tisdag

Guten tag. Eller ja, nu är det ju kväll, nästan natt till och med.
Idag har jag varit hos Alexander, på morgonen och förmiddagen, körde hem vid halv tolv, åkte och jobbade 14-21.15. Kom hem närmare halv tio och har sen dess inte gjort särskilt mycket. Skickat iväg en beställning till H&M och ätit några köttbullar till middag.
Imorgon jobbar jag 11-14 och därefter ska jag till Skurup för att umgås med Alexander, på torsdag blir det troligtvis så att vi bjuder hem några vänner till honom och har lite spelkväll :) najs.
För övrigt går mitt liv ut på att se big brother numera.. synd att det är final redan på söndag, buhu. Hoppas Martin vinner! :)
Nu ska jag gå och se slutet på dagens avsnitt. PUSS PÅ ER.

Dagens

Hey bloggish. Mitt liv går mer eller mindre ut på att jobba, umgås med Alex och vänner och se big brother varje kväll förutom på lördagarna då det inte sänds. Haha. Det är i alla fall så mitt liv ser ut för tillfället. Om ca två veckor får jag hitta någon annan daglig underhållning kl. 22 varje kväll, för då är big brother slut :( Oh no. Trodde då aldrig att jag skulle bli beroende av en så kass dokusåpa som bb men det är faktiskt riktigt intressant, haha.
Idag och ikväll har jag i alla fall umgåtts med en riktig människa, både min mamma och Josse. Jag och Josse träffades på stan och jag köpte mig en grön kabelstickad tröja på dressmann och Josse köpte en likadan i gult, såååååå fina. 199 kr, passa på!
Igår var jag hos min farmor och farfar som nu varit gifta i seeeeextiofem år, krondiamantbröllop kallas det för, den ni. Den är svår att klå!
Det är ungefär vad som hänt häromkring på sistone och lite till som jag inte tänker skriva ut här :)
Puss & Kram
Hej och många kramar till Morfar! :)

this shit is bananas

style.com (Pradas rtw spring 2011)

H&M beachwear, 149 kr


Innan idag klickade jag runt på olika sidor för att försöka hitta en pradainspirerad klänning med  bananer på och gissa vad som hände? Jag hittade en inne på H&Ms hemsida under strandkläder. Huuuur najs? JÄKLIGT NAJS.
Priset var ännu mer najs; 149 kr.
Detta modet är kul, lekfullt och färgsprakande. I love it. Vad tycker ni om alla dessa färger och mönster?

Tisdag

HEJ.. i detta trista höstväder(!?) idag har jag varit ledig och umgåtts med Josse lite:) Vi har mest varit hemma hos henne och ätit lite pannkakor :)
Vid tre kom jag hem igen och nu är det inte mycket som händer här. Ska försöka ta tag i och ändra om lite på rummet, kanske slänga något jag inte längre gillar osv. Förnya rummet lite.
Ikväll ska jag mest ta det lilla lugna, slappa och kolla på desperate housewives som ju är min favvo-sysselsättning om tisdagskvällarna, har dock inte kunnat se de senaste två avsnitten då jag jobbat! :( Men idag ska jag se det! :)
Nu ska jag strax käka middag, lax blir det.
Have a najs dag. PUSS.

orangina

Bild: style.com
Från Stella McCartneys ready to wear- vårkollektion 2011. Jag älskar fruktmönster och hade själv apelsinbyxor när jag var liten, kul att detta kommer igen!
För den som inte har råd med Stella Mccartney så är Kappahl helt klart värt ett besök då de har en liknanade klänning med citrusfrukter på (tror jag tipsat om detta förut men jag gör det igen!)

Angående fråga i kommentarsfältet

Fick en fråga i kommentarsfältet angående mina tofflor som jag köpte förra året, från detta inlägget
och mina tofflor köpte jag på en lanthandel här nere i Skåne, men tofflorna är av märket "Skånetoffeln och finns säkert att hitta på massor av andra ställen, minns inte exakt vad de kostade men har för mig det var runt fyrahundra, det finns ju dock en massa kopior och billigare varianter ute i handeln just nu, har sett på både skopunkten och andra butiker!
:)

Bättre sent än aldrig! ;D

Hej! Har haft fullt upp föregående veckor så därav den uteblivna uppdateringen. Veckorna har varit fyllda av jobb, firmafest, valborgsfirande, etc.
Idag är det måndag och helgen har varit bra. Såg Eurovision i lördags och GUUUD vad Saade var bra. Han skulle fan ha vunnit alltså! Men nu var det Azerbaijan som vann istället, riktigt kasst om ni frågar mig, inget fel på låten men definitivt inget vinnarmaterial, så nu har jag och Alexander ingått en pakt; nästa år skippar vi eurovision, man vet ändå hur det blir.. vi här i norden röstar på varandra och alla de där småländerna röstar på varandra och därmed blir det i stort sett omöjligt för oss att vinna och då kvittar det HUR BRA VÅR LÅT ÄN ÄR!
Men till något helt annat så ska jag idag skjutsa morfar till och från träningen och därefter (16.30) ska jag jobba fram till stängning kvart över nio.
Imorgon är jag ledig och på onsdag jobbar jag till två, på torsdag bär det av till Göteborg med familjen där min pappa ska springa göteborgsvarvet på lördag! På torsdagen tar vi en liten omväg och kör förbi ullred ett slag för en tur på gekås, som traditionen säger. YEEEJ.
För övrigt händer det inte så mycket i mitt småstadsliv, men det kan ju vara trevligt ändå ;D
(HEJ MORFAR!)

RSS 2.0