When universe speaks- listen!

weheartit.com
 
 
 
 
 
Guten tag :) 

Idag har varit en ganska så vanlig tisdag, inget fel i det alls faktiskt. Sov till typ 12, sen stack jag & Kevin iväg och pantade lite, haha. Därefter stack jag hem igen och svidade om till jobb-uniform (ICA) ^^ och halv fyra började jag jobba :) slutade halv åtta och sen dess har jag diskat, putsat fönsterna, slängt ut lite papper&tidningar i sopsorteringen och vikt lite tvätt. Nu sitter jag och lyssnar på musik och tar det lugnt :) 
 
Imorgon är det onsdag, jobb 13-19.30 och sen ledig på torsdag, jobb på fredag 14-18, och därefter blir det lite festligheter här hemma vid halv åtta på fredagkväll då alltså. På lördag vankas inflyttningsfest hos N & N :) ska bli riktigt najs :D Sen är jag ledig på söndag, behövs ju efter en sån fullspäckad helg ^^ 
 
 
Men nu ska jag ta o rensa lite i garderoberna innan det är bedtime :) 
 
 
Puss & Kram skumbanan

If everyday is a gift.. where can I return mondays? ^^

weheartit.com
 
 
 
Hej hopp!
 
Idag har jag haft en najs måndag :) Måndagar brukar inte vara mina favvodagar direkt men det har varit en trevlig dag :) 
Började jobba 9 imorse, hade hand om tobaken i butiken idag, fyllde upp cigaretter osv :) slutade vid två. Åkte hem, chillade. Hämtade bilen vid fem ungefär :) sen stack jag till K & S, två killkompisar och satt där och hängde hela kvällen :) kom hem alldeles nyss. Tittade på när de spelade fifa och snackade lite :) 
 
 
Nä, nu får jag nog dra mig i säng :) Puss & kram skumbanan
 
 

50 fucking cent

 
Me love 50 cent
 
 
 

this is fucking awesome

en helt normal bild på mig ^^ flummm.
 
 
 
 
Hello :) 
 
Idag vaknade jag ganska sent, cruising igår i stan och jag hängde med goda vänner, satt på en bakgård och chillade :) supernajs! Sen blev det lite "efterfest" hos mig :) TREVLIGT.
Började jobba 14 idag och det var inte mycket folk alls när jag började, var ju så himla vackert väder, alla kunder som kom in hade shorts eller bara ben :) man blir inte alls avis då ^^ 
 
När det närmade sig kväll vällde det in med folk så då fick vi ordentligt att göra! Jobbade till stängning (21.15) och därefter hämtade Anders & Kevin upp mig utanför jobbet och vi åkte hem till mig, satt och snackade en stund och sen stack de igen :) 
 
Nu har jag precis varit ute på kvällsrunda med Mari och Jennie (mina kära grannar) och deras hundar :) 
 
 
Dags att lägga sig strax, börjar nio imorgonbitti och går av mitt pass 14 :) 
 
Det var väl allt jag hade att bjuda på ikväll :) ha en fortsatt trevlig kväll & sov gott allesammans! 
 
Puss & Kram skumbanan

Godmorgon

Weheartit.com
 
 
 
 
Hej allesammans :) 
Vaknade för en ganska god stund sen, gick upp och tränade lite, körde några vändor på motionscykeln och lite övningar med mina hantlar :) känns gött i låren och magen nu :P Kommer vara ännu värre imorgon ^^. Men det är skönt med träningsvärk, då vet man att man gjort något ;D 
 
Just nu sitter jag och käkar lite frukost; stekt ägg och en hamburgare (alltså bara köttet), det låter kanske lite konstigt men det är LCHF frukost, så helt normalt för mig ^^. Ganska gott, köttet var med "het chili" så det var jäklar i det starkt, men starkt är bra för förbränningen så jag klagar inte :) 
 
Idag mår jag bättre i alla fall, mådde ju inte bra igår och i förrgår :/ usch ja. Men i vilket fall som helst... ska ner till stan och köpa present till en kompis, gå en sväng på h&m och köpa en bag in box på systemet (Nej, jag ska inte dricka hela idag - inte ens halva!!) 
 
