It's a cold day in the sun





HEJSAN!


Sov lite längre idag, både jag och Alex :) strax innan tio gick han iväg till skolan och själv har jag städat och gjort annat nödvändigt i lägenheten!

Jag har precis målat naglarna med mitt superduper nagellack från Claudia, skitbra o skitbilligt! Rött :)



Igår träffade jag Emma och tog en fika inne på spiralen (köpcentret här) och sen på kvällen kom det först hit några grabbar från Alex klass o så lagade vi schnitzel med pommes o bea :) lite senare på kvällen droppade det in lite annat folk från hans klass här och sen spelades det TP hela kvällen, blev ganska segt när vi suttit med det satans spelet i över en timme, haha, tur vi hade spetsad glögg så blev det lite roligare :)

Jahapp, för övrigt händer det inte så värst mkt idag, det är lördag men känns som söndag. Känns sorgligt att jag snart ska åka hem men samtidigt kul såklart, eftersom jag får träffa alla som står mig nära nere i Skåne.

Det blir troligtvis en sväng förbi mataffärn' senare också när Alex anlänt hem. Ikväll ska vi äta makaron-och tonfiskgratäng :)



Det var nog allt för nu. Puss & Kram.

the ring



Detta är en utav smyckena ur versace for h&m kollektionen, skitfin ring :) Me wanti!



Just nu har jag precis diskat och städat lite här, ska fortsätta senare, imorgon kommer några från Alex klass o käkar schnitzel här ^^ så här ska vara rent och snyggt då!


Nu ska jag fortsätta chatta med Connie på msn :) ihiih.

Versace for H&M

Jahapp, då är dagen kommen, dagen då Versaces kollektion för H&M släpps :)


Ska ni försöka få tag på något ur kollektionen? :)


 










ett litet urval av kollektionen

tjaaaajna



Tjolahejsan på er!

Idag tvättar jag :) är dock klar nu, det mesta är torktumlat också men har lite kvar i torkskåpet!


Ska snart dra ner en runda på stan :) en liten en bara, jag ska inte handla något, bara kolla - frestas... aaauh.


När lönen kommer ska jag ta o skaffa mig lite fina t-shirts, har så lite vanliga tröjor :) och något fint linne kanske :D


Men nu ska jag klä på mig så jag kan ge mig ut sen :)




xo

lillkatten :)


Rockin'




Idag hade jag gärna haft exakt denna outfit på :) såååå fint. Så rockigt. Så najs. Kolla in heelsen. Åh. Om man ändå hade några (många) tusenlappar över ^^ haha. och kjolen o linnet, åh.


Någon som kan ge mig ett presentkort på si sådär 100 000 på net-a-porter.com !? Snälla!

GOOD MORNING SAN FRANSISCO

Sitter här och lyssnar på "resten av ditt liv" igen, jag älskar den låten! Kisen kom precis och la sig i mitt knä :) myskisen :) Varje morgon nån gång mellan 6 och halv 8 hoppar hon upp i sängen och vill gosa :) fiiiiina lilla Maui <3


Alex gick till skolan för ca en timme sen och där ska han vara hela dagen, själv ska jag väl träna lite här hemma, lite situps och övningar med mina hantlar :)


Men nu ska jag väl göra nån nytta här... kan inte sova mer så jag kan väl lika gärna gå o duscha o klä på mig, sitter ju här i nattasärken ^^ Haha.



Puss & Kram


godnattis

Okejdokej :) klockan är halv tio och jag tänker ens tanken att ... GÅ. OCH . LÄGGA. MIG !? vad fan är fel på mig? :p

Jag brukar ju aldrig sova såhär tidigt. Sjukt. Jaja. Får väl göra det ikväll för nu när jag väl börjat tänka på det så kan jag ju inte sluta tänka på det. Nehenä.


Jag har ju mycket tid till att göra ingenting imorgon så varför tråka ut mig redan nu? Plus att Alex ska upp tidigt o han är också trött nu, så ja, jag kan väl vara lite snäll och gå o lägga mig samtidigt :)



PUSS & KRAM . Sov så gott!

PAINT !!!





KONSTNÄR: LILLE JAG. Oj så fint! Jag vet att ni tycker det ;)


Jag talar sanning till och med när jag ljuger






HEEEEJ!



Då sitter man här igen. Patetiska människa. . . Ha ha ha.

