Baby, you don't know what it's like..




HEJ.
Friday today, yesssssiir. Dagen har bestått av jobb mellan 13 och 18 på ICA, sen snabbt hem för att slänga på mig vanliga kläder och sen hopp in i bilen med tvillingar & iväg till Sjöbomarknad :)
Kom precis hem från marknaden.. blev inte mycket fyndat idag.. jag är så jäkla snål när det gäller sånt! Haha. Köpte mig en fin ring iaf, med en röd sten. Rött för kärlek tänkte jag :) Tittade på en likadan fast med grön sten men som man brukar säga "kärleken övervinner allt" så röd sten fick det bli, hehehe. Kan fixa en bild på den till er sen!
När vi körde hem från Sjöbo såg vi den mest fantastiska regnbåge jag någonsin sett! Alla regnbågar jag sett har liksom börjat vid marken o slutat vid himlen, denna sträckte sig från marken på ena sidan och sen gick den över HELA himlen och slutade vid marken på andra sidan, alltså precis så en regnbåge ser ut i sagoböckerna typ. Förstår ni hur jag menar?

Det kanske inte är så ovanligt med "hela" regnbågar men jag tyckte i alla fall det var hemskt fascinerande! Haha.
Nu ska jag tvätta av sminket och ta det absolut jättemycket chill makrill. Börjar jobba sju imorgonbitti, sen går jag av mitt pass kvart över tre, sen halv fem ska jag möta mina kollegor från TGR för en mysig grillkväll :) Kvällen kommer avslutas hos Josse :) Sen söndagen är tanken att jag skall träffa Lojnski :) <3
Nej ni, nu ska jag ta det så lugnt jag bara kan så jag är utvilad för morgondagen, puss & hejs.

soulmates


You were my one, true love in this life. You were my bestfriend and soulmate. I've loved you from the first day I met you and I will never stop. My heart belongs to you, keep it because I don't want it back. I want you to have it. Forever.

I miss you so badly and you know it's never too late.. <3

Att överväga saker & ting


Remember the time you drove all night? Just to meet me in the morning..
And I thought it was strange you said everything changed you felt as if you'd just woke up
And you said: "this is the first day of my life, I'm glad I didn't die before I met you but now I don't
care I couldgo anywhere with you and I'd probably be happy"

So if you want to be with me, with these things there's no telling,
we just have to wait and see..








<3

Anything that's worth having, sure enough worth fighting for.. quittings out of the question, when it gets tough gotta fight some more

Här har ni den senaste tiden i bilder :) har mest handlat om jobb & vänner :)
Badhytt vid stranden..
En av mina många text-konstverk, denna är inte riktigt klar än dock!

Min utsökta curry-kyckling med lite bönor till :D toppengott & funkar bra för LCHF-are :)
Please don't..
Sara fick sin efterlängtade nyckelpigeballong :)

På vägen mot Kivik, Gud hade photoshopat molnen ^^

Segis-tisdag




HEJ.
Har jobbat mellan sju och tre idag så nu är jag trött! Jag hatar att gå upp så tidigt, haha. Men jag överlevde dagen.
Funderar på om jag ska ta och fixa någon mat nu, men jag är för lat för att resa mig och gå ut i köket, kolla i kylen/frysen och sedan laga något. ORKAR.INTE... men får väl göra det i alla fall.
Resten av dagen idag ska jag inte göra något särskilt, inte vad jag bestämt ännu så länge i alla fall, vi får se vad som händer & sker :D
Igår var jag på kiviks marknad med mina grannar :) skoj! Skulle köpa en superfin döskalle-sjal men när jag kom tillbaka till stället där de hade sjalarna så hade de redan packat ihop :/ så jag får kolla på fredag då vi ska till sjöbomarknad :) Ska köpa mig en fin keps också då :D
Nu har jag inte så mycket mer att tillägga så jag säger tack och adjö för nu!

This I promise you


Hej på er! Slänger in ett superdupersnabbt...

Hej på er! Slänger in ett superdupersnabbt inlägg, därav skickat från mobilen :-) Jag har just avslutat dagens första arbetspass, 7 - 12 på ica och nu är jag hemma en snabbis för att byta om, käka lite grillad kyckling, hälla i mig en redbull SF så man kan få lite energi innan det är dags att sticka till jobb numero dos :-) på tgr då och där kommer jag befinna mig från o med klockan tretton till stängning och Ja, sen var den dagen över. Haha. Låter kanske patetiskt? I'm making money åtminstone ;) ska träffa kära lojnski ikväll också! Puss & Hej leverpastej!


And it will never be over ..

<3

,


Say you believe it too


I miss you


There's a light, a certain kind of light that never shone on me, I want my life to be lived with you

Mossbystrand igår, only thing missing there was you


Please come back..



it still is...







<3

Sista semesterdagen

Hejsanhejsan! Nu är det ett tag sen jag skrev.. igen. Haha. Sorry :$
Jag mår väl helt okej antar jag, det är lustigt hur man ena dagen har läget under kontroll och nästa dag kommer en person och vänder upp och ner på hela ens värld igen.. vet inte hur jag ska tolka allt men jag är positivt inställd och har mitt hopp så saker och ting ska nog falla på plats ganska snart.
Jag är en hopplös människa vad gäller hopp, haha. Oavsett hur mörkt det ser ut på horisonten så har jag alltid hopp. En ganska bra egenskap tror jag, för det mesta. Ibland blir man hemskt besviken när saker och ting inte blir som jag hoppats men samtidigt så vet jag att många människor ser det som en väldigt bra del av mig - mitt hopp får även dem att hoppas och tro på att det finns ljus i tunneln.
Idag är i alla fall min sista semesterdag (har haft en veckas ledigt nu) och vad har jag gjort egentligen? Hmm.. var på IKEA igår, sen var jag nere en sväng vid stranden igårkväll helt ensam, väldigt skönt att bara sitta och höra på vågorna och framförallt kunna tänka lite för sig själv.
För övrigt har veckan varit ganska lugn förutom det jag skrev längre upp.. men det tänker jag inte ta upp här :) känns lite för personligt!
Imorgon börjar då jobbet igen, ska bli kul att komma igång igen, man blir så slö av att vara ledig.
Vägde mig igår och sen jag började med dieten i februari fram tills nu har jag gått ner 15,6 kilo :) sjukt nöjd! Men jag har några kilon kvar tills jag är helt nöjd! :)
Det var nog det. Ikväll ska jag umgås med min kära Lojnski :) vi ska ta oss en tur till stranden :) perfekt ställe att sitta och fundera och diskutera livets alla frågor.
Puss & Kram skumbanan

RSS 2.0