 
Sen ikväll är det cruising här i stan och vi får se hur det blir med det, känner mig inte jättepeppad på tanken men känner mig kanske mer peppad närmre kvällen. Har i alla fall sagt åt några goda vänner att om de tröttnar kan de alltid ta sig hit och sitta hos mig (så slipper jag gå ut när jag inte egentligen känner för det :P ) 
 
Vi får la se hur det blir men nu ska jag käka klart, hoppa i duschen och göra mig i ordning. Sen får vi la se vad som händer & sker när jag varit på stan :) 
 
 
Puss & Kram Skumbanan

If lying was a job I know someone who would be a billionaire

 
weheartit.com

Nu när du gått, får jag somna utan dig varje kväll, åh, jag vet jag borde klara mig själv men jag är så van att du ska vara här

The notebook <3
 
 
 
Hej allesammans :) Idag ligger jag hemma från jobb, känner mig helkass, ont i halsen, värk i kroppen och bara allmänt låg :/ 
 
Så idag händer det inte alltför mycket i mitt liv :) lyssnar på lite musik, kollar på film och bara tar det lugnt & vilar upp mig. Skönt det med, men himla trist att ligga hemma, ensam :/ nån som kan komma bort med lite soppa? ^^ 
 
Puss & Kram skumbanan

But I really don't mind having you around <3

weheartit.com

I see your true colours and that's why I love you

 
 
 
 
 
weheartit.com
 
 

In the daylight, in the daylight when the sun is shining. In the late night, in late night, when the moon is blinding. In the plain sight, plain sight like stars in hiding, you and I burn on, on.

 
 
Godkväll ladies & gents. 
Idag har varit en ganska mycket helt vanlig lördag :) vaknade runt elva och steg upp, gjorde mig i ordning, åkte till Rusta med mor min och köpte träningscykel (äntligen!!) och gardinstänger.
 
Kom hem och skulle hänga upp hissgardinen som jag köpte på Ullared igår, i köket. Den var dock inte tillräckligt bred, plus att den ena stången jag köpte idag inte var tillräckligt lång för köksfönstret så det blev ju en rejäl skräll till en början. 
När jag funderat en stund kom jag fram till att hissgardinen kunde hänga i vardagsrummet och att den för korta stången också kunde hänga i mitt lilla fönster i vardagsrummet så det löste sig.. dock var hissgardinen alldeles för kort så det såg bara löjligt ut när den var upphängd och det hela slutade med att jag klippte isär gardinen och gjorde tre gardiner av den istället och resultatet blev faktiskt himla bra!
Nu ska jag bara sy in gardinerna så de är exakt lika långa och sen är jag helt nöjd!
...och förstås hitta en längre stång och annan gardin till köksfönstret sen har jag gardiner i alla rum, finally!
 
Fyndade även en himla trevlig lampfot och en röd skärm igår som nu står i mitt sovrumsfönster och ger lite sådär mysig bordellkänsla, haha, nä men skämt åsido... lite moulin rouge-touch om ni fattar vad jag menar :) temat i sovrummet är numera rött, svart och silver, kommer bli himla festligt när det är klart. 
 
Vad köpte jag mer? 
Jo, ett stickat linne med dragkedja bak
bh & trosor
lite hygiengrejer; deo, nagellack och lite tvål och sånt
en stickad, randig tröja
2 dö-skalle sjalar (love them!) 
en sailor-kavaj 
2 krukor
2 fejk-orkidéer (eftersom jag är ganska kass på att hålla blommorna vid liv^^) 
en skrivare till datorn
doftljus
och kökshanddukar
 
Fick med mig en hel del hem och jag lyckades gott och väl hålla mig inom budget, slutsumman hamnade på nästan 1000 kr under budget, yiiiha! 
 
