bedroomdreams

ÅH, tänd en brasa i spisen och jag somnar direkt i denna turkosa sovrumsdröm. I love it.
bild: weheartit

heluuusan



HEJ PÅ ER.
Hemkommen från Skurup sedan en stund tillbaka. Fick ta bilen igårkväll så att jag kunde hinna i tid till boxningen igår. Kände inte alls för att gå och träna men när vi väl var igång så var det kul som vanligt! :)

Kvällen avslutades med lite pepsi framför en bra film som heter "Shelter", skitbra var den. Sen somnade vi, både jag och Alex :) vaknade vid nio imorse och vid tolv körde jag till Ystad.

Klockan två ska jag jobba och slutar inte förrän kvart över nio. Imorgon ska jag jobba mellan 9 och 15 och till helgen hoppas jag på att det blir lite festligheter, länge sen vi festade så det känns som om det är dags!


Åh, palla att jag är så jäkla seg i huvudet idag :( känns som om jag kommer somna på jobbet, fast det lär jag inte göra för jag kommer förmodligen stå upp i förbutiken hela tiden och det är nog en del kunder dessutom så det blir nog lite svårt att somna där i allt ljud :P som tur är!


Ikväll ska jag i alla fall se cougar town, the middle och big brother :) kulkulkul!


Men nu ska jag ta och ge mig iväg strax :) skriver  kanske en liten rad ikväll när jag kommer hem.. om jag inte somnar! :) PUSS


bilden är tagen igår :)

Vår göteborgsvistelse

Kom hem från Göteborg som var helt underbart. Solen sken hela vår helg och allt var bara så mysigt och fint :) Robert Gustavsson var fantastiskt kul som vanligt, vi hade bra platser ca två meter från scenen typ.

I fredags åkte vi upp och den dagen tog vi det mest lugnt, kollade på nät-tv på datorn och myste till det med thaimat som visade sig smaka dåligt så vi slängde maten och tog till nödprovianten istället: choklad.

Dagen därpå (lördagen) gick vi och kollade på alla söta djuren på universeum och därefter shoppade vi på nordstan och käkade på min favorit pastarestaurang i Göteborg: Aldardos. Skitgott. Gå dit och ät om ni inte redan gjort det, de har även en butik som säljer färsk pasta, hemmagjord pesto och massa tillbehör. Superfint!

På kvällen var det dags för föreställningen med Robert Gustavsson på Lisebergs Rondo. Skitkul som sagt. Vi kom hem igen runt elva och kollade på lite roliga klipp och sådant på nätet innan vi somnade.

Sen var det då söndag och det kändes som att tiden gått alltför fort. Usch ja :( men vi packade ihop och checkade ut vid tio, sen tog vi spårvagnen till centralen, tog foto till mitt körkort i en fotoautomat och jag blev faktiskt nöjd med bilden. Hoppas nu den godkänns också :) ska skicka iväg brevet till transportstyrelsen sen när jag ska ta tåget.

Sen tog vi en dricka på espresso house och därefter låste vi in våra väskor i källaren på centralen och gick en runda på nordstan, när klockan närmade sig ett gick vi mot Casino Cosmopol för att äta brunch där. Vi hade dock inte bokat bord eftersom vi tänkte att "såååå många kan det väl ändå inte vara som går på brunch här"

MEN JO, det var det, när vi kom in och skulle hänga jackorna så frågade tjejerna i garderoben oss om vi bokat och vi sa nej, då fick vi veta att det var fullbokat, så det var bara till att gå igen :(. Blev lite besviken men vi får ju skylla oss själva haha.

Sen käkade vi lite blandat, delade på en halva subwaymacka, en halv hamburgare och ja, lite av varje, försökte göra vår egen brunch.

