monday, monday




Hej på er.
Började min dag hemskt bra.. gick upp vid strax innan nio och hoppade i duschen :) sen körde jag ner till stan och vackra hudvård & design och fick en 60 minuters ansiktsbehandling, skithärligt! Jag fick presentkort på en ansiktsbehandling där i julklapp av mina föräldrar så det var alldeles perfekt, slapp betala nånting plus att jag fick ett extra erbjudande i och med att jag bokade innan den 30 april så fick jag frans & ögonbrynsfärgning på köpet :)
Det som ingick i behandlingen var: klassisk ansiktsbehandling, aromavälkomnande, hårbottenmassage, varma handdukar, rengöring, peeling, ånga, portömning, formning av bryn, serum, ansiktsmassage, nackmassage med varma lavastenar, ansiktsmask, läppmask, ögoncreme, avslutande creme samt mineralfoundation.

Portömningen var något smärtsam då det känns som att man trycker ut typ hundra finnar efter varandra, men man får bita ihop och tänka att det blir fint och bra i slutänden. Jag vaxade även ögonbrynen och det var till viss del smärtsamt det med, men inte så farligt, det går så fort så man hinner knappt tänka på det innan det är över.

Nu håller jag på med städning av rummet, ska träffa Josse senare idag och det är nog i stort sett vad som händer idag. Imorgon jobbar jag lääääääääääääääänge 8-19, kanske ska ta mig en tupplur nu? Har sovit halvdåligt så jag känner mig trött och ska man orka med hela morgondagen och ja, kvällen ikväll dessutom så krävs det nog lite sömn.. får se om jag orkar, haha.


Puss & Kram

-


friday the 13th



Usch denna dag
är inte min favorit alls, inget särskilt har hänt men bara tanken på att det är fredag den trettonde gives me the creeps :O
Idag har jag skjutsat morfar, kört syster till skolan, målat på min senaste tavla (som är klar om typ en timme), handlat och äntligen kommit till skott och bokat tid för en ansiktsbehandling - fick ju presentkort i julklapp men så har jag liksom glömt bort det och skjutit på det. Nu har jag bokat, på måndag ska jag dit och eftersom jag bokat innan den 30 april så får man färgning av bryn och fransar på köpet :) schysst som tusan :)
Vad händer annars idag då? Njae, inte så värst mycket. Min mor fyller som sagt år imorgon så vi ska fira henne ikväll :) Annars har jag nog inget särskilt bestämt, ska nog ta mig en tupplur snart - har ju varit uppe riktigt tidigt idag så känner att jag har lite sömn och energibrist!
Sååå, har ni haft någon otur idag? Eller kanske extramycket tur? :P
See you later aligator :)

thursday

Hejhopp. Igår gjorde jag en massa grejer; körde morfar, umgicks med Connie och på kvällen träffade jag Alex :) tog en promenad, käkade på kinarestaurangen och körde runt lite :) sammanfattningsvis en trevlig kväll och i allmänhet en mycket bra dag :)
Idag har jag skjutsat morfar igen och jag ska göra det imorgon också :) ska jobba idag dessutom 15-18 och sen träffa Connie troligtvis ikväll :)
Imorgon är det fredag den trettonde, babababaaaaam... vad kommer hända!? Mitt tips till er är: gör inga livsavgörande val eller så imorgon för då kommer det gå åt h*lvete, mehe. Jag tror ju lite på sånt skrock, vet inte hur det är med er? Tror ni på att man har extra otur fredag den trettonde? Får sju års otur om man krossar en spegel eller går under en stege? Lägger ni nycklar på bordet? Går på A-brunnar?
Vi ska i alla fall fira min mamma imorgonkväll också eftersom hon fyller år på lördag - den fjortonde :) tack o lov för det, synd om de som fyller år den trettonde, haha.
Helgen bjussar på massa jobb, 14-21.15 både lördag och söndag :) cashmooooney ;D kommer ju få massor av OB-tillägg :D
Nu ska jag kolla rean på H&M's hemsida :) Puss på er.

