frisyrtips - student


Jahapp, då var det snart dags för student, någon månad kvar bara! Jag längtar som tusan tills min systers student den åttonde juni, wiiie. Ska bli så kul!
Men till en av de stora stylingfrågorna som dyker upp när det börjar närma sig: HUR SKA MAN HA HÅRET?
Det spöregnade ju hela dagen på min student, alltså verkligen SPÖREGNADE. Ingen lär glömma vår studentdag i alla fall, haha.
Jag hade mitt hår nedsläppt och lockade det lite lätt så det blev vågigt och fint, trodde dock aldrig det skulle hålla så bra som det gjorde. Det höll sig superfint hela dagen trots allt regn o blåst!
Själv funderade jag mycket över frisyren innan det var dags för student och ja, let's face it, mössan är ju en liten käpp i hjulet faktiskt. För man måste ju faktiskt ha studentmössa för att det ska vara student, det tycker i alla fall jag så att fixa någon superfin uppsättning är det inte tal om ens eftersom att frillan lär bli förstörd så snart man sätter mössan på huvudet.
Jag & tjejerna som jag hade UF-företag med :)

Jag & Ulrika :) på champagnefrukosten.
Så, nu tänkte jag ge er ett supertips om ni inte känner för att ha håret utsläppt som mig på er student och det är FLÄTOR, i alla dess former och sätt.
Antingen kan man ju göra en fin fläta av hela håret, flätat lite slarvigt och sen fästa fast några blommor i flätan, romantiskt och sött :)
eller så flätar man en liten del av håret, till exempel luggen eller också kan man göra en fiskbensfläta, endast fantasin sätter gränsen. Känn inspiration från bilderna och ni får ju såklart mer än gärna ha håret som jag hade det på min student ;) för det var ju faktiskt fint det med!
Hoppas ni fått lite idéer :) Puss & Kram

hopez to feeelz betterz

Hoppas att jag känner mig bättre imorgon, detta är så fruktansvärt tråkigt. Jag känner mig varm i kroppen, halsen känns bättre nu så jag hoppas att det inte känns sämre igen och jag hoppas att jag inte har feber. AAAH. Hata feber. Hata att vara sjuk.
Jag tänker vara frisk imorgon, nu har jag bestämt det! Skriver under på det.
Så lär jag väl vara sjukare än sjukast imorgon bara för det..



HÅLL ALLA TUMMAR & TÅR FÖR EN FRISK MANDIS IMORGON! Tack på förhand :)

-


zjuklingen

Hej, jag är zjuuuuuk, stannade hemma från jobbet eftersom halsen plågar mig så in i.. är febrig och så också men annars är det okej. Kändes bara dumt att gå till jobbet i fyra timmar och smitta ner alla där :/ jag har druckit silvervatten så förhoppningsvis blir jag frisk fortare. Skriver en annan dag om silvervatten, men det är en sak min pappa börjat med som han nu tyckte jag skulle prova då jag blivit sjuk. Japp.
Vad har jag då gjort idag? Vaknat.. kände att min hals var helt hård och ond :( låg och slöade och funderade på en stund om jag skulle gå och jobba eller inte. Bestämde mig till slut för att stanna här och kurera mig ordentligt.
Sen har jag väl inte gjort så värst mycket, det ska man ju faktiskt inte göra när man är sjuk. Då ska man ta det lugnt, ligga och vila och låta folk passa upp en hela dagen :) det tycker jag i alla fall.
Jag har i alla fall som tröst beställt en klänning från nelly som jag tänkte ha på syrrans student, men måste ju först se om den passar förstås.. leveransen sker om 2-3 dagar :) så förhoppningsvis innan fredag.
Tänkte faktiskt ta mig en dusch nu och se om det kanske känns bättre, ibland känner man sig friskare när man duschat. Brukar inte ni också känna så? :)


Får se om jag orkar skriva mer idag, jag planerar att bara dra täcket över huvudet resten av dagen så vi får se om jag kommer krypandes till er med ett litet inlägg ikväll, hihi.
KRYA PÅ MIG :) Puss Puss


let the sunshine in





Hejhopp.
Solen skiner som aldrig förr.. fast det gjorde den igår :) skönt att vi börjar komma ifrån det mörka och trista vintervädret och solen & värmen ÄNTLIGEN kan göra entré :)
Idag är det då alltså måndag för er som inte visste, hö hö hö, jag har varit ledig idag, sovit länge, målat, ja. Bara gjort sådant som jag känt för att göra.
Häromdagen fick jag ju min longboard och jag & Connie var ute på en testrunda, det gick relativt bra, vi åkte på åhléns parkeringsplats, det är liksom en parkering uppe på ett tak så det är ganska insynsskyddat vilket är skönt så man slipper göra bort sig inför allmänheten ^^.
Ingen av oss skadade sig och vi fick lite kläm på det, vi skiftades om att åka och vara personen som sprang bredvid, det kändes tryggare att ha någon att hålla i när man stod på den där rullande brädan, haha. Vi lärde oss att styra & svänga någerlunda bra och vi provade även att åka sittandes på brädan vilket var skitkul det med.
Får jag bara öva lite till så ska jag nog snart klara det :) men rädslan för att slå ihjäl mig har jag alltid i bakhuvudet och det blir en liten spärr men jag ska försöka övervinna den rädslan. Haha. Så läser ni  i tidningen imorgon: "Ung tjej slog ihjäl sig när hon åkte longboard" hahaha. Det hade väl bara varit jäkligt typiskt. Men nej, inga sådana tankar nu, vi åker ju faktiskt inte fort alls och risken att slå ihjäl sig är ganska obefintlig.
Ska skjutsa mig pappa till hans träning snart och sen ska jag umgås med Connie :)
Det var väl allt för mig, för stunden i alla fall. Longboard- lägesrapport kommer kanske senare, haha.
xo xo