När vi ätit shoppade vi lite till och vid halv fem gick tåget mot Malmö. Trist att åka hem :/


Bilder laddar jag upp senare när min dator slutar sega, det tar sån jäkla tid att ladda upp bara en bild så hinner inte nu. Ska med tåget klockan fem. PUSSPUSS


Ang. Inlägget "BILLIGT"

Fick en kommentar från Emelie till inlägget jag skrev förut ("BILLIGT")


 "Det går inte att fynda något som inte finns i rätt storlek"


Menar du verkligen det? Det är klart att det är fysiskt möjligt att fynda något i fel storlek men då är det ju just det: det är fel storlek. MEN om man har någon av storlekarna 40 eller 42 så går det hemskt bra att fynda. Jag skrev dessutom ut det i inlägget att kavajen endast finns kvar i storlek 40 och 42, givetvis köper man inte ett plagg bara för att det är billigt. Men har man mindre storlek än 40 eller 42 så kan man ju alltid köpa en kavaj och bära den som en lätt oversizad kavaj, hur snyggt som helst.

There you go, svar på tal :)


BILLIGT!



Det är sällan man hittar fynd som detta. Denna underbara kavaj som jag suktat efter i flera månader - sen första gången jag såg den - kostar nu 39,50 kr på hm.com, finns kvar i strl. 40 och 42. SKYNDA, FYNDA. Jag klickade precis hem en. Helt amazing billigt!:)

Ibland kan det löna sig att vänta... som diademet jag köpte på monki i göteborg. Hittade det, provade det, stod att det kostade 40 kronor och när jag kommer till kassan visar det sig att de glömt att reamärka det, 10 spänn fick jag betala. Jag måste erkänna att jag ofta har sån himla tur. Som armyjackan jag köpte på lindex som de också glömt märka, skulle ha kostat 400 spänn och jag var verkligen beredd att betala det, när jag kommer till kassan upptäcker tjejen i kassan att den är prissänkt till 100 spänn. Haha. Ibland är livet bra härligt.

 

Anyway.. skynda in på hm.com om ni gillar denna kavaj lika mycket som jag!


reseoutfit




Åh, som jag önskar att jag kunde vara klädd just såhär idag när  jag ska resa upp till Göteborg :) Med en jimmy choo resväska och allt. Åh, åh, åh.


All done

HEJ. Nu har jag packat klart och förhoppningsvis har jag inte glömt något. Jag har packat kläder, ipodladdare, telefonladdare, duschhandduk, schampo och andra skönhetsprodukter. Tror det är allt jag behöver - och biljetterna till tåget givetvis och till föreställningen på lördag.


Just nu lagar jag lite mat som vi ska ha med oss på tågresan imorgon :) Ikväll åker jag till Skurup och sedan blir det troligtvis ingen uppdatering under helgen då jag kommer att ha fullt upp i gbg.


Givetvis hänger kameran med så har ni tur får ni er en laddning bilder när jag kommer hem! ;)



Guten morgen

Idag står mycket på schemat, ska baka bullar, packa klart väskan, tanka bilen lite och ställa in den i morfars garage, eventuellt handla och sen ska jag åka till Skurup med all packning ikväll så att vi är samlade på ett och samma ställe imorgon när vi ska till GÖÖÖÖTEBORG! :)


Skriver mer senare idag. Puss på er.


NATTI

GODNATT PÅ ER, NU MÅSTE JAG SOVA :)


hörs imorgon, puss & kram!

Converse




Kvallen blev ju inte LITE kass på denna egengjorda bild men ni får nöja er och istället hjälpa mig bestämma vilken färg jag ska ha på mina converse utan skaft. Jag tänkte beställa typ tre par från USA, blir sååå mycket billigare och jag har hjälp av min kusin dessutom (när jag väl kommer till skott och bestämmer mig) eftersom jag är så dum på sånt här med att beställa över internet :O


Jag är i alla fall sugen på ett par röda - men ska de vara oxblod eller vanliga röda? Sen tänkte jag mig ett par vita och så hittade jag precis de superfina ljusgula eller lemonade som de heter enligt converse. Fina va?

Vilka färger tycker ni? De med stjärnorna är ju också toppenfina! :O svårt val alltså...


