Cat in cerealbox


weheartit

Goder afton

Hallelåsan :) Hemma från jobb igen och är nu mycket trött!
Nu ikväll händer inte alltför mycket, Alex ska ringa när han är klar med sina skoluppgifter och imorgon ska jag träffa Josse :)
På måndag har vi inventering på jobbet och jag upptäckte idag när jag kollade på schemat att jag ska jobba mellan 7 och 21.15 den dagen, kuuuuul! Plus att jag har stängning nu på lördag och jobbar till 20.45 på söndag, tre kvällar på rad, snacka om att jag kommer vara totalt slutkörd :O Men sen jobbar jag bara några dar till i den veckan och därefter åker jag till Norrköping och då får jag vila upp mig i två veckor :)
Nu ska jag bara ta det lugnt :) See you later aligator ;D

Cat in bow


weheartit

Tuesday

Då var det tisdag igen, jajemän! Har precis varit ute och kört, skjutsat morfar :) jobb väntar mellan fjorton och nitton.
Bara 13 dagar kvar tills jag åker till Norrköping igen, tiden kääääänns lååååång!
Igår var jag och Josse i Lund, lämnade tillbaka några böcker Alex lånat på universitetsbiblioteket för ett tag sedan. Sen shoppade vi lite, såg en blodig uteliggare utanför subway, köpte macka på subway och gick Långt, långt, långt ifrån blodgubben för att inte tappa aptiten. Usch! Det hade nog varit bråk mellan fyllegubbarna i stan verkade det som för polis och vakter kom till platsen.
Sen klyddade skånetrafiken som vanligt. Den dagen tågen går i tid och utan att stanna för stoppsignal var tionde meter, den dagen vet jag inte vad jag gör men jag kommer bli rejält chockad för det har inte hänt de senaste fem åren..
Till slut kom vi i alla fall hem till Josse, lagade lite pannkakor, mums, och tittade på katter på internet. Jag och Alex ska eventuellt skaffa oss en liten källing, men vi får se hur det blir. Allting måste ju klaffa såklart, en katt lever ganska länge så man kan liksom inte bara ge upp efter ett år eller så, haha.
Nu ska jag käka lite frukost för det gjorde jag inte innan jag körde! Sen blir det jobb klockan två som sagt.
See you later!

Stop yellin' at me!


Weheartit

Cat in basket


weheartit

Cat in cone



weheartit


coutureheels

















weheartit


De med kedjeklacken tar ju p

Monkeybusiness



weheartit

CatZ in noodlecupZ


weheartit

funny catzzz












by weheartit.com





Nackspärr vare här!

Usch ja, nu har jag suttit framför datorn ALLTFÖR länge känner jag. Min nacken har gjort sig påmind ett antal gånger och jag har försökt massera och liksom knåda min egen rygg och nacke men det går inte sådär superbra om jag ska vara ärlig.
Mitt lilla bloggprojekt har kommit en bit på vägen i alla fall, jag har hunnit beta av bilder av de flesta stora märkena men har en del kvar. Förhoppningsvis blir det kul läsning och titt av bilder för er läsare när jag väl får upp det här på bloggen :)
Nu ska jag ge mig själv lite nackmassage och slänga mig på sängen framför tvn, lazy, oh yes!
Puss & Kram skumbanan!

Hösten närmar sig

OCH vad vore bättre än ett stort projekt här på bloggen? Tänkte göra en lite serie av inlägg där jag beskriver vilka trender, färger, plagg, material osv som är mina favoriter i höst.
Ska bara strukturera upp det på ett bra sätt så det inte blir klyddigt, detta tar nog lite tid men jag kommer att kategorisera de olika inläggen så att det blir lätt att följa och förstå :)
Hoppas på att ni fortsätter hänga här hela hösten och hela nästa år och nästa och nästa och nästa. I love you!


Nu ska jag starta mitt projekt :) Skoj! hajsi!

