Jau glömde ju

Jeppjepp, jag glömde ju rapportera vad som fanns i mitt nellypaket! Fy för vad dumt av mig va!?
Jo, däri fanns en orange asymmetrisk klänning, ett par turkosa fjäderörhängen, ett par vita fjäderörhängen, ett par påfågelfjäderörhängen, en silverring från pearls for girls, två grejer till Alexander (som han ska få när vi firar fem år den 14/10), lite grejer som den lilla systern ville ha, och ja, inget mer.
Bilder kommer nog också att komma någon gång, håll utkik. Kan bli imorgon, kan bli en annan dag. Vem vet inte du, vem vet inte jag!

ett litet inlägg från en liten tjaj

TJENENIXEN PÅ ER! Idag har jag ändå gjort ganska mycket även fast det känns som att denna dag varit längre än en evighet, jag vill bara lägga mig så det kan bli ny dag nu för trots att jag hunnit med en massa grejer idag så har jag ändå varit djävulskt uttråkad, konstigt! Jag känner inte ens för att kolla på idol ikväll och då är det något skumt på gång alltså.
Jag har i alla fall:
1. kört till Skurup (landäng) och köpt nya kängor, jodpurs eller vad det heter, mycket fina sådana. Visar bild vid tillfälle (ni får föreställa er hur fina de är i era huven så länge!)
2. Hämtat ut ett paket från nelly
3. Varit och handlat på ICA, stod en tjej där och delade ut gratisprover whiskas, tror ni hon frågar om jag vill ha när jag går förbi? Neeeej. Så jag ställer mig vid katthyllan och läser på lite olika produkter för att hon ska förstå att jag också vill ha gratisprover. Tror ni jag får några gratisprover när jag går förbi? Neeeej :( Jag blev faktiskt ledsen att hon inte frågade mig. Jag ska väl inte behöva gå fram och tigga till mig grejer som de faktiskt ska dela ut och erbjuda till kunderna som går förbi!? Nej, säger jag bara. Så jag fick vara utan :(
4. Hälsat på hos mormor och morfar och gett dem varsin present i form utav varsitt rosa bandet, japp! Så snäll är jag :)
5. Varit ute på landet vid löderup och köpt pumpor från en gård.
6. Haft på mig solbrillor och njutit lite av solskenet även om jag och solen inte direkt är bästa vänner.
hmmm, ja det var nog allt! Jag har även sett en bra film med Kirsten Dunst, som hette Crazy Beautiful, mycket sorglig film och sen har jag ätit kött och potatisgratäng till middag. Snart ska jag köra min lillasyster till ett födelsedagskalas ude på lannet till non tjaj som fyller år.
För övrigt har jag inte mycket att förtälja så jag säger väl tack och adjö för nu. Hoppas ni kommer tillbaka hit och läser om mitt lilla liv nån gång! Puss & Kram, trevlig helg.

I miss Norrköping

weheartit.com
Jag saknar Norrköping :( eller rättare sagt de två varelserna som finns i Norrköping, nämligen Alex och Maui!
Idag har jag jobbat mellan 10 och 13, sen har jag sovit, eftersom jag mått sämre idag igen. Jag förstår inte hur en förkylning kan dra ut på det så här långt!? Jag har varit förkyld i typ tre veckor nu, jag har jätteont i vänster sida av halsen, en liten del på vänster sida alltså, gör ont att svälja :/ hostan är bättre och har nästan försvunnit vilket är skönt!
Har inga direkta planer för resten av veckan, bara ta det lugnt.
När jag åker upp till Norrköping igen ska jag skaffa mig ett gymkort på fitness24seven, som öppnade i denna veckan däruppe. Retar mig bara så himla mycket på att jag inte bestämde mig för att skaffa kort där tidigare för de hade öppningserbjudande som bestod av att de sålde ut de 200 första korten till 995 kr för ett år (!) vilket är skitbilligt! Irriterande, nu får jag betala ca femhundra mer för ett år, vilket inte är jättemycket det heller men ändå. Jag ska i vilket fall som helst skaffa ett gymkort, jag får skylla mig själv att jag inte kunde tänka ut denna idén tidigare, men men. Nu ska jag bli fit :)
Och nu ska jag inte sitta vid datorn mer, kramiiis!

tjololo

God eftermiddag! Klockan är 16.25 och det är onsdag.. redan!?
På måndag åker jag till Skåne igen, och som vanligt blandade känslor inför det. Jag måste ju lämna Alex häruppe men samtidigt får jag träffa min familj och mina vänner i Skåne.

Idag har Alex varit hemma till ca kvart - tio i tre :) Hans enda föreläsning började inte förrän kvart över tre så jag har haft sällskap i form utav en fin människa och inte bara kisen idag :) Katten Maui sover och har sovit en stor del av dagen, men hon är ju bara en liten kattunge så det är inte så konstigt.

