converse imitation



Ett tips! Dinsko har på sin herravdelning ett par mycket lika originalet (converse) för 299 kr. Notera att de både har det röda och det mörkblå strecket. Bra imitation.

Dock var de rätt stora i storleken så jag skulle tro att man bör ha åtminstone 39 eller 40 i storlek för att de ska passa :)

För övrigt har de olika skobutikerna fått in fina, ganska billiga converse-imitationer, skopunkten och dinsko bland annat.

Bild på mina gröna från skopunkten kommer senare :)

Nu ska jag sticka till jobbet! :) puss

tuggummitips



tips på superfräscha, supergoda tuggummin! Stimorol ice intense mint. Skitnajs. Fick smaka av Lena på jobbet och blev helt hooked så igår köpte jag mig ett paket och de är så himla goda. Smakar som jenka (ni vet barndomens favorit tuggummi) med twist, lite starkare, lite fräschare. Supernajsiga.

Prova!

fashion

























by weheartit.com


guten morgen

Guten morgen! Sitter vid köksbordet och äter en äggmacka :) gott!


Jag vaknade vid tio och sen dess har jag inte gjort mycket, reste mig från sängen och kände mig helt yr i huvudet, känner mig fortfarande yr. Än har jag inte ramlat i alla fall men det är hemskt obehagligt. Jag ska gå ner till jobbet sen så vi får väl se hur det går. Det kanske har gått över tills dess - hoppas det.

Jobbar till kvart över nio ikväll och Alex kommer hit vid nio, sista dagen jag jobbar nu innan ledigheten, sen har jag hela nio dagar ledigt. Ojojoj, vad ska jag göra då egentligen!? Jag har faktiskt inte planerat något alls. Städa kanske.


Nu ska jag fortsätta med min frukost! :)


PUSS&KRAM

Sov sött



bild sen i lördags!




Nu säger jag godnatt till er :) Sov så gott och kom gärna tillbaka imorgon!

Imorgon jobbar jag sista gången på nio dagar (!) härligt! Jag har helgen ledig och sen har jag semester från jobbet hela nästa vecka, ska bli så skönt! :)

På lördag ska jag festa på kvällen och innan dess ska vi göra högskoleprovet, jag hamnade i samma sal som Alex, puh, tur. Jag vill inte sitta ensam med en massa främlingar, haha. Så mesig jag är egentligen, men det är första gången jag gör provet så det är lite nervöst ändå.

På fredag ska jag och Alex laga steak wellington här hemma hos mig, men med fläskfilé denna gången, det blev lite segt med rostas så ett tips är att använda fläsk eller oxfilé :)


PUSS & GODNATT



Senaste dagarna

Idag har jag mest varit med Alex, sovit, kollat på tv och tagit det lugnt :)

Klockan fem började jag jobba och jobbade till stängning kvart över nio.

Igår var jag ledig och vaknade hemma hos Alex, sen körde vi till Ystad, var på netto, gjorde smörgåstårta när vi kom hem - helt spontant bara. Sen lämnade jag bilen hos morfar och innan dess hämtade jag ut mitt h&m paket på ica. Allt behöll jag förutom ett par skor som jag tyckte satt för tight. Visar bilder på allt jag fick hem så fort jag har tid.. kanske på fredag :) vi får se, håll utkik!

I måndags jobbade jag till två och sen skjutsade jag hem morfar, därefter åkte jag med Sara, Lina och Anton till Nova lund.

Jag köpte ett par converse-kopior på skopunkten i en knallgrön färg, skitsnygga. Ska visa bild så fort jag kan. Jag köpte också en klänning på hm och örhängen på glitter.. men det har jag nog berättat. Ska i alla fall visa er bilder så småningom. Men ni får i alla fall lite bilder från provrummet på h&m :)



Söt jumpsuit med hjärtan, köpte den ej men tyckte den var sjukt söt!



Klänningen jag köpte med skinndetalj upptill :) skitsnygg! från divided för 249 kr



face :)



Vår superfina smörgåstårta! :)



Monday, monday

Började min dag dåligt, försov mig osv. Kom dock i god tid till jobbet kl sju, bakade, packade bakvagnen till den som ska baka imorgon, tog emot leveransen och sen klockan två gick jag hem.
Körde morfar hem från träningen kvart över tre och halv fyra hoppade jag in i Lina & Saras saab och åkte med dem och Anton till Nova lund.
Hittade mig ett par snygga, ärtgröna converse-kopia-aktiga-skor på skopunkten, superfina.
Sen köpte jag en klänning på h&m med skinndetalj upptill i halsen - visar bild typ imorgon, tog nämligen några i provrummet - både på klänningen jag köpte och lite annat som jag inte köpte.
Köpte även två par silverörhängen på glitter, har blivit ganska känslig mot oäkta silvergrejer nu på sistone så det är lika bra att köra på the real deal, glitter har fina äkta örhängen till bra priser, givetvis dyrare än pisse-putte-bläcket som bijouterier kallas i folkmun, åtminstone här nere i skåneland.
Jag köpte ett par med silverrosetter och en pärla och ett par med en hjärtformad kristallsten :) jättefina, kommer bild även på det! :)
Nu ska jag köra hem till Alex, blev ingen boxning idag men jag tänkte åka dit ändå. Det är lika så bra :).
Ha en trevlig kväll allesammans! :)
krrraaaaam.