KEEP CALM AND CALL BATMAN




































































































WEHEARTIT


Tidig morgon i Norrköping... Sitter på tå...

Tidig morgon i Norrköping... Sitter på tågstationen och väntar på tåget som ska ta mig tillbaka till skåne, till malmö! Än så länge har det blivit försenat med fem minuter, hoppas på att det inte blir fler ändringar och att de fått med sig alla vagnar så det inte blir klydd med platserna som det blev när alex och jag åkte till göteborg, men men det återstår att se! Uppdaterar igen lite senare! Kram!


ASSHAT




weheartit

Hahaha, kolla in kattens min på den understa bilden. Priceless!

Nu kom glaspågen på besök

och satte fast rutan gjorde han. Det var tur det, han kom innan snön började falla. Jag började faktiskt undra om vi skulle behöva sova med dunjacka och raggsockor hela hösten för att rutan inte var på plats. Skönt, nu slipper jag oroa mig. Hihiihihihi.



Nu har han gått, han fick låna min pall när han var här. Fönstret sitter högt upp så han nådde inte annars. Jag sa okejdå, för den här gången.

Men en annan grej: borde inte ett företag som enbart jobbar med glas ha lite fönsterputs? Inte dom här, för rutan var skitigare nu än den var när han hämtade den, hahaha. Jaja. Vi är inte så känsliga här. Tur det :D

Glitteryskin




weheartit


Tänk om man föddes med glittrigt skinn! Hur häftigt hade inte det varit? Haha. Det borde man väl kunna forska fram på något sätt. Jag menar folk kan få olika hudfärg, skulle man inte då kunna få lite glittrig hud istället? ^^ Det hade väl varit något!?

Glasmästarns barn

..har fortfarande inte kommit på besök. Har han något emot mig börjar man ju fråga sig, hahaha. KOM NU OCH SÄTT TILLBAKA MITT FÖNSTER TACK!

Det finns många fördomar... men det där om hantverkare verkar ju stämma ganska bra. Han kunde väl ringt i alla fall och sagt att han tänkte strunta i att komma.


Bu för det!

Sega råttor


weheartit.com

Alltså nu börjar jag bli lite frustrerad, glaskillen har inte kommit än och jag hade ju tänkt duscha innan jag går iväg för att handla. Grejen är bara den att han kan ju för fan komma när som helst och då kanske jag står i duschen precis när han kommer! Det vill jag ju helst undvika. Men jag kan inte vänta hela dagen på att han ska komma heller.

Dessa nedrans hantverkare, passa tiden, snälla! Han sa lunchtid och det är faktiskt förbi lunchtid nu!

J E R S E Y S H O R E




















weheartit

Jag måste erkänna att jag blivit lite hooked på Jersey Shore. Egentligen en riktig skitserie, meningslös och hela den biten MEN ack så roligt. Drama, drama, drama! Det var likadant med Kungarna av Tylösand förra året, jag lovade mig själv att aldrig börja gilla serien och vad hände!? Jo, precis samma grej. Jag blev helt fast. Samma sak med Big Brother, helt fast!  Varför faller jag för rena skitserier? Det är frågan egentligen. Men det är nog faktiskt så att det är all dramatik som lockar, för tänk vad dramatiska folk kan vara över ingenting egentligen :)


Love bites


weheartit

art




weheartit


Tänk vad man kan göra med en kamera och lite fantasi. Såhär häftigt kan det faktiskt bli. Visst är det fräckt!? Vet tyvärr inte vem konstnären är eller så, men om man vill och har tid så kan man ju faktiskt tillsammans med en kompis göra liknande bilder på egen hand!

Cat in beautypageant



weheartit

We have a situation, mr. Situation




weheartit


Läste en ganska kul grej för ett tag sen, haha. Ni vet Mike, "the situation" från serien Jersey Shore?

