¡Hola! Idag har vi inventering på jobbet...

¡Hola! Idag har vi inventering på jobbet, ganska skoj men jobbigt att börja jobba kl sex :o men resten av veckan (i princip) är jag ledig, förutom onsdag så jag lovar att uppdatera mer! Förlåt för dålig update förresten:(


Hallo. Började tidigt imorse, redan sju :...

20100821980 (MMS)

Hallo. Började tidigt imorse, redan sju :o uff, det är inget kul vill jag lova. Ska packa upp varor fram till tolv då det är lunch o då kommer pojkvännen hit o käkar med mig :)
Sen ska jag jobba på kolonial igen ett- två o slutligen har jag kassa och förbutik mellan två och sex. Lång dag!
Sen ikväll, woooho, malmöfestivalen. Ska bli skooooooooooj! :) 

Då var min rast slut, later!


MY GOSH


bild: weheartit.com


VAD SÖMNIG JAG ÄR!
Jag känner hur det liksom svider i ögonen, imorse var mina ögon helt röda när jag vaknade. Jag ska nog ta och lägga mig nu, kanske se någon film/serie eller läsa någon bra bok.

Sen har jag bestämt mig nu. Jag har gjort lite regler åt mig själv:

- städa upp här en gång för alla, slänga skiten som inte används eller har någon nytta
- Spara mina pengar, inte handla en massa som jag sen inte använder och definitivt inte köpa inredningsgrejer, mitt rum svämmar ju över

Ja, det var nog de regler som jag kommit fram till än så länge. Jag spenderar allt för mycket pengar på nada. Sånt som jag ångrar sen.


rena, rama, Rolf

Haha. Någon mer än jag som kollade på rena, rama, Rolf när ni var små? Eller yngre..

Haha, upptäckte precis att de börjat visa avsnitten på fyran igen, kul. Nostalgi. En smal (smalare) Lasse Brandeby och VÄLDIGT ung Robert Gustavsson, skojskojskoj.

Mycket roligare än Irene Huss, som Lasse Brandeby valt att vara med i nu :O boring säger jag.

Fångarna på fortet då. Sorry, men det kan aldrig bli som när jag var liten. Kanske är det för att jag var liten och lättroad, kanske för att det helt enkelt var bättre förr. Kanske lite av varje?

viktorianskt



Åh, jag blir helt i extas när jag ser de här husen. De är så stora, så vackra och så mystiska. Om jag någon gång ska ha ett eget hus (vilket inte är helt omöjligt) så skulle jag helst av allt vilja ha ett gammalt viktorianskt hus MEN eftersom de inte är så värst vanliga i Sverige så får jag antingen flytta utomlands eller bygga ett nytt hus i gammal, viktoriansk stil.

Åh vad vackert det är. Titta bara på de stora verandorna, fönsterna med dekorationer runtom, vindsvåningar. Åh.

Hur ser era drömhus ut?


honey, I'm home

Hey. Nu är Mandow in da house igen. Haha. Är trött nu efter jobbet, man blir helt seg i huvudet.

Ikväll ska jag mest slappa framför tvn. Sen ska jag sova länge imorgon, ut på en powerwalkrunda och slutligen jobba mellan 16.30 och 19.30 :) Sen jobbar jag fredag, lördag och söndag.. veckan efter jobbar jag bara 2 dagar och likadant veckan efter det.
Eftersom jag är typ vikarie så blir det inte så mkt jobb under höstarna och vintrarna.. jag får hoppa in om någon blir sjuk eller så mestadels men det är ändå ganska skönt att ha det lite lugnt i höst. Att min ekonomi blir lite lidande är dock inte så kul men jag klarar nog mig.



gah!

Hej! Går upp tidigt, sticker till tågstationen i Skurup för att ta tåget till Ystad för en mycket viktig grej: Matte b på komvux, genomgång på onsdagarna dessutom så det är extra viktigt. Vad händer? Jag och Alexander kommer till stationen och möts av ändringar på displayen: "NY tid, 10.01" tåget ska alltså gå från Skurup 9.47(!)

En stund går och tiden ändras till tio över, sedan till 16 över och när klockan var mer 20 över ungefär så kommer tåget. Sen 20 min till Ystad. Jag kommer fram ca 20 i och min lektion börjar kvart i, ute på regementet vilket tar en stund att gå till från tågstationen.

Jag tänker: bussen!

MEN, vad händer då? Jag ser hur bussen köra iväg. Hade den stannat en halv minut längre hade jag hunnit med den och kommit kanske 3 min sent till lektionen. Istället missar jag hela lektionen.

Jag menar hur lönt är det att komma en halvtimme eller mer för sent? Då har de redan hunnit ha genomgång och ja. Kaos.

Jag blir så irriterad.

Dessutom sa jag till Alex imorse: Det var ändå ett tag sen nu som tågen var försenade, det är ju bra! Det kanske börjar ordna sig med deras problem..

Det ångrar jag bittert att jag ens yttrade! Blä. Nu sitter jag här hemma och ska försöka räkna lite matte, tur att min kille är ett sådant mattesnille, han hjälper mig verkligen och jag kanske kan klara den här kursen trots allt.

