe it!



Bilden är tagen för några veckor sen!

Lördag

Hej kära vänner. Har varit borta ett tag av en rimlig anledning, jag och min kille firade 4 år tillsammans i torsdags, vi var på mysig promenad i stan, han fick en skjorta av mig, spontanpresent. Tyckte den var så fin. Vi pratade och skrattade och bara njöt av en ledig dag.
På kvällen gick vi ut och åt på Loong Sching, kinarestaurangen i stan här, vi beställde 1 tre små rätter och 1 vitlöksräkor med grönsaker i sås, sen delade vi på det. Gott var det.

Efter restaurangbesöket åkte vi hem till mig och låg och pratade och tittade på tv, hade lite godsaker att käka och dricka och sådär. Lugnt och mysigt :)

Vi gav varann presenter och jag fick en jättefin berlock till mitt thomas sabo armband, snart är hela länken fylld med berlocker så då får jag köpa en ny kedja till handleden, hehe. Berlocken föreställer i alla fall ett rött hjärta, väldigt passande.

"Ett hjärta till mitt hjärta" sa han till mig när jag öppnade paketen. Fint. Sånt gillar jag. Älskar.


Idag är det jobb som gäller, 14-20.45. Länge sen jag jobbade nu, typ början på veckan. På måndagmorgon ska jag följa med Catherine som jag jobbar med in till Malmö och så ska vi testa olika aftonfrisyrer, jag har nämligen fått äran att sitta modell åt henne när hon ska göra sitt examensarbete på frisörskolan hon går på. Najs. Jag blev så glad av att bli tillfrågad. Kommer nog bli hur fint som helst, men på måndag ska vi bara testa olika frisyrer.


Nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag gå ner till jobbet. Vi ses kanske där. PUSS

Jag ser dina tårar även i regnet

Jag satt och tänkte. Vi har det bra, jag har det bra. Oförskämt bra. Sen ser jag på andra, de har det dåligt. Det enda de önskar sig är lite trygghet, något eller någon att falla tillbaka på. Jag har Alexander, honom kan jag alltid falla tillbaka på och jag vet att jag aldrig kommer bli sviken hur många år som än passerar och vad som än kan tänkas hända. Jag har min trygghet i mitt liv.
Jag glädjs åt det, väldigt mycket, självklart men jag kan inte hjälpa att få lite dåligt samvete över det, varför ska jag ha det så bra när det finns folk som kämpar på varje dag för att inte bryta ihop? Som gör ett dåligt val i unga år i livet och får tampas med det dåliga beslutet every fucking day. Det är bara inte rättvist.

Vi tar alla mer eller mindre dåliga beslut i livet och speciellt när vi är unga och oförstörda och aldrig riktigt sett verkligheten utanför boxen. Sekunden vi släpps fria prövar vi våra vingar, vissa av oss lite för mycket och då bryter man sina vingar, då kan man inte flyga mer. Då blir man olycklig. Jag blir olycklig när jag tänker på det. När jag tänker på andras olycka och att jag inte kan göra ett piss åt det.

Jag blir också olycklig när jag tänker på de olyckliga och att ens tanken "jag känner inte henne så jag kan inget göra" dyker upp i huvudet, klart jag kan om jag vill.
 Klart man kan ta kontakt, sträcka ut en hand, vill hon ha den så tar hon ett stadigt tag och jag ska med all min styrka försöka dra henne uppåt. Inte för att spela hjälte utan för att vara människa. Medmänsklig. Hjälpa en som hamnat på botten och har svårt för att dra sig upp, ibland behöver man hjälp. Inte "åh, vad det är synd om dig" utan.. "här, jag hjälper dig upp".

Jag önskar att jag vågade ta steget, vågade sträcka ut min hand till en annan mänsklig varelse och säga "här, jag hjälper dig upp, du klarar det!"