Den här killen använder kläder från ett visst märke VÄLDIGT mycket, köper typ alla sina kläder därifrån - minns ej vilket märke, men anyway, Mike är med på tv mycket och deras märke har börjat förknippas med honom som ett slags ansikte utåt för dem. Detta är inte företaget särskilt glada över då han inte direkt är good news, haha.

Så de har helt enkelt gjort så att de betalar honom för att INTE använda deras kläder, coolt eller? Man hade nog känt sig både dissad och jäkligt glad över en fet summa direkt in på kontot varje månad, oh yeah!

Men ska jag vara helt ärlig så tror jag faktiskt inte att han bryr sig så mycket, han glädjer sig nog mest åt pengarna! I guess.

Absolut, Absolut



















weheartit


ninjadogz


weheartit.com


Gooodmorgon! Fast det är inte en särskilt god morgon egentligen, den här tjejen ska ju åka tillbaka till Skåne imorgonbitti. Självklart ser jag hemskt mycket framemot att träffa mina föräldrar, min syster, mormor & morfar, Josse & mina andra vänner! Men samtidigt vill jag inte åka härifrån och lämna Alex.

Idag har vi gått upp tidigt, eftersom glaspojken kom och skulle fixa fönstret, det är ett företag som heter samglas som ska fixa det, vilket jäkla namn va!? SAMGLAS... Kastar man om de sista bokstäverna lite så blir det ett helt annat ord och imorse när vi öppnade dörren och han stod utanför blev jag lite konfunderad varför det stod samlag på hans tröja, jag var ju fortfarande lite sömnig så när jag öppnat ögonen ordentligt kunde jag utläsa att det stod SAMGLAS och inget annat snusk! Haha.

Alex har gått iväg på lektion och kommer tillbaka vid femtiden, strax efter. Därefter ska vi ut och äta på någon restaurang, eftersom det är vår sista kväll nu på två veckor! Någon som har några bra tips på restauranger i Norrköping?

Glaspojken skulle komma tillbaka vid lunchtid så jag tycker han borde komma nu snart så jag kan göra vad jag vill sen och slipper sitta och vänta på honom!


That's all for now, folks!

Kram!

HAUTE COUTURE






































WEHEARTIT

fall -11


tiamo, scorett 599 kr



vagabond, brandos.se, runt 11-1200 kr




Två par snygga pjux till höstens äventyr :) Platå blir mer och mer modernt igen. Like it!

funny








weheartit


independence

bdumbdumbdum, torktumlaren är igång på full speed, torkskåpet fyllt av tvätt. Snart dags att gå ner och hämta alla kläder ur tvättrummet. Kul jag har en onsdagkväll va? :) Men vet ni? Jag har faktiskt ingenting alls emot att vara ensam och gå runt här o fixa, mind my own business.

Men självklart välkomnar jag Alex med öppna armar när han kommer, men man måste ju faktiskt kunna göra saker på egen hand också! :) Skönt att jag har lärt mig det:)


Det var mest det jag skulle säga!



A passion for fashion, I'm addicted I suppose






































Alla bilder från weheartit.com


Need I say more....




dumma webcam!

Jag får inte rätt på webcamen, nu måste jag vänta tills Alex kommer hem och det lär dröja. Han är som sagt på München Hoben och festar så det blir väl inatt någon gång, och då lär han nog inte kunna fixa den. Vi får ta det imorgon helt enkelt!

Imorgon är förresten sista kvällen jag är här i Norrköping, åker hem till Ystad på fredag morgon, vid halv sju! Men jag återvänder hit om två veckor igen, så det blir inte så värst lång väntan tills nästa gång som tur är :) wiiiie.


Nu ska jag se Big bang theory... Once again you've fallen for one of my classic pranks, BAZINGA!  JAG ÄLSKAR SHELDON. hahaha.



Poss Poss

Jag fick en ljus idé

Jag ska installera min webcam på Alex dator, yeej :D så kan ni få en massa roliga bilder att skratta åt. Jag är för rolig jag. Inte sant!?