PUSS

WE HEART IT - Panda







 


tiredness

Boring day alltså. Jag hade lika gärna kunnat lägga mig ner och sova bort den.. men man får ju ta till vara på sina lediga dagar, dock kommer jag ha hemskt mycket ledigt framöver. Har kommande två veckor inte fått mer än 2 jobbtider i veckan, ganska lite om man jämför med hur mkt jag jobbat hela sommaren, ofta 5-6 jobbtillfällen/vecka.

De ringde från Komvux idag och frågade om jag var intresserad av psykologi B som distanskurs, of course, sa jag. Så på tisdag ska det vara infomöte om psykologin och jag ska gå dit, sen kommer jag läsa hemifrån mestadels, skulle tro att det blir en o annan lektion eller mer avstämning med läraren.

Ska bli kul att äntligen sätta igång med psykologin också!

Nu ska jag torka håret, klä på mig och göra mig i ordning, när min mamma kommer hem blir det en sväng till affären, jag ska skicka tillbaka ett paket med skor och panta lite burkar o flaskor, plus handla lite:)

IMORGON ÄR DET LÖN! Gissa om jag väntat på den dagen (A)



Scones

Idag blir det scones till frukost, här är nämligen inte så mkt att käka till frulle här hemma, ingen yoghurt, inte tillräckligt med mjölk för att ha till en skål med flingor, inget gott bröd och ja. Det blev helt enkelt ett snabbt och lätt scones-bak :) gott.

Gillar ni scones? Det är ju så enkelt att göra, tar fem minuter att baka ihop degen och smälla upp det på en panna, sen 10-12 min i ugnen.

Nu ska jag gå och ta ut dem ur ugnen, sen blir det frukost eller kanske snarare brunch? :P haha.

See you latero.

Hawaiiwedding

Såg bilder från Megan Fox bröllop på en strand på Hawaii, åh. Det får mig att längta tillbaka såå mycket. Tänk att få vara på typ världens vackraste paradisö tillsammans med den finaste man vet. Jag vet hur det känns, jag har gjort det. Jag önskar varje dag att vi ska återvända dit och stanna ett tag, längre än 10 dagar som vi var där sist.
Det var så underbart och ord är överflödiga, det går helt enkelt inte att beskriva, varje gång jag tänker på resan blir jag helt, ååh.

Jag har tänkt på detta länge; jag vill gifta mig på Hawaii. Jag vill ha familjen och släkten där, på en vacker strand, på Hawaii. Jag hoppas att det någon dag kan bli verklighet, att vi på något vis kan finansiera det hela och åka dit. Det vore en uppfyllelse av en dröm.
Sen vill jag förlova mig i Paris, framför eiffeltornet i solnedgång. Tänk er, va?

Men detta är bara drömmar..


Godnattinatti



bild: weheartit.com


Nu har jag suttit uppe alltför länge men tiden bara rann iväg. Nu på kvällen har jag suttit och pysslat med att göra kort, gratulationskort typ. De blev faktiskt hemskt fina, kan visa er imorgon eller så.

Nu ska jag somna till "how I met your mother" som är på sexan nu. Imorgon ska jag inte göra alldeles för mkt, sova länge, powerwalka med mina granntöser igen och slutligen åker jag nog till älsklingen. Yep,yep.

Godnatt på er och sov så gott, sötisar!

Jacket



Jaaaag vill! Jag vill, jag vill, jag vill. Jag vill ha denna fiiiina jackan från topshop. 80 pund kostar den, typ 900 spänn kom jag fram till. Inte så farligt ändå, fast ganska saftigt pris ändå. Men vadådå. Den håller ju några år.. man får ju räkna så (A).

translation: I want this jacket so badly!

WE HEART IT - pinata



 


"yo, bitch I'll slap you up"

Ja alltså, bli inte rädda.. kollar på det avsnittet av 2½ män där Jake & Charlie hälsar på de nya grannarna, Mad Dog och hans söta dotter. Har sett avsnittet säkert 5 gånger men det är jäkligt kul. Kolla på det om ni inte sett det. :) För att förklara rubriken så har Jake en hemskt otrevlig låt som ringsignal på sin telefon som går "yo, bitch I'm gonna slapp you up, yo, bitch I'll slap you up!" något i den stilen.

Nu har jag i alla fall jobbat och det vart fullt ös i 3 timmar. Efter work var jag på powerwalk med Sara & Lina :) härligt. Var ute en bra stund så det blev minst 5 km.. förmodligen ännu mer! Skönt.

Imorgon är jag ledig, wiiie :D

PUSS

WE HEART IT - Birthday




















Lite-smått-aviator-inspirerad

Den här fina, varma (ser den åtminstone ut att vara!) jackan kommer snart i butik på bikbok. 599 kronor får man vara beredd att betala. Men, det kan den väl vara värd?

Jag tyckte den var hemskt fin i alla fall:) och perfekt om man inte vill ha en sådan kort aviatorjacka utan en lite längre modell. Perfekt.


23 Augusti, Måndag

Två dar till lön och it feels great! På fredag ska jag in till festivalen och göra stan osäker (Malmö), ska bli skoj. Alexander följer med mig, såklart.
Helgens kräftskiva blev hemskt trevlig och jag fyllde magen med kräftor och räkor mestadels men en liten del fylldes av två sorters pajer, lite såser, goda drycker och sallad.

