fashion

weheartit.com

fashion

weheartit.com

apartment

Kolla in lägenheten! Här vill jag bo, med mitt eget lilla krypin under trappan och lite barkänsla. Så fint men ändå så tacky! I-I-I like it!!
bild: weheartit

bedroomdreams

Detta sovrummet hade jag gärna vaknat upp i imorgonbitti! :)
bild: weheartit

Maskeradkostymer

bilder: weheartit.com

no pc

Hej på er. Igår var jag och Alexander i Malmö, var inne på myrorna på Ystadvägen och hittade en fin mini-tekanna som jag nu gjort till en ljuskopp, ska visa er hur enkelt man kan göra ljuslyktor själv av fina gamla glas och koppar. Busenkelt.
Dock har jag ingen laptop för tillfället, tog med den till Alexander när jag körde dit i förrgår eftersom han ska hjälpa mig installera virusprogrammet, allt är ju borta från min dator eftersom de bytte ut hårddisken - det var den som strulade nämligen.
Så ni får nöja er med halvdålig uppdatering nu tills jag har datorn här igen, skulle tro att han tar med den om han kommer hit ikväll :)
Idag har jag i alla fall skjutsat morfar till frisören och sen har jag pysslat lite med ljuslyktorna som jag pratade om. Halv fyra ska jag jobba, blev inringd igår. Så jag kommer inte hem förrän närmare halv tio ikväll eftersom jag har stängning :)
See you later. PUSS

THE DRESS

Den dagen jag gifter mig ska det vara i något så storartat och fint som den här. Genialiskt!
bild: weheartit

Costumes


Kanin & tiger



kanin


blandat




mimmi pigg/minnie mouse



blandat




kanin

'

vet inte vad detta kallas? :P creeps?


Katy Perry som karusell



Ekorre som snövit



Orientalisk prinsessa


alla bilder hittade jag på weheartit.com

Maskeradkostymer


get inspired

'

leoleoleoleoleoleoleoleoleoleoleoleoleoleoleoleoleoleoleopard

bilderna hittade jag på weheartit.com

Lovers

När ni läser detta är jag hos min bättre hälft och ser förmodligen vår favoritserie "big bang theory".

Let's go to the park, I wanna kiss you underneath the stars.

Maskeradkostymer

bilder: weheartit.com

Musse&Mimmi feber


Örngott & kuddar från H&M :)

I love lovely pics

Läppstiftet på den översta bilden vill jag helt klart ha, så himla fint. Både färgen och själva hylsan. Åh. Bild nummer två är underbar den också och den hittade jag på lookbook.nu, se bara på kappan med pälsen, så fin.
Sista bilden är nästan mest underbar. Så himla fin. En sån skulle man hitta i någon vintagebutik i Paris, fint. Det vore så himla fint.

tv11

Jag vet inte hur det är där ni bor men där jag bor har kommunen tagit bort MTV (oh, no!) och ersatt den med nya  tv11. Först blev jag besviken, väldigt besviken, vart ska man nu se alla awards? Men så kom jag på att jag kan se det hos min pojkvän. Jag hade i vilket fall som helst inte fått något bra intryck av tv11, men jag har ändå gett kanalen en chans och det är faktiskt hur bra som helst!
Just nu visas gamla Jerry Springer avsnitt, helt f-cking galet! De slåss på scenen, kallar varandra för whore osv. Helt sjukt. Överdrivet men ändå kul.
Dessutom har jag upptäckt en hel del serier som visas, det är nästan alltid något att se på kanalen.


Vad tycker ni som fått tv11 i ert nät om kanalen? :)

Hello

weheartit
Hej på er! Har haft fullt upp hela dagen hittills så det har inte blivit någon direkt uppdatering. Jag har jobbat sen sju imorse till tolv, därefter gick jag till morfar och mormor och hämtade bilen och körde hem, åt lite och körde tillbaka till dem, där jag hämtade upp morfar och skjutsade honom till träningen.
Sen satt jag hemma hos mormor och drack cola zero och åt lite pepparkakor. Vid kvart över tre åkte jag och hämtade morfar igen och nu är jag hemma igen :)

Senare ska jag åka till Alex :) och imorgon är vi båda lediga vilket är mycket najs!:)

Vad har ni för er idag/ikväll?:) PUSS

get inspired

bilder från weheartit.com

Hotdogdog

Hahaha, igår hittade jag och Alexander världens roligaste hundkostymer. Kolla bara in taxen utklädd till hotdog, hahahaha. Sjukt söt!
Om ni inte ser vad de föreställer så börjar vi uppifrån längst till vänster: fånge, hotdog, taco, rolig peruk bara och slutligen en fulsöt hundbrud!:)
Här hittar ni kostymerna

Gårdagens film

Igårkväll när jag jobbat åkte jag hem till Alexander och framför en bra och rolig men samtidigt lite sorglig film avnjöt vi vars en portion hemmagjord lasagne som hans föräldrar lagat :) gott. Filmen vi såg var "king of california" med bl.a. Michael Douglas.
Läs om filmen på imdb här

bra/dålig?