Kirsten Dunst














bilder: weheartit.com


EN tjej att inspireras av! :)


I've never been your beast of burden





























Bilder ur en av mina favoritfilmer genom tiderna: Almost famous med bl.a. Kate Hudson i huvudrollen som en groupie till ett rockband på sjuttiotalet, för er som inte sett filmen: se den! Den har allt som en bra film bör ha. Massor av olika känslor ploppar upp när man ser den, både glädje och sorg och en massa andra känslor. En toppenbra film.

bilderna kommer från weheartit


ballerina, you must have seen her - dancing in the sand



Lite hastigt tagen bild, från igår innan jag stack till Josses 21 års fest :) hade på mig cape, ärmlös skjorta och örhängen från gina, kjol & skärp från h&m, strumpbyxor från lindex och armbandet är gammalt.. kommer från typ glitter eller något, minns inte riktigt!



Smile :)



söndag

Hej mina vänner :) Idag och igår jobbade jag enda till kvart i nio. Ikväll har jag bara ätit middag efter jobbet och kollar just nu på big brother, utröstning och grejer:)

Igår efter jobbet gjorde jag mig snabbt i ordning, lockade håret så det blev lite vågigt, lade på lite mer smink och bytte om till festkläder. Det blev min svarta kjol från h&m, svart ärmlös skjorta från gina (den jag bloggat om tidigare), prickiga svarta strumpbyxor från lindex och min cape från gina, ni vet den beige från reklamen!?
Jag hade även ett guldarmband till och STORA ringar med fjädrar i, i öronen :)

Sen begav jag mig till Josse där det firades för fullt, när jag kom öppnade hon sina paketer och hon fick många fina grejer:)
Av mig fick hon ett fint halsband med fjädrar och grejer hängandes, hon fick också en prenumeration på "styleby" ni vet Elin Klings nya tidning och till sist fick hon ett par bekväma hopvikbara ballerinaskor att ha i väskan och slänga på sig när man ska gå hem efter en festnatt, helt perfekt praktiska!

Imorgon ska jag baka på morgonen på jobbet, börjar sju, puh. Jobbigt att gå upp så tidigt men för övrigt är det kul med bakningen!:)
Efter det ska jag skjutsa hem morfar från träningen och sen vid halv fyra kör jag och tjejerna - Sara & Lina til nova lund och kollar lite, kanske shoppar lite(A), jag är i alla fall sugen på att gå en sväng på topshop.

Sen avslutas väl kvällen i vanlig ordning i skurup skulle jag gissa - hos min pojkvän då alltså:) ledig på tisdag!:)


Nu ska jag fortsätta se big brother utröstningen!:) PUSS


t o n i g h t










Sitter och har det tråkigt här i min rutiga skjorta! VAD GÖR NI EN KVÄLL SOM IKVÄLL?

J o g g i n g

Puh, kom precis hem från en lång runda i skogen. Gick/joggade i ca fyrtio minuter, härligt! Mjölksyran gör sig verkligen påmind i mina ben. Men det känns ändå bra, då vet man att man gjort någon nytta :)

Jag måste tipsa alla som inte har ett par reebook easytone - SKAFFA ETT PAR. Fatta hur mycket det känns i benen när man gått en promenad. Man kan visst bli trött i benen med ett par vanliga gympadojor men detta är extremt, jag vet inte hur pass mycket nytta de gör för musklerna men jag vet att det känns som om de gör väldigt stor skillnad.


Sist jag använde mina så kunde jag knappt gå på två dar. Haha.



NU ska jag lyssna på bob marley. Is this love, is this love, is this love, is this love that I'm feeling? och sen ska jag måla naglarna ;D

 

 

kram



en bild ur filmen "up" :) hittat bilden på weheartit.com (as usual)


hejhejhallåå

Hallojsan på er.
Nyss hemkommen från jobbet och har inte hunnit göra så mycket sen dess, satte mig ner och tog det lite lugnt bara. Har varit ganska stressigt på jobbet. Jag har ankomstregistrerat alla postpaket, stora brev, rekommenderade brev och postförskott i vår postdator och lagt alla paket där det fanns plats på hyllorna. Ganska slitigt men kul tycker jag :)

Jag har även expierat i förbutiken och suttit en stund i kassan :)

Idag ska jag nog inte göra något särskilt. Det blåser som tusan ute. Tråkigt, för det är så himla fint väder så hade det bara varit lite mer vindstilla hade jag gett mig ut på en promenad :)

Senare idag ska jag färga utväxten i håret som blivit ganska lång nu.