Igår var jag ledig och sov till 14.00. Var ute och övningskörde med mina föräldrar.. första gången på säkert tre månader som jag satt bakom ratten och GUD, vad bra det gick. Jag trodde jag skulle ha glömt lite och att jag skulle vara lite mer osäker men jag mindes allt och jag körde på som om det var det enda jag gjort.
Kom dessutom ut i värsta regnovädret, det blixtrade och regnade så jag knappt såg någonting, fick köra väldigt långsamt sista biten hem då det stod en jäkla massa vatten på vägarna!

Idag ska jag jobba mellan halv fem och halv åtta och ikväll ska jag ut på promenix med åtminstone Sara, kanske blir så att Lina hänger med också vilket vore kul:)

Nej nu ska jag sova en timma till sen ska jag sätta mig med mina klippböcker och fixa :) PUSS!


Ligger o kollar på the city hemma hos min...

Ligger o kollar på the city hemma hos min kille. Klockan sex kommer östen med resten, nej skämt åsido hihihi. Men de andra som ska delta på kräftskivan kommer då alltså. Har på mig svarta lacktights, nude-tunika o leosjalen o håret. Me like. Ska bli gutteguttan med kräftor! Har ni varit på någon kräftskiva ännu? PUSS


Balenciaga A/W 2010/2011





tonight I'm not the same girl, same girl



OH NO, NOT AGAIN

Precis när jag postat förra inlägget ska jag sätta mig på sängen igen och är 2 milimeter ifrån att slå i armbågen, IGEN, på exakt samma ställe. Jäkla tur att jag inte slog i den igen för jag hade nog tusan inte överlevt det en gång till. Så hemskt, hemskt, hemskt ont!



mest det jag ville berätta!

köttad armbåge, mmmmm

KOm hem från jobbet och käkade lite lax. Gick in på rummet och skulle sätta mig med ryggen mot väggen i sängen, har en metallkrok fastspikad precis bredvid sängen och på något vänster lyckas jag vifta så pass med armen att hela armbågen bara drar emot denna halv-vassa metallkrok och innan jag vet ordet av tänker jag bara: FUCK! vågar knappt titta, känns som om hela armbågen blivit ett enda stort köttsår.

Men tack och lov, det blev bara ett litet märke, blödde lite grann men det ser inte så illa ut som jag trodde men usch! Vad det gör ont. Fy tusan.


Ett klipp?



Leopardsjalen jag införskaffade mig igår gick på endast 29,50 spänn på H&M. Denna jag köpte är lite smalare och blir perfekt att ha runt huvudet, den är lång också så man kan fästa den ordentligt. Jag bor mer eller mindre i mina så kallade turbaner nu för tiden, min kille är inte överförtjust. Han undrar om jag typ gått och blivit indisk eller nåt. Haha. Jag tycker det är så fint.
Men till er som är intresserade av en likadan sjal, kolla ordentligt i h&m butikerna, jag har nämligen sett på andra bloggar att vissa fått betala både 79 kr och mer för sina, likvärdiga sjalar. Vilket bara vore dumt då denna för 29,50 är perfekt! Bara ett tips :)

Jag kan även tipsa om att denna sjalen fanns i två andra utföranden (åtminstone i butiken i Ystad), så om man inte gillar leopardmönstrat så kan man ju alltid satsa på annan färg o mönster:)




CYKLAT EN MIL!

Jaha, jaha. Andra gången denna veckan jag cyklat en mil. Gud vad aktiv jag varit i veckan. Plus den långa promenaden med Sara & Lina :)
Jag har nog förresten inte berättat vad Sara sa när vi sågs (vi har inte träffats på några veckor, trots att vi bor grannar, shame on us!) I alla fall, det första hon sa när vi möttes upp var: "har du gått ner i vikt"
Sen klämde hon mig på armen och sa: JAG TYCKER DU HAR BLIVIT TUNN. Jag har nog förlorat något kilo, inte sådär mycket som är värt att skryta om (än) men ändå, kul när andra märker det. Då känns det som att allting har en mening. Man får feedback för sitt hårda arbete. Auwe, Sara! <3

Idag cyklade jag i alla fall ut till komvux som då alltså ligger ca 5 km om man cyklar hemifrån mig. Beroende på vilken väg man tar så är det 8-10 km. Svettigt värre, tur att det är nerförsbacke dit. Dock uppförsbackar hem så mjölksyran har återvänt till mina ben!

Matte B, jahaja. Lättare sagt än gjort. Det är ca 2 år sen jag läste matte a och ja, det är inte direkt något jag går och sparar i hjärnan, det här med ekvationer och sådant. Men givetvis skulle vi ha ett test-prov idag för att se hur mycket vi kunde. SHIT. Jag har ju typ glömt allt. Förhoppningsvis fick jag något rätt på provet. Men jag pratade med läraren efteråt så jag ska läsa igenom några matte a uppgifter, repetera och försöka komma ihåg! Sen har jag ju mitt eget lilla mattesnille (min kille). Så det här ska nog funka ändå.