sunday-monday or monday-sunday




Ja, kalla det vad ni vill.
Det är måndag idag fast söndag, ja ni vet, röd dag, Annandag påsk.. något särskilt som händer idag? Nja, inte direkt. Jesus återuppstod ju på påskdagen och tydligen är annandag påsk ännu en dag att fira hans återuppståndelse och möte med folket (läste jag nyss på wikipedia, mehehehe).
Dagen har än så länge inte varit så händelserik då jag sovit större delen av den ännu så länge, hehe. Käkade nyss lite "frukost", kände inte för frukost egentligen så jag plockade fram en liten kycklingfilé från frysen och stekte upp :) till det hade jag lite creme fraichesås, perfekt lchf mat :)
Tänkte se om jag kanske kan baka ett lchf-bröd senare idag, fick tips på ett gott bröd som vi lchf:are kan äta, av en kollega :) värt ett försök, definitivt!
Sen blir det väl till att städa lite här idag, måla lite på en ny tavla kanske .. om inspirationen finnes och tiden såklart. Troligtvis blir det en liten träff med Connie ikväll :) längesen sist nu :(
Igårkväll kom Josse hit och vi lagade lite middag, tittade på bb och efter det såg vi filmen "27 dresses" som jag har på dvd härhemma passande nog :) mysig film!
Det var nog i stort sett vad som händer idag :) Imorgon väntar jobb 14-21.15 och sen är jag ledig onsdag, torsdag och fredag :) rätt gytt ändå att vara ledig flera dagar på rad! :)
Puss & Kram

I don't


Every night in my dreams, I see you, I feel you ..


fluffboll

När jag blir stoooor... haha, nej skoja, men när jag flyttat hemifrån och såklart har råd så tänkte jag skaffa mig en liten söt fluffboll :) en pomeranian eller så :) visst är de söta? Eller kanske en mops, de är superdupersöta de med!
Kolla bara:
weheartit.com

Påskaftonsafton




Hellu,
då var snart denna kväll till enda. Det ska bli så himla skönt att bara crasha i sängen, kommer förmodligen somna som en stock direkt.. Känner mig fortfarande helt trött och öm i hela kroppen, varm bakom ögonen och ja, allmänt dålig :/

Imorgon är det ju som sagt tänkt att vi ska iväg på en liten aktivitet hela familjen + några vänner till mina föräldrar men så som jag mår nu så lär det inte bli mycket av det för min del i alla fall :/ får hoppas på att det känns bättre imorgon, vi skulle tydligen inte iväg förrän vid halv tre så jag hinner sova lite längre och vila ut så jag kanske kan må bättre till eftermiddagen. Vi får allt ta och se hur det blir.
Känner ni er också lite deppiga när ni är sjuka? Jag brukar alltid få en släng av deppighet när jag blir sjuk där jag känner mig extremt ledsen, ensam och allmänt ynklig. Tycker inte om den känslan, men den brukar gå över när man tillfrisknar som tur är.
Funderar just nu på om jag ska sätta igång en film och bara ligga och slö-kolla tills jag slocknar men frågan är om det är lönt!? Jag lär nog ändå inte hinna se mer än fem minuter av filmen innan jag somnar. Äh. Får se. Orkar inte ens tänka på det... :S orkar inte tänka på någonting alls, usch vad negativt allting kändes nu, JAG känner mig negativ.
Nej nu slutar jag skriva för annars blir detta inlägget ett enda långt depp-inlägg och det var ju inte alls meningen.
Krya på mig och hoppas på att jag mår bättre imorgon och är lite mer positiv, haha.
Puss & Godnatt på er.

be inspired

Oversizade tröjor, maffiga halsband, lyx-bustier och en blommig ryggsäck. Prima!

bilder: weheartit.com

we will find a way back to love

weheartit.com

You know we will..