Sitter med lurar i öronen och hör på Timbaaak :) KARMAKONTOT :) den gamle gooodingen! Men lika bra för det är den men allra bäst är nog räven... (8)

Bilden som ni ser överst är en bild på lillen själv för nåra dagar sen! Bättre än så blir jag inte på bild, hahaha. Men man ska väl inte klaga :)

Pytt i panna var gott, ägg med! Vi äter inget nu på kvällen :) det har vi slutat med, läsk och allt sånt är uteslutet. Det är inget som fattas mig faktiskt. Jag saknar det väldigt sällan. Skönt det. Tänk om det vore det enda man kunde tänka på, usch så hemskt.

Imorgon ska Alex till plugget igen och jag ska väl ta o göra nåt vettigt!? Facebook? Gymmet? Ja, nåt sånt. Vårda mina tatueringar  :) JAG VET, JAG TJATAR. Men vet ni hur glad jag är över mina fina små tatueringar!? SÅ HÄR GLAAAAAD och jag vårdar dem som om de vore små kattungar :)

Kattan ska även till vetten imorgon, ta en spruta till mot kattpest o kattsnuva. Sen behöver hon inte vaccineras igen förrän om ett år! Lillkisen..


Nä nu ska jag göra något annat nyttigt. Facebook nästa. Jag är en uttråkad nörd. Hajpo!






workout!


Bild från typ i somras nån gång, då jag fortfarande var blond :)



HEJ HEJ HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ...

Nu har vi minnsann varit duktiga och kört en timme på gymmet. 20 min på löpet, sen tränade jag armar, ben och mage på de olika maskinerna :) jodåsåatteeee... man känner sig lite småduktig faktiskt.
Så ikväll ska vi unna oss pyttipanna, hahaha. Unna...

Med ägg! Inga röbedooor dock. Det har vi inga och det känns onödigt att köpa rödbetor bara för att äta det en gång till pytteeen.


Usch, nu sitter man ju nästan och fryser här mitt i allt svettande ^^ får nog ta o hoppa i duschen nu snart så jag inte förfryser. aaaaah.

Imorgon är det en vecka tills jag åker till Skåne igen, sjukt vad tiden går! Ja, idag är det ju exakt en vecka sen jag kom hit för den delen med! Waaack!

Nehepp, det var di di :) see you later aligator :) duschen kallar mitt namn. . .
PSSSSSSSST!  AAAAAAAAMAAAAAAAANDAAAAAAA!

Spindelväv







Såhär vackert var det häromdagen när jag och Alex var ute och gick :) spindelväven hade samlat upp vattendroppar och kanske var det till och med så att det frusit lite :) såååå fint! Tänkte bara att ni ville se ^^

15-11-2011 9.19

Godmorgon, klockan är 9.19 och jag har precis ätit frukost :)

Idag har den ena tatueringen börjat klia superdupermycket, jobbigt. Men jag kliar inte för då kan ju färgen lossna :O och det vill vi absolut inte! :O Så jag får sitta här och våndas lite ^^ nejrå, så farligt är det inte.


Alex är ledig idag också, vi ska inte göra nåt särskilt. Eller ja, han ska typ plugga. Men jag ska inte göra nåt spec. Gå och träna ska vi göra lite senare :) blir väl löpbandet för mig idag igen!



Men nu ska jag lyssna på lite musik :) Undertecknad skriver mer senare idag ;)


PUSS & HAAAAJ

goodnighty night


Kisen tycker om att ligga under lampan där det är varmt och skönt, knäppkatt ^^



Nu säger jag Godnatt här ifrån Norrköping :) nu ska jag tvätta ansiktet, borsta tänderna och gosa ner mig i sängen och glo på nåt kul på burken :)


See you tomorrow kära läsare ;) PUSS & KRAMIS

Bilder från studion!







Här har ni några bilder Alex tog när jag tatuerade mig :) på black dawn tattoo här i Norrköping :)



Goooo maaaaud







HEJ mina anhängare :) ikväll ska jag och Alex käka detta till dinner :) gutt! Det är som lasagne fast med makaroner istället, det är nog enda skillnaden faktiskt.