Nu ska jag käka lite mac & cheese, kanske sova en liten stund & sen ska jag jobba kl fyra.

PUSS

leosjal

Idag köpte jag en leosjal, den är så fin runtom mitt huvud. Bild får ni se imorgon eller så :)

Nu ska jag mysa framför tvn med min Alexander & lite coca cola. Idag har vi varit nere i stan, tagit oss vars en frapino på eh, jag drack en med chokladsmak och han med jordgubbssmak. Gott.

Imorgon ska jag till skolan halv elva och sen ska jag jobba mellan 16 och 21.15. Lördag = jobb, umgås med min gamla vän & kräftskiva hos killen på kvällen.

PUSS


Imorse



Lockade håret (ja på riktigt alltså, imorse) och sminkade mig ordentligt.

När jag cyklat ca 4-5 km till komvux var mitt hår så gott som platt igen, wiho. Man hoppar av lycka när sånt händer. Mitt hår är omöjligt.. skitsvårt att få det att hålla, har provat alla möjliga spray men men. That's life ^^


IN THE MF MOMENT



JAG LOCKAR HÅRET :D (får hoppas nån get my point!) xD

Det här med fotografin

Jag var nyss inne på en blogg, minns ej vad den hette (okänd) och blev full i skratt då jag såg en bild på en tjej som stod vid en grill och under bilden stod det typ "anna vid grillen" minns inte vilket namn det var men ni fattar poängen.
Jag tänkte inte så mycket på det förrän jag slog ett öga till på bilden och upptäcker att det ligger kött på grillen, rått då alltså och den här tjejen på bilden har HELA handflatan på grillen, hahaha. Med andra ord var bilden inte tagen "in the moment" utan strax innan de började grilla.
Det är kul med bilder, folk ställer liksom upp sig för att det ska se bra ut men snälla, ska ni ta bilder som ska se ut som om de är tagna precis i stunden då ni höll på att grilla (eller vad man nu än håller på med) så håll för fan inte handflatan på grillen för det hade gjort VÄLDIGT ont om grillen varit igång kan jag lova.


Provokation

Jag älskar när folk blir provocerade, inte tvunget av mig då jag inte särskilt ofta beter mig särskilt provocerande MEN, det är så kul med alla människor som tog SÅ HIMLA illa upp av kissies uttalanden i sin blogg då för ett tag sen när det var som värst, nu har det dock lagt sig lite kring kissie och hon har ju blivit lite snällare.
Men idag hittade jag en blogg som drivs av en kille som på ett roligt, provocerande sätt recenserar olika bloggar, filmer och bara skriver allmänt kul. Jag skrattade större delen av den tiden jag satt och läste hans blogg nyss. Klockrent skrivet.

Det är sådan ironi i det han skriver och man kan inte låta bli att sitta för sig själv och garva. Hahaha. Fler sådana roliga bloggar till folket, det är min åsikt. Alla ska vara så himla seriösa hela tiden och skriver man något med lite ironi så tolkar folk det som att man är psykiskt sjuk, vilket man inte är bara för att man har lite humor.

Kolla in hans blogg, sjuuukt kul! absolutvanilla

Bump-a-booty padded panty

 

Well, well, well. Bilden talar för sig själv egentligen. Helt enkelt: är du en plattis, skaffa dig en bump-a-booty och problemet är löst. Hahaha.


wear no makeup

Alla vet att huden i ansiktet mår mycket bättre av att vara osminkad. Så enkelt är det. Men på sista tiden har jag hört och läst jättemkt om folk och hört från folk direkt att de absolut inte går ut utan smink. Please. De flesta ser bra ut utan smink, oftast ännu sötare än med smink.
Jag förstår om man har något stort ärr eller jättesvår akne att man vill dölja det men har man inga sådana problem så ser jag inte grejen med att ALLTID känna ett måste att vara sminkad. Det är fint att vara utan smink.

Jag sminkar mig inte alltid när jag ska jobba till exempel för jag upplever att sminket gör så att man känner sig mer fettig i hyn när man springer fram och tillbaka på jobbet och har fullt upp, då är det skönare att inte sminka sig eller kanske bara ha lite mascara på för då kan jag skölja av ansiktet på min rast och känna mig fräsch igen. Det gör jag inte om jag ska gå 10 timmar på jobbet med smink i fejan.

Till alla som känner någon form av besatthet av smink, sluta, var naturliga lite då och då. Det skadar inte, snarare tvärtom - det gör bara gott för huden och ingen kommer säga att man är ful utan smink (även om man nu skulle vara det, hahaha) men det är faktiskt inte SÅ viktigt.

Jag menar.. då blir det ju inget särskilt när man sen väl ska klä upp sig och göra sig fin inför någon fest eller så. Då känns det bara som vanligt.

Eller?

puder

Åh. Jag är helt kär i alla pudriga-beige-rosa nyanser. Josse var inne en sväng på H&M efter komvuxmötet och jag kom på mig själv med att säga till josse: "åh, vilken fin tröja/klänning/byxa etc etc" med exakt allt i de pudriga färgerna. Jag har helt fastnat.
Jag är pudermissbrukare, eller på väg att bli för GUD vad mkt pudrigt jag köpt på sistone. Men det är SÅ fint och gud så snyggt det är med de här baby-aktiga färgerna mixade med lite svart skinn, en väst eller ett par svarta skinnbyxor/lackleggings för de som inte vill ha äkta skinnbyxor då alltså. Åh.