INTE SANT!?


Återkommer med webcam senare! :D

Uppfinnarjocke


Där står han och ser ond ut och inte nog med det, full och odräglig är han också! Ja, jag pratar om korgen!




Buuuh. Jag måste tvätta ikväll. Tråkigt, tråkigt, tråkigt. Varför kan inte kläderna bli rena utan att man måste tvätta dom? Det undrar jag!

och varför kan inte grejerna som ligger överallt plocka upp sig själva och ställa sig i ordning, det undrar jag också. Konstigt. Med dagens teknik vore det väl inte för mycket begärt? Någon borde uppfinna sådana smarta grejer istället för att uppfinna en massa andra onödiga grejer.

Tacka vet jag kläder som tvättar sig, stryker sig, hänger sig och inte lägger sig på golvet och överallt. Där har ni en uppfinning av bästa sort. Jajemän.


Projekt :)

Jag och Alex fick ett par gamla stolar av hans föräldrar nu i samband med flytten och jag har tagit på mig projektet att fixa till stolarna lite. Så jag har samlat på mig lite gamla serietidningar från olika loppisar och såhär ser det ut än så länge, kommer bli riktigt häftigt när de är klara :)






Enkelt att fixa med lite tapetklister och lite gamla serietidningar och sen lite lack ovanpå allt för att tidningarna inte ska färga av sig på kläderna när man sitter på dem!


Onsdag

Hej på er!


Idag gick jag upp när Alex gick till skolan, strax innan åtta typ :) käkade lite frulle och därefter bestämde jag mig för att det behövde dammsugas och ställas ordentligt i ordning här för vi har liksom lite struntat i att fixa vissa grejer så här står fortfarande lite bananlådor lite här och var (A) men det ska det bli ändring på!

Jag börjar dammsuga och har hunnit med halva rummet när det ringer på dörren, jag som inte väntade något besök har på mig nattlinne och morgonrock och tänker att: "det är säkert Alex som slutat tidigare och kommer hem nu" så jag går och öppnar och utanför dörren står en kille med typ byggarkläder, blåkläder typ. Och jag blir lite smått överraskad för jag väntade mig liksom att det skulle vara Alex.

Mannen utanför dörren säger: "Jag kommer från hsb och ska fixa lite anmälda fel här i lägenheten" Jaha okej... vilka fel undrade jag och han hade inte direkt någon koll. Så jag frågar: "är det spisplattan du skall fixa?"

han: "spisplattan? är det något fel på den?" 
Jag: "mjo, när man sätter på den ena spisplattan så slår jordfelsbrytaren av all ström i lägenheten"
Han: "jaha, det har jag inte fått nån information om... då får vi väl felanmäla det"


 Jaja, han fixade i alla fall kylen som saknade en hylla och en sockel nertill och sen fixade han kranen i köket som läckte och satte upp en brandvarnare som något smarthuvud plockat ner... förra hyresgästen gissar vi på!?


Anyway... nu har Alex precis varit hemma och vänt, slängt i sig några mackor och bytt kläder och nu gett sig iväg igen för att vara borta hela kvällen! Munchen - oktoberfest typ, i Linköping :) blir säkert kul! Själv ska jag mest ta det lugnt, njuta av mina sista lediga dagar nu och som sagt ställa i ordning här in the lägenhet. Här blir nog lugnt och tyst i tornet ikväll, hoppas jag, det är tydligen stora delar av eleverna när i Norrköping som ska på den där festen :) Skönt med lite lugn här i tornet :)


Har inte så mycket mer att berätta om nu, återkommer senare :) Nu blir det köttbullar och makaroner till lunch. Bon apetit!


Puss & Kram.

evening

Nu börjar jag bli uttråkad. Har lagat och ätit middag; fiskpinnar och potatismos, pulver...