Jag slår inte för att jag hatar den som står framför mig, utan för att jag älskar den som står bakom mig



När någon står en riktigt nära, då gör man allt. Allt för att han ska förstå att jag aldrig kommer att svika honom. Det kommer jag aldrig göra.
Oavsett om han har rätt eller inte så kommer jag försvara honom tills stjärnorna brinner upp på himlen. Jag kommer alltid göra det. Det gör man när man är kär i någon. När man älskar någon.

Just därför berör de där orden mig, jag känner starkt inför dem. För jag kommer stå vid honom i alla väder, i alla kläder. I alla dagar, alla år, varje sekund, varje minut. Alltid. Oavsett vad som händer. Unconditional love.

Bilden ovanför föreställer mig och min fina pojkvän Alexander, den togs när vi firade ett år tillsammans. På torsdag - i övermorgon har det gått tre år sen dess, vi firar alltså 4 år.


luxurious

Haha, lyxfällan har spelats in i Ystad. Det syns i reklamen, där de filmar in en lägenhet högst upp i ett hus, ni vet säkert när ni ser reklamen. Coolt. Fast synd om de som bor där, eftersom de har dålig ekonomi. Men nu blir den väl bra när de får vara med i lyxfällan, woho.

För övrigt ska jag lägga mig strax, först ringa till bajben. Imorgon ska jag på gravsättning, min gammelmormor gick ju bort för ett tag sen. Nu ska urnan ner i evigheten.




 


Mandows wishlist





funderar på att mörka

Funderar på att mörka mitt hår lite, lite kopparblont typ. Eller så. Ni vet lite röd-rostfärgat, men ändå ljust. Skulle det kunna bli snyggt, tro?

Eller ska jag bara låta håret vara som det är nu och hoppas på att det bleker till sig lite mer och blir mindre gult med silvershampot? Jag väntar ett tag.. men har det inte blivit bra tills veckan jag fyller år så kör jag på att fixa det i någon lite mörkare ton :)



Som Lindsay på den här bilden fast lite mörkare tänker jag mig.. vi får se om jag kan fixa det eller om det går åt helvete once again! :D



NU ska jag cykla till jobbet, skriver ikväll om mitt internet funkar! Annars, missa inte: Desperate housewives kl 21.00, cougartown 22.00 och den nya serien 22.30! På kanal 5.


Yellow no moooo'

Nu ska jag testa silvershampot och hoppas på att det ger något resultat, kanske inte nu efter första tvätten men på sikt åtminstone:)

See you later aligator.


Texten funkade i alla fall

Men något som slutade fungera igårkväll var mitt internet och vår telefonlinje. Gick inte att ringa från den fasta telefonen eller gå ut på internet. Sånt skit. Vet inte om de håller på och gör ändringar eller nånting så det inte funkar. Konstigt i alla fall, men nu vet ni hur det ligger till ifall, ifall jag inte skulle kunna ha möjlighet att logga in här ikväll pga bredbandet!

Idag ska jag jobba 14-19 och resten av veckan är jag ledig, förutom lördag där jag jobbar till kvart i nio. På torsdag är det som sagt min fyra årsdag med min kille och vi ska fira. Har ni några idéer på någon kul aktivitet för oss två att hitta på, vi hade en grej på g men det blev alldeles för dyrt så det sket sig.



superfint halsband från cocoo.se, minns inte vad det kostade men fint var det!:)


Ny stil på texten :)

Jag har alltid gillat tahoma, så nu satt jag och klurade och kom fram till hur man byter, så nu hoppas jag på att det funkar. Det fungerade i förhandsgranskningen i alla fall!

Håller tummarna för en fungerande, tahoma - text NU!



home again


Malmö Arena var fullsmockat i torsdagskväll!

Lite suddigt men det ska alltså föreställa Volbeat :) som vi såg i torsdags!