Sammanfattningsvis ett mycket lyckat ullared-besök! 
 
Ikväll har jag haft besök av Josse och vi har mest bara tagit det lugnt, suttit ute i det fina vädret och snackat och ja, sådär såg mig lördag ut i stort sett. 
 
Imorgon ska jag träna på min nya, fina motionscykel (nu har jag ju inga ursäkter för att inte träna!) och kanske ta en promenad i det fina vädret, tvätta lite och fortsätta dekorera och ändra om i lägenheten :) FUN! 
 
Puss & Kram skumbanan
 

 
(på bilden ser ni en av sjalarna jag köpte!) 

Rise & Shine

 
 
 
GUTEN MORGEN, Uppe med tuppen idag. Dags för vår efterlängtade Ullared-tripp, yaaaay :D solen skiner redan och det känns som att det kommer bli en toppendag med en sån här start, inte mkt kan bring me down today ;-) 
 
Så nu hoppar jag i duschen, slänger på mig kläder och SEN KÖR VI. 
 
 
LET'S DO THIS ;D Puss & Kram skumbanan

Distance is just a test to see how far love can travel

 
 
 
 
 
 
 
weheartit.com
 
 
True story, babe. 

If fear didn't exist I'd run up and kiss you...

 
 
 
 
 
 
 

<3

weheartit.com

Maybe you were right. Baby, I was lonely.. I don't wanna fight, I'm tired of being sorry

 
 
 
Tjenatjena. 
 
Torsdag idag, som sagt; ledig veckan ut... SKÖNT! Varit och handlat med mormor idag, käkat kyckling till lunch, lyssnat på musik och ska strax träna.. det är vad som hänt och händer idag :) inte helt fy skam. Härligt att bara kunna ta det lugnt för en gångs skull. 
 
Jahapp, det var väl det :D tänkte lägga upp lite fina weheartit bilder för er att titta på om en stund :) PUSS & KRAM
 
 

FÖRSTA MAJ VÄLKOMMEN!

 
 
HEJ PÅ ER! 
 

Då var maj här :) inte en dag för sent! Valborg igår och jag hade fest, en stor drös med goda vänner var här och firade, superskoj! 
Igår var även sista dagen jag jobbade på TGR, skrev nog för ett tag sen att jag tagit ett stort beslut och att jag skulle berätta senare.. det var detta det handlade om. Jag har varit butikschef på TGR i Ystad, men sa upp mig i början på April och nu har jag alltså jobbat min sista dag. Trivdes med chefsrollen i sig men andra omständigheter gjorde att jag var på väg att gå in i väggen. Man lever bara en gång och livet är alltför kort för att slösa en massa år på att vara utbränd! 
 
Så nu går jag tillbaka till mitt jobb på ICA, har fått fasta timmar nu och känner mig faktiskt tillfreds med mitt beslut att säga upp mig.
Man ska göra det man själv mår bäst av och inte bry sig så mycket om vad andra tycker och tänker om saken. Jag är väl medveten om att det finns en del som säkert tänker nu att "hon pallade inte trycket" men de vet inte hela historien och jag har ingen anledning att gå in djupare på varför jag sagt upp mig :) 
 
Nu är jag ledig resten av veckan, så himla skönt att få sova så länge man vill några dagar och bara kunna göra precis vad man vill :D 
 
På fredag ska jag till Ullared med familjen, yaaay! Ska leta efter en fin klänning till studentfester och sommarens andra fester och sen blir det ju garanterat en jäkla massa annat shoppat :) 
 
 
Nu ska jag pyssla lite.. har lite olika projekt på gång.. några tavlor och lite teckningar :) 
 
Puss & Kram
 
 
 

FÖRSTA MAJ VÄLKOMMEN

HEJ PÅ ER! 
 


RSS 2.0