I love rock'n'roll

Egentligen ett sjukt fult linne, men tillsammans med de lårhöga stövlarna, feta guldsmycken och raybans och såklart - en skinnjacka på det, så blev det awesome.
Vad tycker ni? Hissar vi eller dissar vi?
Jag hissar.

host, host, host, host, host, host, host, host, host, host, host, host, host, host




Goddag,
eller egentligen inte alls särskilt god dag, då min allergi/förkylning (- ja vad det nu är för något jag lyckats dra på mig) blivit värre och nu ligger jag helt utslagen på sängen.

Skrev igår att jag skulle jobba, så blir det inte, som ni kanske förstår, Syrran har jour så hon får rycka in för mig.. känns taskigt men jag har verkligen gjort allt för att jag skulle må bättre och kunna jobba men mitt huvud känns som om det väger femhundra ton typ :/ o känner mig svimfärdig när jag reser mig så det är nog faktiskt ingen bra idé att gå till jobb då.
Tänkte mest kika in här och berätta för er som läser hur läget ligger till.. har gjort några tidsinställda inlägg tidigare som kommer upp idag, så ni får lite att läsa och titta på i alla fall. Jag förmodar att jag inte kommer skriva några fler inlägg än detta idag (förutom de tidsinställda då men de är ju redan klara).
Önskar alla mina läsare en glad påsk och trevlig helg :) hoppas ni sluppit ifrån förkylningar/allergier - det är något riktigt skit.
Puss & Kram på er.

you're the only one who knows exactly what I mean




Godkväll på er,
mot alla odds, nej men, hehe, så vände denna dagen och blev riktigt bra faktiskt :) Josse var här precis och vi har mest suttit och snackat, kollat big brother och tagit oss en liten promenix :) najsigt.
Nu sitter jag och lyssnar på allt mellan backstreet boys, eric saade och foo fighters, härlig blandning, hahaha.
Imorgon blir det jobb, 14-18 och därefter påskmiddag här hemma, det är ju faktiskt påskafton imorgon! Ska ni göra något särskilt imorgon? hur firar ni?


På söndag ska jag iväg på ett litet äventyr med familjen och några vänner till mina föräldrar, kan inte berätta eftersom det är en av mina föräldrars vänner som fyller år och det ska bli en surprise för honom :) så ni får veta sen :)
Det känns som att det är hög tid för mig att lägga mig nu och sova :) Puss på er och sov så gott.
Glader påsk! :)

We'll crawl...

We'll crawl, 'til we can walk again - then we run until we're strong enough to jump then we fly until there is no wind, so let's crawl...

...back to love.

maybe, you're gonna be the one that saves me



Hej.
Fredag och fridag. Kan man säga. Jour på jobbet, än har ingen ringt mig så förmodligen blir jag inte inringd heller.
Har varit på konstrunda i staden idag, Carolina Gynning ställde ut på saltsjöbaden :). Fina tavlor, ganska likt min egen konst! Gynning var såklart på plats också, det måste ju konstnären vara ;D
Mitt mål för nästa år är att ställa ut mina tavlor och bilder till påskhelgen :) vi får se hur det går med den planen, måste hitta ett ställe att ställa ut på också :) ni ska få se lite smakprov på min konst en dag, när jag väl kommer till skott med det.
Igår när jag körde hem från stan hörde jag hur det smällde till på vindrutan och jahapp, KUL! Ett jävla stenskott. Man blir så jäkla ledsen när sånt händer. Jag körde morfars bil och jag pratade precis med honom i telefon och han tyckte att det var ingenting i jämförelse med vad det lät som när vi sa att det blivit ett stenskott :P märket är väl 1 cm ungefär men ändå, för mig var det nästintill världens undergång.. nu känns det lite bättre dock men där har ni svaret på varför jag inte skrev något mer igår. Kände mig helt nere sen resten av kvällen.
Tänkte städa upp lite här nu, ikväll kommer förmodligen Josse hit :) jag tänkte även börja skissa på en ny bild :) får se om det blir något fint av det :)