Och imorgon är det ÄNTLIGEN DAGS att shoppa lite i Malmö :) Kramis.


(Hej morfar!)

H&M beställning :)



Detta klickade jag hem från H&M igårkväll :) sjukt nöjd. Hoppas på att vara lika nöjd när jag får grejerna! :) Vilket jag ska få i nästa vecka:) wiiho :)

onsdag

Hej gott folk!
Har haft mycket att göra idag :) först vaknade jag vid nio, kollade lite på tv, åt frukost med Alexander, gjorde mig i ordning, skjutsade Alex till tåget och sen hämtade jag morfar vid elva och så körde vi till en bekant till honom i Höör :) där stannade vi ca en timme :) trevligt! :)

När vi kom hem igen var klockan ungefär halv tre, jag åt lite lunch, gjorde mig redo för jobb och så :) sen har jag jobbat mellan halv fyra och kvart över nio ikväll :)

Igårkväll beställde jag och syrran från H&M, det blev en hel del :) ska visa er om en liten stund vad jag beställt. Mycket vår och sommarkläder såklart :)

På fredag bär det av till Malmö med Alex, blir kanske ny byrå och lite annat kul, kläder vill säga :) och självklart present till Josse som fyller 21 på söndag :) wiiie.


Kramkram

hejsanhoppsan

Har ni sett vad H&M fått in? SKITSNYGG. 249 kr kostar den, inte så farligt faktiskt :) ska nog ta och kolla lite extra efter den på fredag! :)
Helgen har varit ganska lugn, var på fest hos Alex i fredags, med Sara, Anton, Josse, Jessica och en annan kille som jag träffade för första gången och såklart var min Alex med också :)
Igår jobbade jag tidigt, bakade, jäkla stressigt alltså. Jag hade så fullt upp att jag nästan svimmade, haha. Nej skoja. Men nästan. Slutade tolv, stack hem, sov några timmar, bytte om och åkte ner till mormor och morfar för att fira morfar som fyller år imorgon, Grattis morfar! :)
Ikväll gör jag inget särskilt, har varit ledig, skönt. Första helgen på länge.
Nästa helg ska vi fira Josse som blir 21 nästa söndag :) ska bli skoj! Dock jobbar jag till kvart i nio både lördag och söndag vilket är mindre roligt men men, vad ska man göra!? :P
På fredag ska jag till Malmö och shoppa, present till Josse bland annat och kanske en outfit till lördagkväll också, vi får se vad det blir :)
Nu ska jag fortsätta min kväll på mitt rum, kolla på tv och bara ta det lugnt. Imorgon jobbar jag mellan ett och sex :)
Ha det så bra allesammans och HEJ MORFAR! :)

The perfect dress

Tänkte delge er lite av mina tankar kring studentklänningar och sådär.

Studenten är en av livets största dagar, förutom när man gifter sig eller får barn. Jag kommer alltid minnas min student, lättnaden att det var slut på eländet, slitet, strulet - början på resten av mitt liv!

Just därför borde alla bruka allvar och satsa på en klänning som åtminstone du själv alltid kommer minnas och vara stolt över. Min klänning blev inte riktigt som jag tänkt mig.
Det var meningen att jag skulle få klänningen uppsydd och jag var hos en sömmerska som verkade väldigt duktig, vi tittade på tyger, kom överens om ett pris och så vidare. Sen mätte hon mig och började sy utifrån mina önskemål.
Klänningen blev dock inte alls som jag tänkt mig, den var ful, inte alls charmig för min kropp och rentav ful. Den var absolut inte dåligt sydd men bara inte som jag ville ha den.
När den var klar skickade hon ett sms till mig och skrev att jag kunde hämta den och ta med mig ca 3000 kronor. Jag blev helt chockad då vi kommit överens om att den inte skulle kosta mer än 2000. Då påstod hon att hon bara räknat tyg-kostnad och inte jobb.
Jag däremot vet att jag frågade henne redan från början vad ALLT skulle kosta, både med arbete och tyg och då sa hon ca 1500 kronor, kanske lite mindre, kanske lite mer. Men verkligen inte 1500 spänn mer.

Jag sa att jag verkligen inte var intresserad då och nu var det endast fyra dagar kvar till studenten. Jag hade lite panik men jag ville inte ha en klänning på mig som jag inte trivdes i och framförallt inte till det priset.