GELE = BORT

Vet inte om jag skrivit det här, men jo, det tror jag :S i alla fall... för typ en och en halv månad sen byggde jag, Sara & Lina våra naglar på pleasure divas i Malmö (på entré) och det har hållt superduperbra, nu har dock mina naglar börjat brytas och VET NI HUR ONT DET GÖR? Båda mina pekfingernaglar har knäckts, och nu även min ena lillfingernagel och satan i gatan, den var mig en riktig smärtsam en, usch. Så igår bestämde jag mig för att nu måste jag verkligen ta bort dem och jag tänker inte betala en massa för att fixa det på en salong, då det finns borttagningsmedel för gele att köpa..
Hade fått för mig att det fanns på åhléns men de hade tydligen inte sånt längre :/ dock fick jag ett tips av tjejen i kassan att man kan ta aceton på en bomullsrondell och pressa mot nageln och sen vira aluminiumfolie runtom och låta det verka i typ fem minuter.
Provade det igår och inget hände :( Men så läste jag på nagellacksborttagningen och insåg att den jag har hemma är utan aceton, haha. Så kanske inte så konstigt!? Så nu har jag köpt aceton på Ö&B för tolv spänn (på vinst och förlust, men vad fan tolv spänn) och ska prova och se om jag kan få bort gele-skiten :P hoppas hoppas hoppas. WISH ME LUCK.
Återkommer med resultat.

Lördag




Hej på er.
Jobbade till kvart i åtta igårkväll och sen kom det lite folk hit :) vi skulle egentligen grilla men så fick vi inte igång grillen och det hela slutade med att vi stekte på spisen istället, haha. Inte riktigt samma grej som grillat men det funkade :P
Det blev inte så mycket fest direkt, mer lugn hemmakväll med big brother och snack :) aldrig fel. Kom ihåg ungdomar att man måste inte festa varje helg 8-)

Fick förresten min longboard från teknikmagasinet igår, efter många om och men... mitt paket hade hamnat bland LBB-paketen (Lantbrevbäraren) :S och det är ju brevbäraren som kör ut på landsbygden och levererar paket till folk som bor långt ut och kanske inte har något post-utlämningsställe i närheten.. men hallå, mitt jobb (och även utlämningsställe) ligger på fem minuters gångavstånd, haha.
Jahaja. Anyway så provade jag att åka igår i vår carport (eftersom det är extra plan mark därinne och inte några stenar som kan hamna i vägen. Det gick väl relativt bra antar jag eftersom jag fortfarande lever, jag klarade av att stå på den och åka framåt långsamt, långsamt, långsamt,  haha. Men det krävs mycket övning för att jag ska bli bra och lära mig ordentligt. Jag har hela tiden i bakhuvudet att det kommer göra så satans ont om jag ramlar, men de tankarna måste jag komma över för annars kommer det aldrig gå!
Man lever bara en gång så nu jäklar ska jag lära mig!
Ikväll känner jag för att typ dra ut och göra Malmö osäkert, hahaha. Kom på mig själv med hur det lät nu när jag skrivit det, jag menar - Malmö är redan ganska osäkert med tanke på alla dess gängrelaterade bråk och dödsskjutningar och så. Jag vet en hel del folk som i princip vägrar åka till Malmö på grund av allt detta och jag kan förstå dem till fullo men själv känner jag mig faktiskt inte mindre trygg i Malmö än vad jag gör i Ystad, konstigt nog. Sådana saker kan ju faktiskt hända var som helst, visst har det varit mycket sånt skit i Malmö de senaste åren så sannolikheten att det sker där är väl visserligen större men ändå.
Äsch, jag lägger ner min tid på att njuta av mitt liv och ha kul. Så ångrar man ingenting sen när man ligger där på dödsbädden. Man behöver ju dock inte utsätta sig själv för onödig fara, kan tilläggas.
Puss & Kram