Efter en helfylld helg är jag tillbaka i Ystad, på min säng, slappandes framför tvn.
Det känns skönt att ha ännu en vecka avklarad och en ny påbörjad idag :)
Inatt sov jag hos Alex, åkte till Malmö igår vid fyra efter jobb och tog mig ut till Mobilia, baby hade sin sista jobbdag där igår, eftersom han pluggar nu så kommer han bara jobba helger på ett annat köpcentrum i Malmö :) skönt för honom så han får tid till skolan som tar upp rejält med tid - vilket det gör när man går på högskola på heltid, det är ju så på de flesta högskolelinjerna faktiskt!

Idag vaknade vi runt åtta - nio, kollade på VAKNA! med the voice, käkade lite frukost och gick en runda med Nova som skällde ut brevbäraren, stackarn bara skrattade och cyklade vidare!

Åkte med tåget till Ystad och mötte upp Josse, tog bussen till my place och bakade kladdekaka, satt och snackade och hade trevligt. Halv fem fick vi för oss att gå en tur på H&M så vi tog bussen ner igen och gick dit, kom hem med en ny skjorta för bara 99 spänn och ett par fina strumpbyxor i lite tjockare modell.

På chrispa (en kosmetik och smyckesbutik här i stan) gick jag in för att kika och kom ut med depends silvershampo, så förhoppningsvis tar det bort de gula tonerna som skymtar i mitt hår! :) köpte även en parfym.


Senare ska jag se topmodel eller Ullared kanske? och vid tio är det "lite sällskap" som också skall ses!

På torsdag firar jag fyra år tillsammans med min kille, sug på den ni! :)


10.10.10 Godmorgon




Idag är det 101010, coolt, alltså den tionde i den tionde månaden (oktober) det tionde året (2010).
Jag är uppe med tuppen för att gå och jobba, sitter här och halvsover och det finns typ ingenting på tv: Kim Possible, Superman eller nyhetsmorgon söndag... Kul utbud.

Idag börjar jag jobba nio och slutar klockan tre, från Ystad åker jag 16.10 mot Malmö för att köpa en 4 års present till min kille, alltså fyra år tillsammans :P Haha.

Ovan ses en bild på mitt hår, hehe. Syns dock inte så mycket på den bilden men men.

Nu ska jag ta på mig en tröja och slappa lite till.. kvart i nio cyklar jag ner till jobbet. Kom gärna in och köp bullar eller något annat av mig på ICA kvantum, i Ystad såklart!



this is what I wanna wear right now except my pyjamas


Converse



Jag vill ha ett par converse, ett par låga, utan skaft. Som de på bilderna. Vet inte om jag vill ha i helt vita eller cremefärgade!? Vilka är finast?

Kanske röda till och med? Skitsnyggt till ett par mönstrade strumpbyxor och en simpel oversized skjorta + skinnpaj. Yes sir.

 

 


tips

döskalleringar och andra ringar med lite annorlunda utseende trycker du för en tia i de där barnautomaterna på mataffären, eftersom smycken ändras så mycket hela tiden eller rättare sagt modet så är det en bra idé att köpa lite billigare (10 kronor liksom) och byta ut efterhand som modet ändras.


Jag stoppade en tia i maskinen och vred om och ut kom en supercool döskallering, det är ju lite spänning bakom det hela också - vilken man ska få ut. Hehe.

stupid me





Haha, vad dum jag var nu. Jag glömde ju att jag redan mobilbloggat om den bilden på väskan, haha. Nu fick ni se den igen i alla fall. Det kan ju aldrig vara fel! ^^


Så går det när man är dålig på att uppdatera under en helg, man glömmer. Fy fy fy på mig.


På bilden ser ni mina nya pins från h&m herr. Jag brukar alltid gå till h&ms herravdelning och kika om de har någon fin skjorta jag kan bära lite oversized eller så och sen kollar jag alltid smyckena på herravdelningen, ofta är de mkt coolare än de på damavdelningen som lätt ser lite plastiga ut i vissa fall. Dessa tre pins kostade 39,50 kr.


duo hearts

 

345 kr på cocoo.se


Mulberry

I förra veckan öppnade Kappahl här i Ystad, som sagt ingen butik jag brukar handla på, jag är mer en h&m girl, men vet ni vad jag kom hem med?