Om ni ser något sådär alldeles extra fint i de pudriga färgerna så får ni gärna hojta till, jag är på jakt HELA tiden. Sorgligt om jag kommer på att jag inte gillar de färgerna längre om ett tag. Haha.







Här har ni några gamla outfits med just PUDERnyanserade plagg. Den understa bilden är min absoluta favorit. Lacktights, grova dojor, puderblus o svart väska. Grovt möter mjukt - stilen. I like.


Rolling stone cover, sexig?


källa

HEJ. Eh, jag antar att flera av er redan sett omslaget till nya numret av rolling stone, i metron skriver de att de inte trodde det kunde bli sexigt med tre av skådespelarna i true blood nerstänkta med blod men att det faktiskt blev väldigt sexigt.
Jag är beredd att säga emot! Inte sexigt för fem ören. Har tjejen i mitten mensat ner killarna eller what's up with that. Jag förstår sambandet - true blood - vampyrer = blod + alexander skarsgård = sexigt. Men det gick fel någonstans på vägen.

Alexander Skarsgård är sexig om han så skulle vara helt täckt i blod eller ej, men när jag ser bilden blir jag mer äcklad än förtjust.

Vad tycker ni?


Sneeeakpeek på lite av det jag fick hem fr...

20100817897 (MMS)

Sneeeakpeek på lite av det jag fick hem från h&m igår. Tre par tjockare strumpbyxor och ett par fierca stövletter. Cognac är väl en snygg färg så säg!? Godnatt. Visar mer imorgon!


Nighty night

Halloj. Haha. Nördig. Nu är jag trött, ska upp vid sju- minst! Ska först möta Josse (eftersom vi bor nära varann) vid kvart i åtta och sen ska vi möta upp Annika på öptorget vid halv nio och därefter traskar vi till forum Ystad, som komvux här i stan heter. Meeting.
Kanske blir en chailatte eller islatte eller vad vet jag efteråt. Blev lite sugen nu men jag kanske blir tvungen att hålla mig ifrån det.
Ska försöka ta en powerpromenad imorgon också, samma runda som idag, mjölksyran ska flööööda i benen. Det är så I like it.

Sen ska jag till baby & på torsdag är jag HELT ledig & det gillas skarpt. På fredag börjar jag inte förrän fyra. Har stängning dock men det är inte så farligt många timmar om man tänker efter.

Trodde jag kommit fram till morgondagens outfit men nyss blev jag lite sugen på lacktights, så det kanske får bli det ändå. Det börjar ändå bli rätt kallt ute nu så jag behöver inte hitta på någon ursäkt för att inte gå barbent!

Men nu går jag till sängs och hoppas på att morgondagen bjuder på uppehåll åtminstone. Inget regn, please! (Hoppas på att någon gud där uppe hör mina böner! ^^)

Natti people! <3


Vuxenskola

Jag ska, tro det eller ej gå tillbaka till skolan imorgon, klarade aldrig av gymnasiet, glömde jag berätta det? Nej, haha. Skojade. Jag ska läsa matte b på komvux. Skoj!! Nej! Jag som älskar matte, haha snarare motsatsen, hatar det. Nej förlåt. Motsatsen till kärlek är inte hat - likgiltighehet. Jag är likgiltig gentemot matematik.
Jag ska göra det jag ogillar ännu en gång. Börja på ett nytt ställe, nya människor, mer matte, vem blir min lärare osv. Ovisshet. Jag gillar inte ovisshet, det gör mig nervös.

Jag känner mig nervös, ja, jag erkänner. Inte för jag har någon särskild anledning direkt men ändå. Det tillhör liksom min natur att bli nervös av sådana här grejer, det är rätt jobbigt ibland.

Men imorgon slår jag i alla fall följe med Annika & Josse och det är bara infomöte imorgon. Men ändå. Ny skola, nya salar. Jag hittar inte. Jag vill inte behöva andra, jag vill vara independent, svårt när man inte vet. Haha. Jag får helt enkelt vänja mig vid tanken att fråga.

Nu till ett annat problem: vad ska jag ha på mig imorgon? Inget för dressat och inte för slarvigt heller.

Strumpbyxor, svart skinnväst, puderblus? Kan det funka? Beslutsångest stavas det.

Puss!

För en höst fylld med hopp i vattenpölar!


 

Allihopa kommer från brandos.se :)

 


one hour power


väldigt old bild på mig


En timmes powerwalk, inte dåligt må jag säga. Mjölksyra finnes i mina ben för tillfället, men är inte det är för jäkla härlig känsla? & mina easytone gör verkligen ett STORT jobb med musklerna i benen! Man har RÄTT att ligga på sängen och bara slöa resten av kvällen nu. Skönt. Men jag ska städa så vi får se hur slött det egentligen blir.