Vad tycker ni om den nya serien som startade för typ två veckor sen på kanal 5? No ordinary family
Jag tycker den är ganska bra faktiskt :)

Jeffrey Campbell


Troligtvis är jag inte ensam om att tycka att Jeffrey Campbells skor är helt sagolikt underbara. Speciellt dessa med glitter. Älskar glitter. Hittade en fin sida och länken hittar ni här nedan. De säljer bl.a. Jeffrey Campbell skor för ca 160 dollar dvs lite mer än tusen kronor i svenska kronor. Inte så farligt faktiskt. Sen får man ju räkna med frakt också men ändå. Billigt för ett par J. Campbell's!

Panic

Idag har jag varit hos min farmor och farfar, därav försämrad uppdatering. Igår fungerade inte mitt internet så där har ni svaret på varför det inte blev så mycket igår heller.
Har funderat en hel del på vad jag vill med mitt liv idag och jag har dessvärre inte kommit på något. Ibland kan jag få lite panik när jag känner att jag inte har liksom exakta, specifika mål på vad jag vill göra med mitt liv. Många andra är så inställda på vad de vill göra och vet liksom exakt. Jag vet inte, jag tycker egentligen inte att det är någon brådska, jag har hela livet på mig.
Har kollat runt på ams.se och sett om det fanns några kuliga jobb ute på sidan. Fanns väl en del I guess, inte för att jag är i något särskilt behov egentligen men man kan ju alltid hålla utkik.
aja, hörs sen

Maskeradkostymer


Get inspired

bilder från weheartit.com

Maskeradkostymer

bilder: weheartit.com

Get inspired

Bilder: weheartit.com & lookbook.nu

halsband/armband

Hittade denna bild på weheartit. Skitsnyggt. Någon som vet vart man kan hitta ett sådant ryggrads-halsband någonstans måntro?

closets

weheartit.com

Lady Gaga- brillor

Ni vet såna SUPERMEGASTORA brillor som Lady Gaga har!? Finns just nu i butik på H&M, såg dem i tisdags när jag och Josefine var i Malmö. Jag är så sugen på att köpa ett par. När det är löning ska jag åka in igen (eller kanske kolla i Gbg när jag ändå är där!?) och checka dem igen. De blir dina för 79,50 riksdaler. Inte så illa, va?

Get inspired

bild: weheartit.com & lookbook.nu

kors i taket

Gina Tricot har nu dessa superfina dubbelringar i lager för 79 kr. Superfin, supertrendig. Super, super, super!

your voice

weheartit.com

Nails

Dessa bilderna gör mig otroligt inspirerad. Man kan göra så mycket roligt med sina naglar. Den översta bilden med lila/svart leopardmönster är väl bara så häftig!? Men min absoluta favorit är ändå bild 3 med silverglitter. Jag älskar glitter.
Någon som vet var man kan hitta nagellack med stora glitterbitar i - som det på bilden?

bilderna har jag hittat på weheartit.com

Sött i sängen

Söta påslakanset från självaste H&M home. Kika in på hemsidan. Finns i många olika färger och mönster :)

Goddag

Godmorgon på er! Vaknade ganska tidigt idag, runt halv tio :) Just nu sitter jag på sängen och ser sjunde himlen.

Efter programmet ska jag koppla högtalare till datorn, trycka igång lite härlig Daniel Adams-Ray och hoppa upp på crosstrainern och köra ett pass på den, plus några situps och armövningar också:)
Resten av dagen har jag inga större planer, städa upp här och på toaletten då vi ska ha gäster ikväll. Sen ska jag sätta spolar i håret så att det blir fint fall på det till ikväll.
Ses sen, PUSS. 

Maskeradkostymer

bilder: weheartit.com

Pyjamas

Nu ska jag gå och lägga mig.. tror jag. Ibland känner jag helt enkelt inte för att sova utan sitta uppe hela natten och blogga men här är ändå ingen inne och läser vid den här tiden (eller ännu senare) så vad ska man göra!?
Imorgon ska jag försöka ge er så mycket inlägg det bara går. En massa intressanta. Bilder i mängder osv. Allt som gör en blogg rolig.
Kanske kan jag låna min systers kamerastativ och ta några outfitbilder till er!:) Snart ska jag själv köpa mig ett kamerastativ, min kille säljer sådana på teknikmagasinet så han ska köpa ett till mig :)
För övrigt tycker jag att pyjamasen på bilden är så himla söt och jag skulle gärna vilja ha en sån. (Familj/släkt/vänner kom ihåg detta till min födelsedag eller någon annan gång då jag förtjänar en present, höhö)

This is what I wanna wear tomorrow

Imorgon vill jag ha denna outfiten. Synd bara att vissa av dessa plagg fattas i min garderob!

tomte = brownie!?