oversized

weheartit.com

Goder natter





Hajsi.
Kvällen har jag spenderat med Connie :) sett bb, druckit energidryck (såklart sugarfree :D) och pratat, pratat och pratat om allt möjligt. Vi tog oss även en lång promenad så vi båda kände oss helt möra i benen ^^. Gytt.
Nu precis klickade jag hem en longboard så jag kan komma till skott och lära mig att åka :) hoppas på att jag får den i denna veckan, tänkte först köra in till Malmö på fredag och köpa den men teknikmagsinet har ju webshop och frakten kostade 78 kr, men vafan.. med tanke på att bensinen kostar över 16 spänn/liter sist jag kollade i alla fall så känns det som att det blev billigare att köpa på nätet :)
Woooo, jag är peppad och lite rädd, haha. Men det ska nog gå bra. Jag ska ge mig fan på att lära mig att åka. Jag var ju grym som få en gång i tiden på att åka roller (inlines dvs)..
Men nu ska jag klicka i en korv med ögonkräm för inflammationen i mitt öga och sen sluta ögonen och sova, långt förbi läggdags ju, vetni ;D
Imorgon ska jag skjutsa morfar och sedan jobba :) på kvällen blir det en sväng ner till Josse :) och på torsdag ska jag först träffa Catti, sen jobba och sen troligtvis umgås med Ponnie på kvällen :) vi ska även umgås på fredag :)
Nej ni, godnatt och sov så gott. Ses imorgon <3

18.34 vanlig tisdag

Heeeej på er. Idag har varit ännu en kreativ dag, igårkväll målade jag ju en tavla och idag målade jag en till, man ska passa på så länge man känner för det.. varje konstnär vet att man inte kan göra något bra jobb om man inte har den rätta känslan.
Kommer komma bilder på alla mina tavlor och verk så småningom :)
Ikväll ska jag umgås med Connie, blir väl om en stund, typ vid åtta eller nåt. Om 25 min ska jag se big brother 24/7 :)
Såg ni gårdagens avsnitt när Marcelo satt och sjöng "everybody hurts" i sin ensamhet i badrummet, haha. Så sött det var. Jag var ju nere hos mina grannar och såg bb igår, Lina tyckte också det var lite gulligt men tyckte att "Ja, han är ju ganska gullig när han sjunger men stackars killen är ju tondöv" HAHAHA. Som jag skrattade när hon sa det :P Alla som känner Lina kan nog tänka sig hur kul det var :P vår kära Lina och hennes galna citat ^^ <3.
Nu ska jag göra mig i ordning :) Puss & Kram

Hello olleH



God morgon!
Syrran kom in strax innan åtta och väckte mig för att fråga om skjuts till skolan, motvilligt sa jag ja och gick upp... har precis gjort nya "ostchips", ni vet det jag misslyckades med häromdagen, tog ut plåten mycket tidigare nu så hoppas på att de blev bra och goda denna gång.
Ska nog ta och sova en liten stund till nu så jag är pigg och glad när jag vaknar igen.. Glad är jag dock för det mesta så det är det inga problem med :D
Kom att tänka på en grej igår... ska ni på några studenter i år? Jag ska på två, min kusin som tar i Malmö och såklart min LILLASYSTER :D tänk att hon är så stor :) Men vad ska man ha på sig? Alltså som gäst, inte som student då.
Tröjan/klänningen på bilden ovan har jag en vision om.. att ha den på en av studentfesterna med ett par brunbrända ben och ett par fina ballerinas eller pumps och självklart med några fina smycken- stela armband i någon fin färg, gärna med gulddetaljer. Vad tycker ni om det?
Tycker absolut inte det är något fel att ta en helt vanlig tröja och göra den till något fint och festligt. Detta kan funka, så länge det inte är 30 grader varmt ute, haha.
Nu ska jag sleepa lite till, Puss & Kram

en grej till...

Jag har nog definitivt fått ögoninflammation igen :( Ögat kliar och är rött och jävligt. Åhhhh, så jobbigt. Hatar att ha ögoninflammation.. inte så allvarligt men nog så trist och jobbigt. Man vill klia men då får man skitet på fingrarna och smittar kanske över skiten till andra ögat. Usch och fy. Så nu måste jag trycka i en liten korv med sån där ögonsalva som jag tog sist jag hade inflammation i ögat och hoppas på att det lägger sig till imorgon så man inte ser ut som en knarkare :D
Hur kul är det liksom?
Jag tänkte mest skriva det för att intresseklubben nog sitter och läser här mest hela dagarna och antecknar flitigt... :D

Goder afton




Goder afton, goder afton, båd herre och fru :) Bion var helt okej, kanske inte hade rekommenderat att se den på bio, så bra var den inte men den är ändå helt klart sevärd :) Lättsam och rolig! David Batra är ju bara bäst. Haha.

Vad har mer hänt sen jag skrev sist då? Jo, efter bion åkte vi hem och bestämde oss för att se big brother nere hos Sara & Lina :) - de bor ju precis nedanför mig :) bion var ju dock slut vid åtta, så det blev lite familjen annorlunda och Maria Vern innan bb började :)




Nu har jag precis målat en tavla :) blev ganska nöjd med den, bild kommer eventuellt upp imorgon eller så :) om min dator inte klyddar med överföringen mellan mobil och dator igen :(




Imorgon är jag ledig, precis som idag :) har inget särskilt bestämt sådär, sova lite, kanske låna syrrans longboard och provåka - köper en egen på typ fredag eller nåt :D är så sugen på att börja nu, det var Lina också, så vi ska eventuellt göra det tillsammans :D hiiihi.