I can't lie, you're on my mind, stuck inside my head


weheartit


För tillfället sitter jag och lyssnar på lite najs musik på spotify, Daniel Adams-Ray bara växer och växer i mina öron för varje gång jag lyssnar till hans ljuva stämma. Helt underbar platta - "svart, vitt och allt däremellan" LYSSNA PÅ DEN om ni inte redan gjort det. Jag var ju och såg honom i början på Januari också, verkligen den kortaste konsert jag varit på men också en av de bästa musikmässigt, toppenbra live. Han slår dock inte 50 cent som jag såg när jag var fjorton år och jag & Connie gått och längtat och suktat efter en av hans konserter hur länge som helst. Åh, det var också helt amazing.



En annan bra låt som jag lyssnar på just nu är "I can't lie" med Maroon 5. Superduper.


There's gotta be a little rain sometimes




Åh, nu börjar jag få "resfeber" hahaha. Ja, jag ska ju bara till Göteborg men det ska faktiskt bli otroligt skönt att bara åka iväg över helgen, länge sen vi var iväg någonstans. Härligt! Vi ska bo på vandrarhem, luncha på mitt favoritpastaställe i Göteborg och se Robert Gustavsson live inne på Liseberg. Ska bli skoj!

Jag ska dessutom försöka få med mig ett fint foto hem att skicka in till trafikverket så jag kan få mitt körkort. Jag har liksom skjutit lite på fotot eftersom jag tycker att expert tar extremt dåliga foton, kvallen är sämst och jag ska ändå ha kortet i typ 10 år (!?) så då måste det ju vara någerlunda fint!:) Jag har tagit reda på att det finns två fotoautomater på centralen i Gbg så där tänkte jag ta min bild en gång för alla.


GUD VAD MYS DET SKA BLI MED EN HEL HELG I GÖTET. ÅH.  :D på fredag vid ett tiden åker vi från Malmö. Iiiiiiiiih!




I beg your pardon? I never promised you a rosegarden
Along with the sunshine - there's gotta be a little rain sometimes

Tips

Såg precis att stayhard.se har superrea med upp till 70% rabatt, kika in vettja! :)















bedroomdreams

Inatt vill jag sova i detta halvtrånga men ändå så mysiga rummet :) fint va?
bild: weheartit

AMERICANO

En modedetalj som syns allt mer är just den amerikanska flaggan, snyggt tycker jag. Finns att hitta i alla möjliga former och modeller. På byxor, tröjor, linnen osv osv. Lite mer lekfullt och kul än de flesta andra trenderna. Vad tycker ni om flagg-modet?



























alla bilder är från weheartit.com


I wanna wake up with you


weheartit.com



Today's





HEJ VÄNNER. Idag har jag varit uppe i ottan och skjutsat min syrra till skolan och därefter morfar till sjukan :) var hemma igen vid nio och då gick jag och lade mig för lite välförtjänt sömn. Jag sov en bra stund (till två (!)) och därefter hoppade jag i duschen, gjorde mig klar och stack till Josse :) vi var först hemma hos henne eftersom hon gjort om lite på sitt rum och jag tyckte det var kul att få se och sen tog vi bussen till stan där vid besökte H&M och sedan tog en fika på espresso house :) trevligt!:)


Vid sju var jag hemma igen och för en stund sedan käkade jag middag med familjen; BBQ kyckling och ris :) gott.


Nu ikväll ska jag städa så här är fint när jag åker till Göteborg på fredag och sen ska jag packa min väska och även fortsätta på mitt lilla paljett-t-shirt-projekt. Kommer visa er så fort den är klar men det tar banne mig tid att sy fast en miljard minipaljetter på en tröja. Men det blir fint!:)


PUSS

upp & iväg!

Jag har blivit helt besatt av denna lila färg, så himla fin! Denna väskan hittar ni på net-a-porter.com och är av märket Nancy Gonzales







Nu ska jag bege mig till ICA Kvantum, för ett jobbpass. Känner mig allmänt seg i huvudet så vi får se hur kul det blir att jobba så länge idag, haha.
 