Tänkte ge er det lilla receptet :)


Du behöver:
Köttfärs (vilken man vill!)
rödlök
paprika (valfri färg)
passerade tomater/krossade
morot
köttbuljong

pasta - makaroner har jag, men man kan ju ta vad man vill :)
ost

till bechamelsås:
margarin/smör
mjöl
mjölk


1. Stek köttfärsen tillsammans med grönsakerna som du skurit i små bitar :) Under tiden du steker kan du koka vatten till pastan
2. När köttet är färdigstekt, valfritt hur hårt stekt man vill ha det - så häller man i de passerade/krossade tomaterna och därefter lägger man i en eller två köttbuljongtärningar :) jag tog två! Glöm inte hälla av pastavattnet när pastan är klar :)
3. Smörj en form och häll i pastan
4. Häll över köttfärssåsen över pastan i ugnsformen :)
5. Lägg en klick margarin i en kastrull (jag brukar höfta.. man kan alltid hälla i mer efter hand)  och låt det smälta, rör i lite mjöl så att det blir en ganska fast kladdig grej.
6. tillsätt mjölk och kom ihåg att hela tiden röra så att det inte bränner fast. Bechamelsåsen ska vara ganska fast, fast fortfarande flytande :) Om du tycker att det blev för lite sås, tillsätt lite mer mjölk, mjöl och smör!
7. Låt bechamelsåsen koka upp i några min på låg värme :)
8. Tag av såsen från plattan och häll över pastan & Köttfärssåsen i ugnsformen :)
9. Toppa med ost av valfri sort - parmesan passar ju bra om man vill ha det lite italianostyle, själv körde jag på vanlig hederlig goooouda ost ^^ funkar perfa det med!



Sen skjuts in i ugnen i en farlig fart på 175 - 200 grader, valfritt det med ^^ tag ut formen när osten fått fin färg :) yeeej.


Klart!

Tack för mig ;) nu ska jag fortsätta umgås med Alex, Maui och Timbuktu :) stirra ner, stirra ner, stirra ner, stirra ner, stirra ner, stirra ner, stirra ner, stirra ner...



PMS+DAMP+UTBROTTSDAG

Ja, idag bör man ej retas med mig om man inte vill åka på en smäll! Hahaha.

Jag har varit och tränat och kände innan att nu jäklar ska jag ge järnet! Jaha, hallå där slapp 21 åring! Jag gick dock på löpbandet i över 40 min och det kan man ju faktiskt vara stolt över :) men sen skulle jag ju styrketräna.. jovars, körde några set på benen och några på magen, sen gick jag till löpbandet igen och gick i ultrarapid. Orkar.inte.idag.




Sen kom en gammal gubbe fram till mig: "ursäkta, har du en femma till mat?"



"Du får ingen mat för fem spänn" hörde jag mig själv säga. HAHAHA. Inte något jag i vanliga fall skulle säga (i vanliga fall skulle jag bara ignorerat) men vafan! Jag jobbar, tjänar mina pengar.. ska jag ge bort alla mina pengar till alla alkisar här i Norrköping (för här är faktiskt MÅNGA!)



Nej, inte mer än rätt! Alex gick bredvid mig och blev först chockad och sen skrattade han åt mig och tyckte det kom så oväntat!



Nepp, nu ska jag hoppa i duschen efter ett ändå relativt hårt pass på gymmet!


TACK & HEJ FRÅN ANGRY AMANDA


Under misteltån





Hallojsan. Här sitter jag och lyssnar på Justin Biebers jullåt, misteltoe :D hihihihi. Gullig liten pöjk det !

Alex städar toan, jag har tvingat honom. NEJRÅ, han tog själv initiativet för att jag har ju faktiskt tatuerat handlederna och man vet ju aldrig om det kan komma in nåt starkt medel om jag ska ner där och röra runt i vattenklosetten :O det kan man ju inte riskera!


Nej, nu ska jag fortsätta umgås med Justin & Alex :)


Sunny sunday

Hejsan alla amandaworld-anhängare :D Idaug är det söndag! Fars dag även :) grattis alla fäder därute och speciellt grattis till min egen! <3

Just nu har vi croissants i ugnen och jag har precis kokt ägg :) nu ska vi strax käka frulle :)

Solen skiner häruppe och alles är gut! :)



Nu: frukost. Sen: gymmet!


Pöss & haj!

Spisplattorna från helvetet

Hej!
Sen vi flyttade in här i Norrköping har vår ena spisplatta inte fungerat, jordfelsbrytaren slår ut all ström i lägenheten när man sätter igång den lilla plattan eller när man försöker sätta igång båda samtidigt. Den stora plattan har funkat från början och det är ju tur det i alla fall.