Min pappa var ledig två dagar innan studenten och vi ilade in till Malmö och som ett mirakel hittade jag en helt underbart fin klänning inne på MQ. Jag älskade den. Så den blev det och jag ångrar inte en sekund att jag köpte den och inte den specialsydda.

Men nu till saken: om jag hade tagit studenten i år hade jag satsat på en klänningen med trekvarts-ärmar, ganska kort kjol och vid.

Som denna på bilden, men givetvis skulle den varit vit!



bild: weheartit.com

Jag hade dock gjort kjolen något längre så man inte visar hela rumpan! ^^

if you start me up, if you start me up I never stop















Alla bilder från: weheartit.com



Jag har som sagt totalt snöat in på dessa klassiska tryck, t-shirts osv. med Rolling Stones tryck, Disney tryck och amerikanska flaggan- tryck. Så snyggt! Så JUST NU! Satsa på detta.

För övrigt vill jag ha byxorna som tjejen på sista bilden har på sig, såååå coola.

Bored as hell


Bild av en manet som vi tog när vi var på Universeum i Göteborg, så himla fin! :)


Uuuuusch vilken tråkig kväll.
Jag har inte gjort ett skvatt denna kväll, jo, kollat på tv och pratat lite med Alex men inte mer än så. Man kanske inte ska förvänta sig mer av en jäkligt blåsig onsdagskväll men det känns som om jag är extra uttråkad ikväll.

Imorse ringde jobbet och väckte mig, behövde ha mig till att jobba direkt. Jag steg upp och var på plats tjugo över åtta dvs tjugo minuter senare.
Det visade sig att det var dött som graven på jobbet, så jag kände mig något överflödig emellanåt men det gick an ändå :).

Ska bli spännande att se hur det går för mig imorgon, jag har bake off (bakning) för första gången själv. Men det kommer nog gå bra. Ska baka alla bröd, bullar och wienerbröd som vi sedan säljer i butiken och förbutiken. Ska faktiskt bli ganska spännande! :)
Klockan två slutar jag och då ska jag hämta upp mormor och sen ska vi göra veckans inköp, min mamma brukar handla med mormor men nu ska hon iväg imorgon så då hoppade jag in istället :) passade mig bra! :) Sen ska jag hämta upp morfar kvart över tre :)

Fredagen bjuder på mer jobb (14-18) och på lördag ska jag återigen ha bakning på jobbet, 7-12 jobbar jag då. På lördag kväll ska vi fira morfar som fyller år och innan dess på dagen ska jag in till malmö för att köpa mig en blus inför kvällen. Alex ska följa med mig:)


mmmmmmmm... clean!



Fick mitt paket från eleven.se, snabb leverans, verkligen! :)

Alla fyra parfymerna från clean doftar supergott men absolut godast är clean - warm cotton, sååååå himla god. Ni förstår inte hur gott den luktar. Precis som nytvättat. Fräsch och god doft. Inte för tung doft men den hänger ändå kvar länge och jag känner fortfarande själv doften, sprayade på vid ett tiden så den varar länge! :)


Vill ni ha alla fyra dofterna från clean så är ett hett tips att beställa från eleven.se, 695 kr och frakten är gratis på köp över 600 kr. Har fått höra att endast en av parfymerna kostar nästan lika mycket ute i butikerna i stan som jag fick betala för alla fyra - men jag vet inte om det är sant. Låter helt otroligt. Kanske är större flaskor, men ändå. Det är ett bra pris för fyra 30 ml flaskor i vilket fall som helst!


tips - fashion



Såg på en annan blogg (fashionbyelin.blogg.se) att den chanelinspirerade väskan jag köpte på gekås även finns på accent. Den kostar tydligen 199 kr där just nu, lite dyrare än min som jag fick med mig hem för 119 spänn men ändå ett mycket hett tips för er som vill ha en mycket fashionabel väska :) Eventuellt att min är lite mindre men jag är inte säker :)

(Rosetten har jag själv klistrat på min väska!)

hemklickat



Beställde hem clean kittet från eleven.se. Dofterna har bara fått bra betyg och nu finns kittet till ett bra pris - jag har kollat runt lite och här var det billigaste jag hittade för 695 spänn och då är det alltså fyra edp med 30 ml i varje :)

Rätt bra pris tyckte jag :) Förhoppningsvis kommer paketet redan imorgon, de skickar nämligen paketet samma dag som man beställer om man beställer innan kl. 13 :)

Kika in på eleven.se vetja!

strandpromenaden

















Tog några bilder i förra veckan när jag och Josse tog en liten promenad i skogen på eftermiddagen efter att jag jobbat :) Vi gick längs med stranden och tittade på bryggan :)
Det finns så himla fina hus ute i skogen, stora som slott, ett av dom skulle man ägt, det hade varit najs. Eller en söt liten badhytt kanske. Det fina med badhytterna är att de liksom lyser upp längs strandpromenaden i alla möjliga fina färger :)


tips - fashion



Köpte mig en herrskjorta på ullared för en billig peng, kom hem och tog fram saxen med en gång, klippte av ärmarna och vipps så har man en väldigt fashionabel skjort-väst. Väldigt inne.



