natti natti

Nu ska jag gå och lägga mig, är riktigt trött nu. Känner riktigt hur ögonlocken känns tunga och så börjar jag känna mig deppig. Det är ett typiskt tecken på att jag är väldigt trött. Jag blir känslosam och analyserar en massa när jag är trött, vet inte varför det blir så men det bästa för mig är bara att lägga mig och vila ut när jag känner mig så, blir inte bättre annars.

Så nu ska jag nanna innan jag känner mig riktigt, riktigt deppig.

Sov gott nu allihopa och även jag :) Puss & Kram

lördagen











Vi hade som sagt femtioårskalas här hemma i lördags, blev mycket lyckat och vi åt en massa gott, drack en massa gott och var uppe i kyrktornet nere i stan i Maria kyrkan här i Ystad. Det är lite speciellt eftersom den inte är öppen för allmänheten och det är inte så värst många som får chansen att gå upp där och prata med vår lurblåsare Roland.

Men alla våra gäster fick följa med upp i tornet på kyrkan, kyrkan byggdes på 1200 talet och tornet rasade något efter det men återuppbyggdes på 1600 talet igen så det är VÄLDIGT gammalt och det är väldigt läskigt att ta sig upp och ner där, branta trappor och stegar hela vägen upp och sen blir man väl alltid lite nervös när man är högst upp i en väldigt gammal byggnad, bara för att den inte rasat på flera hundra år så är det ju ingen garanti för att den inte ska rasa just när jag är där uppe, haha. Hemska tanke.

Kvällen till ära hade jag en av mina fina tunikor på mig som jag köpte i Dubai, importerad direkt från Indien, handgjord, mycket fin med paljetter och grejer, strumpbyxor till och min gummiväst i beige från kappahl (det ser alltså ut som en skinnväst men när jag kollade på materialet så var den faktiskt gjord i gummi, otippat men sant!)

På bilderna: min Alexander ville inte ta en fin, ordentlig bild med mig, han är kameraskygg :P och när jag väl övertalat honom att ta en bild så tramsade han bara. När jag sen försökte ta en bild på mig själv höll han istället på i bakgrunden med olika grimaser och grejer för att få mig att skratta. Innerst inne vet jag att han inte vill något hellre än vara med på mina bilder (A)


creds till IKEA

för deras snabba service. Helt sjukt snabbt faktiskt.

Jag ringde kundtjänst, blev kopplad till avdelningen för uteblivna delar (haha) och fick prata med en tjej vid namn Madde. Jag berättade om mitt problem, att det fattades två delar och sedan fick jag läsa upp artikelnummer, datum på kvittot och några andra nummer.

Sen tog hon min adress och frågade om vilka delar som fattades och sen: "du får ett sms när du kan hämta ut delarna på posten!"

Väldigt bra service och väldigt snabbt och lätt, samtalet tog fem minuter på sin höjd!

well done, IKEA!

the rain can't touch me ;D



FÖR JAG SKAFFADE MIG EN FASHION AGAINST AIDS REGNPONCHO FRÅN H&M ;D när jag var i gbg!




no phone

Min kille ringde nyss.. telefonen skulle jag ju äntligen få imorgon. MEN jag har varit lika begåvad som vanligt och glömt ta med kvittot till honom, han ska ju byta ut den gamla - som inte funkar mot den nya modellen (får dock lägga till några lappar men ändå) och detta kan han inte göra utan kvitto. Fan alltså. Nu får jag vänta till onsdag istället, skit också.

Visst, det är en dag det handlar om men jag får den inte förrän tidigast 21.00 på onsdag kväll. Hela onsdagen är jag ledig och då har jag ju inget att syssla med :(

Det är bara så tråkigt när man ställt in sig på att få en sak en viss dag och så dröjer det ytterligare en dag. Buh.

Nu ska jag försöka få tag på någon på IKEA som kan hjälpa mig med hur det ska fungera nu när det fattas delar på min byrå... typiskt min otur - delar fattas på byrån och telefonen kommer inte imorgon, sen ska jag jobba till kvart över nio imorgon dessutom! :/

bajs på allt nu alltså!

Såja

HEJ PÅ ER. Nu är jag lugn och back to normal. Raderade föregående inlägg för att det kändes inte passande, behövde bara få ur mig skiten. Nu har allt löst sig, kvinnan på tradera lugnade sig och nu är vi sams och har återkallat våra dåliga omdömen på varandra ^^.

Byråerna jag köpte igår är jättefina och de passar perfekt in i mitt rum och min stil. Enda problemet är följande!

Igår packade jag ur lådorna, lade ut alla delar i två högar, en för varje kartong. Kollade inte så noga utan tänkte att det är klart att inga delar fattas, oturligt nog hade jag fel och idag när jag kom hem från min kille upptäckte jag att två delar fattas, det är till två av lådorna, två sidor finns inte med.

Så ikväll måste jag ringa IKEA och se hur de kan lösa det för det fattades ju ur paketerna, lite surt när man vill få i ordning, nu är där ett hål i varje byrå (där lådorna ska sitta) och sådär hoppas jag att det inte kommer vara nån längre tid!

Nu ska jag äta, skriver mer sen om helgen osv. Lite bilder ska vi nog hinna med också;D

God Kväll

Hej. Dagens jobbpass är över, skönt. Känner mig trött som tusan nu.

Dagen har ändå gått hyfsat fort men ett tag kändes varje timme som tre typ. Jag jobbade tre kvart extra, min kollega ville nämligen gå lite tidigare så jag satt kvar till sju :) Så fick jag in lite extra, alltid bra.

Imorgon ska jag som sagt börja redan kvart i åtta så det är ganska drygt, alldeles för tidigt för att vara nyttigt alltså, haha. Vid sex kommer en massa folk hit och det blir femtioårskalas med massa god mat och dryck.

Seeeeen SÖNDAG, finally. Äntligen ska jag få mina nya byåer. Sen är jag ledig på måndag och sen på tisdag får jag min kära telefon :D :D :D hihi. Vivaz pro.


braid

















ÅHHHHHHH. Så jädrans typiskt! Det var strålande sol när jag satt och åt frukost. NU DÅ!? Spöregn! Jag viiiiiill inte gå ut när det regnar. Visst det är inte långt att cykla ner till jobbet men man hinner för tusan likväl bli blöt! :(

Antar att det blir lika kasst väder på balen i år som det blev på min bal förra året :( så jäkla trist, regn förstör så mycket. För det är väl ikväll det är bal? Någon ystadmänniska som vet? ^^

Aja, förhoppningsvis slutar det regna tills jag ska cykla, är ändå nästan en halvtimme kvar tills det är dax för mig att dra men fy vad jag känner mig seg idag, detta är en sådan dag jag vill ligga och sova bort alltså. Buh.