Hahaha. När man går in på google översätt och klickar i svenska till engelska och skriver ordet "tomte" så översätts det till "brownie"
Okej? Lite konstigt kan jag tycka :S
bild från weheartit.com

be inspired


i andra hand

bild: weheartit.com
Någon som vet några bra secondhandbutiker i Göteborg? Jag ska nämligen dit vecka sju och det vore kul att gå på lite andrahands shopping. Om ni har tips på några bra butiker, med bra priser (kan vara alla möjliga second hand butiker, behöver inte bara vara kläd-second hand) så får ni gärna lämna en liten kommentar med vad butiken heter och även adressen om ni kan den!:)

solen skiner

.. men jag ska sitta inne i kassan på ICA enda till kvart i åtta ikväll, typiskt när vädret för en gångs skull är bra och solen är framme. Aja. Det blir nog bra ändå.
Jag har precis sett uppdrag granskning på svt1 som handlade om en pedofil som förgripit sig på sin dotter och sedan blivit dömd till sluten rättpsykiatrisk vård men ändå fått permiss och lyckats köpa sig själv en lägenhet i ett bostadsområde med fullt av barnfamiljer där han köpte presenter till barnen och bjöd in dem i sin lägenhet osv, till slut hände det igen. Han fick återfall och förgrep sig på en femårig flicka. Det är sjukt att man kan få permission från en sluten anstalt. Det borde inte få hända.
Men nu ska jag snart till jobbet, börjar klockan två. Sen är det fem timmar och 45 minuters jobb som gäller. Hemma igen lagom till åtta ungefär, har inget mer planerat för idag.
(Tänkte bara säga en grej: jättekul om ni lånar bilder här ifrån men det vore kul om ni länkade till min blogg då också, tack på förhand)

love


bild: weheartit

Dear diary, today I met a boy
He stole my heart and won't give it back





Sitter och väntar på tåget som ska ta mig ...

20110119176 (MMS)

Sitter och väntar på tåget som ska ta mig hem till Ystad. Har sovit hos Alexander inatt :) 
Det är kallt men jag har pälsen på och jag älskar den. Folk vänder sig om då och då. Men jag vågar. En del kollar med dömande blick men vem är de att döma mig? Med sina tråkiga svennekläder :p haha. Jag gillar folk som vågar sticka ut från mängden - oavsett vilken stil de väljer att ha! :)


bedroomdreams

Imorgon hoppas jag på att vakna upp i detta superfina sovrummet :)
bild: weheartit

häng hos pojkvännen

När ni läser detta är jag hos min Alexander :) vi ska se film och några avsnitt av big bang theory och ta det lugnt.
Imorgon ska jag jobba mellan två och kvart i åtta :) sen är det helg, skönt. Fast jag jobbar på lördag, men ändå.
Hoppas ni har en trevlig kväll, puss på er.

away :)

HEJ. Nu ska jag leta upp mina dvd R skivor, packa väskan och åka till Alexander. Tåget går 19.02 och det ska jag med!:)
Ses imorgon, puss på er!
garderoben på bilden vill jag ha! Bilden är från weheartit.

Daniel Adams-Ray

Bild 1 föreställer förbandet Professor P, en rappare
de andra två bilderna föreställer självaste Daniel Adams-Ray! Coolt. Såhär såg det alltså ut på kb i fredags!:)
Jag ska berätta för er lite om konserten.. vi kom dit runt halv elva, kb öppnar 22.00. Skitmycket folk, fulla som as. Jag & Alexander var dock nyktra eftersom vår musiken var huvudsaken denna kväll, tog oss en cider när vi kom in dock, chill.
Sen stod vi och väntade, pratade, kollade runt, tittade på folk osv, sånt man gör liksom.
Lite över elva gick förbandet på, säkert skitduktig  men eftersom det var så mycket ljud runtomkring hörde man liksom inte vad han sjöng så det var nog inte riktigt rätt plats att lyssna på honom. Men han var duktig i alla fall.
Typ 20 min spelade han och därefter blev det tyst en stund. Sen gick Daniel Adams-Ray på och körde på som fan. Skitbra, lika bra live som på skiva. Toppen tyckte vi.
Efter ca 30 minuter hade han inte ens spelat alla låtar och tackade för sig. Vi tänkte att: han kommer på igen och kör några låtar till.
Men nej, efter det blev det tyst och en tjej kom upp på scenen, släckte ner strålkastarna, rullade ihop sladdar osv. folk stod och skrek: "en gång till, en gång till!" men det blev ingen gång till.
Musiken får absolut toppbetyg, skitbra var det men gud vad besvikna vi blev på att det bara varade i 30 min :O och det var vi nog inte ensamma om! Tur att vi inte köpte biljetter för typ 500 spänn för då hade jag blivit arg. Biljetten kostade ju bara 180 så man kanske inte ska förvänta sig mer!? haha.
Men han är definitivt värd att se live!:)

new envelopebag


Köpte en kuvertväska igår på gina tricot som jag vart lite sugen på i höstas men då tyckte jag det var onödigt då jag redan har min andra svarta väska med likadana döskallar på som jag köpte i Dubai. Nu var denna på rea till 49,50 kr och det var inte något snack om saken att jag skulle ha den då! :) Jag hade dessutom ett presentkort så den kostade mig indirekt inte ett skit! :) Fin va?
Färgen på väskan är dock mer chockrosa, blixten gör så att färgen ser ljusare ut!:)

kärlek

I carry your heart, I carry it in my heart


Get inspired


En trevlig grej damp ner i brevlådan igår

Nya numret av ELLE kom igår :) alltid lika trevligt!

Powerbox

Powerboxet igår var superdupermegakul. Svetten rann, mjölksyran gjorde sig påmind i benen och musklerna jobbade som aldrig förr. När vi gick därifrån kändes det så himla bra. Idag har jag ont i nästan varenda liten del i kroppen, haha.
Nästa måndag kör vi igen! Ska bli så himla kul!

