Malmöööööööwe

Imorgon efter jobb blir det en snabbtur till Malmö, chinos-jakt åt min kille och locktångsjakt åt mig själv.. i värsta fall får jag beställa den på internet. Ska även kolla in rean lite mer. Kanske hitta något inför kvällens festligheter imorgon. Annars har jag en liten plan på vad som skulle kunna tänkas sitta på min kropp imorgonkväll!:)

Ska bli kul att träffa vännerna imorgon, även fast jag jobbar kvart i åtta (!) dagen efter, usch vad jag hatar tidiga morgnar, speciellt på helgen. Men jag är ung. I can handle it.

jag typ förra veckan på stranden vid stenshuvud:)


jag är nog fasen galen i västar!

Jag har fått värsta västmanin.. skinnvästar, tygvästar, stickade västar, västar med krage, västar utan krage. Alla västar älskar jag, i princip.

Men jag håller på att bli galen över att jag inte hittar någon fin svart skinnväst.. måste.finnas.någonstans!







De översta är från forever21 och den understa från ellos. Den understa gillar jag ganska mycket! Vad säger ni om den? Kanske ska slå till på den, en femhundring. Men tänk så hittar jag en som stämmer in på min drömväst ÄNNU lite mer. Hmmmmmm... beslutsångest!

topshop


 

 

 

Maxi-stickat-kabelstickat-army-enarmat-asymmetriskt. Hösten 2010. Wiie.


location_minbyrå









På den översta bilden ser ni den fina lilla hyllan som jag köpte på en butik här nere i skåne som heter Agdas lada, och som man hör på namnet ligger den i en gammal lada och de säljer massor av fina inredningsprylar till väldigt lågt pris! Ljuslyktorna köptes även dom där!

Om man kör från Ystad tar man kustvägen förbi Svarte, svänger av vid mossbystrand ner mot abbekås och sedan vidare förbi beddingestrand och smygehuk, följ bara vägen rakt fram och så småningom kommer det ett litet parti med höga träd på en åker på höger sida om vägen. Där det står en skylt "agdas lada 500 m" så missa inte att svänga in.. annars måste man köra och vända och det är lite drygt.

Verkligen värt ett besök!

Nu på sommaren har de öppet alla dagar (på vintern bara lördagar och söndagar) öppettiderna är vardagar fram till kl 18, lördagar till 16 och söndagar till 18.




bikbok







nyttnyttnytt på bikbok. check it out.


gina t










Mina nya favoriter från Gina tricot, för denna veckan åtminstone:)


nelly.com

Kanske ska nämna vart man kan hitta de här enormt heta bootsen om någon annan nu möjligen skulle ha tre tusenlappar liggande.. de finnes på nelly.com

(Glömde ju skriva det förut)















Pistol Short boot

I LUUUUUUUUV ACNES pistol boot. De är så apsnygga. Jag svimmar av en stund varje gång jag ser dem. Men priset, woooooooow. Jag svimmar av ännu en gång men inte av förtjusning- nejnej, tvärtom! tretusen spänn. Mjo, för det har jag nog råd med.

 

ååååååååhh!


onsdag kväll 22.58

Nu börjar jag gå ner i varv efter en hel dags fullt ös på jobbet:) trevligt med fullt upp faktiskt.

Den där skinnvästen har fastnat i mitt huvud och jag kan inte sluta tänka på den.. haha.

Nu har jag precis samtalat med min kille, dricker lite cola och imorgon blir det en liten loppistripp med familjen ut på skånes landsbygd :) o kika i butiker och loppisar längs med vägarna. Mys.

Fredag, lördag och söndag är det jobb som gäller igen.

Men nu ska jag leta vidare efter skinnväst! Pusss


jeffla toffel





Mina nya tofflor från Skånetoffeln, så fina!

12.39

HEY HEY HEY.

Helt ärligt, har inte mycket att skriva. Helt vanlig onsdag, jobbar två - stängning.

Jag vill ha en svart skinnväst, ni vet en sån lite rough men som man kan kombinera med en mer mjuk stil och så blir det bara så "MAH, perfekt"

Någon som vet vart man kan hitta en sådan fast till inte för ett alltför högt pris. Min syrra köpte en från H&M för typ ett år sen för typ 400 spänn och det behöver naturligtvis inte vara äkta skinn, kan vara något fejkat också! ^^ Men den ska inte gå ner till höften utan sluta i midjan typ eller en bit nedanför!