De första nätterna hon sov här var hon uppe och lekte mitt i natten och hoppade på täcket och i sängen men nu har hon lugnat sig och lärt sig ungefär när vi sover och då lägger hon sig antingen i sin korg eller bredvid någon av oss i sängen och sen sover hon i stort sätt hela natten, i alla fall märks hon inte om hon vaknar och går upp, hon väsnas inte längre vilket är bra :) Hon bajsar och kissar på lådan och det har hon gjort sen jag hämtade hem henne, det lärde uppfödaren henne som pytteliten katt :) hon har en rejäl aptit och äter både torrfoder och blötfoder vilket är bra!
Hon är dessutom inte så värst jobbig vad gäller att klösa och bita på våra saker, jag sprayar fy-spray på sladdarna utifall att hon skulle få för sig att bita på dem och i övrigt låter hon bli våra grejer för det mesta, hon har inte förstört något och hon leker och klöser på sina leksaker :)

Min hosta sitter i än men den är bättre, ganska rejält mycket bättre vilket är skönt för det är så jobbigt att inte kunna sova om nätterna! :(


Längtar till helgen då jag och Alex ska shoppa, weeho! :) Ska bli jätteskoj :)


Det var allt för mig :) Kraaaam!


söndag

Usch vad jag hatar hosta! Jag har nog aldrig någonsin haft sån här hemsk hosta, åtminstone inte i såhär många dagar. Jag har inte kunnat sova ordentligt på snart en vecka, kanske 4 timmar per natt, sen vaknar jag och hostar och hostar och hostar, nästan så jag spyr. Det är fruktansvärt jobbigt och ingen hostmedicin hjälper heller.


Nu har jag verkligen fått nog så imorgon tänker jag ringa vårdcentralen här i Norrköping och försöka få en tid ganska omgående och hoppas på att de kan skriva ut någon bra hostmedicin så jag kan slippa det här skitet. Alex kan ju inte heller sova så som jag hostar om nätterna och inte katten heller :(.


För övrigt mår katten bra och allt annat flyter på som vanligt. Igår var vi och handlade och sen åt vi spagetti carbonara till middag. Mer än så hände inte igår :P

Idag städar vi och tvättar lite.


PUSS & KRAM!

(HEJ och kramar till hela familjen och släkten nere i Skåne som läser! <3)

snart ut

Hej! Då var jag klädd och sminkad :) ska möta Alex klockan ett en bit ifrån hans skola :)



Kom på vad vi ska göra ikväll..... gissa!?



IDOL! Såklart :)


Nu ska jag bara bestämma mig för vilken jacka och väska jag ska ha :) ses sen! Kram

Friday, lovely friday :)

Goder dag på er!


Fredag är det idag, trevligt, trevligt! Men min förkylning tycks inte försvinna, varje morgon när jag vaknar känns det som att jag är tillbaka på ruta ett av förkylningen igen! Har haft jättesvårt att sova även inatt och det är så himla jobbigt när man är så trött och har sådan äcklig rethosta!

Försvinner den inte snart så får jag nog faktiskt gå till doktorn och kolla upp det, eventuellt göra ett pricktest och se så jag inte är allergisk mot katten, men det tror jag inte, har aldrig någonsin varit allergisk mot något djur tidigare i mitt liv. Men detta får tiden utvisa, jag borde nog ialla fall kolla upp det om det inte går över till nästa vecka!

Just nu kollar jag på sjunde himlen och har precis varit i duschen, vid tolv-ett tiden ska jag ju ut på en runda i stan med Alex :) Ska bli trevligt, det är så soligt och fint höstväder ute idag här i Norrköping :)


Ikväll ska vi inte göra något särskilt, bara ta det lugnt och samma sak imorgon.


See you later :)

Vad gömmer sig i müslipaketen?








KATTEN!!!

bloggkatten



När jag sitter vid datorn och Maui inte får tillräckligt med uppmärksamhet kan det se ut såhär. Sen trampar hon på tangentbordet och gör så att allt försvinner så får man skriva om allt man skrivit! Haha.

vilken färg på jackan?






Jacka från Everest (finns hos Stadium) men nu är bara frågan: vilken färg? Jag tycker den lila är fin och så men kommer den bli jättesvår att matcha med annat? Vilken tycker ni? Ska man köra på den svarta och mer safe eller lite mer crazy och lila? :P

höstkläder


bikbok, cubus


bikbok


bikbok


cubus



gina tricot, monki






Här är några av mina favoriter, allra mest gillar jag den orange väskan från gina tricot och omlottklänningen från cubus :) får nog kika lite extra på de två nästa helg! :)

Torsdag 15.53




Goddagens
. Idag mår jag halvkasst precis som igår, kände igårkväll att det började kännas bättre men tji fick jag, vaknade helt jäkla igentäppt och hes.. Kul! Nu vill jag bli av med den här himla förkylningen, såååå jobbigt!