Regnet har fortfarande inte slutat... verkar nästan som det blivit värre. GUD VILKEN NEGATIV FREDAG!

(Bilderna: Har samma outfit som igår, ska dock bara ner till jobbet och byta om där direkt så det fick bli så, orka lägga ner tid på outfit när man ändå bara ska ha det på sig i typ en timme. I håret har jag gjort en enkel fläta bara, enkelt och bra)

Skriver när jag kommer hem igen, ca halv sju. Fan vad det regnar nu alltså...


Plattis

NU ska jag plattånga håret :) Sen blir det lite smink och till sist (13.50 ca) cyklar jag ner till jobbet och byter om till jobbuniform för att sedan jobba i 5 timmar )

Kanske hinner skriva ett inlägg till innan dess och kanske till och med en liten bild från idag ;D

Komplex

Något jag alltid varit ganska besatt av är BEN. Alltså; lår, vader - ben. Andra människor tänker kanske när de ser någon på stan: oj vad fina kläder, jag tänker även det ibland, såklart. Men jag tänker ofta: oj, vilka snygga ben. Haha. Det låter helt sjukt men jag tycker det är så viktigt med snygga ben.

Själv har jag verkligen allt annat än snygga ben, hatar mina ben, speciellt mina lår. Tjocka och fula. Men som tur är går det ju att fixa; träna, träna, träna, äta nyttigt och träna!

Så bara för att följa den röda tråden i detta inlägg får ni här några bilder på några snygga ben! :P
















Sitter här...

och äter frukost... nyttig frukost. Har bytt ut minilättan mot lätt philadelphia på 7% fett istället för 28% som det är i smöret.

Idag åt jag dock philadelphia tomat/pesto och en bit kalkonpastrami (2%) på en skiva lingongrova, tre vindruvor och en näve müsli. Dricker isvatten till för att sätta igång förbränningen och har tagit min äpplecidertablett för att öka förbränningen ytterligare och ta bort suget en aning. Jag ska klara detta!

Jag måste.

Ska inte göra så mycket nu i två timmar typ ^^ börjar inte förrän 13.00, ska i alla fall måla naglarna för nagellacket har börjat se slarvigt ut och det vill jag verkligen inte bli förknippad med! :)

NU ska jag kolla på Malou som har en tankeläsare som gäst, han är grym som fan, har sett honom tidigare!

PUSS!

go' kväll

Nu har det alltså blivit kväll, kollade på kniven mot strupen precis, ett av mina favoritprogram, Alexander Nilsson är ju bara så hemskt kul! Han är typ 40 bast och uttrycker sig ändå med "bajs" i var och varannan mening. Haha.

Ikväll har jag packat upp mina "flytta-hemifrån-lådor" och lagt in alla grejerna i min ena garderob, på söndag blir det ju två nya byråer för min del så kläderna får flytta in där då, så länge får de ligga i en bananlåda.

Just nu är min säng helt övertäckt med grejer och jag sitter här och käkar vindruvor. Haha. Detta är typiskt mig, jag påbörjar ett stort städprojekt och mitt i allt upptäcker jag något bra på tv, sätter mig ner en liten stund och lovar mig själv att inte bli sittande för länge. Men jag sviker mig själv och orkar inte fortsätta med städningen. Men jag måste göra klart för vart ska jag annars sova?:P


ÅH vad jag längtar efter mina byråer, ska bli så skönt att verkligen, verkligen, verkligen röja upp här och få det fint och pedantiskt. Jag har faktiskt även slängt en del idag som jag insett att jag aldrig kommer ha framme eller använda. Duktiga lilla jag.

Sen imorgon ska jag jobba, 13-18.15. Inte så länge. Nu börjar jag dock vänja mig vid att vara ledig så mycket vilket inte är bra då jag ska jobba hela sommaren och bör vänja mig vid det och att komma i säng i tid. Hehe.

På lördag börjar jag kvart i åtta(!) jag som älskar morgnar men slutar 15.00 igen och SEEEEN äntligen är det söndag och IKEA!

Lördagen bjuder på 50 års kalas, massor av kalasdricka, god mat och en massa andra små överraskningar! Ska bli skoj med så mkt folk, vi blir ändå ca 25 pers och det ska alltså få plats i vårt vardagsrum hehe, blir trångt och mysigt som på min student förra året (vi skulle ju suttit ute men någon där uppe ville mig väldigt illa och gav oss bara regn och grått väder hela jäkla dagen, så vi fick planera om och sitta inne!)

Nu ska jag röja undan det sista på sängen, ställa i ordning i min hylla och käka några vindruvor till. Hade glömt hur gott det verkligen är med vindruvor!

Gillar ni vindruvor?

WE HEART IT - CHERRY COKE








WE HEART IT - T-SHIRT




























WE HEART IT - LACE




















WE HEART IT - WATCH



















 

Klockorna på sista bilden hade jag JÄTTEGÄRNA haft på min vägg, någon som vet om de finns att köpa någonstans? Otroligt coooooola!

 

 

 


"If you don't get on with the devil.."

"..Jesus will always take you back"

Så står det på min fräna herr tee som jag köpte på ullared(!) förra fredagen, cool va? Stor och skön med ett långt linne under så man inte visar rumpan (A) haha. Enkelt & vardagssnyggt! Ångrar att jag inte köpte ett sånt långt linne i vitt också, kostade inte mig många guldtior på ullared och det är ju så hemskt användbart!














Såhär ser jag i alla fall ut idag :) och nu ska jag ladda upp ännu en WEHEARTIT bild-bomb här :)





Ystad - Sveriges Cannes

Haha. Det är kul att se hur Ystad har gått från att vara en liten skånsk osynlig stad till en all-eyes-on-me stad. Det började ju med Wallanderfilmerna - de etablerade kontor och inspelningsstudier och allt möjligt ute på regementet här i stan, sen startades en speciell filmskola här, sen var det med i andra filmer och evenemang på tvn.
Nu på lördag avslutas ju Ystad-Haparanda promenaden här i stan och visste ni att de varit och filmat i ett gammalt bostadsområde från sextiotalet till apolivas nya reklamfilm? Ni vet där hon "skräcktjejen" (som alla tycker att hon är) och det bostadsområdet ligger precis nedanför där jag bor, hehe, vid min gamla skola. Coolt.