Finns inget att se på tv och Alex är fortfarande iväg på aktiviteter med skolan, de har haft dragkamp och grejer ikväll och nu för en stund sen smsade han att de skulle ha ölhävning. Gissar på att det innebär att hälla i sig så mycket bir som möjligt!?

Får väl se hur det blir, haha.



Nu ska jag se om jag kan hitta något kul på tvn! :)


Kram!

H&M's reklamfilm




I H&M's reklamfilm med den supersmala modellen som hoppar runt och musiken i bakgrunden där det låter som de sjunger "you're so thin", har förstått att jag inte är ensam om att uppfatta låttexten som sådan men saken är faktiskt den att de sjunger "girls on film".
Låten är en gammal Duran Duran låt, deras tredje låt för att vara mer exakt, som släpptes 1981.




Så nu vet vi det :)



färgning













Nytt halsband från lindex :) Love it!




Håret blev inte riktigt som det var tänkt, det blev VÄLDIGT rött. Det skulle vara i en lite mer diskret och naturlig röd färg, som jag haft innan men så blev det inte. Får väl vänja mig! Vad tycker ni om färgen?



Fick svar från en läsare ang. förra inlägget, helvita katter är inte blinda utan döva, tydligen. Haha. Då vet vi det! Tack :)

kissimissi





































Man kanske skulle skaffa sig en liten kissemiss att sällskapa med i lägenheten! Jag har hört att helvita katter är blinda, stämmer det!?



tusan också!

Har gjort av med min datorsladd till digitalkameran så alla bilder jag tagit med den är fast i kameran :O Alex har inget minneskortsuttag i sin dator heller, åh. Nu måste jag ta bilder med min crappy mobilkamera! Hade ju tänkt visa er lite grejer jag köpt idag, har köpt tre tröjor på cubus (guuud vad cubus är bra häruppe, nere i Skåne hittar man nästan aldrig något) Har även köpt hårfärg - kopparröd som vanligt, två halsband på lindex och ja, det var nog allt!

Nu spelar grannen digeridoo eller nåt låter det som och borrar i väggen, stöööörig! Vår ena granne smäller jättehårt i dörren flera gånger om dagen, han borde akta så inte väggarna rasar ihop :O och någon har förstört vår ena grill uppe på takterassen, dummisar alltså. Jag kanske ska sätta upp en angry note ;) haha. Vi får se... och kanske en i hissen också om att folk borde använda deodorant OCH duscha, lite då och då, för nästan varje gång jag går in i hissen luktar det kiss blandat med svett, skitäckligt!


Det var allt för mig :) Puss & Kram!

Måndag igen

Godmorgon Sverige :) klockan är 9.49 och vädret är väl sådär idag. Var uppe på taket och kollade på utsikten precis, det var lite småkyligt faktiskt, får nog ta på mig en jacka när jag ska ner till stan senare!




Återkommer senare när jag har mer att skriva :) ciao!

Nu när du gått


bild sen någon helg sen




Gårdagen bjöd på regn, regn och åter regn, flera liter. Flera ton säkert. Skulle ut till stan men det sket sig efter hundra meter när mina tygskor var genomvåta, då beslutade jag mig för att vända om och gå hem igen, Alex gjorde samma sak! Han skulle egentligen på någon aktivitet med skolan men det blev inget av det heller pga skitväder.

Istället satt vi inne i vår lilla etta och tittade ut på vädret, när regnet avtog lite promenerade jag till lidl som ligger ett stenkast härifrån och köpte lite mjölk och andra nödvändigheter. Alex lagade god middag som bestod av kebabkött och pommes :)

Hela dagen idag har det varit uppehåll, inget väder att hurra för direkt men inte så mycket regn heller. Vi har suttit inne, glott på burken, sovit, städat lite och käkat lite god frukost. Ikväll är Alexander iväg på fin middag med skolan och jag har käkat fin middag här hemma i form av en gyrosrulle från kungskebaben som hittills är den godaste rullen i stan :)


Nu ska jag städa upp lite och diska och sen bara ta det lugnt :) Alex kommer nog inte förrän inatt nån gång! :)


Puss&Kram!