Jag ska träffa Connie imorgon :) Nu har vi inte setts på två dagar så nu är det fan dags, haha. Senare i veckan ska jag träffa Catti och även Josse :) längesen jag såg Josse nu :(



På lördag blir det förmodligen lite grillning med ett gäng vänner och söndag ska vi äta våfflor här hemma, eller ja, förmodligen inte jag men jag får väl sitta med och umgås i alla fall.



Jag lovade ju förresten innan att berätta om min invägning idag, ooooooooooch... JAG HAR GÅTT NER YTTERLIGARE 1,1 KG! Blev så himla glad när jag såg det.




Nu ska jag försöka sova :) ha en god natt allesammans så ses vi imorgon :) Pusss & Kraaaam

Kvarteret skatan reser till Laholm

Sådär ja, snart dags för avfärd :D 17.30 lämnar vi Ystad för Tomelilla och en härlig film på bio :D Hoppas nu den är bra! Någon som sett den? :) Btw, David Batras face på understa bilden, hahaha. Priceless.

BUCKETLIST

På min lista över saker jag ska göra/lära mig innan jag dör har det idag tillkommit en ny grej.
Jag har tidigare skrivit om att jag ska försöka mig på att läsa HELA bibeln. Det har väl gått sådär.. har kommit några sidor men inte mer än så tyvärr, jag jobbar på det.
MEN den nya punkten på min lista är att lära mig åka longboard. Jag har funderat på det länge men jag är alltid så rädd att jag ska ramla och slå mig, för som ni vet är jag väldigt klantig. Men vafan, man kan inte gå omkring och vara rädd, ramlar jag så ramlar jag. Bryter man benet så får man väl gipsa det, inte mer med det. Klart, det gör ju satans ont men jag är ung och frisk, det läker ihop snabbt. Ganska..
Så nu tänkte jag ta med mig Connie till nån skolgård med plan mark och först och främst lära mig att stå på den. Kan ju vara en fördel och sen får man anta större utmaningar som att åka i en liten backe och komma upp i högre fart än 5 km/h. Haha.
Tänkte höra med nån som kan åka om där är någon som kanske vill lära mig :D yeeeey. Så nu kollar jag runt efter en billig longboard, skulle fan köpt en på teknikmagasinet när de sålde såna, syrran köpte ju sin där. Kostade under femhundringen. Såg på typ stadium att de har men inte under tusen spänn och det tänker jag fan icke ge. Haha.
Såg nu faktiskt att teknikmagasinet har samma longboard som syrran har, i butik nu igen :) gytt.
så ser den ut :) säkert bra för en rookie som jag :) 499,90 kostar den på tm :)
Någon i Ystad-området som också tänkt lära sig åka som vill göra det med mig? Eller nån som redan kan som kan lära mig? :D Puss & Kram

God morgon, god morgon





Hey.
Nu är jag vaken. Ha ha ha. Skulle ju gå upp tio men se hur bra det gick.. klockan ringde och jag tänkte "oj vad pigg jag är, snoozar bara en gång" och den gången kom att bli flera gånger till. Så nu är jag i alla fall vaken och uppstigen!
Såg nu i spegeln att mitt öga blivit rött, det kliade som tusan igårkväll och jag tänkte tanken att bara det inte är ögoninflammation.. det hade jag ju för inte så länge sen :(
Så skulle jag torka av runtom ögat för det var lite äckligt... ni vet sådär som det blir när man har en inflammation... och glömmer bort att jag redan tryckt upp tvål i ena handen utan att skölja bort det, så jag börjar pilla runtom ögat och råkar sätta fingret mitt i prick i ögat - BULLSEYE :D (heter det väl i dart!?)och saaaaaatan vad det sved, jag förstår varför man bölade som liten när man fick shampo i ögat. Var nära att gråta en skvätt nu med :O
Vilket underbart måndagsväder förresten, helt awesome :D nu ska jag göra mig i ordning för denna dagen, äta frukost och sånt viktigt. Kanske ta en tur i det fina vädret ELLER på löpbandet :)
Puss & Kram