Ystad har kommit på kartan, även om det krävs hundra år till för att det ska bli en storstad ^^ 




här kan ni se reklamfilmen 

PHOTOS

Eftersom min digitalkamera laddat ur och jag inte orkat leta upp laddaren ännu så blev det inga bilder från cykelturen men tog dock några bilder innan vi gav oss ut på mig :)

Cykelturen var för övrigt hur mys som helst, vi stannade till på netto på vägen ner (ligger precis 100 meter från stranden) och köpte lite vindruvor. Sen cyklade vi ut längs med havet ut till ett ställe som kallas för lilleskog. Där satte vi oss på en bänk nära havet och käkade lite vindruvor :) jättesöta och goda. De kostade bara 10 spänn för en hel paket denna veckan, billigt och väldigt goda druvor.

Efter en stund med druvor och trevligt snack blev det lite kyligt och vi bestämde oss för att cykla hem igen, känns jättebra i benen nu :) alltså lite utmattad känsla, härligt. Kommer nog ha träningsvärk imorgon!









bicycle

Känner för att ta en lång och härlig cykeltur längs kusten. Jag bor ju bara precis några hundra meter från stranden, cyklar man rakt ner för backen härifrån kommer man till stranden och sen kan man cykla på cykelstigen längs med stranden och havet. Mysigt. Länge sen jag gjorde det.

Nu när vädret är såhär fint och allt! Får se om någon är sugen på att hänga med, jag vill nog inte cykla helt ensam även om det är skönt att vara ensam ibland. Men idag känner jag för sällskap.

Får se.. kanske åker hem till älskling ikväll vid närmare eftertanke.

Nu hörde Lina av sig och sa att hon var på med min lilla cykelutflykt :) hihi nice.

See you latero

Summerday





Hello.
Vaknade upp till en fin sommardag, eller vårdag åtminstone. Vi gick upp ganska tidigt, min älskling sov ju här inatt. Han skulle åka iväg till jobbet vid elva så vi var uppe redan vid nio tiden. Käkade lite lingongrova med philadelphia, gott. Har ni smakat philadelphia pesto/tomat? Try it, den är good.

Jag har faktiskt hunnit med en hel del idag och klockan är inte mer än halv två, hehe. Jag känner mig ganska stolt! Jag har tvättat en maskin med tvätt, bytt sängkläder, duschat, skrivit ett personligt brev som jag ska skicka iväg idag (dock säger jag inte vart! ^^) och strax ska jag bädda sängen och få undan kläder och annat från golvet. Jag tänkte även hinna med att sortera ut bland kläderna jag redan rensat ut från garderoben - vissa av plaggen ska säljas och resten går till UFF lådan och eventuellt om någon bekant vill ha det.

Nu ska jag ta mig en liten macka med cream cheese, alltså philadelphia!

Btw... jag läste ut min bok "gud som haver" imorse, har glömt bort den lite i en vecka nu men så återupptog jag läsandet igår och nu är den alltså utläst. Så spännande bok!


INSPIRERANDE TOPSHOP SKOMODE







Här har ni det hetaste (enligt mig) från topshops nätbutik, klackarna på den andra bilden är mina absoluta favoriter. Önskar de vore lite billigare bara! :( De guldiga hade inte heller varit fel att ha i sin samling!;D


VIVAZ PRO

NÄSTA TISDAG BLIR DEN MIN! Min kille ringde för en stund sen och sa att den kommit till huvudlagret, dock får de ingen leverans till butiken förrän på tisdag :/ trist att vänta ännu längre men det är ju inte ens en vecka så det är ändå lugnt och har jag väntat såhär länge så kan jag faktiskt vänta en stund till.

Nu ska jag ner till affären med min mamma och köpa lite philadelphia bland annat, svårt att hitta något gott & nyttigt pålägg, philadelphia light är gott och nyttigt, på en rågmacka eller så, med en skiva tomat on top? Kanske till och med ett litet kött pålägg till det så är det klappat och klart.

Skriver mer sen och då ska ni även få en bild på mig från idag, för tillfället vet jag inte vart min webcam tagit vägen (A) haha har stökat upp så fruktansvärt mycket här sen igårkväll så det är inte riktigt klokt. Men men, den är här någonstans.


sinnessjukt

Avsnittet i Bella&Tyra show med Kissie, haha. Helarious! Snälla folk, sluta bli så hemskt provocerade av Kissie. Hon gör det bara för att folk ska reagera och bli arga, jag personligen tycker det är så himla skrattretande bara att folk orkar lägga ner tid på att bli förbannade på en människa som gör allt för att få exakt den reaktionen hon får av majoriteten av er. 

Samma sak med Lars Wilkes, varför orkar folk ens bry sig? Han gör rundellhundar och avbildar profeten mohammed på olika sätt och vis. Visst detta är väldigt känsligt inom islam MEN snälla people, ta det med en nypa salt. Hade det inte varit för att han visste att det är så fruktansvärt jävla känsligt hos muslimerna så hade han aldrig gjort det.

Vi har faktiskt yttrandefrihet i Sverige och att rita en teckning och kalla den för Mohammed är faktiskt inte hets mot folkgrupp som vissa verkar tro.

Jag kan fullständigt hålla med om att det är jävligt onödigt att provocera en folkgrupp som tar detta på så stort allvar och som är så känsliga för detta. Men ska det få gå så långt att terroristgrupper hotar att bomba honom? 

Om det nu råkar bli så att de får nys om att Wilkes är i en byggnad med tusen andra pers.. ska de spränga byggnaden då med alla människor däri? Vi andra ska väl inte behöva bli utsatta för detta hot för att han provocerar lite. 

Men det är sjukt att terroristerna inte har något bättre för sig alltså, spränga Lars Wilkes, snälla ni. Hitta ett bättre target och inte en liten skånsk man som gjort en rundellhund. Det känns som att allt gått ur styr och jag kan förstå varför Wilkes gör det han gör, ja just det, för att visa hur sjukt det är i vår värld. Man kan inte längre ha en åsikt om något utan att bli hotad till livet.

För helvete. Get a grip. Detta håller på att urarta. Är folk så jävla uttråkade så de måste hålla på på detta viset? Om det nu finns en gud och då menar jag i alla olika religioner... tror ni på fullt allvar att han/hon/den hade velat att vi skulle göra såhär? Reta varandra? Skada varandra? Bomba, skjuta, hota varandra? 