How the hell we wind up like this? Why weren't we able to see the signs that we missed?
Try and turn the tables? I wish you'd unclench your fists and unpack your suitcase.. lately there's been too much of this but don't think it's too late.
Nothings wrong just as long as you know that someday I will, someday, somehow I'm gonna make it alright..

vårfräscha naglar

Kom på att jag ju faktiskt har ett jättefint nagellack från O.P.I i typ samma färg som på bilden. Min nyans heter Samoan sand.. kostade 150 kr på Åhléns.
Detta kommer jag satsa på nu på våren, superfresh, superfint :) Bilden kommer från weheartit.com

I would lie and say that you're not on my mind...

Hej på er, bilden är från tidigare i veckan, orkade inte ta någon ny då jag förmodligen ser ut som ett snorigt monster i detta nu. Jag tror bestämt att jag lyckats bli allergisk efter att ha sluppit ifrån pollenallergi i över 21 år så kände allergin att det var dags att göra entré i min näsa och kropp... How fun :D not.
Idag är det skärtorsdag och jag har jobbat mellan 7 och 14, jobbigt med min näsa som ständigt kittlar och rinner, ni vet hur det kittlar till i näsan på ett lite obehagligt vis precis innan man nyser... så känns det i min näsa typ hela tiden. Usch. Jag klarade mig igenom dagen i alla fall och JAG TÄNKER INTE BLI SJUK! Så nu är det allergimedicin som gäller för min del, stora delar av min familj är ju allergiska mot pollen och annat sånt skit så vi är välpreparerade! :)
Om en stund blir det en liten runda till stan med josse, ska köpa en flaska vin och ett fint, ljust nagellack - om jag hittar ett i rätt färg det vill säga.
Imorgon är det långfredag och jag har jour på jobbet, dvs de kan ringa mig om någon blir sjuk/om det behövs extra folk. På lördag är det påskafton och vi ska ha lite firande här hemma, med mormor, morfar, morbror, moster och kusin :)
Nästa vecka blir en spännande vecka, hoppas på att det blir en vecka att minnas.
Nu ska jag göra mig klar inför stan :) Puss & Kram och glad påsk såklart :) Kommer nog skriva mer senare.

I won't give up on us...

Not ever,,

Let's fall back in love




Let us..

I Heard you are a wild one




Hej.
Dagen har bestått till stor del utav jobb, kvällen har bestått till stor del utav umgänge av bästa sort - med mina tvillingar & Anton :) big brother och mys är vad kvällen bestått av.
Då är det snart påsk då. Känner faktiskt inget särskilt inför det... påsk för mig betyder inte mycket kan jag ärligt säga. Känns bara som ett gäng onödiga dagar - röda dagar flera av dem dessutom och vem gillar röda dagar? Jag är ändå aldrig ledig på röda dagar som alla kommunanställda typ :P vi i butik får slita ändå, hehe.
Vad tycker ni om påsk? Är det en särskild högtid för er eller nothing special som för mig?
Imorgon tänkte jag försöka gå upp lite tidigare än vanligt och sticka ut på en joggingrunda, hur det kommer gå återstår att se, haha. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag sova över tiden och sen vakna helt stressad eftersom jag ska till jobbet kl. 14. Haha. Men NEJ, imorgon slår jag näven i bordet och slår slag i saken.
Mitt dietande går bara bra, invägning imorgon :) vi får la se om jag tappat något mer, hoppas, hoppas, hoppas på det.
Fick hem mitt paket från nelly idag, VÄRLDENS finaste klänning är numera min - till systers student, åh så fint! Ni ska få se den om min mobil och dator-överföring inte klyddar. Det är iaf en svart långklänning i något skirt, fint tyg, med röd-rosa blommor på. Fkin fab!
Fick även mitt paket från yves rocher med body lotion, parfym och lite annat smått och gott. Älskar paket. Även om man får betala för dem själv, höhö.
Why don't you get it? - I miss you so much...

RSS 2.0