Jo, en spetsklänning/tunika OCH en mulberry-kopia typ. En riktigt fin, svart, rymlig, matt-i-färgen, väska med gulddetaljer. I love it. Den är fin och stilren och passar till det mesta. Än så länge har jag burit den till mina jeans, en vanlig tröja och min skinnjacka men även till klänning och lite festligare utstyrslar. Den är så fin.



fotograferade den när jag satt på tåget, kommer upp fler bilder med tiden, där ni kan se hur den ser ut till hela outfiten. Gillar ni den?

om någon missat det...

...så finns tröjan som Kenza skrev om för typ ett halvår sen(?) som hon köpte till sin vän i typ Frankrike eller vart det nu var, med lil Wayne på, på modekungen.se

finns med två olika motiv och kostar 349 kr. Funderar på att köpa en till min kille i present, han gillar wayne och det gör jag med iofs men tees är inte riktigt min grej, inget jag använder så värst mycket numer.

- smoke - lil -




hate being alone

Jag har inte så värst många rädslor om jag ska vara ärlig men något som skrämmer mig är mörker och ovetskap om vad som väntar.
Ikväll är mina föräldrar på 45 års fest, stort firande och min syster är hos en vän i Malmö och stannar där över natten. Jag däremot, som helt glömt av att det var denna helgen, denna lördagen som de skulle iväg har helt missat att göra upp några planer och eftersom jag börjar tidigt imorgon så kan jag liksom inte göra värsta stora planerna heller, även om jag haft mer tid att planera.

Så kvällen slutade med att min kille ovh hans bror kom hit, käkade lite av lasagnen jag gjorde och kladdkakan (som blev skitbra för en gångs skull!)

De var båda trötta och körde hem för en kvart - tjugo minuter sen, så nu sitter jag här, mina föräldrar kommer inte än på typ två timmar. Vad göra?

Har ni hört att jag blekt håret förresten? Jo, det har jag. Det blev gult. Men sen gjorde jag det igen och det blev bättre, nu ska jag bara använda silvershampo så kan det nog bli riktigt fint. Just nu kallar jag mig själv för ljushuvet. Yep.

- Skitsnygga kängor från deichmann - festklänning från gina - skjortklänning från gina -


Bob Hansson

Bob Hansson var på intervju hos Malou i programmet "efter tio" nu idag, är han inte typ Sveriges coolaste människa? Eller en av dem åtminstone!?

Jag tycker han är superkul och flummig. Man blir lite förvirrad ibland när han snackar men han är väldigt underhållande och även om han verkar helflum så ligger det ändå något i vissa av de saker han säger. Han är ganska klok, på ett skumt, kul vis.

Gillar ni honom?

klippet ligger inte uppe ännu då det sändes för endast typ 15 minuter sen, men det kommer. Så vill ni se honom gå in på tv4.se och sen klicka på tv4 play.


today I want to wear

Idag är en sån ruggigt kall dag som man bara vill burra ner sig under täcket... ELLER åka tillbaka i tiden till den varma, sköna sommaren och springa över en åker i en följsam klänning eller bara ha på sig ett par riktigt fina skor utan att frysa fötterna av sig, en sådan dag hade jag velat ha idag, så därför blir min "idag vill jag bära" just det här:


antm

äntligen ny säsong av americas next top model!

Återkommer när jag sett programmet, puss!










refreshing

Några klunkar te och det känns bättre i näsan. Det känns uppfriskande och det blev genast lättare att andas. Härligt, även om det bara är tillfälligt!