Neeeej, fucking shame on you.  Ni som kallar er troende och delar de här knäppa åsikterna borde fan skämmas för att kalla er troende.


Efter ett pass i solen

Nu är jag hemma igen efter ett svettigt pass i solen, det var riktigt, riktigt, riktigt varmt. Slog två flugor i en smäll och powerwalkade ner till posten och frankerade mina paket, powerwalkade tillbaka och mjölksyran sprudlade i benen när jag kom hem igen. Tog den jobbigaste vägen hem med massor av backar bara för att anstränga musklerna så mycket som möjligt.

Käkar en banan just nu och kollar på tyra på trean. Snart ska jag hoppa i duschen igen och sen ska jag fixa här hemma.

Det jag hoppas hinna med på bloggen idag är följande:

- Lite mer sommarinspo från olika nätbutiker
- Bild på det jag shoppade igår
- GIVETVIS WEHEARTIT tema bilder

och en massa uppdatering men nu blir det duschen för mig. Just det ja, ni ska få se min nya platttång också ;D


goooood morgon

God morgon. Gosh, har precis paketerat plagg till några köpare på tradera. Jävla slit för så lite pengar haha. Detta var sista gången, nästa gång säljer jag det face to face istället.

Men nu är jag i alla fall klar med alla auktioner, puh. Tur det alltså.

Ska strax hoppa i duschen för att sedan gå ut i det fina vädret och ner till Kvantum och väga paketen och köpa frimärken, sedan måste jag mejla köparna igen och meddela hur mkt paketen kommer kosta.

Senare idag ska jag städa upp och dammsuga här, städa toaletten, putsa spegeln osv.

Skriver mera sen när jag varit och köpt frimärken.

Btw, stör mig som tusan mitt "E" på tangentbordet har blivit helt segt så fattas det en bokstav ibland kan det bero på att jag inte tryckt tillräckligt hårt... man måste trycka JÄTTEHÅRT FÖR ATT det ska komma fram ett "E"

Nu vet ni i alla fall.


See you latero


dags att tänka på refrängen ;D

Nu säger jag godnatt & sleep tight. Skriver mer imorgon, ser ut att bli A LOT OF uppdatering imorgon. Ledig och allt ju. Förutom att städa hela rummet, skicka iväg ett paket till en traderakund och städa inför min mammas 50 års fest på lördag så ska jag blogga, blogga, blogga, blogga - så jag får nöjda och glada bloggläsare :)

thank you & good night.

over/out

WE HEART IT - MUPPETS




















diet coke

Visste ni att cola light bytt recept igen? Skitgod numera. Förut tyckte jag det smakades tydligt när det var light, nu smakar den nästan precis som regular, utan kalorier. Dock med aspartam, inte så glad för det ämnet. Det kan ge både cancer och annat skit men ändå..

För er som inte bryr er så är cola lighten god igen!:)

För övrigt kom jag hem för bara en liten stund sen, jobbade först till kvart över sex som sagt, cyklade sedan ner och mötte min vän Josse på stortorget. Vi tog oss en tur på åhléns där jag köpte min efterlängtade filofax, en anteckningsbok och en liten platttång som jag kan ha med mig i väskan, björn axén.

Sen satt vi och snackade en lång stund och vid tio skiljdes vi åt och jag cyklade hem :)

Nu ska jag skriva in lite jobbtider i min nya kalender! Hihi. Puss & Kram

WE HEART IT - DOLLHOUSE
















pics























Nu drar jag till jobbet :) bjuder på några bilder från dagen. Linne från ullared, kofta gammal & lackleggings lindex. Ringen från igår sitter stadigt på fuck-you-fingret och naglarna lackades en extra gång idag :) Ready to go. Synd bara att man måste ha de där trista jobb-uniformerna på sig. Röd piké och svarta jobbe-byxor. Men men, får vara fin nu innan och efter :) blir som sagt en runda till åhléns med Josse ikväll!

Btw, ikea blir ändrat till söndag istället, tråkigt men sant :/ Men det går ju lika bra det :)

Godmorgon!

HEJ på er :) Nu har mandow vaknat här :) Min pojkvän ringde precis och det blir förmodligen inga nya byråer på torsdag :/ han skulle jobba upptäckte han. Trist, men sånt är livet! Eventuellt får vi ta det på söndag istället, vi ska ju liksom bara precis köpa byårerna så det tar nog inte mer än en timme!:) de har ändå öppet till åtta även på söndagar ju!:) 

Idag ska jag jobba mellan två och kvart över sex, ska träffa Josse en stund ikväll också:) after work. Eventuellt en liten promenix till åhléns, tänkte köpa mig en filofax!

Nu tänkte jag käka lite frukost!:) Skriver mer sen, men som sagt blir det inte sådär jättemånga inlägg under dagen då jag jobbar!

Puss & Kram


natti natti



















Nu tänkte jag säga god natt :) Såå godnatt kära ni som läser. På bilderna ser ni mest mig i mitt nya - hellånga nattlinne, sådär tantigt mysigt. Min pojkvän tycker det är lagom hett, haha. Men det är härligt som tusan att sova i. Vem bryr sig liksom, jag ska bara sova! :)
På en av bilderna ser ni presenten jag fick av min snälla pojkvän häromdagen, auuwe, han är så söt. Min fjärrkontroll har åkt i golvet ganska många gånger så den senaste tiden har bara vissa knappar funkat och man har fått trycka jättehårt för att lyckas byta kanal/höja volymen etc. Så en dag i förra veckan kom han hem med en ny kontroll till mig:) blev så hemskt glad! Nu slipper jag trycka sönder mina fingrar för att byta kanal! :)

På en annan bild ser ni mina mysiga betty boop lakan, har några år på nacken men fortfarande väldigt fina och användbara.

Men nu säger jag: God natt & sov så gott!

WE HEART IT - TAYLOR MOMSEN


















Taylor Momsen är en av mina favvokändisar just nu, hennes stil är to kill for. Hon är riktigt snygg i sina mönstrade strumpbyxor, oversized tees och stora koftor. En riktig ikon!

Dubai

Har inte haft orken att ladda upp några Dubaibilder så det får bli ändring nu.