Tipsa gärna om ni vet!



såhär ser syrrans ut, skitsnygg!



EXCITED

Jag var inne på H&M i stan i förrgår.. vanligtvis har de inte ett skit där men för en gångs skull var där något fint. Jag köpte en grå A-linje formad tröja, stickad med kort ärm. Underbar. Bar den till min gråa kjol från H&M och ett par tjockare strumpbyxor, det var ju faktiskt väldigt kallt i lördags.

I lördagskväll var jag med familljen plus några släktingar & pojkvän på Sövde Amfiteater en bit utanför Ystad, Johan Boding (vars röst är typ exakt kopia av Freddie Mercurys) spelade med the queen quouir där och det var jättebra. Det småregnade lite under kvällen men det var absolut inget störande moment och föreställningen varade i typ mer än två timmar.

Vet inte vad det är med mig och konserter men jag blir uttråkad om en konsert varar längre än en timme. Haha.

Nu ska jag krypa till kojs mina vänner, ska upp och jobba den omänskligt tidiga tiden: KVART I ÅTTA. Buhu. Jag hatar tidiga morgnar. Jag är mer en nattuggla.

Natti natti


tipstipstips

Hej gooooodies. Ett hett tips är att köpa sig en transparent skjorta från H&M divided för 99 kronor. Lågt pris och supersnyggt. Både som dressat & som mer nerdressat till vardags. Finns i flera olika färger.
Snyggast i svart med en svart spetsbh under eller varför inte en naturvit med en svart spetsbh under? & eventuellt en kavaj utanpå:) snyggish.


23.00 sharp

Telefonsamtalade precis med min kille :) Dagen har bestått av ledighet för min del och ett toffelinköp faktiskt. Ett par bruna i skinn av märket Skånetoffeln, superfina. Gammeldags med en twist av nutiden. Jag gillar dem skarpt, att de var på extrapris var ännu så bättre. Bild på mina fina kommer såklart! Vänta ni bara:)

Men för tillfället sitter jag och dreglar efter den förtjusande fina, stickade, höstiga tröjan från H&M och priset; 149 SPÄNN. Kan ju faktiskt inte bli mycket bättre.

 

denna vill så gärna flytta in i min garderob (A)


åh

...vad trött jag är. Nu ska jag hoppa i duschen snabbt som attan och sen blir det hopp i sängalådan :) Inte sova nödvändigtvis men åtminstone chilla ner. Gå ner i varv och sakta men säkert somna. För att vakna upp tidigt igen imorgon.

Usch, jag hatar tidiga morgnar! Kvittar om jag går och lägger mig så tidigt att jag hinner sova 10 timmar(!) går jag upp sju på morgonen är jag ändå alltid lika trött. Sjukt och jobbigt.

Men nu säger jag: GODNATT och sov sött hördenini!:)


H&M nytt





hejsanhoppsan 21.49

HEJ!

Har jobbat sen sju imorse, TRÖÖÖÖTT. Var i fruktavdelningen hela dagen vilket var skitskoj men det tar på kroppen, är helt slut i benen och fötterna, men skönt nu när man kan ligga här på sängen och lata sig:)

Jag slutade halv sju och klockan sju hade mina föräldrar bokat bord på Bryggeriet här i stan, ett mysigt steakhouse här i stan. Jag åt grillad kyckling, stekt potatis, beasås och lite grönsaker:) gott.

Sen vi kom hem har jag mest slappat och faktiskt gjort lite nytta genom att betala räkningar! Wiiie.

Tänkte ta en dusch om en liten stund, bör göra det ikväll då jag börjar jobba halv nio imorgon bitti och verkligen inte orkar gå upp och duscha innan dess!:P

Kommer nog upp lite shoppingtips/inspiration om en liten stund här på bloggen:)

Igår träffade jag förresten Josse igen, hon kom hem från Rhodos i söndags ju. Vi strosade runt i lund och hade det allmänt najs:) sen mötte vi upp min kille efter några timmar då han slutat jobba och åkte hem till Ystad :) sen var jag med Alexander resten av kvällen!:)

Puss&Kram

today I'm wearing

Idag bär jag min nya strandklänning från H&M i gult leopardtyg, smyckad uppe vid halsen.
Ska in till Lund med Josse som nu kommit hem från Rhodos:) eller ja, hon kom hem i söndags, men ändå :P

Till klänningen blir det ett par sandaler och en svart väska. Har inte bestämt mig för vilken än.