Vårens skomode

Vet inte vad ni tycker om vårens stora skomode? Personligen tycker jag det är riktiga tiopoängare som kommer på modet nu :) loafers a la michael jackson, loafers a la nån gammal 1700-tals kung-typ :p och såklart: platåskon.
DINSKO
weheartit.com
Älskar skorna på den understa bilden, sooooo lovely. vill ha alla paren.
Har ni några favvisar denna säsong? :)

nighty night, sweetcheeks

GÄSP! Nu är jag trött, kände att jag nästan satt och somnade framför tvn så nu är tänderna borstade, sminket borttvättat och jag är redo för lite välbehövlig sömn, alarmet har jag ställt in på 10.00 imorgon, lagom... strax över tio timmars sömn om jag nu somnar inom kort vill säga. Det är inte helt fel det.
Godnatt kära läsare :) ha en trevlig natt. Imorgon är det invägning igen :) som vanligt i början på varje vecka. Hoppas nu inte jag gått upp något :O blir alltid så nojig varje gång jag ska väga mig att jag gått upp i vikt istället för ner. Man vet ju aldrig. Håll tummarna för mig, annars är det ju faktiskt inte hela världen - då får jag helt enkelt äta ännu bättre och träna ännu hårdare så ska det problemet nog vara ur världen på nolltid.
Puss & Kram, ses imorgon <3

Tomorrow

Jag  & Sara :)


Jag & Sara


Lina, Sara & Jag :)


Jag & Connie :)

Imorgon blir det troligtvis lite umgänge med Connie på dagen :) Vet ni vad jag ska göra på kvällen? :) Joooo, bio med mina twins :) Vi ska se Kvarteret skatan filmen.... TILL LAHOLM JA TILL LAHOLM JA VI SKA TILL LAHOLM. Yeeeeeey.
Hoppas den är kul men kvarteret brukar ju vara sjukt kul :) så vi har höga förhoppningar :) Vårt biobesök skall äga rum på bio rio i Tomelilla :) Ystads bio är stängd imorgon nämligen.
Någon som sett den?

Big brother




Hej på er :)
Hemma efter en lång jobbedag men nu har man tjänat fetemycket pengar :) money, money, money :D yeeeey.
Sysselsätter mig med det som är obligatoriskt varje söndag nu; big brother veckofinal&utröstning.
Vem tror ni åker? Jag tror faktiskt Marcelo... tyvärr. Enligt omröstningen bbelva.com gjort så kommer han åka, men man vet ju inte om det är samma människor som verkligen kommer ringa och rösta, hoppas inte :)
Nej, nu ropade gry upp att Marcelo och Sipan sitter säkert, HÄRLIGT. Med andra ord är det Hanna J eller Kija som åker ut.
Om inte något otippat händer. Jag hade en tanke igår att kanske Annica funderar på att gå ut, efter allt som skrivits och sagts om hennes kille, eller vad han nu än är som hon har utanför... Man vet ju aldrig :S
Vad tror ni?


Uppdatering kommer om en stund igen :) Puss & Kram

Guten morgen



Här har ni mig!
Vaknade precis, gick och lade mig vid typ tre så jag behövde verkligen sova länge. Dock ska jag jobba om en och en halv timme. Måste.Vakna.till.liv.nu..

Igårkväll var jag ju först och firade morfar som jag skrev igår, sen var C här :) yeeeey. Vi satt och pratade och tog en lång kvällspromenad :) sen smsade syrran som var på någon fest i Gärsnäs (långt ute på landet här i skåne) och ville att vi skulle hämta henne..
Efter många om och men kom vi i alla fall iväg och fy tusan, usch usch usch. Det värsta jag vet är när det är mörkt och dimmigt och man vet att det kan springa ut vildsvin och annat äckligt på vägen. Var beredd på bromsen heeela tiden och körde nog i 70 på 90 väg :P Vi kom fram till vår destination, hämtade upp syrran och körde tillbaka mot ystad, fortfarande på helspänn.
Vi kom till öja - precis vid ystad och då kunde man äntligen pusta ut och konstatera att man inte dött denna kväll heller.. eller kört på något djur för den delen heller :) Jäkla tur.
Kvällen avslutades med lite mer girltalk hos mig med C :) vi har alltid en jääääkla massa att prata om så dygnets timmar räcker knappast till :P Jag skjutsade i alla fall henne hem och sen åkte jag dirr hem och lade mig.
Nu ska jag käka lite "Frukost" tjugo i ett på dagen men anyway, och göra mig i ordning för jobb. Sen blir det att jobba resten av denna söndag mellan två och kvart över nio :) vet ni hur mkt jag kommer tjäna på de timmarna? ;) A LOT! Pussss & Kraaam

Saturday

Hellu.. idag har jag jobbat, sovit, och nu precis varit och ätit en bit smörgåstårta för att fira morfar som fyller år i veckan :) Inväntar just nu att C ska bli klar så vi kan umgås :D
Vet inte riktigt var kvällen tar oss men det får vi allt ta och se :) kanske utgång, kanske bara lite skoj här hemma. Dans och nån drink :) spelar mindre roll, vad vi än gör så har vi alltid kul :D
Vad ska ni göra tonight? ;D Puss & Kram

En mindre otippad grej...