Adventures in Norrkoping



Vår lilla roadtrip till Norrköping :) <3



on the road...








Linköpings universitet campus i Norrköping:) där Alex numera studerar :)



Älskling inne på studentbo's kontor för att hämta våra nycklar till lägenheten! :)



Happy face :)



Där bakom skymtar vårt torn!



tornet!



soprummen :)



städning!



Cleaning!



trasig ruta som lagats med tejp(!) har dock ringt hsb som äger fastigheten och de kommer och fixar rutan inom kort, dock är det egentligen studentbo som ska anmäla skadan och det har de inte gjort.. hur man nu kan missa ett stort hål i fönstret!?



Alexander i fönstret :)



Sånt här kul hittar man i Norrköping! ;)




Koncentrerad!



utsikt från vårt fönster:)



utsikt! fotbollsplan längst till vänster!



inne i stan :)





fina byggnader:)



Vårt lilla kök :)



kylskåpsmagneter:)



badrum!



lägenheten :)



plåster :)



badrummet!



vid vättern :)



lägenheten från andra hållet :)



Jag i bilen!



Alex skulle tvunget klättra ner till vattnet vid Vättern, trodde banne mig han skulle plumsa i men det gjorde han inte! :)




Vi käkade hamburgare på MAX :)



Jag dukade upp så fint :)



Putsa rutorna är viktigt! ^^








hyllan ovanför sängen :)



tvättrum :)



Alex är redig och tvättar :)



fotbollsstadion som ligger ett stenkast från vårt torn :) kvällen då bilden togs var där allsvensk match! bilden är tagen från taket :)



stadion fotad dagtid :)



takterassen :)





staden uppifrån vårt tak :)


Sådär, där har ni några bilder från vårt äventyr här i Norrköping :) Kram!


Torsdag

HEJ!


Idag är det torsdag, veckan har gått snabbt! Men jag har hunnit med mycket känns det som :)

Det som händer just idag är att jag sitter och ringer runt lite samtal :) fortsätter med projekt göra om stolar och spillde lite tapetklister på golvet, men då åkte moppen fram så nu är det borta :) Jag har även plockat upp lite grejer från en låda och är i full gång och ställer i ordning!


Nu ska jag fortsätta med stolarna och hoppas på att de kan bli klara innan denna dagen är slut! :)


Puss & Kram!

Darkness

Hej där ute i mörkret. Gud vad det börjar bli mörkt om kvällarna, klockan är ju faktiskt inte ens tio. Knäppt!

Ikväll har vi käkat korv och bröd, med lite ketchup på och lättdryck med smak av kaktus/lime, gott och enkelt! Det var dock inte så enkelt att bära hem matkassarna... Jag var som sagt ute på hageby centrum tidigare idag och passade på att handla lite mat när jag ändå var där. Det blev hela två kassar med allt möjligt; kycklingfilé, korv, bröd, mjölk, yoghurt, lättdryck och lite frukt och grönt. Det blev tyngre än jag tänkt mig och när jag hoppade av spårvagnen vid söder tull och såg hur mycket folk som stod och väntade vid hållplatsen där trean skulle komma så blev jag bara så trött och bestämde mig för att gå till nästa hållplats istället. När jag kom fram dit upptäckte jag att det skulle dröja en stund tills nästa spårvagn kom så jag bestämde mig för att gå lite till, trots att det var huuuur tungt som helst!

Jag gick förbi hållplatsen på gymnastikgatan och när jag kom upp till väster tulls hållplatsen som är sista hållplatsen innan min så tyckte jag inte det var så lönt att hoppa på och åka kanske en halv kilometer... så jag fortsatte lunka hemåt.

