in darkness he is all I see, come and rest your bones with me, driving slow on sunday morning and I never want to leave

 
God Söndagsmorgon! :) Idag skiner solen och GUD vad skönt det är att våren verkligen verkar ha kommit ordentligt nu! 
Igår kom Josse hit och vi käkade lite dinner och chillade :) sen har hon sovit här inatt i tältsäng och jag sov på soffan :D Nyss har jag bjudit henne på lchf-frukost - som ni ser på bilden! Tomat, bacon, stekt ägg och ost :) och så mjölk till det. Gottans! 
 
Idag ska jag väl inte göra något särskilt, tänkte ta en promenad i solskenet senare och städa upp lite i lägenheten, leta efter mitt fina halsband som jag inte kan förstå var det tagit vägen! :( 
 
 
Nu ska jag diska! Over & out. 
 
 

Abs of envy

bild från Mexiko 30 jan - 14 feb 2013
 
 
 
 
Godkväll kvinna o man. Har precis avslutat ett "abs of envy"- pass, körde quick workout ikväll, himla bra att allt finns på internet - *WOHO-jag-har-just-kommit-på-att-internet-är-möjligheternas-plats-stolt* höhöhö. 
 
Här är en länk till abs of envy snabbträningspasset 
 
Men trots att det inte är nån nyhet att internet är stort... döööh, så måste jag ändå understryka hur himla praktiskt det är, det enda man behöver är sin kropp och sen kan man köra en helkropps workout. Impressive ^^ jag har visserligen hantlar men man behöver ju faktiskt inte använda hantlar, man kan ju använda ... låt säg ett mjölkpaket :) SÅ HIMLA PRAKTISKT. 
 
Nu har jag slut på ord. For now. Såå.. Puss o kram skumbanan :) 
 
 

Godkväll

Hejhopp. Idag har jag jobbat mellan 9.30 och 15. I helgen tog jag ett stort beslut, tänker inte skriva ut här vad det gäller, kanske kommer upp här senare men än så länge håller jag på att smälta det.
Sen jag kom hem har jag städat lägenheten, sovit en stund, käkat lite middag och lyssnat på musik OCH betalat räkningar :P
Nu sitter jag och lyssnar på elo - sweet talkin woman, gammal goding ^^ och irriterar mig över min kassa dator.. batteriet har på något vänster lyckats "svälla" så när jag skulle sätta i det gick det inte längre i, lämnade in datorn, fick till slut nytt batteri, sen gick expert i konkurs så jag fick ändå själv betala det jäkla batteriet.. och nu är tangentbordet helt fuckat eftersom batteriet som jag hade tidigare då alltså hade svällt så har det typ gjort så att hela tangentbordet expanderats och OOOOOOO tangenten funkar lite när den själv vill.. dags för ny dator?

Får bli till nästa lön, heeeh.


En annan irriterande sak: Imorgon har jag sovmorgon men måste ändå gå upp och duscha typ sju för att slippa iskallt vatten då de ska komma och fixa med avloppen här i byggnaden mellan 8 och 16, blä!! Jag är inte glad!

Puss & trevlig kväll på er!

RSS 2.0