Fler bilder får ni se en annan dag, filerna är så stora att det tar en halv evighet för dem att laddas upp :( Sista bilden visar min underbara lilla söta kompis, kamelen med rosa munskydd. Hihi, red på den och det var skräck från det att jag satte mig till det att jag hoppade av. De ser inte så stora ut men när de reser sig upp, WOOOOW, plötsligt blir det väldigt högt!


min nya ring









Här har ni bild på min nya ring jag köpte idag. Lindex, 59,50 om jag minns rätt. Visst är den toppenfin!? Har letat efter den länge men den har inte funnits i butiken tidigare (inte när jag skulle köpa den iaf) men nu fanns den :) är det inte underbart när man hittar precis det man vill ha? :)

För övrigt går jag emot vårens/sommarens nageltrender som mest innebär metallicfärger, knalliga färger såsom: rosa, grönt, gult, blått etc. och kör på röda naglar istället. Var så länge sen jag målade dem röda och blev bara så sugen på rött igår!

fick svaret...

Jag fick givetvis svaret på frågan i föregående inlägg.. de åker på semester till Abu Dhabi i SC2, vilket ligger i Dubai! Sååå, då kan jag sluta undra över det och komma fram till att jag hade så rätt så rätt så rätt ;D


äh

Är verkligen inget stort fan av Sofi Fahrman, gillar hennes syrra bättre, om jag måste välja. Har lite svårt för folk som tror att modebloggare är ett yrke - vilket det inte är. MEN TILL SAKEN. Kolla på trean nu om ni är intresserade av behind the scenes från sex & the city 2.

Någon som vet förresten om filmen delvis spelats in i Dubai? Tycker det känns väldigt dubai-igt, det lilla jag sett av filmen! :)

Tjooo.


H&M inspo herr



















1. Classy kofta, heeeelrätt

2. Våga gärna en glad färg på badbrallorna, rosa är inte gay utan bara supersnyggt och super-in. Annars finns de i svart också för den som känner sig lite feg

3. Skitsnygg randig badbralla, lite kortare modell är verkligen nice i år.

4. Silverarmband, jättefint till solbränna, en cool t-shirt/skjorta och ett par nice shorts

5. Shorts i svettismodell, bekvämt, skönt och chill-snyggt

6. Glansig jacka för de lite kyligare sommarkvällarna/nätterna ;D

7. Läderarmband, skitsnyggt!

8. Espandrillos (som ni vet jag älskar för både tjejer & killar)

9. Blå kavaj med vita detaljer, knäpp upp knapparna med en cool tee under & ett par snygga chinos eller shorts till

10. Jeansshorts, behöver inte sägas mer. Funkar alltid när man vill spela safe

11. Jeansskjorta, (låt pojkvännen köpa en och låna den sedan till ett par korta shorts och en fin top under (A) Självklart helrätt på herrarna också

12. Flummig väst, but I loooove it. Denna kan man ha på så många sätt, till tee, skjorta, linne, eller varför inte låna ut till flickvännen för en flickvän med lite hippiestil

13. VÅGA FÄRG, köp inte svarta solbrillor, rött, grönt, blått och ja, till och med rosa för killarna!


H&M inspo dam


























1. Jeanskjol i lite coolare modell med dragkedja fram, matcha med färgglad top, tubtop förslagsvis och kanske en slapp jeansskjorta över, flätat skärp i midjan, skitsnyggt!

2. Klänning i hippiestil, supersnygg till bruna ben och ett par fierce sandaler eller high heels, enkelt, snabbt, snyggt

3. Enkel kjol att matcha med något mer vågat och mönstrat, finns i en massa olika färger och är passar även folk med knaper ekonomi, 49,50 spänn. Dumt att klaga...

4. Randig långklänning, jag älskar långklänningar. Funderar på att köpa både denna och den under (exakt samma modell bara färgen som skiljer) Även denna är väldigt budget för ynka 99 spänn

5. långklänning i svart, samma som ovan

6. Mönstrad långklänning, även helt underbar enligt mig. För mig kommer det bli mycket långklänningar i sommar om jag känner mig själv rätt!

7. HELT FREAKIN' LOVELY SHOES, de här ska definitivt bli mina, sooooon! Torsdag kanske?

8. Ärmlös jeansklänning, älskar även denna. Jeans är enkelt och snyggt och extra fint till solbrännan

9. Lila klänning med fina detaljer upptill

10. supersöt kjol, även denna skall få bo i min garderob hade jag tänkt mig (A)

11. blommig klänning kan aldrig slå fel på sommaren, varför inte en i denna färgen.....

12......och en i denna färgen!?

Dåligt samvete



Har lite dåligt samvete inför morgondagen. Kommer jobba mellan två och kvart över sex så ni får nöja er med några inlägg innan på dagen och några efteråt. Om jag visste hur man tidsinställde inlägg skulle jag gjort det men det är så länge sen jag använde blogg.se att jag inte hunnit lära mig allt (igen). Om någon vet så får ni gärna skriva till mig hur man gör.


WE HEART IT - TWIGGY

En av tidernas största stilikoner enligt mig är Twiggy, så söt, så smal. Så fin. Underbara bilder. Underbara sextiotal.

























WE HEART IT - BEATLES
















WE HEART IT - SIGNS






















MUMINDALEN IRL



HÄR VILL JAG BO! MUMINDALEN FOR REAL!

WE HEART IT - STOP







 

 


skrubb




Åh vad skönt
, använde precis skrubb i ansiktet, känns så lent och skönt nu! Köpte ny skrubb idag på H&M, body scrub visserligen men det funkar lika bra i ansiktet som på kroppen! tiiips! Min doftar kokos och lime, mmmmmmmmmmm summer!


björn axén

Heeej, nu är jag tillbaka.




Tog först en runda med Lina, köpte en superfierce ring på lindex, ett nagellack och ögonbrynsskugga på H&M och en morsdagpresent och ett läppstift i korallig färg på Åhléns. Såg även en snattare på Åhléns. Det pep när hon gick ut, sedan sprang kassörskan efter.. då sprang hon iväg - och sen när vi står och kollar på sminket ser vi hur hon kommer tillbaka igen och ska visa sin oskuld typ. Eh, slängt det du snodde i buskarna?

Kvinnan i kassan blev i alla fall väldigt arg när hon kom tillbaka och skulle visa att hon var oskyldig: "varför sprang du om du inte gjort något då?" så försökte hon bortförklara det hela och blablabla...

Dock kunde ju kassörskan inte bevisa att hon snott något då hon varken hade det i sin påse eller i sina fickor... listig flicka. Men gud vad jag stör mig på folk som inte kan betala för sig. Det gör mig verkligen pissed. Har man inte pengar kan man inte handla och så enkelt är det. Det gör det inte rätt att sno. Lär er någon gång.