Bilder kommer:)

Puss & Kram/ A

morsning

Goddagens på er.
Gick upp vid elva idag och pratade lite med min kille över telefon. Fixade frukost och gjorde lite mat att ha med till jobbet, ska jobba från två till kvart över nio ikväll nämligen.
Sitter mest och väntar in klockan nu.. inte lönt att promenera ner såhär tidigt. Lagom glad är jag över att jobba till stängning idag och börja 7.00 imorgon bitti. COME ON!

Men imorgon ska vi på marknad, jag & Alexander och det ska bli skojskoj! Han kommer hit ikväll och sover så det blir trevligt det med:)

Annars händer det inte så mycket i mitt lilla liv, det mesta är ganska trist just nu. Ska börja plugga till hösten, lite matte & psykologi. B-kurser båda två. Kan bli spännande.


Nu ska jag ta och fixa det sista, sen blir det jobb. Puss & Kram

bikbok favoriter


 

Allra sista bilden föreställande en svart liten klänning är min favorit, vill ha! Ska ta och prova nästa gång jag åker in till stora staden - vilket nog blir nån gång i denna/nästa vecka. Långklänningen är också gorgeous! Plus allt det andra såklart!

bilderna kommer från bikbok.se såklart


H&M inspiration för pojkvän

Kollade runt och hittade finfina nyheter på h&m herr. Flera plagg som min kille gärna får bära i år:) speciellt skorna! Check this out :)



De bruna kängorna är definitivt min favorit. Min kille passar bäst i grått, brunt & beige. Det är absolut de färgerna jag tycker han är snyggast i!


besvikelse?

Bläddrade igenom ellos katalogen för nån vecka sen och blev helt förälskad i ett par skitheta boots i svart alternativt brunt.

Kollade dem på hemsidan nu och vet inte riktigt vad jag tycker nu.. bilden i katalogen var mycket bättre eller rättare sagt så såg bootsen mkt snyggare ut där.. Vad säger ni? Kanske borde beställa och prova i alla fall. Har ju trots allt sökt efter ett par liknande boots hur länge som helst men vill inte riskera att se ut som om jag har cowboyboots på, för det är bara SO WRONG!


Gina Tricot - favoriter



fresh
















BLANDAT från gina t, kappahl, nelly.com


var en sväng om i stan häromdan



oooooch fick med mig denna sockersöta skål från lagerhaus. fyrtionio riksdaler och den var min. Just nu har jag lite broscher i den men jag slår vad om att innehållet kommer skifta från time to time.



Hursomhelst: SÖT!

gizmoooo

Berättade för ett tag sen om att jag beställt en liten present till min pojkvän!?



Den här lilla sötnöten blev en helt perfekt lyckad present. Den gör ett litet konstigt gnolande typ (som gizmo gör i gremlinsfilmerna) och gungar fram och tillbaka. Översöt. Min pojkvän som gillar gremlinsfilmerna blev hemskt glad och när vi förra helgen hade BBQ kväll hos honom och några vänner kom dit blev Gizmo direkt älskad speciellt av en viss herr Fransson :)

Dock helt meningslös egentligen, saknar egentlig funktion men åh vad söt han är. Synd att man inte kunde köpa en levande liten gizmo. Som i filmen. Som inte tål vatten och inte får äta efter 00.00 på dygnet.

söndag 22.56

Känner mig allmänt trött i kroppen och huvudet. Veckan har rullat förbi och har varit hemskt bra på många vis.

Jag har mest umgåtts med min Alexander:) sett på film, lagat mat och lite allt möjligt mys. Vi var på marknad en snabb runda i Sjöbo i Fredags.

På tisdag ska jag och Alexander på Kiviks marknad, Sveriges näst största marknad:) Har faktiskt aldrig varit där men det lär vara fullsmockat!

Imorgon jobbar jag 14-21.15 och tisdag 7-12 och sen blir det då alltså marknad. På fredag är det lön, wiiie.