När jag var bara en liten bit hemifrån så började jag känna hur ont det gjorde i armarna och axlarna. Men jag kämpade mig hem och allra sista biten till vår port är en lång jäkla backe upp som avslutas med två trappor(!) jobbigt! Jag var helt slut när jag till sist nådde lägenheten, och ja, jag tog hissen upp, vi bor ju ändå på trettonde våningen och frågan är om jag överlevt om jag tagit trappan ovanpå allt! Haha.

Nu har jag jätteont i axlarna och Alex sover, han har haft fullt upp hela dagen med aktiviteter i skolan, men det är kul :) jag tror nog att han kommer trivas som fisken i vattnet, det verkar så i alla fall efter denna första dagen :)

För övrigt idag har jag blandat tapetklister, slipat ner ytan på en stol och börjat "tapetsera om" två trästolar som vi fått av Alex föräldrar, vi ska klistra på lite bilder vi klippt ut ur tidningar, kommer bli superfint :) visar resultatet senare!

För övrigt har det nog faktiskt inte hänt så mycket mer än så idag. Imorgon ska jag gå till Erikshjälpens second hand och se om jag kanske kan fynda något där! Ska se om jag dessutom kan hitta dit till fots... det borde inte vara alltför svårt och det ligger inte jättelångt härifrån faktiskt. Jag ska göra klart mina stolar imorgon också och försöka hitta min mobilsladd till datorn så jag kan ladda in bilder här på lägenheten och så :)


Sov gott, Puss!


(Extra stor kram till morfar och mormor!)

Rooftop

Goddagens på er!

Idag började Alex skolan och jag sov lite längre:) till tio typ. Nu har jag precis strukit lite skjortor och varit uppe på taket och kollat ut över staden, det är soligt och fint här i Norrköping, lagom varmt och ljusblå himmel!


Senare ska jag sticka in till stan och kolla lite, kanske handla något. Vi får se. Vi behöver krokar till kökshanddukarna i köket så det hade jag tänkt leta efter :) Kanske sticker ut till Hageby centrum till och med, ett jättefint köpcentrum här i stan!


Nu ska jag stryka klart, ställa i ordning lite mer här och sen hoppa in i duschen och bege mig till stan, kanske käka lite lunch innan dess! :)


Uppdatering kommer senare. Puss


i taxin, i trappen, i hissen, i hallen

Goder kväll!

Måndagkväll och jag och Alexander tittar på film; Love and other drugs, ganska kul film! Igårkväll innan vi somnade kollade vi på filmen Rango, ni vet den där animerade filmen som handlar om en ödla!? Kul film, man skulle kunna tro att det är en barnfilm men den där filmen hade jag banne mig inte visat för några små barn! Det är väldigt vuxet budskap i den nämligen och mycket vapen och grejer! Se den, alla som är över tio år :).


Ikväll har Norrköping spelat mot AIK, allsvenskan, och vi har stadion precis bara ett stenkast härifrån, snacka om att vi hörde jubel och buande när vi satt här uppe i lägenheten med vårt öppna fönster! Kul med lite liv och rörelse. Vem som vann har jag ingen aning om men när vi åkte in till stan tidigare med spårvagnen var det helt avspärrat så vi fick inte åka längre än till Söder tull, sen ville inte chauffören köra längre. Poliser överallt och massor av supportrar. Men det verkar som att det varit relativt lugnt och inte alltför mycket bråk.

Sen har det regnat häruppe och så har vi gått en bit i rododendrondalen, ett fint promenadspår kanske man kan kalla det som ligger runtom motala ström. Fiiiiint! Kommer bilder även på det!



Vad mer har hänt? Hmmm.. inte så värst mycket mer än så. Vi har fixat lite mer i lägenheten och det börjar kännas riktigt mysigt här!

