G-star s/s 2011

style.com
Futuristiskt hos G-star.
G-star Spring/summer collection

Gucci s/s 2011


style.com
Gucci spring/summer a la oriental, guld, silke, färgexplosion och förstås min favoritmodell Chanel Iman på sista bilden, so pretty!




Gucci spring/summer collection a la oriental, gold, silk & colourexplosion and of course my favourite model Chanel Iman on the last pic.

Damir Doma s/s 2011

style.com
Triss i gult hos Damir Doma, fint och färgglatt men även en del svart, vitt och naturfärger. Bra blandning!

Marc Jacobs s/s 2011

style.com
Guldigt hos Marc Jacobs. Blir extra fint på en mörk modell som på bilden! :)

Dolce & Gabbana s/s 2011

style.com
Hippie-blommigt hos D&G i vår & sommar. Love it!

Thursday

Dagen har spenderats i Lund på seminarium, löneavtals-seminarium. Hur man går till väga när man ska löneförhandla osv, när det väl är dags för sådant.
Vi hade väntat oss att fler personer skulle dyka upp men ack så fel vi hade. Det blev bara jag och Alex och föreläsaren så vi fick en privat genomgång på hans kontor istället. Haha. Vi fick även kaffe från personalrummet. Finns ju fördelar med allt.
Så nu är vi riktiga hejare på att löneförhandla. typ.
Nu ska jag fortsätta min eftermiddag med att städa, klippa & klistra och ja, slappa.
see you later aligator!

Azzaro s/s 2011

Fyra favoriter från Azzaros vår/sommar kollektion. Min absoluta favorit är den sista, helt klockrent fin klänning, en sådan klänning som borde hänga i varje flickas garderob.
Fler finfina modebilder hittar ni på style.com där jag hittade de här fyra!

12.46, Onsdag 20 April

En något knäpp bild på mig från min studentdag 12 juni 2009, tagen i lärarrummet strax innan det var dags att springa ut :)
Hej hopp. Sitter och slöar. Om en timme & en kvart skall jag infinna mig på ICA kvantum för ett jobbpass. 14-19.45.
Sen imorgon är det ännu ett pass mellan 7 och 13. Därefter ska jag på H&Ms clubdag i stan :) 10% på allt i butiken och vet ni vad? Igår fick jag ett brev från H&M, som man får lite då och då med rabattcheckar, jag har tidigare fått typ en check på 50 kr. Nu fick jag TRE på 200 spänn stycket, 600 SPÄNN! Som jag kan handla för. Blev skitglad!
Fredagen bjuder på påskmiddag här hemma och en heeeel ledig dag från jobbet. Lördagen blir det likaså påskmiddag fast hos Alex föräldrar :) trevligt, innan dess ska jag jobba mellan 8 och 14!
Söndagen är jag fri och ska åka till vårt årliga påskbesök hos farmor och farfar :) blir förmodligen lite påskmat där med, haha. Snacka om att man kommer vara trött på det efter denna veckan!
Nej, nu ska jag gå och göra mig klar för jobb :) fixa håret och lite sådant.  KRAM

Guten kväll

Hellu. Har precis kommit hem från en middag på restaurang regement, käkade kycklingfilé med stekt potatis, grönsaker och bearnaisesås.
Glömde berätta förut att jag numera är mer eller mindre brunett (mer), det skulle bli mer röda toner men det blev brunt :O jag blev något missnöjd men färgen är fin och jag tycker själv att det klär mig :) tur att det inte blev svart bara för då hade jag nog sett alldeles för blek ut ^^
bild får ni se vid tillfälle :) 

Ikväll vet jag inte riktigt vad som väntar, åker eventuellt till Alex redan ikväll, vi får se. Vi ska ju fira hans mamma imorgon. (Japp, våra mammor fyller år dagarna efter varandra, lite coolt faktiskt!)
Ha en najs kväll, puss!

TORSDAG 14 APRIL

14 April och min kära mor fyller år idag :) grattis!
Idag har jag inte gjort alltför mycket, sovit länge och ja, det var nog allt.
Min dator har börjat klydda igen, den var rejält seg direkt efter att jag fått tillbaka den från servicen så nu får jag lämna in den igen. De bytte ut hårddisken sist och min gissning är att hårddisken de ersatte min gamla med är en gammal eller åtminstone sämre än den som satt i från början för såhär jäkla seg har den aldrig varit och allt bara fuckar hela tiden så jag har haft den avstängd nu den senaste veckan därav dålig uppdatering här på bloggen!
I alla fall.. dagens planer består av en skogspromenad med min mamma när hon kommer hem :)
That's all för nu :)
byebye

cutie

weheartit.com

babylove



weheartit

torsdag.