Jag, Sara & Lina tog en långrunda idag, vi har snackat om att börja träna länge nu men nu äntligen slog vi slag i saken och vi ska köra minst en sån här 1 timmes runda i veckan och några kortare i veckan, sen i höst blir det nog även några andra träningsformer varvade med promenixer. Naaajs.

Vi hade kul, snackade, snodde en och annan majskolv på ett fält, mest för att vi kunde! ^^

Nu ska jag kolla in köpvillkoren på lindex.com och se om den där regnkappan kanske ska beställas hem, det har ju varit hemskt mycket regn på sista tiden nu! :/ och jag äger inget ordentligt regnställ! Ett par gummistövlar vore fint också!:) Ska kolla runt och tipsa er sen om jag hittar något intressant.


PUSS

Är ute på powerwalk med mina favorittwins!...

20100817894 (MMS)

Är ute på powerwalk med mina favorittwins! :) <3


Sitter o väntar på att josse ska komma med...

20100816890 (MMS)

Sitter o väntar på att josse ska komma med tåget nu:) fem minuter kvar! Under tiden beundrar jag mina nya fiiiiiinfina boooots! Förresten det andra h&m paketet kom också idag! Wiho, ska bli spännande att kolla på det nya o prova när jag kommer hem från kvällsfikan! Catch u laterooooooo ;d


För en regnig dag



Nu när hösten håller på att göra entré och vädret sviker oss då och då med skyfall, vad är väl bättre än denna fina regnkappa? 399 kr på lindex, jag går gärna ut i regnet om jag får ha denna på mig! Love!

Nu ska jag snart cykla till jobbet och sen ska jag träffa Josse på EH, som jag skrev förut. Blir en sen fika ikväll med lite chailatte. Mmmmmm!

Hey, i put my new boots on and suddenly ev...

20100816887 (MMS)

Hey, i put my new boots on and suddenly everything is right! ;d


The boots are mine

Bootsen kom med postbilen för några minuter sedan, härligt! Är dock lite osäker på storleken, de kanske är för stora. Men å andra sidan blir nog en storlek mindre för liten så jag får nog lösa problemet med en sula. Snygga är de i alla fall! :D

Idag jobbar jag 14-19 och efter det ska jag ner till espresso house för en fika med Josse :)

Hittade förresten världens snyggaste armyjacka på lindex.com :)

Bud på att tjacka den nästa lön, 399 spänn liksom!


Just nu sitter jag på tågstationen i skuru...

20100814833 (MMS)

Just nu sitter jag på tågstationen i skurup o väntar! Tåget kommer alldeles strax o jag ska åka hem till ystad:) bilden är från igårkväll! Hade sjukt kul men än sjukt trött idag! :D


FEST!!!!!!! Hur gillar ni min självlysande...

20100814838 (MMS)

FEST!!!!!!! Hur gillar ni min självlysande drink? :D


hatknäna

De flesta delarna av min kropp är jag vad ska man säga.. inte nöjd men.. van vid, ja, van är nog rätta ordet. MEN något jag aldrig kommer vänja mig vid eller acceptera är mina feta knän, det är precis som om mina knän blivit isolerade av fett runtom, skitfult! Pga mina knän gillar jag inte att gå barbent. Det är så fult, ska jag ha kjol har jag oftast strumpbyxor för att mina knän är så fula.

Förhoppningsvis blir de finare när jag nu börjat träna och äta nyttigt. Hoppas på det. Trist att inte vilja gå barbent!

Har ni några komplex?


Posten sucks

HEJ. Ledig Lördag:) härligt. Ringde H&M nyss, stövletterna kommer i början på v.33 för att POSTEN valt att skicka dem som ekonomibrev vilket kan ta 3 extra dagar. Blir så irriterad, de skulle ju levereras denna veckan. Dumma posten. De ska alltid klydda!

Aja, idag har jag hunnit göra tårta och lite sånt, ska fira Franssons 22 års dag ikväll, han fyllde igår. Ska bli najs med lite parrrrrteeeeey, har inte festat på evigheter.

Annars händer inte mkt, ska bestämma kvällens outfit och så har jag fått ett myggbett på hälen som kliar värre än något annat myggbett jag haft! Usch.


Jakten på h&m paketet fortsätter! Det l...

Jakten på h&m paketet fortsätter! Det lär inte komma idag :( det första jag gör när jag kommer hem är att ringa kundtjänst om de har öppet då! Så besviken jag är nu :( tänkte ju bära dem imorgonkväll! Nu får man helt enkelt tänka om :/ Bara fem timmar kvar nu! Woho sen ska jag inte jobba förrän kl två på måndag, ska bli satans skönt! :D


Sitter på jobbet och käkar lunch. Ceasarsa...

20100813795 (MMS)

Sitter på jobbet och käkar lunch. Ceasarsallad.. Ser kanske inte så värst gott ut på bilden men smakade helt ok. Jag har ännu inte fått nån avi från posten så nu börjar jag bli lite småsur på hm! Det skulle ju komma i vecka 32. Håll tummarna för att jag får ett sms sen! Puss o kram på er :)


YES!

DET FUNKADE. Nu kan jag mms och sms blogga från min telefon :) najs. Nya funktioner här på blogg.se :) I like it.