För den som inte vill klippa och fixa själv så har gina tricot en toppenfin modell för endast 149 kr, finns i alla möjliga färger. Funderar själv på en i ljusgult eller kanske en i svart. Vi får la se :) fiiiint!


PUSS

bleeeeech

Köpte igår nytt silvershampoo som tar bort gula toner i blekt hår :) såg inte direkt någon skillnad idag när jag tvättat håret, men så träffade jag Josse och det första hon säger är:

Vad ljust ditt hår har blivit, har du blekt det igen?

Haha. Så det gjorde nog någon nytta ändå. :)

Ska visa er imorgon eller något vilket shampo det är :)


Kram och godnatt.


Mer shoppat :)



En söt liten påskkanin :)



Closeup på musseväskan :)



Chanel-inspirerad väska :)



Kuddarna med flaggmotiv :)



Väckarklocka :)



Superduperbra nagellack! :) kostar ynka tio kronor stycket på ullared och det bästa nagellacket jag haft, slår både depend och mavala! :)




Här har ni lite fler bilder på det jag köpte i Ullared :)

sunday night

Har träffat Josse en stund nu ikväll och det var trevligt med lite girltalk :) som alltid.

Innan idag hade jag jour på jobbet men jag blev aldrig inringd. Jag har städat rummet, rensat ut lite skor och annat som jag ska sälja. Lägger till auktionerna här på bloggen när de finns uppe på tradera, vet dock inte riktigt när jag kommer lägga upp det där men det blir ganska snart! Så håll utkik!

Imorgon ska jag köra morfar och jag ska även städa klart här :)


Men nu ska jag kolla klart på pretty woman som går på femman just nu :) så fin film.

KRAM & GODNATT.

LÖRDAG



Safira klänning från gina tricot, 199 kr, VILL HA!





HEJ,
kom hem för en stund sedan med tåget. Har varit hos Alex sen igårkväll nämligen! :) Igår hade hans föräldrar bröllopsdag så vi åt kinamat och semlor på kvällen, det blev hur gott som helst :)

Vi såg även filmen "fighter" med Mark Wahlberg, ni vet den som var oscarsnominerad om jag minns rätt.. han som spelar brodern och hon som spelar mamman i filmen fick i alla fall vars en oscars statyett för typ bästa roll eller nåt, minns ej.

Idag har jag inte hunnit göra så mycket.. när jag kommit hem med tåget åt jag frukost här hemma och sedan blev det duschen.

Nu sitter jag och slöar och ska snart ta och borsta håret, sen gå till jobbet. Ska jobba mellan två och kvart i nio.

Innan dess hade jag tänkt hinna titta igenom oriflamekatalogen! :)

Ikväll när jag kommer hem blir det tacoooo! Gott.

Vad ska ni göra idag/kväll?


KRAM

bilder



Den nya randiga tröjan jag köpte :)



Provade denna på ullared men det blev aldrig något köp.. tyckte den satt lite för tajt :)


den senapsgula västen jag köpte :)


Fler bilder kommer sen!:)

Hey, Mickey

Jag har heeelt snöat in på Musse/mimmi temat. Rött/vitt, prickar och självklart tryck med självaste Musse på.

Jag köpte mig en fin röd musseväska på Ullared, med fullt av små musse piggs på :) Så himla fin. Jag ligger ju dock rätt i tiden då både prickar och disney tryck blivit hemskt populärt igen :) har sett både t-shirts och väskor och annat med musse tryck :)

Vad gäller heminredning har jag snöat in på det här med flaggor, den amerikanska speciellt men även den brittiska. Så fint. Blått, rött och vitt. Lovely.


Ni ska strax få bilder här:) PUSS


End of the week

Veckan börjar lida mot sitt slut.. jag sitter och knaprar på en riskaka, god sådan :) med gräddfil och löksmak.

Ska hämta morfar om en stund :) sen ska jag köra till Skurup och äta middag, därefter ska vi åka till Lund på konsert - Michael Jackson hyllningskonsert typ :) Ska bli skoj!:)

I förrgår var jag i Ullared, wiiih :) Det var nog lite lågsäsong även där för jag hittade inte så mycket som jag brukar MEN jag blev absolut inte besviken, jag kom hem med tre och en halv välfyllda påsar så man ska faktiskt inte klaga.