Anyway, jag och Lina anlände hem igen runt tjugo i fem och då stod min mamma och väntade på att vi skulle köra. Ner till åhléns igen och köpa platttång. Blev björn axéns platttång, ni vet samarbetet med obh nordica. Den är verkligen jättebra, provade den nyss. Kostade dock 795 spänn.... men det är den värd om den håller lika länge som min förra gjorde. Om det inte vore för att den ramlat i golvet ett antal gånger så hade jag inte behövt köpa någon ny idag. Vi har haft den andra i typ 5-6 år. SKITBRA, av märket ge-ma, italienskt märke.

Nu ska jag kolla till köttet på spisen, ikväll blir det TACO. wiho. Jag älskar taco!


Västen på bilden ser nästan exakt ut som den jag köpte i Göteborg förutom att min är beige och inte så mkt nitar som den ovan. Jackan på bilden är den jackan jag så gärna ville ha från H&M herr men som någon jävel snodde precis när jag skulle skicka iväg min beställning - jag hade lagt till den i varukorgen och när jag skulle gå skicka iväg det var min varukorg helt plötsligt tom och när jag kollade igen fanns jackan inte längre kvar. Shit happens.

Ut med Lina ;D




Ska ut på en liten stan-runda med min fina granne Lina :) ska gå till åhléns och kolla på ny platttång som jag sedan ska åka ner och köpa tillsammans med min mamma senare idag! :) Min har åkt i golvet en gång för mycket och visst den funkar men den är knappt i ett stycke längre ens :P

Ska eventuellt gå i några andra butiker också, är lite sugen på att kika in på H&M och se om de fått in några nya fina ringar eller så :) hihi. Jag älskar ringar.

Fick förresten paketet från nelly idag. Espandrillosen var inte riktigt som jag tänkt mig men de var fina ändå. Dock är de så tajta i början, man måste gå ut dem för att de ska bli sköna! :)

Läääängtar till torsdag btw, byrån blir min då! Enligt ikeas hemsida ska det finnas 20 st i lager på torsdag, vi åker tidigt på morgonen för att garanterat få 2 st! <3

gtg, måste fixa håret innan vi tar bussen till stan.

WE HEART IT - CUP














lunch

HEJ!






Nu är det dags för lunch! Köpte med mig lite goda grejer hem från affären. Tomat, gurka, feta ost, solroskärnor och salta kex. Allt väldigt kalorifattigt för en nyttig och god lunch och vet ni? det blev JÄTTEGOTT.

receptet är väldigt enkelt:

Skär upp tomat & gurka i bitar. Om du som jag köper fetaost i stor bit - skär upp även den i mindre bitar, små kuber. Strö solroskärnorna över och smula ett salt kex över det hela. Voila!

WE HEART IT - TATTOO


























10.29

Godmorrn.



Vaknade för en stund sen här. Jag och älsklingen åt nyss frukost tillsammans och strax ska han ge sig iväg till bussen för att åka ner till tågstationen och ta tåget till lund och hans jobb :)

Själv ska jag också göra lite nytta och gå till affären, handla lite bananer, lite fetaost, lite tomater och lite gurka. Eventuellt något litet mer :)

Sen ska jag ta en promenad i rask takt såvida det inte börjar regna! Hoppas hoppas hoppas att det inte börjar regna, men i detta landet vet man ju för tusan aldrig.

Efter min lilla tur till affären ska jag städa undan massa skit, rensa upp så att mina nya byråer går in på torsdag, hihi. Längtar så efter nya byråer så alla mina kläder kan få plats! Jag ska också leta upp min kameraladdare idag, den tycks vara helt försvunnen. Minns att jag lade den på en ordentlig plats just för att jag lätt skulle hitta den MEN den platsen tycks ha varit alltför bra!

Nu ska jag mysa med min babe de sista minuterna innan han måste ge sig iväg :) toooodels!

WE HEART IT - ROBOT

































TRIPPEL-LINDSAY





 


My favourite president

Hittade två lovely pics på obama från hans yngre år. Han utstrålar alltid sådan genom-snällhet och hade jag haft rösträtt i staterna hade han definitivt fått min röst!




sooooooon

SNART kommer min pojkvän hit :D hihi. Perfekt avslut på en söndag! Söndagar är väl för övrigt världens tråkigaste dagar?


WE HEART IT - SKULLS












WE HEART IT - LIPS












































































weheartit

Eftersom jag är så förtjust i fina bilder tänkte jag att jag kan dela med mig av detta till er. Hittar väldigt många fina bilder på weheartit.com så framöver kommer jag då och då ladda upp lite favvobilder därifrån. Alla möjliga bilder. Mest för det är fint!

Neeeej om man skulle...

Om man kanske skulle ut och powerwalka en runda!? Vädret är inte sådär värst bra, dock uppehåll så det borde vara perfekt att promenera i då man inte blir alldeles för varm. Det är nog inte mer än typ 10-13 grader idag. Orkar jag? Det är den stora frågan, känner mig så fruktansvärt seg bara. Men nu har jag ny träningsoutfit och allt ju. Åh, beslutsångest.

Göra det imorgon istället? (A) Jag måste verkligen sluta skjuta fram min träning!

FÖR DETTA ÄR VERKLIGEN INTE MITT MÅL FÖR SOMMAREN! usch nej.


glömde nästan...

I fredags beställde jag mina kära espandrillos från nelly.com. 99 spänn styck, köpte ett par i mörk denim och ett par svarta, lättast att matcha. Ni borde också skaffa er ett par, man kan aldrig få för många espandrillos. LOVE THEM. Skriver mer om dem när de levereras.


vivaz



Köpte ju som sagt sony ericsson vivaz i förra veckan, kameran fungerade inte som den skulle så jag skulle få en helt ny telefon eftersom den var kass från början och inte pga mig. Dock fick jag nys om att vivaz pro släpps på tisdag och lyckades fixa så jag kan lägga till några lappar och istället få den! Såååå vivaz pro blir min efter tisdag, beroende på när butiken får in telefonen!

triss i bilder







mina nya brillor kommer från lindex, kostade 79,50 kr, älskar dem och trivs som handen i handsken ;D
halsbandet är från f21, tunikan från gina t och västen var väldigt länge sen jag köpte så köpstället har förträngts!

back home

Efter en långhelg med massor av trevligheter är your girl mandow hemma igen ;D how nice!?
Fredagen gick åt till några timmar på ullared där det mest blev sminkpenslar, tillbehör, nagellack och ja, även lite kläder såklart. Framförallt hittade jag träningskläder - ett par nya träningstights, en ny träningsjacka, ett linne och en t-shirt - till träning alltså. Blev bland annat två nya koftor och lite annat smått och gott vad beträffar vanliga vardagskläder!