Vad har jag gjort idag då? Nja, inte mycket. Suttit inne och tittat på tv första delen av dagen. Nu framåt eftermiddagen har jag städat lite här, tänkte dammsuga också men det kanske får vänta tills imorgon..

Vad har mer hänt!? Jo, katten skrämde halvt slag på mig innan (jag skojar inte!) då hon stirrade på mig med världens obehagligaste blick och sedan väldigt, väldigt sakta kom emot mig på ett onaturligt sätt för att sedan bita mig (nafsa mer, men ändå) i handen. Så efter det var jag lite rädd och vågade inte gå nära henne. Nu verkar hon normal igen och jag hoppas att detta var en engångsföreteelse, har aldrig varit med om en katt som betett sig på det viset!

Nu har hon fått syn på fläkten som jag satte igång för en stund sen, och nu sitter hon helt i trans och kollar på den och förundras över hur pappret på bordet rör sig "av sig själv". Haha.

Alex har inte kommit hem än, han sitter kvar i skolan med sina kompisar och pluggar matte. Sen kommer han hem och då ska vi äta lasagne till middag och sen ska han ut igen med några killar från klassen och se nån match på o'learys.

Imorgon ska jag och Alex förmodligen ut på en runda på stan, kika runt och kanske ta en fika eller något :) Han är ledig imorgon nämligen!

Nu tänkte jag kika runt lite på internet och se vad jag eventuellt skall inhandla på vår shoppingrunda nästa helg! :) Kanske kopierar in lite bilder här sen så ni också kan ta del av några snygga plagg :)


PUSS & KRAM

Guten morgen

Hej på er!

Inatt blåste det sjuuuuuukt mycket häruppe, blåste det lika mycket hos er? Trodde att tornet skulle falla omkull eller nåt haha, nejdå, det är väldigt stadigt detta gamla tornet :) Jag har dessutom inte kunnat sova ordentligt på grund av min kliande hals, jag försöker hosta men det är liksom helt torrt i halsen så ingenting hjälper. Bläää. hoppas det snart går över.


Just nu ligger Maui på stolen bredvid tvn och sover, hon brukar av någon konstig anledning lägga sig där!




Nu är hon vaken igen och sitter på golvet och stirrar på mig! ^^ Nu blir det sjunde himlen på tv! Kram!

Maui <3



Japp, jag och Alex har hämtat hem den här lilla krabaten. Idag har vi kommit fram till att hon heter Maui efter en tids tänkande! :) Just i denna stund när jag sitter här och nördar mig ligger Alex och sover i sängen med Maui bredvid sig på kudden, hon tycker om mat och att sova på huvudkudden! SÅ HIMLA SÖT! <3

Jag är förresten tillbaka i Norrköping nu och stannar här till måndag den 26/9 :) sen åker jag hem för två veckor igen och sen tillbaka i två veckor igen och så fortsätter det.

Vad mer idag? Jo, min farfar fyller år och Det är femton år sedan Tupac Amuru Shakur dog, sjukt vad tiden går.

Ikväll har jag lagat middag bestående av kotlett, potatissallad, sallad med tomat, isberg, gurka och morot och lite stekta champinjoner och beasås till det, gutt!

För övrigt har jag lyckats dra på mig en hemskt jäkla förkylning enligt lagens alla regler; rinnande näsa (och nu även svidande efter några dagars snytande!), hosta, kli i halsen, ont i halsen, brännande ögon, slö kropp och ja, allt sånt där skit som man helst slipper. Men jag mår bättre idag och har faktiskt varit ute och handlat lite (mat) då jag kände att jag behövde lite frisk luft och det var faktiskt toppenskönt att komma ut och andas in lite ordentlig luft och få röra på sig lite!

Men förkylningen har även medfört att jag mest legat i sängen och soffan och slöat OCH läst en bok! Så nu har JAG, Amanda, faktiskt läst mer än halva boken och det mina vänner är väldigt bra och flitigt för att vara jag. Men det är en väldigt bra bok faktiskt, Inspärrad heter den och det är en sann historia om en flicka som skickas fram och tillbaka mellan olika barnhem och behandlingshem i England och till slut hamnar i ett rent helvete på ett ungdomshem där en massa hemska grejer händer henne, helt klart läsvärd!

Jag har även sökt lite jobb häruppe idag och hoppas på att någon nappar snart ;) Om någon chef häruppe i Norrköping läser detta: PICK ME, jag behöver en anställning NU! :)

Nu ska jag fortsätta kolla på: Vad hände med? helt okej program...


KRAM

Who's laughing now?


weheartit

"Make it work, everybody!"


weheartit




Little ball of fur


weheartit

Cat in wig



weheartit

Nu blev det kväller, varför blev det kväller?


weheartit

Birthdaydog



weheartit

Katt med iphone



weheartit.com




RSS 2.0