I bought myself a furry coat

Besökte Malmö idag i sällskap av Josefine :). Vi var borta på högskolan eftersom hon börjar där imorgon och behövde veta hur man hittade dit :)
Vi gick även en runda på stan och inne på monki föll jag pladask för en jacka. Jag har kikat på denna pälskreation flera gånger tidigare men tusen kronor för den tyckte jag var lite för mycket. Jag blev väldigt paff när jag upptäckte att den var på rea på halva priset = 500 kr.
Jag provade den och den var hur fin som helst och efter det kunde jag inte sluta tänka på den. Vi fortsatte framåt och jag fick någon timme på mig att fundera - sen gick vi tillbaka och jag köpte den!
Än har jag inte ångrat mig! En heeeelt perfekt pälsjacka!

The colours of the rainbow, so pretty in the sky

bilder från weheartit.com

Beef Wellington

Såhär myspys gjorde vi det i helgen, jag & baby :) vi fixade beef wellington och det blev superduperbra. För er som inte vet så är det alltså oxkött som man smetar in med dijonsenap och en slags svampstuvning på champinjoner, sen lindar man in köttbiten i bacon så att det täcker hela köttbiten och sist av allt rullar man in köttstycket i smördeg. Blir supergott.
Till köttet hade vi stekt potatis eller som de säger i USA "sautéed potatoes" haha, låter finare än det är och lite sallad + en creme fraichesås.
och det var alltså detta köttstycke som ni skulle gissa vad det var igår i bloggen!:)

be inspired

Bild: weheartit.com

Be inspired

bilder: weheartit & lookbook.nu

kängor!

Köpte mig ett par fina nya kängor. Jag har länge suktat efter ett par dr Martens men jag tycker att de är liiiite för dyra då jag skiftar skor så himla mycket. Gick in på skopunkten (!) och hittade de här. Helt perfekta. Älskar dem! 349 kr fick jag betala och det var faktiskt inte fel alls! :) Det fanns flera andra skitsnygga kängor i butiken så skynda dit om ni är på jakt efter snygga kängor till bra pris.
(kängorna har blivit lite smutsiga när jag gått med dem ute i slasket så ni får ha lite överseende med att de ser lite skitiga ut!)

diadem

Köpte två söta diadem på rea på H&M. Tio spänn styck fick jag punga ut med. Rätt najs va?

Powerbox

När ni läser detta inlägg är jag på hälsopunkten och kör powerbox, ska bli så himla kul!
Håller tummarna för att det uppfyller mina förväntningar. Kvart över åtta ungefär är jag klar. Då har vi hållt på i en timme.
PUSS PÅ ER & HA EN TREVLIG KVÄLL.

Glitterglambling

Åh, ett par dr Martens med glitter, det vore väl så himla fint?

En vild gissning?

Kan ni gissa vad detta är för något? :) Gissa :) jag skriver ut svaret senare!:) PUSS

dagens outfit

Hej mina vänner. Ursäkta för helgens uteblivna uppdatering. Har haft fullt upp med beef wellington-matlagning, konsert i fredags och slapp igår. Idag har jag varit ute och kört mest hela dagen då min morfar skulle till träningen även denna måndag :)
Ikväll ska jag och Maria på powerbox i Skurup :) ska bli skitskoj!
Kommer upp lite tidsinställda inlägg, hoppas ni ändå varit relativt nöjda med helgens tidsinställda inlägg :) PUSS

Get inspired

Bilder: weheartit & LOOKBOOK

Get inspired

Alla bilder kommer från weheartit och LOOKBOOK

Get inspired

Alla bilder kommer från weheartit.com och lookbook.nu

Get inspired


jubba

NU säger jag hejdå, ska strax sticka iväg till jobbet. Kanske hinner med något snabbt inlägg senare ikväll, vi får se.
Puss på er!

be inspired


Jag älskar posten

Framsidan av tröjan
...och baksidan!
Goddagens på er. Förväntade mig ingen tröja idag eftersom jag fick ett mejl den 11 att det kunde ta 5-7 dagar i leveranstid. Postbilen åkte förbi och jag svor lite över att "jag kommer inte få tröjan den här veckan heller!"
Gick ut till postlådan utan några som helst förväntningar och ser direkt det något tjockare brevet med tryck på, eftersom jag beställt från spreadshirt tidigare så vet jag hur deras förpackningar ser ut. Jag blev helt överlycklig och inte nog med det så vinkade min granne till mig - min dag är gjord! :D haha
Visst är min tröja fin!? :) I love it!
Klockan tre ska den här kvinnan jobba och därefter åker jag hem till Alexander.
PUSSS

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzZZZZZZZZZzzzZ

Fy fan säger jag bara, träningsvärk har jag haft förut men såhär ont i röven har jag nog aldrig haft, kan knappt sitta på skinkorna sån träningsvärk jag har, hahaha. Snacka om otränad! Men det ska det bli ändring på hörreni.
Jag har för övrigt även ont i: armhålorna, baksidan på låren & vaderna och hela magen (hade svårt att avgöra om det var som jag var mätt eller om det var träningsvärken innan när jag åt hahaha).
Ja jösses, det är inte lätt.
Nu ska jag ringa min lille Alexander :)
Imorgon ska jag låna min systers nya kamerastativ och se om det kan bli någon fin bild ;D det hade ni allt gillat va!?
GODNATT PÅ ER, nu ska mandis sussa!