Nu ska jag göra lite nytta:)

Puss

jobbar hela dagen

Hej på er :) Idag jobbar jag HEEEEEEEELA LÅÅÅÅÅÅÅÅNGA DAGEN!   Började åtta och slutar inte förrän ssju! SEEGT. Men nu har jag rast! SKRIVER MER SEN! PUSS

lagerhaus

På lagerhaus hittar man alltid någon rolig pryl. Till nytta eller ej, screw it. Här kommer lite roliga grejer jag hittade på deras hemsida! Enjoy!





21.43 Tisdag

Har jobbat hela dagen. Avslutade jobbedagen med en välförtjänt sofis mode tidning och fick sedan välförtjänt skjuts hem av min pappa:)

Dagen har varit övervarm och kvav inne i butiken och jag har svettats och svettats. Man ska inte klaga på värmen men när det är sådär fuktigt och kvavt, då är det inte roligt att befinna sig i denna del av världen! :P

Nyss så målade jag naglarna i en ljus nude aktig färg. Fint. Naturligt. Tånaglarna fick bli lite mörkt terrakotta färgade.

Kommer snart lite inspirationsinlägg här :) Så håll utkik ikväll:) Puss så länge.

Tough love

Morgonen har jag spenderat med att kolla på Vh1's tough love, sänds på trean nu :) ganska underhållande. För övrigt är klockan ett och jag börjar två, återigen jobb på en lördag, lagom skoj. Men obtillägget är välkommet! :)

Ikväll ska jag åka hem till Alexander & stanna där hela dagen imorgon också. Imorgonkväll ska vi ha VM kväll och spela fotbollsspel och lite sådant skoj, som ett litet avslut på fotbolls VM.

Sen är det måndag igen och givetvis skulle det ställa till med problem då jag börjar halv åtta! Så med andra ord måste jag antingen ta tåget typ klockan sex på måndagmorgon eller åka hem från Alexander kl 23.47 imorgonkväll vilket jag är lagom glad åt att göra, ehhhhrrrm. Givetvis skulle jag jobba just denna måndag. Har inte jobbat måndag på hur länge som helst... men men. Det löser sig.

Nu måste jag faktiskt klä på mig ^^

 

Sushinight

Mina föräldrar var sugna på sushi.. min favorätt. INTE. Sist jag provade att äta sushi klöktes jag. Klarar inte av att äta rått. Kan tyckas tramsigt men så fort det nuddar min mun så blir jag äcklad av någon anledning. Som tur är har denna restaurang vi ska till mer att välja på så jag kanske får bli mätt ikväll också, haha.

Såhär ser jag ut just nu. Tunika/klänning från Dubai importerad från Indien, väst från H&M och sandaler från indiska.












Pierre Balmain

Den 18 Maj 1914 i Saint Jean de Maurienne i Savoie, Frankrike föddes en av nutidens (och dåtidens) största modeskapare Pierre Balmain.

Balmain utbildade sig till arkitekt men hans passion för mode tog över och det var det han kom att livnära sig på. Till en början arbetade han för Lucien Lelong och Molyneux  i Paris men startade sedan sitt eget modehus ”La Maison Pierre Balmain” 1945 i Paris.



Efter kriget ville Balmain ge tillbaka glansen till kvinnorna och skapade glamorösa klänningar ofta i dyra guldtyger och ofta med broderier.

Hans stil kom att kallas ”the new look” och Balmain blev ett stort namn över hela världen och fick designa klänningar åt både Marlene Dietrich, Brigitte Bardot och Kathrine Hepburn, han fick också den ärofyllda rollen som privat modeskapare åt den thailändska drottningen Sirikit.

Balmain satte även sitt namn på en rad parfymer och accessoarer och öppnade butiker över hela vida världen.




Den 29 Juni 1982 dog Balmain i Paris. Samma år tog den danske designern Erik Mortensen (som fram till Balmains död var hans personliga assistent och garderobsansvarig) över modehuset för att sedan lämna det vidare till Hervé Pierre Braillard 1990, Braillard i sin tur lämnade över modehuset 1993  till Oscar de la Renta och han styrde det ”balmainska” modet fram till 2005 då en ung fransos vid namn Christophe Decarnin tog över.

Numera är Balmain helt och hållet prêt-â-porter sen de slutade skapade Haute Couture och några av huvuddragen i Balmains kollektioner är mycket detaljer, axlar, kedjor, glitter och glam. Lite Michael Jackson performance-suit över det. Fierce.



källor: wikipedia, www.toffsworld.com/.../pierre_balmain.htm 


En kul grej

Tänkte börja med en ny grej här på bloggen. Kommer skriva lite då och då om olika modehus/designers, lite allmänt sådär. Kanske kan bli lite intressant tänkte jag.