Dagen har rullat förbi snabbt, snart har en HEL veckas semester gått utan att knappt märkas av :(
Senare tänkte jag lägga ut lite grejer till försäljning på tradera. Ska ta och röja ordentligt i garderoben så att det en gång för alla slipper ligga kläder utanför garderoben och byråerna!
See you later.

sy en själv :)

weheartit/tumblr
Här har ni en cool idé för er som tycker om att skapa och sy egna grejer :) en sofistikerad men ändå rockig klänning med klassiskt tryck - i detta fallet rolling stones loggan.
Kan det vara så knepigt att sy själv egentligen, måntro?
Jag tror inte det, den knepigaste delen är det transparenta tyget då det är så himla tunt men det är nog egentligen inga problem.
Bara leta upp en gammal t-shirt med ett stort och coolt tryck, klipp ut trycket (det ska ju helst täcka nästintill hela framsidan på klänningen så man inte ser rakt igenom.
Sen syr man en vanlig kjol i valfritt tyg, valfri färg osv. Syr ihop loggan med det transparenta tyget och därefter syr man ihop kjolen med överdelen. Inte så knepigt. Vill man göra det ännu enklare så kan man ju alltid skippa dragkedjan baktill och sy dit en knapp eller något istället :)

Godermorgon

weheartit
Godermorgon, godermorgon på er.
Sovit gott? Tack, ja. Vaknade för en stund sen (en timme sen typ nästan exakt)
Nu är jag i fullgång med att skriva ut bilder från datorn, som jag sen ska sysselsätta mig med att klippa och klistra in i mina klippböcker, kul! :)
Ska även städa (MÅSTE göra det idag verkligen).
Jag ska strax fixa frukost men här finns typ inget gott hemma så jag kanske skippar det, haha.

See you later aligator.

världens sötaste!



weheartit.com

nattisnatti


weheartit

Nu säger jag godnatt :) har haft en trevlig kväll med Josse :) kom hem för lite mer än en timme sen och nu ska jag sova:)

Imorgon ska jag köra min syster till skolan klockan åtta och morfar till träningen halv två :) sen kommer Alex :) och så ska jag städa innan dess förstås :)

PUSS & KRAM, sov så gott.

love


kaninisar till salu

Sitter och drömmer mig bort och tittar på så söööööta små kaninisar på blocket och eniro köp&sälj. Bilderna i inlägget kommer från olika annonser och under varje bild finns länk till annonsen som bilden hör till :) om någon skulle vara sugen på att köpa någon av djuren på bilderna :)





länk



länk



länk



länk

cuteness



weheartit

- -

Godagerdagens :) haha. Idag har jag inte gjort mycket. Slappat hos Alex framför tvn, precis som igår ;D

Vid tjugo över fem ska jag skjutsa morfar och när han varit på sitt möte ska jag skjutsa honom hem igen :) resten av kvällen kommer nog gå åt till att städa och lite sånt. Eventuellt skriva/uppdatera mitt cv :) om det skulle behövas om man ska söka något jobb så småningom, jag har ju ett jobb redan men det är inte fast men det ger bra betalt ändå och sådär så jag är inte direkt jobb-desperat :)

Mycket mer än så har jag inte att rapportera :) återkommer med mer senare :)

KRAM

bunny



weheartit

pure silver by glitter



Dessa fina silverörhängen inhandlades av mig förra måndagen då jag besökte nova lund :) Kostade lite över hundralappen på glitter, men de är äkta silver och därmed får jag ingen klåda i öronen (som jag får av oäkta örhängen) och det är oerhört trevligt :)

De har många olika fina örhängen i silver på glitter, kika in där om ni inte heller tål oäkta smycken :) Nästa örhängesinköp på glitter blir nog ett par silverörhängen med färgade stenar :) vi får se :)


light in my window



Min fina lilla ljusrosa skål från lagerhaus och ett lila blockljus, simple as that. Tycker det gör så väldigt fint i mitt fönster :)


4 APRIL 2011 - outfit







- trenchcoat CUBUS - halsband FRIIS & COMPANY - kjol H&M - linne GINA TRICOT - mulberry-inspireradväska KAPPAHL - kofta H&M - skor SKOPUNKTEN -






be nice



weheartit

last monday



detta bar jag förra måndagen då jag åkte på shoppingtur till Nova Lund med Sara, Lina och Anton :)

- kjol H&M - sjal MARKNAD - kofta GINA TRICOT - tröja VERO MODA - brillor TIGER -

hello sunshine


today


Imorse när jag gick upp var det lite mulet och hade precis regnat, när jag körde ner till morfar kom solen fram och nu är den i full gång och skiner. I love it!

För en stund sen kom jag tillbaka från att ha skjutsat morfar :) nu sitter jag mest och funderar på om jag kanske ska slänga in en maskin tvätt så jag får det gjort! :)



Nu ska jag kila iväg :) puss på er.


I love summer






















Sol - fötterna i sanden - sena sommarnätter - midsommar - blåklint - skogspromenader - leenden - lata stranddagar - kubb - och kärlek i stora doser!