Ursäkta min franska

Har målat mina naglar nu. Ska ta och röja upp lite snabbt här nu, imorgon kommer Josse hit så här kan inte vara stökigt! ;D
PUSS

Paint

Nu ska jag måla mina naglar. Återkommer om en stund igen! Ciao.

smycka dina armar!

Armsmycke = so hot! Bilden har jag hittat på weheartit

Don't cry, just say fuck you and smile

NU luktar det pannkakor i hela huset, mums! Ska bli så gott.
Nu ska jag förbereda några inlägg som kommer upp senare ikväll :)
PUSS PÅ ER.

Get inspired


Roomraiders

Underbara rum. Hade flyttat in på direkten i vilket som helst av de här rummen om jag fått chansen. Alla bilder har jag hittat på weheartit.com.

Du kommer aldrig mer bli tjugofem, fem, fem, tjufem!

Dagen har inte bjudit på alltför många äventyr, lämnade av Alexander på stationen innan vid tre. Slängde ihop en pannkakssmet tillsammans med min pappa som vi ska äta ikväll :)
För övrigt ringde de från jobbet för en stund sen och jag ska jobba mellan 15 och 19 imorgon.
Annars känner jag mig pigg och glad idag, det blir ju konsert på fredag och förmodligen fest på lördag och det ser jag mycket framemot!:)
Och nu när jag ändå är igång och skriver kan jag passa på att berätta att jag & Maria (min pojkväns brorsas flickvän) ska börja på powerbox :) varje måndag :) ser mycket framemot det. Hon var där i måndags, inte jag dock men hon tyckte det var kul och då litar jag på det, hehe.
Känns bra att vara igång igen och träna.
See you laterzzz.

Onsdag 12 januari


Hellu
. Idag vaknade jag med rejäl träningsvärk - I HELA KROPPEN. Härligt! Var på ett friskis pass igårkväll nämligen, riktigt skönt att komma igång.
Idag har jag och Alexander mest kollat på tv och tagit det lugnt, vid tre ska han åka hem och jag ska städa och se om någon kanske vill ses en stund lite senare.
Imorgon ska jag i alla fall träffa Josse en stund :) länge sen nu så det ska bli skoj!
Skriver mer senare, puss på er!

PJ's

Supersöta pyjamasar från monki :) värt att kolla in :)

in the car

Observera att bilen var parkerad när jag tog fotona, ska jag vara helt ärlig så togs bilderna på vår uppfart, haha, innan jag ens startat bilen. Säkerheten är viktig, tänk på det. Skulle aldrig ta bild/prata i telefon eller göra något annat som kan distrahera när jag kör. Eyes on the road är vad som gäller.

I'm in love with a jacket

Oh my god! Jag älskar denna underbara jackan från monki. Den kostar 800 spänn (!) vilket är ganska mycket kan jag tycka men jag är SÅ sugen på att köpa den. Ska se om jag kan kolla på den på fredag om den finns i lager i någon av butikerna i Malmö. Kanske kan köpa den för julklappspengar (A), så blir det som en försenad julklapp till mig själv. Åh, jag är kär i denna.
I'm in love with this jacket!

SHUT UP AND DRIVE

Nu har jag varit med min morfar :) lämnade av honom på gymnastik på sjukhuset och körde hem till mormor som bjöd på pepparkaka och cola light :) vi satt där i ca en timme och hade trevliga konversationer om allt möjligt; vilken fin ljusstake grannen har, begravningar, bröllop, allt möjligt :) en mycket uppskattad stund för oss båda :)
Nu är jag hemma igen och vi körde och tankade efter att jag hämtat morfar på sjukhuset igen, sen hämtade vi min syster och sen min kusin som nu har bilen :)
bilden är några dagar gammal!

LILLA LADY, HEY, LILLA LAAAA-AADY

På fredag smäller det! :) DANIEL ADAMS RAY. KB, MALMÖ, 160 SPÄNN. WOHO!

look of today

Nu ska jag hoppa i bilen och köra min morfar :)
I'm gonna drive my grandpa to the hospital now, I'll see you later.

min hatt den har tre kanter


jeeves hattlampa 2195 kr
wooster 2495 kr
Så coola hattlampor, väldigt dyra dock :) Men om du har en slant över är det helt klart värt att kolla in, sök bara på jeeves eller wooster :)

Monday, monday





HEJ.
Vaknade kvart över tio idag, har suttit och chillat i sängen sen dess, slökollat lite på tv, pratat i telefon med Alexander. Varit ute och hämtat posten och lite sånt.
Just nu väntar jag på att min morfars bil ska levereras på min uppfart från bilhuset som haft den inne och kikat på den då den inte gick att starta i förra veckan, nu ska den dock gå. De lovade att lämna den här på förmiddagen idag och jag ska ju köra morfar vid halv två så innan dess måste den vara här :O
Ska strax gå och duscha och göra mig klar, käka lite frukost också :)

Alexander says

Alexanders kommentar när jag visade honom tröjan jag beställde från spreadshirt: 

"Älskar du din killkompis?"

hahaha och ja, han skojade ju såklart bara för att störa mig :) han är rolig han.
NU ska jag verkligen gå och lägga mig, PUSS

Nighty night

Godnatt från Ystad :) Hoppas ni får en god natts sömn. Imorgon är jag ledig och ska inte göra något annat än skjutsa min morfar till träning på lasarettet vid halv två och sen imorgon kväll vid åtta bär det av till min fina Alexander :) Ska bli skönt att vara ledig! :) Räkna med ordentlig uppdatering imorgon, ska försöka hålla mitt löfte, hehe. PUSS & GODNATT.