Förhoppningsvis någon som uppskattar idén!:)


WEHEARTIT - BALMAIN

(Balmain är mitt absoluta favoritmärke, det är så snyggt, så snyggt, så snyggt. Så hett. Så fierce, så rough, lite michael jackson uniform över det hela. Men oh. Snyggt. Jag skulle aldrig någonsin ha råd med det dock, inte ens i mina drömmar! :( Så låt oss njuta av bilderna i alla fall)






























Marilyns lovely bathingsuits







NU när det äntligen är sommar (och det är ju VERKLIGEN sommar nu alltså) tänkte jag passa på att göra ett litet snabbt inlägg såhär om badmode. Något jag tycker är väldigt fint är badkläderna som var moderna då lovely Marilyn levde och var ung :) Dessutom var hon inte pinnsmal och bara det är ju en inspiration och glädje i sig.
(hon är ju absolut inte överviktig dock, haha. men ändå inte trådsmal som dagens modeller!)

Jag kan i alla fall inte låta bli att bli inspirerad! :)

ischa

Något jag inte tål är folk som är så übergulligulliga och hela tiden måste framhäva hur lyckliga de är med sin kille eller tjej. Att säga eller skriva att man saknar någon, visst, det är okej. Det kan jag själv göra. Men folk som HELA tiden måste bekräfta vilken UNDERBAR DAG det varit med sin ÄLSKLING. Usch.
Inget fel med folk som är lyckligt kära och sådär. Jag är också lyckligt kär MEN inte ÄCKLIGT kär och gränsen är hårfin.
Något annat jag inte heller är särskilt förtjust i är när folk typ tvekar att bjuda med mig OCH min pojkvän någonstans eller sådär för att de är rädda för att vi ska sitta och pussas i ett hörn. Öh. Okej, alla som känner mig och Alexander vet att vi inte är sådana människor. När vi är med våra vänner har vi roligt tillsammans och isolerar oss inte från de andra, det kan man ju göra när man är ensamma & hemma.

Ett exempel på detta är om man t.ex. frågar en person som är singel om denne vill följa med ut förslagsvis, kanske med mig & min kille och några andra par. Skitsamma att denna person är singel liksom. Vi planerar ju inget hångelparty. Men så får man ändå svar i stil med: Nej, men jag kommer bara vara ivägen..
Eller femte hjulet eller "men vad ska jag göra när ni sitter och kramas hela tiden?"

PLEEEEEEEASE! Det är nästan så man tar lite illa upp när folk tar mig för att vara en sådan person. Jag älskar min pojkvän och jag älskar mina vänner, olika sorters kärlek men när vi umgås allihopa så finns det ingen risk för att jag struntar i någon.


16.16 onsdag

Idag var egentligen en av mina lediga dar i denna vecka, blev dock ändrat så jag fick jobba 7-14 :) money, money, money ;D

Heh.

Resten av dagen ska jag inte göra mer än att åka till min pojkvän & chilla resten av kvällen :) För tillfället kollar jag på beverly hills. LOVEIT.

Har fått en avi också så jag ska hämta ut ett rek brev sen. Undrar vad det är... hmm.. kanske de där ringarna jag köpte för ett tag sen. Förmodligen. För H&M brukar väl inte skicka rekommenderat vad jag vet? Mitt paket från H&M kommer väl senare i veckan eller nästa. ^^

Nu ska vi snart till affären och handla lite och plocka ut mitt paket:) wiiih.

H&M nytt

Jag har ju fått värsta beroendet av långklänningar och hellånga kjolar. Såg på H&M när jag var i Lund att de fått in en hellång kjol i skithärligt material! Dock köpte jag den inte.. såg att den kommit in på hm.se nu! Ska nog beställa den kanske... får se. 179 spänn liksom.

Här nedan kommer lite av nyheterna på hm.se som jag gillade bäst!









 

 


ÖkenSverige

Skåne har förvandlats till en öken and I love it! Jag börjar få rikligt med färg nu:) i alla fall i mina egna ögon ^^
Idag har jag legat ute på terassen och lapat sol hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Skönt!