Riktigt blond på denna bilden, trivs dock bättre med min hårfärg som den är nu :) en blandning av allt typ ^^. Bilden togs väl för typ ett år sen och är en av de få bilder jag ler på :P






Har snackat ganska mycket om hur otippad jag kan vara
.. precis hände en grej som var allt annat än otippad för att vara mig, dvs väldigt vanlig. Jag är en klant. Jag klantar mig dagligen, det är mest jag själv som blir lidande och så även i detta fall: står och plattar håret och vad händer? Jag bränner pannan! AAAAAJ. Kan säga att jag plattat håret sen platttången uppfanns i princip, haha. Nej men iaf sen jag var 10-11-12 år ungefär, det betyder att jag plattat håret i typ 11-12 år (shiiiit vad gammal jag börjar bli btw), med andra ord borde jag kunna det nu och jag kan ju dessutom säga att jag ALDRIG bränt mig i ansiktet med varken platttång eller någon annan tång under alla dessa år. Nu var det då alltså dags. Klantarsle. Men nån gång ska ju vara den första som man brukar säga!

Jag har dock lyckats bränna mig på andra ställen med plattången, vet inte om jag vågar berätta detta egentligen, haha. Pinsamt att erkänna men jag har bränt undersidan av foten med en platttång.
Detta var nog typ 3-4 år sen och jag hade satt igång platttången och lagt den på golvet bredvid sängen. Satt på sängen och skulle resa mig för att gå in på toan och sminka mig, hade såklart helt glömt bort att jag skulle platta håret och att tången låg igång.
Sätter ner fötterna på golvet och känner först ingenting, sen DAMN, jädrar vad det brändes och min reaktionsförmåga är inte heller alltid den bästa så innan min hjärna skickat ut impulser till kroppen att jag brände foten så var ju skadan redan skedd flera gånger om.
Till en början trodde jag inte det skulle bli så farligt för det kändes inte så mycket direkt när jag flyttat foten från platttången.. Men det hela slutade med att jag inte kunde gå ordentligt på typ 2 veckor. Usch vad ont det gjorde och så fick jag halta fram. Skoj va?
Jahajahajaha.. nu är klockan ca halv tio och klockan 2200 börjar bb, ska ner till mina fina grannar och se det :) Mysfredag :) Sedan väntar jobb imorgonbitti, 7.00, GÄSP. Går av mitt pass 15.15, därefter ska jag hem, ta mig en tupplur, träna lite kanske.. sen duschen, byta om och sen ner till morfar som fyller år :) synda med lite smörgåstårta och därefter ska jag träffa Connie :) Jahapp.. så ser min lördag ut, kanske blir en miniutgång eller nånting eller bara dans här hemma hos mig eller hos Connie, man vet ju aldrig med oss :D det som är det allra bästa med oss.
Puss & Kram

BURNED

JAHAPP. Det där snackset jag skulle göra blev ju totalt messed up, katastrof äckliga... eftersom jag lämnade de i ugnen lite för länge, haha. Ikväll ska jag prova att göra nya och ta ut dem ur ugnen innan det nästintill brinner i dem. Haha.
Sen sist jag skrev har jag tagit mig en lång och välbehövd tupplur, nu är jag duschad och klädd. Fick precis veta att jag ska jobba på söndag, har kollat schemat typ hundra gånger och har fan inte sett mitt namn där förut, nu vipps står det med..
Men men, det är sjukt bra betalt så det gör inte så mycket :) tänk er 100% ob :D låter rätt soft va? Vi inom dagligvaruhandeln har dessutom bland de bästa lönerna om man kollar på vad de tjänar inom restaurangbranschen eller i detaljvaruhandeln dvs klädbutiker etc.
Gött moooos.
Nu ska jag käka lite bönor :) ikväll blir det grillat, oklart vad vi ska grilla, men grillat iaf. Vädret är ju helt fab och vet ni vad jag såg imorse när jag gick ut för att hämta posten? EN FJÄRIL PÅ VÅR UPPFART :) En sån fin orange/svart sak :) vårtecken!
typ en sån här :)

LCHF-snacks

Heeey. Good morning. Vaknade faktiskt vid elva, duktig flicka :) men till vad? Ledig idag med.. så hade egentligen kunnat sova till fyra for all I care ^^.
Jag gick i alla fall upp, möttes av min syster som stod och fixade sig inför sista skoldagen denna vecka och hon tiggde till sig en skjuts till skolan! Men what the heck, jag var ju ändå uppe så.
Käkade frukost när jag kom hem igen och nu precis har jag förverkligat en idé som dök upp i mitt huvud... ni vet groks? En form av snacks, i form av typ bakad ost, endast ost.. Vet ni? Skitgott är det i alla fall. Så kom jag på idén att varför inte prova att göra sådana "ostchips" själv?
Sagt och gjort... rev upp lite ost, lade ut ganska tunt på en plåt med bakplåtspapper och så in i ugnen på 180-200 grader, i kanske fem minuter :P tills de flytit ut helt enkelt och fått lite, lite färg. Sen är det bara till att knapra på :) Perfekt för oss som följer lchf eftersom ost är mycket fett och väldigt, väldigt, väldigt lite kolhydrater :)
Prova, vetja!
Jahapp, det var väl typ det jag har gjort idag, ska ta tag i att fixa klart på rummet idag så jag har problemet ur världen en gång för alla. Nu har jag ju fått min nya hylla och allt :)
En underlig grej är att det luktar solarium på mitt rum och jag har inte solat på en vecka nu :O skummish.
På tal om solarium... kanske ska ta mig en tur dit senare :) ja, det gör jag nog :D
Puss & Kram