Med mig hem fick jag en randig stickad tröja, en vadlång kjol, ett prickigt rött/vitt linne (ni vet sådär mimmie pigg stil), en senapsgul väst, en skogshuggarskjorta i lite halvmurriga färger, en skjorta som jag nu gjort om till väst, en söt hello kitty väckarklocka, en kanin-påskprydnad, en chanel-inspirerad väska som jag klistrat fast en röd & vit prickig rosett på och självklart fick jag med mig hem tre stycken nagellack av favoritmärket som numera är lågprismärket "claudia", det är så suveränt bra, har aldrig haft ett bättre nagellack faktiskt, sist jag var där köpte jag ett mörkrött, nu köpte jag ett mörkrött - likadant eftersom det andra börjar ta slut, ett ljusrött och ett knalligt rosa :) såååå fint!


Jag köpte även en fin röd musseväska och två kuddar med flaggor på :) bilder kommer upp inom kort!


PUSS

Sunny sunday

HEJ. Då var man hemma igen efter en hel dags arbete. Har jobbat sen halv nio imorse till halv fem. Igår jobbade jag också full dag mellan kvart i åtta och halv sex. Imorgon börjar jag halv nio och jobbar till ett, skönt med en kort dag också! :)

I torsdags hann jag träffa Josse en stund faktiskt, precis när jag kommit ut ur duschen och inte trodde att hon skulle hinna så ringde hon, vid åtta tiden :) så vi sågs faktiskt en stund som blev till en ganska lång stund, tiden bara gick :) kul!:)

Idag har det varit strålande solsken så det är jäkligt trist att jag varit inne i butiken hela dagen men förhoppningsvis blir det mer sol i veckan!

Nu ska jag snart käka lite söndagsmiddag bestående av revben gjort på farmors gooooda recept och potatis till det och någon sås också gissar jag. Ska bli gott.

Sen ska jag sova faktiskt, är jättetrött, men det blir nog bara en kort vila för jag ska städa undan på rummet här ikväll också faktiskt!:)


PUSS

changes













Tänkte mest visa er de förändringar jag gjort här på rummet på sistone. Min syster köpte ett sängbord på IKEA - malm närmare bestämt. Hon hade mätt fel och bordet fick inte plats. Jag anmälde mig frivilligt att ta över bordet och så fick det bli. Nu har jag slängt ut den fula hög-smala byrån som stod på andra sidan min bokhylla innan och satt in bordet/minibyrån bredvid min säng som ni ser på bilderna.

Jag har placerat min kära kaninlampa på bordet och även min nya, superfina knall-gröna vas från ikea ovanpå sofi fahrmans två böcker, elsas mode och elsas värld.

På en annan bild ser ni nåldynan jag sydde idag och på den sitter ALLA mina nålar, hehe.

En annan bild föreställer den långa kudden jag sydde till min säng och på en annan bild ser ni den lilla mini-väskan i silver som jag sytt, den är inte riktigt klar än - det ska nämligen sys på ett snöre också, så att man kan ha väskan runt halsen. Väldigt praktiskt och senaste modet.

Jag höll nästan på att glömma: ovanför nattduksbordet har jag hängt min långa spegel som jag köpte på XXXLUTZ i malmö :) Gör att rummet genast ser större ut! :)

PUSS PÅ ER.

Lilo i klistret


POSH24.se



Det är oklart om halsbandet hon sägs ha stulit kostade 15 tusen eller 32 tusen, olika uppgifter överallt. MEN oavsett vad hon snott så var hon ändå för jäkla snygg i rätten. Väldigt classy såg hon ut!
Men sen å andra sidan kan det ju faktiskt också vara sista gången på tre år som vi ser henne i en sån här outfit och inte en orange overall, hon riskerar nämligen så många år i fängelse för stöld.

Rapport enligt tmz, bild från posh24.se

Vilken fräckhet


bild: weheartit


Jag har glömt berätta för er att jag i måndags hämtade ut mitt körkort, wiiie. Äntligen är det fixat och jag är himla nöjd med bilden och allt :) jag ska ju ha körkortet i tio år nu så det gäller att vara nöjd! :)

Jag tänkte berätta en lite rolig, men ändå jäkligt irriterande grej som hände när jag hämtade ut brevet.

Körkortet är en värdehandling och skickas därför som rekommenderat brev till närmsta postkontor, konstigt nog skickades inte mitt till närmsta utan till företagscentret nere i stan.
Jag åkte dit så fort jag bara kunde, så himla glad över att redan ha fått hem avin eftersom jag trodde det skulle ta mycket längre tid för dem att tillverka kortet.