Hoppas på att någon annan ser skillnaden ^^ haha.

Ikväll kommer lite släkt hit och grillar :) mysigt slut på söndagen. Kvällen igår blev lyckad:) gooooood mat och trevligt sällskap i form av min killes föräldrar och morfar. Vi avslutade kvällen hos Morfar Arne med att se fotbollsmatchen: Spanien - Paraguay. Fult spel från spanjorernas sida men matchen var ändå väldigt händelserik!

Nu ska jag ta och städa undan här och lägga ner mina kläder i lådorna. Sen ska jag välja ut outfit för ikväll. Kanske blir det en liten stund till ute i solstolen. Känns faktiskt lite lockande!

Puss på er!


on the beach

Kom hem från stranden för en stund sen. Faktiskt väldigt härligt! Min hud blir mörkare och mörkare för var dag som går och mitt hår ljusare och ljusare. Det är väl nästan det bästa med solen, att den gör en brun o fin & håret bleks. Speciellt på oss blondiner är det ju väldigt fint med så pass solblekt hår att det nästan är vitt.

Snart ska jag med tåget, hoppa av i oxie, sitta där och vänta på Alex typ 10-15 min och sen åka tillbaka och hoppa av i Skurup. Där blir det grillning hos hans morfar och sånt najs:)

Imorgon kommer släkten på min mammas sida hit och grillar, ska bli supermys det med. Jag ska även hinna städa klart här. Så att folk kan våga sig in här igen ^^.


Nu ska jag packa min lilla väska och göra mig i ordning det sista:) För övrigt har jag bestämt mig för att låta mitt hår växa ut igen, har varit jättehärligt med det korta men det är så jobbigt när det trillar ner så fort man försöker sätta upp en hästsvans. Nåja, jag trivs i långt också så det blir inga problem:)

Puss & fortsatt trevlig lördag på er!


Never been kissed

Visas på tv4+ just nu, sitter och slötittar lite halvt. Nu ska jag gå och lägga mig, känner mig helt slut i kroppen efter en heldag :) som visade sig bli alldeles utmärkt bra:)

Så nu ska jag bege mig till toaletten och borsta bissingarna :) sen är det hopp i säng som gäller:) Sov så gott mina damer & herrar. Puss & Kram.


valpisar









Auuuuuuwe. Hittade så otroligt söta bilder på blocket. Jag har alltid tyckt om shar pei hundar, de är så mulliga och söta. Åh. Men det är ganska problematiskt med den sorten eftersom de ofta får problem med andningen och sådant. Synd om dem! Men vem kan inte säga att den lilla sötnosen inte är övergullig?

På de andra bilderna är det små taxar, ÅH. Det är exakt en sån här tax jag ska ha när jag flyttat hemifrån. De var inte så farligt dyra heller! :) ÅÅÅÅH VAD SÖTA DE ÄR. Lätt att jag ska ha en sån där tax! <33

22.39 Har varit en låååång dag

Men kul har den varit ändå. Började med att baby ringde halv elva och sa att han var påväg hit med Nova:) Sen satt vi på min terass och åt lite cesarsallad och macka, Nova fick lite kalkonskivor och vatten för det var väldigt varmt ute! :)

Vi lekte & busade lite och ja, satt och snackade. Nova låg på golvet i solen och njöt under tiden vi snackade.

Tjugo i två gick vi mot mitt jobb, skiljdes på halva vägen då Alex & Nova skulle gå en promenad på stranden. Ja alltså för er som inte förstår så är Nova Alex's lilla tax :P jag har alltså ingen knäpp vän som tycker om att ligga på golvet hahaha.

Sen har jag jobbat fram till kvart över nio, varmt! Skönt att ha ledigt hela helgen nu :D hihi. Längesen jag var ledig både lördag och söndag!

Imorgon ska jag mest göra ingenting. Kanske städa upp lite.. sola, njuta av ledigheten. På kvällen blir det grillning hos min killes morfar, mer eller mindre en tradition numera. Supermysig sommargrej :) hihi.

NU ska jag inte uppehålla er mer gott folk! Skriver mer sen. Kommer nog några inlägg till innan det är dags att säga godnatt:)



Vad tycker ni om den här hårfärgen btw? Ungefär såhär jag tänkt mig, SÅÅÅ FINT! Är det inte roligt det här med rödtottar och blondiner. De flesta blonda jag vet har någon gång färgat håret i liknande färgen ovan och de flesta rödtottar jag känner har provat på att vara blonda. Lite märkligt, men så fina färger båda två!