Guldklimpar i min egna guldgruva

Lite Alice i underlandet-feeling i min fönsterkarm :)



Väggen ovanför min säng, det  randiga tyget är en del av min sänggavel som är hemmasnickrad.  Väldigt enkelt och fint. Köp ett tyg du gillar, köp en bit tjockare plywood eller liknande trä och en skummadrass. Limma på madrassen på träet och fäst sedan tygstycket sträckt över trästycket med madrassen. Tyget fästs lättast på baksidan av trästycket med en häftpistol :)



Min himla fina ängeltavla :) i den lilla kvadraten nere i hörnet står det: "änglar, visst finns dom"


Prylhyllan med alltifrån babar-mamma-figur, glasfigurer, souvenirer från olika länder t.ex. eiffeltorn från Paris, fingerborg från Hawaii och Dubai, läppglans format som kakburk och muffins, barbapappa-figurer, några ugglor. Och så några tavlor och andra fina grejer ovanpå. Till höger ser ni min musse-tavla jag fick i studentpresent och mitt senaste tillskott i konstsamlingen; den svarta tavlan med två vita ansikten. Så fin.



Prylhylla gjord av ett gammalt slag tror jag det kallas. Man hade i alla fall den här lådan (som egentligen inte ska stå på detta håll utan liggandes) på olika tidningsredaktioner när man skulle trycka tidningar, i de små facken förvarade man de olika bokstäverna till tidningen - man tryckte ju allt för hand då det inte fanns maskiner på den tiden. Köptes på en loppis för typ 200 spänn. Älskar den.
De gröna glasburkarna kommer från indiska, glasfatet i mitten med små burkar ovanpå kommer från systrarna grene så också den lilla glasskålen till höger, speldosan som ni ser längst till höger fick jag när jag föddes eller döptes - minns inte vilket och det röda mini-vitrinskåpet är egentligen till ett dockskåp men jag har valt att ha det som en cool inredningsdetalj :)













Nu har ni fått se lite av mitt rum :) Några av mina små favoriter!

AP-VÄSTEN






Bilder på min nya väst som jag fyndade på rean på monki för några veckor sedan. Har glömt visa er bild hur den ser ut på så nu har ni fått se i alla fall! :) Den nästsista bilden ser lite knäpp ut men men, den bjuder jag på. Hehe.



boyfriendcardigan

Provade min killes kofta som han fick av mig i julklapp :) fin va? Kommer från MQ.
Nu ska jag till jobbet :)

My greatest love




Min absoluta favoritbutik förutom H&M då alltså är MONKI. I love monki. Det är den mest briljanta butiken någonsin. Så snygga plagg, coola väskor, accesoarer. Rubbet och priserna är faktiskt inte så höga.
Jag ska nog ta mig en liten runda till monki innan konserten på kb på fredag. Jag och Alexander ska ut och äta innan också, kommer bli mys :)
Någon mer som ska se Daniel Adams Ray på KB i Malmö på fredag?:) För övrigt älskar jag den marinblå stickade tröjan på raden längst ner, är den inte bara SÅ FIN?

Söndagssysselsättning

Halva söndagen har gått åt till att sova, skönt. Nackdelen är att man bara blir ännu tröttare när man ligger och sover länge.
Alexander åkte i förmiddags med elva tåget, jag käkade frukost med familjen och nu har jag precis duschat och ska till jobbet klockan fem. Kul tid. Jobbar mellan fem och stängning (21.15).
Men å andra sidan är jag ledig enda till nästa lördag. Imorgon ska jag köra morfar till lasarettet här i Ystad, han bad mig om det så att han slipper ta taxi :) och jag tycker bara det är kul så får jag köra lite också, hehe.
Mitt abonnemang har fått spatt så ni som känner mig och har mitt nummer; jag kan ta emot samtal och sms men det går inte att skicka sms eller ringa från telefonen. Ska ringa till tele2 imorgon och reda ut problemet för såhär kan det ju inte vara.
Så om ni inte får svar; tro inte att jag ignorerar er! :)
Bilden är på mig från nyår :) hörs senare!