thursday





Hej hopp.
Idag är det torsdag, en ganska trist och grå dag här nere i Skåneland :) Vet inte hur det ser ut i övriga Sverige, men här är det så iaf :(
Idag steg jag upp vid tolv, duschade, käkade lite frulle och satte på mig kläderna :) sen vid ett hämtade jag mormor och så körde vi och handlade :)
Därefter lämnade jag av varorna och körde iväg igen vid tio över två, skjutsade min kompis Alex till stationen eftersom han skulle iväg och åka skidor och hade övermycket packning :) så snäll jag är!
Nu sitter jag mest och chillar, hyllan jag fick igår är nu fylld med grejer och än så länge är jag mycket nöjd :) ska strax klippa och klistra lite i mina modeböcker :) har en hel trave med gamla tidningar att klippa i!
Ikväll ska jag umgås med Connie :) as usual och självklart blir det till att se BB kl. 22.00. Gör det ni med! ;D

Bilden är sen förra sommarn men min dator klyddar och vill inte alls att jag ska föra över bilder från mobilen... så ni får ha en gammal så länge :(
Puss & Kram

baseball tee

Skrev om basebolljackor igår, så när jag ändå är igång kan jag lika gärna göra ett inlägg om baseboll t-shirts :) så snyggt. I like it.

workout pågår

Nu gör jag en sån otippad grej igen... klockan 00.39 på natten fäller jag ut min blå yogamatta på golvet och kör en workout med situps, hantlar och andra skoj övningar :D
Men ni blir väl knappast förvånade över mitt beteende numera? Haha.
Vet ni vad förresten? Har lagt bud på en OBH Nordica Artist wave maker på tradera :) OCH JAG HAR LAGT DET LEDANDE BUDET. Om ca 20 timmar avslutas auktionen så jag hoppas hoppas hoppas att jag vinner :) den tången är så sjukt bra, lånade den av Lina förr förra helgen :)
Och en sak till... jag har förälskat mig i en väska från tiamo, ni vet som säljs på scorett!? KOLLA BILDEN NEDAN :) den kostar typ  450 spänn, väääärt! Så finns du kvar i butik nästa lön, kära väska, då får du följa med mig hem och jag ska förvara alla mina fina och nödvändiga saker i dig :D

Nu fortsätter träningen en stund till och sen ska jag crasha sängen. Puss & kram <33

light-weight

Idag vägde jag mig och hade gått ner ytterligare ett helt kilo på denna veckan som gått :) yeey. Det går neråt. Jag har hållit på med LCHF i ca 5 veckor nu och gått ner totalt 6 kilo, dvs mer än ett kilo i veckan :) I like how it feels.
Börjar märka det lite på mina kläder och så också, vissa plagg sitter lösare, mina jobbebyxor t.ex. och framförallt känner man sig snyggare, sundare och smalare :) och det i sin tur gör ju såklart mig ännu mer peppad att fortsätta.
Kan starkt rekommendera LCHF till den som vill gå ner i vikt och må bättre :) suveränt!
När jag får min nästa lön ska jag förresten eventuellt fixa ett 4 månaders gymkort på actic :) har en kompis som går där så vi tänkte gå tillsammans isf :) skoj och ännu mer motivation!
"I'd rather work for the body I want than hate the body I have"




Anne Geddes

Vet inte om ni känner till baby-fotografen Anne Geddes. Hennes bilder är SÅ fina och endast fantasin kan sätta gränsen för hennes kreativitet. Kolla här nedan :). fint va?

The baseball-jacket

Någon mer än jag som bara ÄLSKAR basebolljackor? Så hett, både på tjejer och killar :) finns ett stort utbud just nu både på dam och herravdelningarna. Jag har en vit med rosa ärmar som jag faktiskt köpte på ullared förra året. Men för någon vecka sedan beställde jag en till från H&M Herr, ett hett tips till den som vill ha en lite mer oversizad jacka är att leta på olika herravdelningar :) då blir den sådär mysigt pojkväns-aktig :)
Vet att de har en hel del basebolljackor på new yorker också :) hittade en där för ett tag sen i orange och grönt men fanns icke i min storlek :(
Vad tycker ni om basebolljackan?
Alla bilder kommer från weheartit.com

New jacket

Beställde precis THEEEEE snyggaste fejk skinnpajen ever. Den är..... GRÖN! Otippat? Jag är lite otippad av mig :D wild. Jag skulle lägga in en bild här till alla er som läser men det går inte att spara bilden :( ni får helt enkelt vänta tills den kommer till min brevlåda :D så får ni en ännu bättre och snyggare bild nämligen en på mig där jag har jackan på mig. Den ni! Inte helt fel va!?