Anyway.. jag anländer till företagscenter, lämnar fram avi och idkort, jag är helt ensam på postkontoret - inte en enda kund i närheten.
Kvinnan bakom disken går och hämtar mitt brev och innan jag vet ordet av river hon upp MITT brev (eftersom hon vet att det innehåller ett körkort) och tar ut MITT körkort. Vilken jäkla fräckhet alltså.

Och nu ska ni få förklaring - mest troligast åtminstone- till att hon gjorde sådär.

På ICA där jag jobbar har vi även post och jag vet en del om hur det går till när man lämnar ut ett brev/paket. När det är ett rekommenderat brev - som mitt var, så måste mottagaren (jag) skriva på avin och visa upp leg.
ID-handlingen ska antingen scannas in i datorn (om streckkod finns på baksidan) eller så ska hela personnumret knappas in i datorn.

På de flesta körkort finns en streckkod och på de flesta sis-märkta idkort finns ingen streckkod och man måste därmed knappa in personnumret vilket tar en liten stund längre och är något mer omständigt.

Just därför - är i alla fall min teori - tog hon sig friheten att riva upp MITT brev och ta ut MITT körkort för att göra HENNES jobb enklare, trots att hon inte hade någon kund efter mig.

Sen slängde hon kuvertet och gav mig endast kortet.

Visst, kuvertet och pappret som ligger i är kanske inte viktigt, men för mig är det och hon har ingen som helst rättighet att göra på det viset. Dålig stil och jag kunde fasiken inte förmå mig själv att säga något. Jag blev så jädrans paff att tungan vek sig.

Sådär lat får man f-n inte vara. Det är under all kritik.


Har ni varit med om något liknande? Berätta gärna :) PUSS


Alexalicious














Alla bilder: weheartit.com


Som ni vet - som jag sagt flera gånger tidigare så är Nicole Richie en av mina stora förebilder ur modesynpunkt, men en person jag inte skrivit tillräckligt om är just Alexa Chung, fabulösa Alexa Chung men samtidigt så vanlig och vardaglig. Nästan varenda bild på denna tjej är helt klockrena, vilka outfits alltså. Vilken stil.

Om ni vill ha jäkligt snygg inspiration till outfits; kolla på Alexa. Man blir aldrig besviken! :)

idiots





Jag vill klargöra en grej först innan jag skriver detta inlägg: jag pratar aldrig i telefon/smsar/håller på med annat som man inte borde när jag kör. Jag har ögonen på vägen, händerna på ratten och that's it.

MEN det är väldigt många som inte är lika noga med det. Att köra och prata i telefon/smsa är ett ganska grovt brott i många andra länder och det är faktiskt så att det är vetenskapligt bevisat att det förstör koncentrationen på samma vis som det gör om du kör full.

Idag har jag bara för skojs skull räknat hur många som kör och pratar i telefon, som jag kört förbi på de korta sträckorna jag kört idag.

Ofta är det väldigt enkelt att märka om någon kör och håller på med annat, antingen vinglar de eller så håller de inte hastigheten rätt, och då menar jag inte att de kör för fort - tvärtom - i snigelfart.

Jag hamnade bakom en bil på en femtioväg och den här bilen körde alltså i 25-30.. sen såg jag vad denna snigelfart berodde på... mycket riktigt - mobiltelefon!

Alltså, jag är ingen jäkla moraltant eller något sånt, absolut inte men det finns vissa grejer som jag tycker är ganska självklara.

Att köra och dricka är helt jävla idiotiskt, men att köra och prata i telefon eller ännu värre: smsa, det är helt okej!?

Nej, ni är precis lika stora idioter som de som kör rattfulla! Det kan ge i princip lika hårda straff om det kan bevisas att en mobiltelefon var orsaken till en olycka och dessutom: det är inte bara er själva ni utsätter för livsfara, det är även andra människor, gående, cyklister, andra bilister - barn, vuxna, djur.

TÄNK LITE.


Jag blir bara så förbannad, trafiken flyter inte på alls lika smidigt när vi har idioter som er ute bland oss.


spagetti unt köttfärssås


bild: weheartit.com



Ikväll ska jag laga spagetti och köttfärssås. Ska bli gott :) jag har smsat Andreas (min pojkväns bror) och frågat efter hans recept eftersom han gör så himla god köttfärssås så nu ska jag försöka följa hans recept och hoppas på att det blir åtminstone hälften så bra, mer än så hoppas jag inte på. Alex brorsa är nämligen kock, haha.

Jag är i alla fall nyss hemkommen från affären, köpte fond du chef, buljong, lite lökar, kryddor och sånt där man behöver och spagetti såklart, fast det upptäckte jag nu när jag kom hem att vi redan hade hemma!