Fredag 7 januari



Hej på er.
Trist väder ute, helt dimmigt. Jag ska i alla fall dra mig neråt mot stan strax - ska få skjuts av min mamma.
Nere vid stationen möter jag upp min kille och sen ska vi gå och lämna in min dator på expert, den har ju slutat fungera som jag skrivit tidigare.
Ikväll ska vi till teatern här i stan och se en komiker, minns inte vad han heter men han är inte särskilt känd i Sverige, tydligen är han stor i USA men jag har i alla fall aldrig hört talats om honom tidigare så det återstår att se om han är rolig.
Vi hörs senare! Puss.

weheartit


20.11 THURSDAY





HEJ
. Har rensat bland väskor, sjalar och liknande och det blev inte så värst mycket bortrensat, tyvärr. Hade hoppats på att jag kunnat rensa bort mer.
Resten av tiden sedan jag sist skrev har jag klippt och klistrat i mina klippböcker, fint. Jag älskar fina bilder, weheartit är som en drog för mig, jag kan sitta i flera timmar (nästan, haha) och bara titta på olika bilder, spara på datorn och skriva ut och klistra in i mina böcker blandat med modebilder.

clean clean clean

Nu ska jag hoppa i duschen, klä på mig och sen ska jag städa till tusen. Här börjar bli lite stökigt igen och jag ska inte låta mitt rum förfalla igen, haha. Det har varit fint så länge nu och så ska det förbli. Ska även rensa lite bland väskor, sjalar osv, se om det kanske är något jag kan sälja eller ge bort till någon som vill ha.
Men ni hör av mig senare idag, kanske blir en liten outfitbild också :)

DREAMOUTFIT OF THE DAY


Dagens drömoutfit.

waiting for you on a rainy day

Vilket oväder det har varit idag, vaknade tidigt imorse och tittade ut, värsta snöyran, usch. Jag älskar visst snö, åtminstone när man sitter inomhus men när man är tvungen att gå ut i kylan och när man tänkt köra någonstans men blir stoppad pga all snö så är det hemskt irriterande och när det väl börjar smälta undan så går det inte lång tid förrän det kommer ännu mer. Jag vill ha vår nu, våren är min favoritårstid faktiskt, lagom varmt, allt börjar blomma igen och det är bara så härligt på våren.
Har mest kollat på Madicken idag och annat mys. Förhoppningsvis kommer min pojkvän senare, men vi får se hur det blir. Imorgon ska jag eventuellt lämna in min dator, hittade försäkringspapperna häromdagen som tur var, det återstår ytterligare ett år på försäkringen så det är lugnt och jag får en ny dator om denna inte går att laga, tur! :)

Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite

Nu tänkte jag gå och tvätta av mig sminket, smörja mig med natt-ansiktskräm och byta om till min PJ och hoppa i bingen, kvällen avslutas med ett avsnitt av big bang theory klockan 23.55. Ett perfekt avslut på en något trist dag.
Tänk er att sitta där i Sheldon och Leonards tvrum tillsammans med hela nördgänget, vilken grej va? Hade varit riktigt kul att ha sådana vänner. Speciellt Sheldon, BAZINGA!
Ni som gillar Sheldon och hans BAZINGA borde klicka på länken för ett "instant bazinga"



http://instantbazinga.com/

POINSONED MICKEY MOUSE

Hade gärna velat ha en sån här retro-Musse tröja eller en med trycket överst, coolt. Jag gillar oversizade tröjor, någon som missat det? haha.

boyfriendtee

Beställde precis en oversizad (som jag hoppas att den kommer att vara vid leveransen) från spreadshirt.se.
Jag bestämde själv vilket tryck och var på tröjan trycket skulle finnas.
På framsidan står det: I <3 my boyfriend och på baksidan My boyfriend <3 me


fint va?

scrapbook

Min klippbok ska få min fulla uppmärksamhet ikväll, jag har skrivit ut modebilder från datorn, klippt i tidningar och är nu redo att fortsätta på min tredje eller fjärde bok med modebilder. Har hållt på ett tag och det kommer nog bli kul att titta i böckerna om några decennier och se på det jag tyckte var snyggt nu och se vad jag tycker om det då.

bilden är ritad av Gemma Corell

ROMANCE

ALLA BILDER KOMMER FRÅN WEHEARTIT.COM

ENDAGSOMIDAGSOMIDAGSOMIDAG

Enkelt; såhär ser jag ut idag. Yep. That's it. Klänningen kommer från monki och ringen från h&m.

WE HEART IT, I HEART IT


Onsdag 17.18





Hellu.
Idag har jag jobbat mellan 12 och 15. Skönt med så kort dag! :) Ikväll kommer mina föräldrars vänner hit och jag ska sitta med som femte hjulet då Alexander är hemma och pluggar på ett paper som ska lämnas in i slutet av veckan!

Kvällen lär inte bli särskilt händelserik, jag ska käka middag och sen blir det väl att sitta vid datorn, halvsova framför någon halvkass serie eller film på tvn. Jag önskar att det var big bang theory marathon på femman, haha. Men det är det inte så jag får väl nöja mig med det som finns till hands, kanske har någon gammal dvd här hemma som jag kan sätta igång.
Imorgon är jag ledig och så även på fredag, ska bli skönt att vara lite ledig nu efter jul. Inom dagligvaruhandeln är det VÄÄÄÄLDIGT mycket jobb till jul och nyår. Det är några av de dagarna då vi säljer mest på hela året, förutom midsommar, påsk och andra liknande dagar.
Igår fick jag mitt H&M paket och ni ska få se på lite grejer jag fick hem. Grön väska och zebraskor :) love it. Fick även hem två kjolar, ett linne och en randig långklänning.