00.44 holy cow

Är klockan redan över midnatt, herremingud! Nu måste jag sova. Håller dock på att dö av värmeslag härinne men man kan ju hoppas jag överlever! Imorgon börjar jag två och innan dess kommer eventuellt Alex & Nova på besök, annars ska jag ut och gå och äta fil & flingor!

godnatt & sov så gott !

simple as that

I love it how you and I nearly have the exact same haircolour. I love you.







I promise to love you forever

Jag kan ibland sitta och tänka på saker och ting. Kärlek är något jag tänker på mycket.
Hur sårbara vi egentligen är. Hur lätt det är att krossa någons hjärta.
Men hur man ändå gång på gång låter sig lockas med av det söta i leken. Det fina.
Oavsett hur många gånger vi krossas så tycks vi ändå alltid få nya krafter och resa oss upp igen för att ta ännu en chansning.
Är inte det en fin egenskap? Människor som är hopplösa romantiker? Jag tycker det är så fint med sådana.
Om det inte fanns sådana människor vore allt hopp borta för denna värld. Allt som funnits kvar hade varit hat.
Hat hat hat, rått och kallt hat.
Men vi har kärlek och det kan ingen någonsin ta ifrån oss. Vi är hopplösa men vi tror på kärleken.
Vi tror på att man kan älska igen, att det inte är slutet för att någon ger upp om oss.
Vi hittar vägar, vi tar oss fram via kärleken. Vi knyter an till varandra genom den.

Säg vad ni vill men så länge man har kärlek så har man inte förlorat något. Då har man allt. Då är man rikast av alla i hela världen. Då finns det hopp även för en hopplös människa.

Jag är nog en gnutta kär i kärleken. Men det är fint tycker jag.



Hawaii 2008


I have a friend in you









Säg Hello till min nya lilla söta vän. Melonfläktis:)
Under hans hatt döljer sig en alldeles ypperlig liten fläkt som svalkar skönt i sommarhettan.
Köpt igår i Lund för tre guldtior. Finfint.

Vattenprismor





Se så fint det kan bli med några glasvaser, lite vatten och stekande sol. Lovely.
Sommaren är väl underbar så säg?

Sommarbilder


Midsommarbukett :)


Det var nästan trettio degreeeees ute:) Jag låg självklart slaviskt i solsängen, eh, slaviskt? Jag som ÄLSKAAAAR solen så mkt, (not so much!)




terass :)


Säga vad man vill om tistlar, de är sticksiga och allt MEN väldigt vackra!


pion? Tror den heter så ^^ Även den på bilden under!




Min kära mor älskar gula rosor så självklart finnes sådana i vår trädgård!


även vita kan hittas i vår garden :)



Jag såg ut så här denna soliga sommardag i början på veckan :) Gillar ni mina coola Heineken örhängen? :) hihi, gillar dem skarpt!

Definitely, Maybe

Spagetti Carbonara








En av mina favoriträtter som även är VÄLDIGT enkel att laga är: Spagetti Carbonara. Då menar jag inget hitte-po som Spagetti med skinka, nej det ska vara bacon i carbonara så ni som tror det ska vara skinka i, tänk om!

Här har ni superenkelt recept. Jag har inga exakta mått, man får själv bedöma hur mycket det behövs beroende på hur många man ska bjuda :)

Till ca 2 personer behöver man i alla fall:

1 Paket bacon
Pasta/Spagetti i en lite mindre gryta, bestäm själv hur mkt pasta som behövs
1 paket matlagningsgrädde
Svartpeppar
Riven ost

Klipp baconet i mindre bitar och stek relativt hårt i stekpanna
Koka upp pastan och häll av vattnet när pastan är färdigkokt
Häll i grädde och riven ost i grytan med pasta och rör ihop
Rör ner baconet så att allt blandas
Peppra så med svartpeppar, bedöm själv hur mycket du vill ha i!

Voila! Väldigt enkelt och väldigt gott. Billigt dessutom.