För nån månad sen var här en hantverkare och tittade på plattan och givetvis fungerade den då, när han åkt igen funkade den inte igen, haha. Så jävla typiskt.
Så igår hade vi en hantverkare här som kollade på spisen och skulle fixa den. När vi kommer hem och testar så fungerar INGEN av plattorna. Great! Hur tusan ska man då kunna laga mat liksom. Vi ringde honom igen och han kom tillbaka och började skruva isär grejer och såga och allt möjligt. Vi testade så att allt fungerade innan han gick och ikväll när jag skulle laga middag så slår jag på den stora plattan (den som alltid fungerat) och hela lägenheten blir beckmörk! KUUUUUUUUUUL.

Så för skojs skull provar jag att sätta igång den lilla plattan och hör & häpna, DEN FUNGERAR. BAAAAAH. Hur?

Ringa hsb på måndag igen, jodå, det blir ju skoj!



tattooes


Karma-tatueringen med skyddsplastet på :)


hjärte-tatueringen med skyddsplastet på :)


tvättade och insmorda med bepanthen-salva :) så fiiiiiiint. Jag är jättenöjd!


Karma-tatueringen


hjärtat :)




Såhär blev det:) gick hur fort som helst och jag skrek inte, jag svimmade inte och framförallt: Jag dog inte! Det var rejält smärtsamt då och då, men det var lite beroende på var hon satte nålen, vissa ställen är känsligare än andra. Men så jäkla skönt att ha det avklarat. När hon hade gjort hjärtat på höger handled så kände jag en sån jäkla lättnad och tänkte "det var ju inte så farligt, bara andra armen kvar"

Båda tatueringarna tillsammans tog väl ca 5 min att göra, om ens det.

Nu är jag glad och tänk så fint det kommer bli när det läkt ihop helt :)

Ikväll ska jag och Alex äta räkor och vitlöksbröd, mums! :) och sen ska vi synda till det med lite glass, men det kan man väl vara värd när man inte käkat nåt onyttigt på hur länge som helst!?


Getting ready



Sådärja, då har jag varit på apoteket och köpt oparfymerad tvål som man ska tvätta tatueringen med efter fyra timmar när man tar av skyddsplasten! Därefter ska tatueringen lufttorka och sedan ska man smörja in med bepanthen. Så nu är jag beredd! Come on bara!

Tänk om smärtan är outhärdlig!? Och jag bara skriker: SLUUUUUUUTA JAG KLARAR INTE DET! hahahaha.


Man vet ju aldrig :O fan vad hemskt. Nej, jag ska klara det, om jag så ska bita tungan av mig!


1 timme och 45 min kvar :O

Veckan i bilder :)


Vardagsmat häruppe att hitta knäppa lappar i hissen... "UFO-Aktuellt" står det nere i vänstra hörnet, ööh!


"Vem kissar kattpiss i hissen?" Ja, det kan jag ju hålla med om, det luktar riktigt illa nästan varje gång man går in i hissen!


Mausan ligger och vilar på skrivbordet :)



En kväll åt vi stuvade makaroner, stekta champinjoner, falukorv och sallad :)



Mys med katten, som inte gillar det fullt så mkt! ^^



Ibland får Maui riktiga spatt-ryck och kutar runt i lägenheten, häromdagen välte hon ner sin korg (som står uppe på vår puff och alla dynor och grejer trillade ut på golvet, som ni kan se!



Igårkväll skalade jag 2 ton räkor, såhär mycket skal blev det!



Och såhär mycket räkor blev det(!) inte mkt för allt det jobbet. Ikväll ska vi käka räkorna med vitlöksbröd och lite vin :)



Alldeles nyss låg Maui och sov i mitt knä :)



Så fort man öppnar kylen får man vara uppmärksam för katten har lärt sig hoppa högt. Upp i kylen :O och nu kan hon även hoppa upp på diskbänken! Kattafan! Haha.


Dagen D



Idag är det den 11/11 - 2011 = 11-11-11 Coolt. Och idag är dagen då jag ska tatueras, har aldrig någonsin gjort det förut så jag börjar bli lite nervös. Men det ska nog gå bra! :) Hoppas på att tatueraren hinner göra både hjärtat ocdh tecknen! :)

Känns som att detta är precis rätt dag att göra det, igår kände jag lite att jag fick ett tecken på att jag skulle göra de tecknen och nu idag är det 111111 :) Känns helt rätt!

Men, nu ska jag gå och duscha, hsb ska komma hit och fixa spisplattan igen, men de visste inte ALLS när de kommer. Så det är bäst jag gör mig klar nu så jag inte står i duschen när de kommer!


Puss & Haaaj

situps!



Nu ska jag köra lite situps :) här på golvet på yogamattan! :)


kul att veta va?

