Måndag igen

HEJ. Befinner mig för tillfället i Norrköping hos Alex, åker hem igen imorgon på obestämd tid. Tänker icke gå in på några detaljer angående det ärendet.



Här sken solen för en stund sen men nu blev det mulet :/ gör inte så mycket för jag är i full gång och tvättar :) Vi har huuuuur mycket tvätt som helst så det har tagit en bra stund och lär ta en bra stund till.



Maui ligger och sover i sin korg, skönt att hon är lite lugn för en gångs skull, för bara någon timme sen kutade hon runt som en galning i hela lägenheten, sprang nästan in i mitt ben och ja, herre min gud, ibland får hon sådana ryck ^^.



Sååå, ni som läser, har ni sportlov nu eller? Inte jag! Börjar jobba igen på onsdag, men har ju fått vara ledig nu en vecka, ganska skönt att ha ledigt en vecka lite då och då. Då pallar man med livet och allt däri på ett bättre sätt :)


Nu blir det lite mer städning och packning av väskan, jag åker som sagt till Skåneland imorgon så lika bra att förbereda redan kvällen/dagen innan :) sen blir det eventuellt en liten runda på stan, känner att jag behöver komma ut lite men vi får se om jag hinner och orkar.


Mitt dietande går förresten framåt :) har gått ner några kilon redan efter en vecka och nu idag är det ju exakt två veckor sen jag började, så det blir invägning igen på onsdag när jag är tillbaka i Skåne :) Hoppas på några kilon till men vi får se!


That's it, skriver mer sen. Puss & Kram

Just nu överväger jag om dessa platåskor från H&M är hiss eller diss... vad säger ni? Jag tror det blir hiss och jag tror det kan bli ett köp, kanske. Ska tänka lite till. Men ändå skönt med ett par skor som man kan ha både till fest och vardags och som är lätta att gå i pga platån :) VAD SÄGS?

dagens sanning




Hej på er.
Idag har jag då jobbat mellan halv nio och två, sen dess har jag inte gjort alltför mycket. Trots att jag bara tagit det väldigt lugnt så känner jag mig väldigt trött i ögonen :O usch ja.
För tillfället känner jag en väldig frustration över saker och ting men det där kan vi ta en annan dag..
Ikväll ska jag i alla fall ner till Josse och fira fredag med henne :) blir nog mest en lugn fredagskväll, lite tv-tittande och lite tjejsnack. Kanske lyxa med lite ramlösa? Eller bär och grädde a la LCHF.
Nu ska det käkas middag, blir hamburgare idag, dock inte med bröd för det är ju helt emot min diet! :)
Puss & Kram.

1970's

weheartit.com

swallowed into the sea

pics: weheartit.com

inspireras


Stockholmstreetstyle


GG - Green Glam



Gyllene finger



I wish I was a groupie in the 1970's


maxidream


längtan efter vårsolens strålar


pojkvänshäng



på promenad genom stan



summer in dubai







alla bilder från weheartit.com

-


Måndag 6/2-2012


Alexa Chung


Kirsten Dunst



Chanel Iman








HEJ. Idag är det måndag, middagen är precis slukad och alldeles snart väntar en långpromenad med min kära granne Lina :) vi brukar gå ca en timme, det blir en rejäl runda :)
Idag har förresten jag och min syster börjat på ny diet: LCHF :) Än så länge går det bra :) Jag vägde mig imorse också, det har jag inte gjort på säkert tio år(!) :O jag har varit så rädd för det och jag blev inte chockad över det höga talet som visades på vågen, hur mkt jag väger kommer jag nog aldrig skriva ut här, inte ens när jag gått ner en massa. Kanske, vi får se. Det är egentligen oviktigt, men lyckas jag med denna diet så kanske jag skriver ut hur mkt jag lyckats gå ner i alla fall :) vi får se!
Till middag åt jag köttfärs, stekt och kryddat, coleslaw, lite kyckling och creme fraiche som jag smaksatte med grillkrydda och så vatten till det :)
Anledningen till att jag valde just LCHF är därför att det är betydligt lättare att lyckas med än med vissa andra dieter, resultatet av LCHF är att man blir friskare, blir mer sällan sjuk, känner sig piggare, går lätt ner i vikt (i början i alla fall eftersom kolhydraterna binder upp mycket vätska i kroppen som sedan frigörs när man slutar äta så mkt kolhydrater) blodsockernivån blir mkt jämnare och så mår man allmänt bättre :)
Det är dessutom inte så svårt då man får äta tills man blir mätt och man SKA äta fett, bara att man skippar potatis, pasta, ris etc. som innehåller mycket kolhydrater, men personligen känner jag att jag kan vara utan det!
Så nu ska jag byta om och invänta att Lina ska höra av sig så vi kan ta vår pw :) ikväll ska jag baka: LCHF knäckebröd med skalade sesamfrön :) så man har något att äta imorgonbitti till frulle.

inspirerande

Simplicity

lady-gagigt!


army


lyxnaglar equals vardagslyx-känsla



sommarlängtan


Bara lyx


blommig drömvärld

My homegirls

Bild på oss idag när vi besökte Skånes huvudstad, Malmö :) Sara i baksätet, Lina till vänster och jag till höger :)

Minusgrader i Skåneland, brrrr

HEJ. Idag har vi haft 10 kalla minusgrader här nere i Skåne :-O usch, detta är fööööör kallt! Man fryser ju rumpen av sig :(
Idag har jag varit i Malmö med Sara, Lina och Anton :) vi åkte till mobilia och gick en snabbrunda och sen blev det lite BK i bilen hem :) gutt.
Ikväll ska vi se den senaste twilightfilmen, är verkligen inget stort fan av twilight eller vampyrfilmer i allmänhet men med lite trevligt sällskap går det an. Har sett lite av första filmen men har varit väldigt emot hela den här twilight-hysterin, mest för att det varit så jävla hajpat och visst, filmerna är bra gjorda och fina och allt sånt men SÅ bra är de faktiskt inte, har sett bättre, definitivt! OCH Han där vampyren, Edward eller vad tusan han nu heter, sorry guys men han är faktiskt INTE så snygg. Tycker faktiskt inte han är snygg alls :S Ledsen men var tvungen att dra ner folket på jorden lite :)
Nu ska jag göra mig i ordning och ja, chilla lite :) chill makrill som Alex säger.
PUSSSSSSSS

Min lilla mise <3

Saknar min lilla kise <3
Den 13 februari får jag träffa Maui igen, ser ni så stor hon blivit? Men åh, hon är lika fin fortfarande.

Tidsinställt

När ni läser detta är jag på jobbet och bakar, kom gärna in och köp några bullar eller bröd eller varför inte en liden kauga? :) ICA kvantum i Ystad om ni vill se en kändizzzzzzzbloggare. HA HA HA. skojar. Nu skäms jag.
Detta är alltså ett tidsinställt inlägg :) Ha en bra onsdag, själv ska jag jobba HELA denna långa dag MEN vet ni vad? Imorgon är jag ledig :) Skönt.
Bilden ovan är även min bild på fejjan :) så om ni mot förmodan skulle hitta mig där och med ännu mindre chans kände för att bli vän med mig så är det alltså denna bild jag använder där :) Annars är det inte jag. Logiskt va?
Nu märker jag att jag börjar go bananaaaazzzzz. Kanske för att jag är ZzzzzZzzzleepy.
Enjoy a coke, good day :) <3

RSS 2.0