Det är sommar det.


dagens planer


Tre MYCKET gamla bilder på mig, tagna av Connie en kväll när vi var typ tretton eller fjorton ^^

HEJ!
Idag ska jag skjutsa morfar till frisören :) så ni kommer inte höra av mig här förrän senare idag :) Sen ikväll ska jag hem till Alex. Eventuellt träna där också :)

Ska även försöka få upp lite bilder här på bloggen på det jag köpt på sistone! :) hoppas på att jag hinner ta lite fina bilder! :)

KRAM

Natti, natti

Good night.
Nu ska jag sova. Ska upp ganska tidigt imorgon bitti och skjutsa morfar. Ja, alltså inte tidigt, hehe, tio ungefär. Så det är inte så värst tidigt egentligen! :)

Men jag ska ju klä på mig och hela faderittan så det tar lite tid :)


GODNATT!

Aldrig ska jag lämna dig



Låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig

Happy sundae

Söndagen den 3e april 1892 skapades enligt historien världens första sundae-glass. Med glass, strössel, vispgrädde och bär.


Med andra ord blir sundae'n hela 119 år just denna söndag den 3e april så grattis till sundae-glassen.










bilder från weheartit.com


Söndagen

Hej allihopa.

Igårkväll blev det festande för vår del. Skitskoj hade vi!

Jag och Alex gick ner till Sara & Lina (mina grannar) vid nio och vi satte igång förfesten med lite najs musik och roliga klipp på youtube. Anton var också med och en kille som heter Isak :) trevlig norrlänning! :)

Vid halv tolv åkte vi taxi ner till stan och gick till Donna Gina. Där var helt fullsmockat med folk så vi fick stå upp vid ett bord nära baren, det var så trångt så man knappt kunde röra sig .. :p något senare började folk försvinna därifrån - eftersom det var öja (ett annat uteställe i ystad). Vi ville inte dit. Inte lönt att lägga pengar på något uteställe i Ystad. Sorry, men jag nöjer mig inte med det nästbästa, donna är gratis så det går an.

Vid halv ett ungefär gick vi från Donna för att se vad som hände på stan och KANSKE bara kanske gå in en sväng på bar a bar, fast att vi inte ville betala för att gå in där heller. Vi kom fram och det var HELT DÖTT. Jo men visst, där var ju stängt. Bra koll vi hade då.

Vi avslutade i alla fall vår kväll på Max, där det blev en burgare och lite vatten :)

Idag har jag varit uppe relativt tidigt och åkte till Burlöv center med mina föräldrar och min syster. Först skjutsade vi Alex till entré eftersom han skulle jobba :)

På burlöv center köpte jag en trenchcoat på cubus, ett hallonrött linne på gina tricot, en smaragdgrön kjol på h&m på rea för 50 spänn(!), ett par runda solbrillor på tiger och ett colour shine & protect gloss boost serum från gliss på h&m.

Bilder kommer senare :)


Nu ska jag se big brother och kanske även lite special victims unit på kanal 9. PUSS

Lipfinity lip tint




Try it! Skitbra, håller jättelänge! 99 kr på åhléns just nu i lanseringspris! :)

Carrottop






Yep, jag är numera en stolt rödtott. Blev skitnöjd med resultatet och det gick så snabbt och enkelt. Jag använde mig av HYPE intensivetoning i färgen copper blonde.

Vad tycker ni?



friday :)


En dag i veckan då solen var framme :)




...och jag har varit ledig heeeeeela dagen. Inga måsten, bara precis det jag känt för. Sov till ungefär nio sen gick vi upp, Alex skulle stretcha .. han kör ett program stretching som tar en timme så jag passade på att sticka ut på en snabb powerwalk på ca 15 minuter men oj vad härligt :) vädret var inte det bästa men luften var frisk och sådär och det var inte särskilt kallt så det var nice ändå.

Sen har vi varit på åhléns och där köpte jag mig ett läppstift ... det här nya lipfinity lip tint från max factor, ser ut och känns exakt som en tuschpenna, känns dock inget när man väl satt på det. Jag har det på just nu och läpparna känns precis som när man inte satt något på dem men så kollar man sig i spegeln och så är de helt färgade. Konstig känsla men det är ju praktiskt, slipper man sätta på nytt så ofta :) 99 kr kostade den just nu på åhléns eftersom det är lansering av den!

Jag köpte nr 07 i en röd-rosa färg, skitfint :) visar er typ imorgon när jag tar en bild.. efter högskoleprovet imorgon ska vi nämligen ut och festa. Man måste ju ta slut på exakt ALLA krafter på en och samma dag, jodå. Haha.

För tillfället sitter jag och väntar på att vår wellington-fläskfilé ska bli klar :) den är i ugnen just nu och till det ska vi ha hasselbackspotatis, kommer nog bli skitgott hoppas jag på.

Senare ikväll ska jag göra en liten ändring i mitt hår, vad får ni se senare när bild kommer upp! ;D spännande va!?

Ikväll ska vi troligtvis ta en liten kvällspromenix, det är ju så himla ljuvligt väder nu! Soligt och fint. Love it!


 


RSS 2.0