Karma

Jag vet inte om jag skrev det igår men jag funderar på att göra ett hjärta på ena handleden och något annat på andra, något betydelsefullt. Jag tror på karma och jag är varken buddist, hinduist eller liknande.

Sökte på google translate, som är toppen! Hittade att man kunde översätta till gujarati, sökte på vad det är för språk och fick veta att det är ett indoariskt språk som man pratar i den indiska delstaten gujarat. Denna delstat är Mahatma Ghandis födelseplats och gujarati var hans modersmål.

När jag läste allt detta tänkte jag direkt att det är ju helt perfekt. Tatuera in karma fast på gujarati. Jag tror faktiskt det får bli så! Ska diskutera saken med Alexander och så och se vad han tycker.

Ni får gärna kommentera och säga vad ni tycker :) Ska jag ha hjärtat på ena handleden och karma på andra eller ska jag ha det på samma handled?


Puss & Kram


HOLY CRAP ON A CRACKER!




Hejsaaaan! :)
Nu har denna duktiga tjejen varit på gymmet en bra stund... kört 41 minuter på löpbandet, styrketränat core, ben och armar och nu känns hela kroppen heeeeelt mör. Jag hade kunnat somna på stället just i denna stund!



MEN! Så kul ska vi inte ha det, jag ska göra situps, dricka vatten, duscha och mäta mig och skriva ner så jag kan jämföra sen i framtiden och se hur mkt mindre man blivit efter att ha tränat :) Ska bli kul att se hur mycket jag lyckas förlora :)



Imorgon ska jag ringa veterinären, mejla bilder till tatueraren och ja, lite sånt skoj.



Nu blire situps för hela pengen! :) Puss & Haj!

Jag är Lucy in the sky jag är högt över molnen

Nu har jag fått svar från tatueringsstudion jag valt ut att gå och tatuera mig hos; black dawn tattoo här i Norrköping :) de verkar duktiga, en tjej och en lärlingstjej :) enligt vad jag sett av deras arbete så verkar de hur duktiga som helst! På fredag har de som sagt drop in och frågan är om jag ska gå dit då:) jag fick svar i mejlet att de alltid hinner med alla som är där men att det är lugnast vid 14-tiden, man kan även boka tid såklart och har de några tider under de dagarna jag har kvar här uppe så bokar jag nog en tid istället, jag ska tänka på saken tills fredag :)

Klicka här


bilderna kommer från weheartit.com och är alltså inte deras work :)





Tatuering



Har funderat mycket på sistone på att tatuera mig, bara en liten på handleden och jag har bestämt mig. Ett hjärta får det bli, som det på bilden (inte texten alltså) och jag funderar på om jag ska göra ett med svarta kontuerer och ett bredvid i vitt. Det kan nog bli fint tror jag. Enkelt, litet och lätt att dölja om man inte vill att den ska synas (fast det vill jag ju!)

och till ett senare projekt tänker jag mig att eventuellt skriva mitt namn eller några andra fina ord på andra handleden fast liksom på långsidan om man säger så:)


Har kontaktat en tatuerare här i Norrköping som verkar duktig och de har dropin på fredag så eventuellt blir det en tattoo då :D yeeeej.



En surtant

Igår hände något som gjorde mig lite pissed. Jag var på väg till affären för att handla åt oss, klockan var ca 17.00, jag åker ner med hissen i vårt torn och när jag kommer ner till entrén finns det först en dörr och sen finns det en dörr till som går ut.
Jag öppnar den första och sedan den andra, jag ser att det kommer en kvinna emot dörren och är på väg in så jag håller dörren, och ler mot henne - som man kanske brukar göra!?

Hon bara KLAMPAR rakt fram tar handtaget på dörren och riktigt rycker upp dörrjävlen :O ur handen på mig liksom och där stod jag... "heej......?" nepp, inget hej heller för den delen!

Jag blev helt in chock :O


Men alltså något knäppt ändå tycker jag är åldern på många av studenterna här.... över 35 åtminstone på många... det bor flera i vår byggnad som säkert är mellan 30 och 40 år. Som den här surtanten till exempel är säkert minst 40 och bor i en studentlya.


Jag vetifan det kanske är något vanligt i resten av Sverige också!? men han aldrig hört talats om det ialf.



Nä nu ska jag göra nåt vettigt! Puss&Kram

Norrköping :)









1. Maui har blivit lite större :) Men fortfarande liiiiika go och söt!
2. Käkade äpple innan jag hoppade på tåget mot Norrköping :)
3. Min hand med ett djupt hack som uppstod när jag brände mig på ugnen och sen pillade bort blåsan som kom upp där :O hål rakt in i handen, gör jätteont :(
4. Jag på tåget :)



Idag har jag alltså mestadels åkt tåg, åkte halv tio från Malmö och var framme vid ett häruppe.