Kom till Göteborg ungefär fem på fredagen, körde och hämtade ut min pappas nummerlapp inför göteborgsvarvet dagen efter. Sen shoppade vi på nordstan där jag hittade en beige skinnväst, en tyllklänning och lite annat trevligt:)

Kom till hotellet igen och åt lite mackor. Sen började min kille skicka konstiga gåtor till både mig och min pappa. Han mmsade konstiga bilder och vi förstod nada. När han började snacka om biffen och bananen och bifogade en bild på honom och hans brossa började bitarna falla på plats för mig...

När han sa att jag skulle leta efter nästa ledtråd i ena hörnet på lisebergs parkeringsplats (vårt hotell låg mittemot liseberg så jag såg parkeringen från fönstret) så såg jag två killar. AHA. Jag hade rätt. Men det var ju bara för bra för att vara sant.

Min pojkvän och hans bror körde alltså upp till göteborg från skurup, för att de inte hade något bättre för sig och ville träffa mig. Haha. Så sööööööt. Så sen hade vi trevligt sällskap resten av kvällen på rummet, satt och snackade och hade allmänt nice. Hihi. Vid tolv typ körde de tillbaka till skåneland, Alex skulle upp och jobba tidigt morgonen därpå, haha. Galenpanna<3

Lördagen sprang min pappa gbgvarvet, innan dess var vi på avenyn jag, min mamma och syster. Shoppade lite till.
Det blev riktigt hett den dagen - ca 25 grader så medan vi väntade på att han skulle springa klart låg jag på en filt och solade :D härligt!

Nu: Jersey shore på mtv, jag har lyckats bli helt fast för det trots att det mest är crappy. Haha. Skriver senare.

Förresten:D på torsdag blir det nya byråer :D hihi

HELA DAN VARJE DAG

TJENAMOSS. Slänger in ett inlägg till för ikväll. Kommer antagligen inte kunna blogga mer ikväll eftersom min pojkvän kommer hit och sover :)
Ska nog ta en liten kvällspromenad och dricka lite cola :) glo på tv och sådär. Sånt mys ni vet.

Imorgon drar jag som sagt till Gbg över helgen, kommer igen på söndag. Ullared väntar imorgon och jag läääängtar!

Måste dra nu ;D ciao ciao!


SUMMERDAYS



HEJ PÅ ER. Kom hem för en stund sen från babe, sov där inatt. Sjukligt hur varmt det är ute alltså. Helt underbart. 25 plus och sol. Ska ta och fixa disken som stått på mitt golv nu i två dar (A) ooooops. Lazy. Sen ska jag städa och göra rum för de nya grejerna jag KOMMER köpa på ullared. För helt ärligt: jag har aldrig hört talats om någon som varit på ullared utan att handla någonting alls. Man hittar alltid något och man hittar alltid mycket.

Bilden är från förra sommaren, äntligen kan man gå i shorts och kjol igen :D


SUMMER







ÅH VAD ALLTING ÄR FINT NU.. tog nyss de här bilderna i vår trädgård :) LOVELY!

GOSH




HEJ.

Håller för fullt på med att packa traderapaket som jag ska skicka iväg ikväll. Har fått in pengar från de flesta av mina kunder.. har dock fått en överföring som saknar namn. GAH. Hur i helsike ska jag kunna veta vem pengarna kommer från:S så nu måste jag mejla runt till de som jag inte fått pengar från än och fråga om det är de som satt in pengarna utan att döpa överföringen till något. Irri.

Sen har jag en massa nya auktioner som avslutats.. massa jobb med detta alltså.

Ska strax hoppa i duschen för att sedan åka ner till affären och lämna in paketen så de kan skickas iväg. Ikväll bär det av till min älskade och imorgon efter att han jobbat kommer han hit, själv ska jag städa undan här och fixa i ordning det sista.

Ska även lägga undan lite av vinter/höstkläderna FÖÖÖÖÖR nu har vi 24-26 grader även här nere i SKÅNELAND. Woho! Jag älskar värmen. Dock ingen sol idag, bara väldigt varmt och kvavt. Känns nästan lite exotiskt. Flashback till Dubai alltså.

Slutligen ska jag be min syster kolla in nelly.com och se om hon vill beställa något så vi kan dela frakten. Ska faktiskt ta och unna mig de där espandrillosen! I love them.






auuuuwe...

Matt har målat typ ett dussin tavlor alla föreställande Betty. How cuuuute. (Ugly betty kanal 5, 20.00)


OMG

Det negativa med att se amerikanska tv-serier är att de senare i Sverige och vi ligger ofta 1-2 säsonger efter... detta är vad som hände när jag sökte efter bilder på ugly betty på weheartit.com

HILDA & BOBBY!? Förra veckans avsnitt fick man veta att Hilda är gravid och pappan förmodligen är bobby.

Nu denna bild... känns som att allt är förstört nu, haha. Lönt för mig att kolla nu.. nej skämt åsido, kollar ändå. Det kan ju vara så att det är skådespelarna som gift sig? Vad vet jag? Hmmm.. spännande.

 


FALSKA FRUKTLEKEN

HAHAHA. netonnet reklamen ni vet, kul!

Idag är det ju faktiskt tisdag som jag nästan höll på att glömma FÖR NI VET VÄL VAD TISDAGAR ÄR? Jo, veckans höjdpunkt!

20.00 ugly betty
21.00 desperate housewives
22.00 cougar town
22.30 christine

Ett samlingsnamn för detta blir: "den perfekta tv-kvällen!"























 


ELEFANT

Mjo, rubriken var kanske inte den bästa, kom inte på någon rubrik - tittar på simpson och en elefant var med i programmet, därav rubriken. Voila!

Jag har nu jobbat från 11-18 och nu känner jag mig helt mör. Trött och ganska sliten men det har varit kul att jobba idag också!:) börjar lära mig mer och mer rutinerna på kolonial så det är positivt och det går mycket snabbare att få upp grejerna på hyllorna. Skönt.

Imorgon är min sista jobbedag i denna veckan och det ska bli skönt med långledigt - resten av veckan alltså.
Jobbar 10-13 imorgon så skönt avslut dessutom.