Sov sött kära ni. Nu faller mina ögonlock ihop av sig själva! :O









Mms inlägget gick galant.. Hoppas på att...

Mms inlägget gick galant.. Hoppas på att detta går lika fint:) nu ska jag sova! Jobb två - kvart över nio imorgon. Seeeeen HELA helgen ledig! Sköööönt. Puss o kram


Det såg helt sjukt ut på himlen förut ikvä...

20100812784 (MMS)

Det såg helt sjukt ut på himlen förut ikväll! Ps. Detta är ett test mms blogginlägg! :D


fy tusan vilket väder



Tur att man är inomhus!:O Här i Skåne regnar det miljardtals droppar varje milisekund och blixtrar värre än någonsin. Men gräsmattorna behöver detta regn, det har varit så torrt så länge så nu kommer allt samtidigt verkar det som. Tur att vi hann gå på vår promenad med marginal så att vi inte blev dyngsura!

Nu har jag precis druckit en kopp chai te. Haha. Känns nästan som att hösten har gjort entré. Det som fattas nu är mina boots från H&M och mina beställda kläder, sen kan hösten komma när den vill!

och bara för det får ni en höstbild från 2008(?) eller 2007 :P


nude/earth






Jag älskar allt i nudetoner och sådär jordiga, naturfärger. Beige, puder, ljustljust rosa, brunt osv. So lovely och ska man tro på topshops höstkollektion så lär dessa färger hålla i sig hela hösten och vintern vilket är ett stort plus i mina ögon. Ni kommer få se mkt nude på mig i höst! That's a promise.

(Alla kläder i inlägget kommer från topshops hemsida)

Trött 19.40




Nu är jag trött fysiskt sett,
har varit på kolonial och packat upp varor hela dagen. Det har varit varmt, svetten har lackat emellanåt och det har blivit en del tunga lyft så det ömmar lite i armar och rygg/axlar. Nu är jag i alla fall hemma och jag jobbade ju bara i fyra timmar så det var inte hela dagen som tur var.

Mina skor har inte kommit idag och jag är lite sur över det. Kommer de inte imorgon blir jag arg. Vecka 32 fick jag klara besked om att de skulle levereras och vad ska jag då ha på mig på lördag om jag inte har mina nya heels!?

Strax ska jag eventuellt ut på en liten promenad med mor min :) men nu fastnade hon för något program så vi får se om det blir av ^^. Härlig kväll ju! Annars ska jag dricka lite chai te. Lovely.

Pusss


Jo, det blev en promenad nu ändå :) hon fastnade inte vid tvn :D

H&M beställning

Här ska ni få se vad jag beställt från H&M. Jag älskar hösten & vintern. Dels för att det är mysigt med snö och att sitta inne och dricka te men även till stor del på grund av det alltid så underbara höst/vintermodet. So lovely. Jag älskar stickat (även fast det kan bli så himla varmt!) och ja allt, åh. Vädret - när det inte regnar eller snöar för mkt. Men när det börjar bli lite kyligare och man inte längre kan gå ut utan en liten jacka, det är så härlig tid på året. Plus att jag fyller år i oktober som är under den värsta hösten, haha.

ljust puderfärgad, finfinstickad tröja 149 kr


Är inte helt hundra på om det var de här jeansen jag beställde men de såg typ likadana ut! för 399 spänn


Puderrosa trekvartärmad tröja i bomull. 149 kr

Leggings, 149 kr


Mullvadsfärgad kjol, 69,50 kr


Dessa underbaringar skickade jag efter tidigare i veckan och de ska vara i min ägo ikväll och senast imorgon! Vecka 32 var det sagt. 349 kr (om jag minns rätt)

Puderrosa halskrage, såå fin. 99 kr(?) eller kanske 149(?)


Handledsvärmare, typ 99 spänn?


Och slutligen ett par underbara klackar till i konjaksbrunt. Åh. 349 kr


Allt detta kommer finnas i min garderob i höst!:)


friday?

Var helt övertygad om att det var fredag idag tills jag kom på att det bara är torsdag :P i helgen blir det 22 års fest i Skurup :) ska bli najs. Idag hoppas jag på att mina skor från H&M blir levererade! Tur man jobbar på samma ställe som skorna ska hämtas ut så kan jag hämta dem när jag slutat ikväll kl 18 :) hihi.

På ullared hittade jag en del. Köpte bland annat en poncho, en svart skinnväst, ett par jeans, ett par jeansleggings och lite sådant och igår ringde vi in vår beställning till H&M där det även blev en hel del höst och vinterkläder. Nu letar jag bara efter en snygg vinterjacka!:) Någon som har tips på snygga och inte alltför dyra vinterjackor får gärna tipsa:)

Nu ska jag göra mig ready for work. Börjar två o slutar sex:)

PussPuss


ceasarsallad

Det är inte så svårt att fixa en god och nyttig ceasarsallad!