Tänkte berätta en lite rolig händelse som inträffade igår. I onsdags när jag var och shoppade på entré så hittade jag ett jättefint halsband, en guldfärgad orm. Jag skrev nog om den tidigare i veckan. Nu var grejen såhär: När jag skulle sätta på mig halsbandet och använda det i typ torsdags eller fredags så upptäckte jag att ormen var trasig :( blev lite besviken men sen igår så åkte vi till Burlöv som jag skrev igår och tog med mig den till cubus (där jag köpte den)

Tjejen i kassan var hur trevlig som helst och frågade om jag ville kolla runt lite först och se om jag kanske hittade något annat. Eftersom jag ändå skulle kika i butiken så gick jag en runda och det resulterade i att jag inte hittade något, så jag går tillbaka till kassan och hon känner igen mig:

"du hittade ingenting nej?"

"nej, det gjorde jag inte!"

"då gör vi en reklamation på halsbandet" (de hade nämligen inte fått halsbandet till den cubusbutiken på burlöv)

"ja, vad bra!" sa jag.

"vill du ha ett tillgodokvitto eller pengarna tillbaka?" frågar då tjejen i kassan

jag kollar på min kille förvånat och säger sen till tjejen "pengarna tack!"

Varför skulle jag vilja ha ett tillgodokvitto som med andra ord är bundet till butiken när jag kan få mina pengar tillbaka och handla för dem i vilken affär jag vill?

Haha, tyckte bara att frågan var dum..


COME ON!

Säger jag till en förkylning som återigen drabbat mig! Hallå!? Jag var sjuk för bara några veckor sen och innan dess var det bara några veckor tidigare som jag var förkyld. Kan man ha mer otur? Tredje gången på bara 3-4 månader som jag är förkyld. Typiskt!

Men på torsdag ska jag på konsert på Malmö Arena, Volbeat spelar där då och det tänker jag faktiskt inte missa pga en dum förkylning så nu är det vila och te som gäller för mig.

Hur kan jag ha blivit sjuk? Har klätt mig ordentligt, inte träffat någon som varit förkyld och försökt hålla mig så frisk som möjligt. Gah. Irriterande!

Jag ska gosa ner mig i sängen, göra mig en kopp te och se nya säsongen av topmodel på tv3 klockan åtta. Åtminstone något positivt idag!

Jag hittade förresten en jättefin jacka på skinnutförsäljningen i fredags, den kostade bara en femhundring vilket var toppenbra pris tycker jag!

Catch you later.


Sunday 19.06

Godkväller på er.
Igårkväll åt vi middag här med min käre herre, hans bror och flickvän och mina svärföräldrar, eller blivande rättare sagt.
Det var fläskfilé med klyftpotatis och sallad, med rödvinssås, supergood.

Idag gick vi upp redan nio och åkte till Burlöv Center med min killes föräldrar. Jag köpte mig en toffsmössa på gina och servetter till min tjugoårsfest. Köpte även en mascara, några pins på h&m, och grejer till mitt akvarium. Mina fiskar och mina grodor är döda sen länge men imorgon tänkte jag kika in på zooaffären och se om de har några små grodor där som kan få flytta in i akvariet. Kommer bli så fint.

Just nu sitter jag mest och surfar runt, min kille pluggar/läser lite och så småningom ska vi kolla på tv och mest njuta av denna mysiga söndagskväll och klockan är ju inte ens åtta, känns som den är mycket mer än så!

Puss


you, me, oui?

Hej!
Idag ska jag iväg och titta på skinnjackor på en outlet som är varje år vid den här tiden en bit utanför lund! :) hoppas verkligen jag hittar en fin. Det börjar bli för kallt för att bara ha en kofta och skinnvästen ovanpå. Hehe.

Igår spenderade jag kvällen hos min pojkvän, vi drack te. Jordgubbste. Gott. Fast han gillar citron bäst, men jag gillar jordgubb bäst så det fick bli det.

Ikväll ska vi käka pizza hos honom, imorgon har min killes föräldrar bjudit hem oss på middag (eller mig, då min kille redan bor i samma hus haha) så det ska bli trevligt det med:)

På söndag ska de in och shoppa och då ville min kille hänga med också, så det ska vi göra! Jag ska ha en mössa i alla fall, sen får vi se om det blir något mer. Ska spara mina pengar lite nu!


PUSS

RSS 2.0