Imorgon börjar allvaret för Alex, han ska till skolan och vara där heeeeela långa dagen. Men det är ju bara kul :) träffa sina klasskompisar och sånt kul! Jag hade tänkt ta mig en tur i staden, här är alla människor så glada och trevliga och hjälpsamma! Jag har nog pratat med fler främlingar här än jag gjort på ett år i Skåne, haha. Jag ska även vika tvätt och lägga i ordning i lådor och garderoben och så skall här dammsugas och moppas och eventuellt ska jag lägga ut mattan som vi köpte på IKEA i lördags :) en fin grön historia, luddig och mjuk.


Nu ska jag säga godnatt och se klart filmen! :) Sov gott alla läsare!


Puss & kram.

Norrköping

Hej vänner!

Jag och Alex är numera Norrköpingsbor, eller åtminstone Alex. Jag är det så snart jag hittat ett jobb här uppe, vilket förhoppningsvis sker snart. Nu har jag dock semester i två veckor så jag behöver inte åka tillbaka till Skåne förrän den 26 augusti! Därefter får vi se när jag återvänder hit.

Vi har i helgen flyttat in i vår etta på 26 kvadrat i Norrköpings gamla superfina vattentorn. Här uppifrån ser man ut över en stor del av staden och allra högst upp i byggnaden på taket finns en stor och fin terass där man kan grilla, sola, chilla, kolla på stan och bara njuta.

Just nu har vi många bollar i luften... vid sextiden käkade vi middag som bestod av köttbullar, pulvermos och brunsås och så lite svamp till det. Nu fixar vi med gardinerna, samtidigt som vi har en maskin tvätt nere i tvättstugan. Vi har även hunnit med att handla lite grejer till lägenheten idag, varit ute och kollat på en jättefin galleria här i utkanten av nk som heter ingelsta shopping, vi har även varit och handlat mat.

Känns heeeelt sjukt att vara över femtio mil hemifrån. Detta är för ett och ett halvt år så efter det åker vi hem till Skåne igen och givetvis skall vi åka hem på lov och sådant men ändå. Femtio mil...


Idag firar jag och Alex fyra år och tio månader :) jag har fått en jättefin present. Bilder på allting kommer så snart vi kommit i ordning!

Nu ska vi gå upp på taket och kolla på stjärnorna och månen om de kommit fram än :) Puss på er!


thursday

Hej. NU är jag redo för att gå till jobb, tröjan är på, byxorna är på och flätan är flätad i håret. Nu fattas bara strumpor, man kan ju inte vandra omkring strumplös på jobbet. Hur skulle det se ut ^^.
Idag regnar det igen, så himla trist. Jag blir så nedstämd av mulet väder. Hoppas på att solen tittar fram snart. Det märks att det verkligen börjar bli höst nu. Det syns på något vis om man bara tittar ut genom rutan, inte pga regnet, nej, det är något annat som gör att man ser det. Vad vet jag inte. Det är något abstrakt. Man bara vet.
Nu ska jag åka till jobbet, finns ändå inget att göra i detta skitvädret. Jo, sitta inne o deppa. Men då är det bättre att åka till jobbet och träffa lite förhoppningsvis glada människor :)
Puss & Kram!

Heeelg

Hej vänner!
Har inte skrivit på ett tag nu pga mycket, mycket, mycket jobb! Imorgon jobbar jag till stängning och sen är jag ledig måndag och tisdag, skööönt! :)
Idag jobbade jag 7.30 - 12 och därefter åkte jag med Lina till Malmö där det blev lite shopping, bl.a. en långklänning på cubus för endast 49 spänn, rea. Som hittat! :)
Just nu händer här inte mycket, jag har lite tvätt i maskinen, ska ta ett ryck nu strax och städa upp och packa ner lite grejer i lådor som sedan ska in i en skåpbil och förflyttas till destination okänd (för er alltså). Spännande ...
På måndag åker jag och Alex genom i princip hela Sverige med skåpbilen och lastar av på samma destination som ovan ;). Mer information kommer senare!
Nu är tvätten klar, gtg! Puss & Kram.

RSS 2.0