När jag kom till lägenheten packade jag upp mina grejer ur väskan, gosade lite med Maui och kort därefter kom Alex :)
Sen sov jag en stund och Alex pluggade och vid sju gick vi till gymmet, körde hårt! :) Nu känner jag mig lagom mör i hela kroppen! Men det är bara till att stretcha ikväll och sen på det igen imorgon :D

När vi kom hem från gymmet vid ungefär nio, fixade vi lite käk; hamburgare, broccoli, svamp och lite andra grönsaker :) gott! Vatten dracks till det.


Nu ligger Alex och sover och jag har precis duschat, så nu ska jag stretcha och sen ska jag faktiskt sällskapa honom därborta, jag är skittrött!

Puss & Kram

Fredag

Är det seriöst redan fredag? ^^ Känns inte som att det kan vara möjligt men så är det.
Jag har visserligen haft fullständigt fullt upp hela veckan!
Har jobbat alla dagar utom igår i denna veckan och ska börja jobba 14.00 idag till stängning :) imorgon jobbar jag 7.45-15 och på söndag har jag jour!
I veckan har jag mest umgåtts med Connie, weeeho! Hon var här igår och käkade med mig och syrran, kyckling och klyftpotatis :) och sen försökte vi baka en kaka som blev katastrof, hahaha. Jag borde lägga ner. Jag kan ju inte baka har vi fått bevisat gång på gång xD.
I onsdags handlade jag med mormor och därefter åkte jag & Connie till Malmö, eller ja, jag körde ju alltså. Där lämnade jag in ringen som jag fick av Alex till min födelsedag för att byta storlek, den är så himla fin! <3
Sen åkte vi ut till Svågertorp och gick på rusta, och slutligen avslutade vi Malmö-besöket med lite chinabox, mums! :)
När vi kom tillbaka till Ystad åkte vi till kyrkogården och minneslunden för att tända ett ljus för vår vän Tobbe som dog i somras. Det var så fint där i minneslunden! Vi saknar dig <3
Igår var jag med Catti på dagen och det var så himla kul :) satt hemma hos henne och snackade, drack te och bara hade det allmänt trevligt :) Sen på kvällen kom som sagt Connie hit och det var awesome som vanligt! :)
Vad kan jag mer berätta? Jo, natten till måndag när jag skulle köra hem Connie till henne, klockan var kanske 2-3 nånting. Så upptäckte vi att det kom rök ur en soptunna vid ungdomens hus här i stan, vi parkerade bilen och gick mot soptunnan, det började ryka allt kraftigare och till slut såg vi att det slog stora lågor ur soptunnan, rinde 112 och berättade vad som hänt. Hon som svarade där verkade mest tycka det var löjligt eftersom de flesta bränder i soptunnor slocknar av sig själva när det som brinner brunnit upp. Men hon sa i alla fall att vi kunde prova att kasta i grus i tunnan och få elden att slockna på så vis. Hon lade på och elden upphörde, det bara kom lite, lite rök ur den.
Vi tyckte ju liksom att det var bättre att ringa om man är osäker än att läsa i tidningen dagen efter att ungdomsgården brunnit ner.
Jag vaknade klockan tolv dagen efter av att telefonen ringde, dolt nummer. Jag svarade att en kvinna presenterade sig som en medarbetare på räddningstjänsten och hon ville att jag skulle prata med ett brandbefäl. Så jag sa Okej, kan jag väl. haha. Och kopplades till en man som var hur trevlig som helst! Han ville veta var det var det hade brunnit och jag förklarade och han gick ur och kollade och konstaterade att det var helt klart där det brunnit. Sen sa han att det var mycket sånt just nu, många småttingar som springer runt och hittar på jävelskap så han tyckte det var superbra att vi ringt, "bättre ringa en gång för mycket än en gång för lite" sa han och jag höll verkligen med! :)
Sen tackade han oss så mycket för att vi hjälpt till att släcka branden och sådant och sa att vi gärna fick fortsätta köra på nätterna och leta efter bränder, det lär vi nog inte göra, haha. Men kändes kul att han verkligen berömde oss efter att kvinnan i luren på natten mest verkade tycka att vi ringde i onödan :P
Det var nog allt jag hade att berätta :) Puss & Kram!

RSS 2.0