Ingredienser:
1 salladshuvud (isbergssallad)
ceasardressing
brödkrutonger
parmesanost

gör såhär:
Hacka upp sallladen i den storlek du vill ha salladsbladen i.
blanda i lite ceasardressing, jag använder ken's creamy ceasar som är jättegod. Använd inte för mkt, det ska absolut inte vara dränkt i dressing!
Häll på krutonger och blanda om, strö över lite parmesanost och voila, klar att äta!:)

Nyttigt och gott. Numera my everyday lunch! :)


WEHEARTIT - mini/small



 


Klickat hem :)

Snart stolt ägare till de här skönheterna! Budgetversion av acnes typ. Jag fick nöja mig med det så länge. 399 spänn gick de på och kommer från H&M, inte dåligt om ni frågar mig:) Hoppas nu bara de uppfyller mina förväntningar när de kommer hem till mig i mitten på veckan!:)


rainy sunday





SÖNDAG.
Jag har jour fram till 17.00 dvs de kan ringa in mig om någon blir sjuk eller om det blir jättemycket folk och jag måste då komma dit och jobba.
Regnet står som spö i backen och jag njuter mest av att sitta här inne och titta ut genom fönstret. Idag vaknade jag av regnet och det var en mysig känsla, gick upp redan vid tio - halv elva och det tillhör ovanligheten när jag är ledig, då brukar jag oftast passa på att sova ut extra länge.

Nu ska jag fortsätta rensa på rummet, kolla på mysiga Ernst på fyran och sedan hoppa i duschen. Resten av dagen ska jag nog ägna mig åt att locka håret - mest för skojs skull och sen ikväll blir det pizza & mys med min älskade Alexander :)


höstaccesoarer

 





 

Allt från H&M :)


WEHEARTIT - feathers






the famous necklace

Haha. En grej som är så himla ironisk är att i förra veckan kom min syster hem från Malmö med ett så fint halsband från bikbok. Jag blev helt kär i det och nästa dag när jag åkte in til Malmö köpte jag ett likadant.

I veckan var jag på ikea med familjen och tjejen i kassan säger: "Ursäkta, men var har du köpt ditt halsband? Otroligt fint!"

Jag svarar stolt vart jag köpt det och säger sen till min syster att hon ska ta det som en indirekt komplimang.
I fredags när vi var hos min farmor och farfar, säger farmor: "gud vilket fint halsband du har, Amanda!"

Återigen fick hon se det som en indirekt komplimang. Haha. Tyckte bara att det var en ganska kul grej då det var hon som köpte det först och så fick jag äran för det^^. Man vet ju själv hur sjukt irriterande det är när man är först med något och sen får alla andra komplimanger för det.



lite suddig bild då den är tagen med min webcam!

ULLLLLLARED

Satt och kollade runt lite på gekås hemsida och upptäckte att det finns en gekås-blogg där några tjejer som jobbar där uppe skriver om det senaste i butik och sådär. Riktigt nice. Såg att det fanns fina jeansleggings och hoppas på att de finns kvar när jag kommer dit på tisdag!:)

här hittar ni bloggen



fullt upp

Idag har jag varit runt på lite olika antikaffärer och hittade en fin liten bok som heter "Strüwers grafiska qrumelurer" tydligen en känd konstnär. Boken är fylld med lite roliga bilder som han gjort. Kopierade två av bilderna ur boken och ramade in ovanför sängen där jag har en liten sektion med inramade svartvita bilder. Fint blev det.

För övrigt sov jag hos min kille inatt och innan idag gick jag in på forum ystads hemsida för att kolla upp om psykologin som jag skulle läsa.. upptäcker då att den inte blir av pga för lite folk som sökt. Shit. Jag som köpt bok och allt, begagnad dock så det är ingen större skada men men. Dålig info i papperna jag fick hem!

Imorgon jobbar jag och sen bär det av till min farmor och farfar. På lördag jobbar jag till stängning och på söndag har jag jour. Blöh.

Just nu är jag bara trött på allt. Skulle helst bara vilja lalla runt hela dagarna och inte göra alltför mycket! Men sånt är livet.

Nu ska jag ta och duscha och sen ska jag fixa håret, blir hämtad direkt efter jobbet kl 13 för att åka till f&f. Därför måste håret vara fixat redan ikväll.. blir nog lockar.




23.11 tired

Tjaba. Sitter nersoffad i sängen och gluttar lite på sopranos. Min nya favoritserie. Det började med att min kille jämt skulle se det och jag var lagom glad åt det. Till slut nu så har jag börjat gilla serien. Den är faktiskt riktigt bra, spännande!

Men i alla fall.. idag började jag tio och skulle slutat sex men fick förlängt till kvart över nio. Good money. Men snacka om att jag är trööööööött nu! Usch. Jobbar 14- kvart över nio imorgon. Två kvällar på rad! Lär vara sliten efter denna veckan, har bara torsdag ledigt!

Igår efter jobb åkte jag och baby hem till honom. Det regnade i Skurup men mot kvällen blev det uppehåll och vi tog oss ut på en rask promenad, riktigt härligt, nu har jag träningsvärk i benen! :$

Men men. Har inte så mkt mer att skriva om. På tisdag (nästa vecka) blir det ullared vilket ska bli skojigt som tusan!

Men nu ska jag kolla klart på sopranos och sen blir det till att lägga huvudet på kudden och somna pang, bom!

Puss & Kram

RSS 2.0