Längtar sååå till fredag, Ullared, Gekås. It's something special alltså. Kommer nog aldrig tröttna på det stället. Ska framförallt fixa nya träningskläder för det behövs verkligen! Har slängt ganska mkt, som jag nu kommit på att jag kanske skulle sparat!? Haha, men som sagt - får köpa nytt.

Nu ska jag strax skicka en beställning på espandrillos på nelly.com







SÅ HIMLA CHILLSNYGGT MED ESPISAR!


Tisdag

GOOD MORNING DARLINGS.


Upp tidigt idag för att jobba 11-18 som sagt. Vaknade av att solen lyste in genom persiennerna! Sååå mys!
Senast igår beklagade jag mig över att det är så himla varmt uppe i Stockholm och det känns som att det var någon där uppe som lyssnade på mig ^^. Det är åtminstone 13 - 15 grader och klockan är ju faktiskt bara tjugo i tio så det kan ju bli bättre.. får dock inte veta det, ska ju jobba hela dagen. Men men.. imorgon slutar jag ett, då kanske? Hoppas!


Ska hoppa i duschen strax.. dock ingen stress direkt, behöver inte cykla förrän tio i elva, tar högst fem min att cykla ner.


Ha en bra dag, kommer inte blogga igen förrän ikväll efter jag jobbat!:) Puuuss.


Prinsessfudge

Hittade en gammal hemmets journal på lunchrummet idag på jobbet. Den var från i påskas. Fanns en massa söta recept i tidningen och tänkte dela med mig av ett av recepten.. nämligen prinsessfudge som de så sött valt att kalla det. Rakt ut sagt är det typ sådana gammeldags kolor med typ jordgubbssmak. Ser jättefina och goda ut på bilden, har dock inte hunnit testa receptet, tänkte göra det imorgon.. MEN här kommer receptet.

Prinsessfudge
50 gram marshmallows, helst rosa
röd karamellfärg, bara några få droppar
2 dl socker
50 gram smör
1 dl vispgrädde
150 gram vit choklad

1. Klipp marshmallows i små bitar, blanda med socker, smör och grädde i en gryta. Smält ihop blandningen på svag värme.
2. Hacka den vita chokladen, blanda chokladen med den smälta blandningen. Låt massan bli glansig.
3. Ta kastrullen från värmen och rör tills massan svalnat och blivit ljusare
4. Häll upp massan i en form med bakplåtspapper (förslagsvis en bakplåt) sprid ut massan så att den är ca 20x30 cm. Låt massan stelna och skär sedan upp lagom stora bitar.
5. Slå in bitarna i cellofan eller plastfolie och snurra ändarna som på en smällkaramell.

För att göra dem extra söta och fina (t.ex. om man vill ge bort dem till någon man tycker om^^) lägg ett bokmärke direkt på kolan och slå sedan in den i cellofanet. På så vis ser kolorna väldigt gammeldags och extra charmiga ut.



nighty night!


brownie




Body lotion med pigmentuppbyggande ämnen så att man stegvis blir brunare, funkar jättebra och man blir lagom färgad... inte som vissa stupid blondes :P som tycker det är snyggt med hår som är så blonderat att det ser vitt ut och en hudfärg som passar bättre på en morot! Jag håller mig till natural och liiiite mer nedtonat. Man vill inte vara mjölkvit direkt men inte heller morotsfärgad. Prova den, Dove summer glow. Great.

På andra bilden ser ni min nya underbart fina sänggavel som jag och mina föräldrar hjälpts åt att göra, Alex var också med på ett hörn och hjälpte till. Superenkelt och jättefint plus att det skyddar väggarna så att färgen inte förstörs vid huvudänden.

Såhär gjorde vi:
-Välj ut ett fint och passande tyg (köpte mitt på ikea, kostade typ en hundring för en väldigt stor bit!)
- mät och bestämde hur högt upp på väggen gaveln skall gå, köp plywood eller liknande träskiva från exempelvis XL bygg eller annan byggbutik
- Fixa en skummadrass från någon möbelbutik 
- Mät skummadrassen med träskivan och klipp sedan ut den del av madrassen som behövs. Limma på madrassen på träskivan och lägg skivan med den mjuka delen ner mot marken, ställ sedan tyngd på så att det pressas ihop och madrassen fäster i träskivan. Låt stå över natten.
 - Kolla så att  madrassen sitter fast, tag tyget och börja med att häfta fast nedre delen, sträck tyget och häfta övre delen, ta sedan sidorna, spänn ordentligt så att det inte blir sladdrigt eller skrynkligt.
(använd häftpistol!)

VOILA!

nu ska jag se special victims unit på femman och sen ska jag spendera natten med kudden. Kyyyss.


inspo


Totally sommar inspo! Personligen älskar jag espandrillos! Skitsnyggt på både killar och tjejer. Dessa på bilden överst kostar 99 spänn på nelly.com, sjuuuuuukt or what!? Jag planerar att köpa typ fem par.. blir ju för tusan inte ens en femhundring för det! För killar finns espandrillos i väldigt snygg modell på H&M. Köpte ett par i svart till min kille för några veckor sen och även han loooooves them! Kostar 98 spänn om jag inte minns fel på H&M herr alltså.
Undre bilden: behöver nog inte ens kommentera, snyggt, snyggt, snyggt! & vet ni vad det sjuka med nelly's skor? De är sjukligt billiga.. jag menar kolla in dem, sjuuuukt snygga och till grymt bra priser. CHECK IT OUT!


Mjodå

Mjooodå. Nu kommer jag tillbaka. Det tog mig ett tag och nu när jag skaffat ny telefon och allt så måste jag ju kunna mobilblogga .. när det nu finns bland telefonens funktioner :) nice.

Ska försöka hålla mig här denna gången.. dock gillar jag inte att det är så jäkla invecklat att ändra utseendet på bloggen.. teckensnitt etc. Fruktansvärt complicated. Gah. Men det får vara såhär så länge tills min tekniska pojkvän kan fixa det till mig (A)

Kommer i alla fall bli en hel del bilder.. nu när jag äntligen kan ladda upp mer än en bild i varje inlägg, på bloggspace kan man bara lägga en bild i varje inlägg och det blir drygt i längden!

 


Hej å hå

Här har jag inte lagt upp något på ett bra tag. Nu gör jag det. Min blogg jag skrivit i på sistone finner ni på mandowlicious.bloggspace.se

Jag vet inte om jag kommer att återuppta mitt bloggande här igen, vi får la se.

Men här kommer inom kort komma upp en del grejer jag vill få sålda. Så ni får gärna kika in :)


RSS 2.0