När jag kom hem efter att ha lämnat morfar så satte jag mig vid symaskinen och sydde små väskor eller vad man ska kalla dem för. Supersöta. Tänkte öva lite och se om det blir bra, blir det det så kommer jag att sälja sådana sen. Som en kul grej :)

Nu gör jag inte så värst mycket, ser på jerry springer och sånt skoj. Efter maten ska jag sova, för det hann jag inte göra innan och nu känner jag hur ögonen börjar bli tunga!


headache

Usch, det kom som en jäkla knytnäve i pannan och vipps så var huvudvärken tillbaka.
Jag ska hämta morfar snart.. men han har inte ringt än och när jag kört hem honom så går jag och lägger mig en stund och hoppas på att det försvinner.. kan helt enkelt bero på att jag varit uppe tidigt, lagt mig sent igårkväll och ja, trötthet helt enkelt!

Sen imorgon ska jag följa med Alex och hans föräldrar på hundträff med Nova :) vi ska ut och fika hos uppfödaren med alla de andra människorna som köpte valp ur samma kull som Nova :) ska bli kul att träffa de andra små taxarna och se hur de ser ut nu, jag var med när de var helt nya och små och då såg de nästan likadana ut, precis som nyfödda människobebbar :P
Nu lär man nog se skillnad på doggisarna:)


Skriver eventuellt mer sen, ska kanske träffa Josse sen - förhoppningsvis, men hon hade mycket att göra med plugget så vi får se om hon hinner :) hoppas!


PUSS

bedbug




NU ska jag fasiken gå och lägga mig, känner mig riktigt trött nu. Ska upp ganska tidigt imorgon och skjutsa morfar.

När jag kommer hem därifrån går jag nog och lägger mig igen så ni kan vänta er ett inlägg senare på dagen, eller åtminstone framåt lunchtid :P

 

Nu ska jag sova, imorgon kommer ett inlägg upp med en historia om en händelse som hände i måndags, kul men samtidigt jäkligt irriterande grej :) ni får läsa det imorgon!:)

Har även tidsinställt ett inlägg till på lördag eftersom jag jobbar i stort sett hela dagen då med. Imorgon är jag dock ledig och det är SÅ skönt.

PUSS & GODNATT


bedroomdreams

Detta bordell-inspirerade sovrummet vore inte helt fel att vakna i. Riktigt häftigt med det röd-rosa!
bild: weheartit

Abstinens

Ullared på tv, ullaredbloggen, ullared överallt, jag börjar bli så himla sugen på att åka upp. Jag och Alexander funderar på att åka dit om typ två veckor :) Behöver lite nya underkläder och även lite vårfint :) Kanske även en och annan födelsedagspresent till alla dem som fyller år nu på våren i bekantskapskretsen!


Vi får se, vi har bokat in det preliminärt och får helt enkelt se hur det blir men jag hoppas! Synd att det inte ligger närmare!


Var mest det jag skulle säga ;D kika in på gekasullaredbloggen.blogspot.com, jag lovar att ni kommer bli sjukt sugna på att åka dit! :)

PUSS

long time, no see



Bilden föreställer en fisk jag fotade på Universeum när vi var där typ förrförra helgen.


Hej på er. Har inte skrivit på ett tag nu. Har helt enkelt inte orkat eller haft något att skriva om direkt. En del har väl hänt men inget så värst speciellt egentligen.
Jag har inte mått bra i denna veckan, har haft så himla ont i huvudet och varit hemma från jobbet igår och idag, mår bättre nu som tur är men Alexander har blivit förkyld så det dröjer väl inte länge innan jag också blir det! :P

Eftersom jag åkte till Alexander redan i måndagskväll för att träna (som sedan inte blev av pga att jag mådde dåligt) så stannade jag där tills idag då jag inte litade på min förmåga att köra bil mellan Skurup och Ystad i mitt tillstånd med grym huvudvärk och yrsel lite då och då. Kändes tryggare att stanna där.

Vi har i alla fall kollat på film, Armageddon såg vi i måndagskväll och idag såg vi The black Swan, som vann en Oscar på oscarsgalan i veckan, jag hade hemskt höga förväntningar på filmen och det blev tyvärr en besvikelse. Inte en total besvikelse men den uppfyllde inte mina förväntningar tråkigt nog.


Imorgon är jag ledig och ska skjutsa morfar :) jag ska även städa undan och fixa lite här på rummet och eventuellt kanske träffa någon vän :)

För övrigt har jag fördrivit tiden med att sy, har sytt en stor kudde som matchar min sänggavel, jättefin blev den :) och sen har jag sytt en liten miniväska att ha runt halsen - ni vet en sån Musse har, alltså inte Musse pigg utan den andra Musse. Vet inte vad han heter i efternamn men ni vet säkert.


Mer än så har egentligen inte hänt sen sist.

Skriver mer senare/imorgon. PUSS

RSS 2.0