Här har ni i alla fall länken till jackan ifall ni är VÄLDIGT nyfikna och inte kan vänta :D
Puss Puss

tjololo

MORS! Idag har jag jobbat, jobbat och jobbat. Tanken var att jag skulle gå upp tidigt idag och springa på löpbandet meeeeen... det sket sig. Eller snarare: jag sket i det och sov 2,5 timme längre än tänkt, gick upp vid halv ett (!) och sen då snabbt käka och göra mig i ordning för jobb kl 14 - 21.15.
Det är väl i stort sett vad som hänt idag.. har inte hänt så mycket mer än så. Men det är väl inte helt fy skam det heller.
Imorgon är jag ledig :D yeeeey. Ska åka till IKEA så fort syrran slutar skolan eftersom hon ska ha nya byråer :) och jag ska äääääntligen få min hylla. Jag ska ärva den av min lillasyster 8-) skulle egentligen köpt en exakt likadan som hennes för några veckor sen men så sa hon att jag kunde få hennes eftersom hon inte ville ha den mer :D perfa eller vad!? Den är i perfekt skick, hon har ju inte haft den i mer än typ ett år så :D
Ni kan troligtvis räkna ut hur jag kommer spendera morgondagen, yeees, that's right.. fixa i min hylla :D börjar bli trött på att ha en trave bananlådor på golvet med mina grejer i som stod i den gamla hyllan :D Ska nog ha Connie till hjälp också :) yeey.
hyllan :D expedit heter den och kommer från IKEA






TAKE CARE ALLA FANS :D

Backpacks

weheartit.com

Nicole

Antar att jag tidigare skrivit om min fascination kring Nicole Richie.. men seriöst!? Människan är ju så fucking snygg! Kolla bara denna bilden, klänningen, frisyren... En verklig stilförebild!

Pretty woman, walking down the street

Awwwww, de visar pretty woman på kanal 5. Hur lovely?
It must have been love, but it's over now... it must have been good, but I lost it somehow



Nu säger jag natti natti, dags att sova. Upp med tuppen imorgon ju. Puss & Kram

boho


love that dress!



weheartit.com

ÄNTLIGEN!

Hela denna dagen har jag patetiskt nog längtat efter att få se big brother och nu äntligen är det igång :D wiiiie. Haha. Nej men det har varit en typisk sege-dag idag så jag har inte gjort många knop om vi säger så!
Nu ikväll har jag tagit mig en liten LCHF-treat :) i form utav hallon och grädde.. ganska gott faktiskt. Har även målat på ett av mina verk ikväll, den är dock inte klar ännu. Tänkte lägga upp bilder här så småningom så ni får se mina tavlor och bilder :) kanske kan vara av intresse för någon ^^.
Marcelo :) min favvis, han är en riktig dröm, både personlighetsmässigt och utseendemässigt (A)







Imorgon ska jag jobba, 7-15 :O tidigt. Men, får sova när jag kommer hem eller nåt ^^ Nu är pausen snart slut så nu säger jag heeeejdåååå! Puss Puss

Söndag 11/3


Jag & Connie igårkväll :)





Hej på er..
återigen har det gått en tid sen jag skrev sist. Jag skäms! Förlåt!
Denna vecka har bjudit på mycket umgänge med min ständiga följeslagare, Connie :) Det har mest varit chill, inte så många måsten och sådär :) Förutom då big brother såklart. Det är ett STORT MÅSTE, varje kväll.
Ser ni på big brother? Någon favorit? Min favorit är helt klart Marcelo, I LOVE HIM <3
Igår blev det spontan utgång för mig och Connie :) tanken var att vi skulle fixa middag men middagsgästerna stood us up så vi fixade käk åt oss själva och sen tog vi oss några drinkar, dansade lite till gamla godingar: Back street boys, aqua, carola, brittan m.m., haha. Sjukt kul... man ska aldrig underminera hur kul två tjejer kan ha med endast lite musik och en drink eller två. Sjuuuuukt.
Sen ringde telefonen, en gammal vän ville träffa oss på en krog nere i stan så vi stack dit.. vid typ tolv. Gick hela vägen ner från mig - tar ca 20-30 min. Väl framme blev vi insläppta, slapp betala inträde och blev bjudna på allt vi drack :D Strax innan haket stängde kom en äldre man (40-50 år) fram och frågade om jag ville dansa, jag avböjde snällt och till slut gick han sin väg med svansen mellan benen, stackarn.. såg honom dock en stund senare på dansgolvet med en kvinna i hans egen ålder :)
Därefter gick vi till Max, där några ville käka, själv tog jag mig en cola zero :) Träffade en gammal vän på max och det slutade med att vi stod utanför max och pratade om allt mellan himmel och jord i säkert 1½ timme, om inte ännu längre. Tiden bara sprang iväg!
Klockan var närmare halv fyra när vi drog oss hemåt, my girl & I :)
Sista gången jag kollade på klockan innan jag somnade så var klockan efter fem. Sjukt och mycket kärlek till spontana utekvällar :)

RSS 2.0