Ikväll får ni eventuellt en liten inspirationsbild med lite fräscha plagg och eventuellt lite andra bilder, vi får se om jag hinner. Ska fortsätta på mitt lilla projekt när jag kommer hem nämligen. Mitt projekt består av att göra om en vanlig grå oversizad tee till en lite roliga tshirt, jag syr fast paljetter på den så att det ser ut som en ficka, vet inte hur det kommer bli ännu men jag tror det kommer bli ganska fint faktiskt. Vi får se, resultatet kommer upp så småningom!:)

Puss & Kram


Första tisdagen på länge


Baddräkter från "we are handsome" finns att köpa på net-a-porter.com







Hej på er.
Det har varit hemskt dött här på sistone, jag veeet! :/ Jag har faktiskt haft en hel del att göra.
För det första har jag jobbat en del och när jag varit ledig har jag spenderat hemskt mycket tid med Alexander. Jag har även skjutsat morfar till träningen och till andra grejer som han behövt skjuts till så därmed har jag haft hans bil en hel del och därmed ganska mycket större frihet än vad man har när man måste ta tåget överallt. Jag har kört till Alexander i Skurup, vi har varit i Malmö och Lund och sådär :). Det har varit mycket kul på sista tiden.



Igår var det alla hjärtans dag och ska  jag vara ärlig så tycker jag att den dagen är lite smått överskattad. Vi lägger mer tyngd vid våra anniversaries och gör något speciellt av andra dagar som är speciella för oss och inte resten av världen!:)
Vi hade i alla fall en trevlig dag, jag var ledig och så även Alexander. Vi gick lite i stan i Ystad, Alexander fick en fin t-shirt av mig från MQ, han betalade mina strumpbyxor och en rouge till mig eftersom vi varit lite fantasilösa, hehe.


Idag ska jag jobba från två till kvart över nio - men det gör ingenting för imorgon är jag ledig och resten av veckan också! Sen på fredag åker jag och Alexander till Göt-la-borg! :D för att se Robert Gustavsson på lördagkvällen, på söndag åker vi hem igen!:) Ska bli härligt med en weekend i storstan!:)



PUSS


bedroomdreams

Tänk er att vakna upp i detta lovely rummet imorgon! :)
bild: weheartit

Sitter på burger king på entre o dricker l...

Sitter på burger king på entre o dricker lite cola zero. Jag mår inte bra. Svettas o skakar som jag fryser om vartannat. Jag har nog feber, ångrar bittert att jag åkte in. Men nu måste jag vänta på alexander och att han ska sluta jobba. Det är inte förrän kl fyra :o för köra bil vågar jag inte göra, är helt yr så det vore inte omöjligt att jag körde av vägen. Haha. Skoja. Men nu är det i alla fall bara två timmar kvar! :O vad gör ni idag?


torsdag

Den senaste veckan har inte varit något bra alls. Egentligen är det inget särskilt som gjort den dålig mer än folks otrevliga sätt i allmänhet, vart man än vänder ser man en sur jäkla människa. Börjar tröttna på sådana människor. Man blir själv på så dåligt humör.
Men i alla fall. Jag har hunnit med en del saker ändå. Mest har jag jobbat men även en del kul grejer har hunnits med:) Jag & Alex var i Malmö igår efter att jag jobbat. Jag fick med mig en stickad tröja från bikboksrea med mig hem, 299 var ordinariepriset och jag betalade 99 kr. Hemskt bra pris tyckte jag.
Idag jobbade jag igen trots att jag inte mår så bra idag, har börjat få halsont och känner mig febrig och sådär.
Men men, vad ska man göra?
Jag har i alla fall varit nere i stan en sväng också, hittade en vanlig basic långärmad tshirt på h&m i svart och en fin tunikagrej från kappahl.
Nu har jag precis beställt en alla hjärtans dag present till min pojkvän :) Hoppas på att han blir nöjd!:)
Ska gå och städa nu, sen kommer Alexander hit och dessutom fyller min pappa år idag så det blir nog inte så mycket mer uppdatering idag! PUSS

bedroomdreams

Mitt rum får gärna förvandlas till detta rummet under natten :) det lär nog inte hända men det vore väl fint?
bild: weheartit

flowery

somriga bilder från weheartit.com

RSS 2.0