Pyssel

Nu ska jag ta och sätta mig vid vår stationära dator och klippa ihop lite outfitbilder, det är så himla kul  att bara drömma sig bort och välja och vraka bland alla fina plagg och dyra märken. Om man ändå hade oändligt mycket pengar. Då hade jag köpt ett helt hus till bara min kläder och skor och bytt outfit minst tio gånger om dagen.
Vilken härlig dröm. Bilder kommer upp sen när jag klippt ihop lite i paint, puss!

Dagens äventyr


Jag vill ha en chanel
Idag var jag ledig och gissa om det var skönt!? Yeeeep, det var skönt som attan!
Igårkväll åkte jag till Alexander, vid niotiden. Så fort han ätit somnade vi båda två framför tvn och sov hela natten lång utan att vakna i princip, behöver nog inte nämna att vi båda var helt slut efter jobbdagen? 
Alexander jobbade länge, enda till åtta och jag började ju kl 6 och slutade 18.15, plus att det var inventering vilket innebär att vi räknar ALLA varor i HELA butiken, kan ni tänka er att man blir trött? Ni som är från Ystad vet att ICA kvantum är en stor butik och det är en heeeeel del att räkna! Som tur var fick jag sitta lite i kassan också och stå i förbutiken efter lunch. Skönt att komma ifrån räknandet faktiskt.
Idag har vi mest sovit länge, kollat på sista saw filmen som var riktigt äcklig- inte läskig utan bara äcklig, alldeles för mycket grova scener och för mycket blod och avsprängda/huggna kroppsdelar. Usch.
Vi har även käkat gulaschsoppa och knäckebröd och sådär.
17.40 var tanken att jag skulle ta tåget hem men när vi anlände till stationen i Skurup ropades det ut i högtalarna att det tåget var inställt så jag surfade in på skånetrafiken via mobilen och upptäckte att det fanns en buss som hade slutstation i Ystad, det tog dock ca 20 min längre att åka än tåget men jag hade i vilket fall som helst fått sitta och vänta i en timme på nästa tåg ändå så jag gick bort till bussarna, och när vi står och väntar på bussen som skulle gå 17.50 så kommer tåget mot ystad!
Tåget släpper av folk och nya människor går på i Skurup, sen kör det vidare till Ystad. Snacka om att jag went bananas! Jeffla skånetrafiken. Seriöst, hur kan man ropa ut i högtalarna att tåget är inställt och sen kommer tåget ändå. Sådana idioter. Jag blev riktigt pissed off! Nu får det vara nog med deras tramserier.
Det fanns inte så mycket att göra, jag fick ta bussen och 45 min senare var jag hemma i Ystad. Jag fick i alla fall hem mitt H&M paket idag så jag är faktiskt ganska glad ändå, förutom att Skånetrafiken suger!
Imorgon jobbar jag 12-15, sen är jag ledig torsdag och fredag och sen jobbar jag till stängning både lördag och söndag. Buh. Men men, goooood money.

sleepytime

Det har blivit dags för mig att säga godnatt. Imorgon börjar jag klockan sex (!) och sen har jag inventering hela jäkla dagen, shiiet. Men jag är ledig på tisdag som tur är.
Ska nog ta en tur in till Malmö i veckan :) har inte direkt något bättre för mig och imorgon börjar mitt nya liv, som jag skrev tidigare. Bara nyttigheter, ska dessutom börja på friskisgympa med min mamma och på gym. Kommer bli skitnajs till sist!
Godnatt på er!

Inspiration: Chanel Iman

Åh vad jag längtar efter våren när jag ser denna bilden på Chanel Iman, hon är så himla söt! :) Jackan, klänningen, hela outfiten är helt perfekt. Såhär kommer jag gå klädd i vår :) det kan ni skriva upp.
Bilden hittade jag på posh24.se :)

2011

Gott nytt år på er :)
Allt var helt fantastiskt på nyår här, allting blev superlyckat. Mat, dryck och mina allra bästa vänner var här. Så härligt!
Jag gjorde ett supergott och superenkelt bål på vitt vin, vodka och pärondryck (ciderkaraktär). Skitgod!
Igår blev det mest slappt, vi drog till Mc Donalds strax efter tre, Jag, Alexander, Masseck, Jessica, Sara, Lina, Anton och Christofer :)
På kvällen åt vi kinamat med min familj; jag & Alex :) gott. Avslutade kvällen i sängen med hipp hipp och annat kul på tv!
Idag har Alexander jobbat och jag har mest sovit, klippt och klistrat i mina modeböcker och varit och handlat faktiskt. Handlade lite inför mitt nya, nyttiga liv nu. Köpte knäckebröd och gurka och grejer :) så imorgon börjar det på allvar. Idag är min sista dag med onyttigheter.
Nu är det alltså 2011 och det känns bra. Året har börjat bra och det lär nog bli ett händelserikt år. På fredag ska jag och Alex gå och se någon komiker på Ystads teater, på lördag ska jag fira min kusin och sen nästa vecka den 14 blir det Daniel Adams Ray på KB, ska bli fett! :)
Det var väl allt för mig, PUSS PÅ ER.

RSS 2.0