"Man blir som man umgås"

Det ligger verkligen något i de där orden. Jag har inte tänkt så mycket på det förut men det är faktiskt så. Ibland är det nästan lite läskigt när jag tänker på det.
Alexander har varit min pojkvän i fyra år (!!!) i oktober och när man umgås så pass mycket som man ofta gör med sin pojk- eller flickvän så blir det gärna så att man snappar upp ord som den andra använder och olika uttryck. Kroppsspråk och sådant kan också lätt bli påverkat av den andra personen.

På sistone har jag dock lagt märke till det extra mycket då jag använt MÅNGA av min killes uttryck och det är liksom inga vanliga uttryck utan han snappar upp från låtar och filmer och sådär.

Häromdagen skrev jag ett sms till honom när han frågat om jag köpt dricka eller vad det var: "Done & done!" vilket är ett uttryck han ofta använder när han fixat något jag bett om  eller så. SJuuuukt.

Jag använder nu minst 5 av hans uttryck och konstiga ord utan att ens ha bestämt mig för att använda dem. De bara hoppar ur munnen som små grodor där de passar bra in. Scary. Haha.

Det är ganska så att när man är tillsammans så länge så blir man till slut som en komplett person. Man tar efter varandras goda sidor och ja, ni förstår.

Jag har definitivt hittat min andra halva, den saken är jag dödssäker på. Jag älskar dig Alexander:)

21.38 Promenad genom stan

Hemma igen, Lina & jag tog en mysig, lång promenad. Ganska raskt faktiskt för att det ska göra någon nytta. Satte oss ner på en bänk en liten stund och snackade:) Sen gick vi till ICA innan klockan slog nio och köpte lite LOKA - jordgubb/guava. GOOD SHIT.


Måste bädda min säng alltså, har fortfarande inte renbäddat, de gamla lakanen är tvättade och hänger på tork men några nya lakan kom aldrig i min säng.. jag borde nog göra det nu. Sen helt plötsligt är jag jättetrött och vill bara lägga mig.. kan vara skönt att slippa bädda då!

PUSSS


19.30 i en annan del av Ystad

har jag precis ätit middag som bestod av lite hamburgare och korv i bröd. Lite blandning. Jag åt en halv kalkonkorv i bröd och en hamburgare i bröd. Gott var det.
Innan dess var vi och handlade, jag köpte hårspolar som jag ska prova ikväll om jag hinner:) Hoppas resultatet blir bra:)
Jag har även hunnit hämta ut mitt paket som bestod av en present till min pojkvän, berättar kanske sen när han fått den vad det är.

Vi åkte till Ohlssons basar - en prylbutik typ, i Ystad, för att köpa present till min barndomsvän. Helt otippat hittade jag en förklädd dildo (japp) på en hylla i butiken. Visst, de har det mesta i den butiken; möbler, skor, prylar, heminredning etc. Men massagers? Otippat. Haha. Jag blev lite smått chockad. Men fick mig ett gott skratt (!)

(men om någon som läser detta tänker.. "oj vilken smart grej, förklädd dildo som ingen förstår vad det är.. GUD VAD SMART" så har jag faktiskt sett liknande på dealextreme.com, skitbra sida som verkligen har ALLT inom prylar och elektronik! Klicka på länkarna för att se! Utklädd soldat Clown Dealextremes hemsida)






bored

Åh vad man kan vara uttråkad. Nu ska jag bannemig gå och duscha. Sen ska här bli fint inne! Bort med skit och dammsuga och renbädda. Yes sir.

Ska panta lite flaskor sen när jag ska ner till affären så man får bort dem från golvet. Skönt.

Gud vad mitt liv är tråkigt idag. Haha. Känner mig patetisk. Nej, skoja haha. Men det är faktiskt väldigt trist just idag när jag inte kan tyckas komma på något kul att sysselsätta mig med!

Autumn

Jag skäms att säga det men oh, vilka höstkänslor jag fick när jag såg att vi fått hem ellos & h&ms höstkataloger. Har skjutit på att titta i dem ett tag men idag. Åh. Jag skäms att säga att jag just nu faktiskt längtar bara en liten, liten smula till hösten. Till varma koftor och halsdukar, söta små mössor och fina vantar.
Men samtidigt har sommaren just börjat och det är väl helt underbart att bara kunna gå ut och lägga sig på altanen i en timme och få färg på den korta stunden. Jag älskar sommaren.
Men det är ändå något visst med de varma koftorna och fina kängorna. Åh.


12.40 FÖRSTA JULI :o

hej på er.



Igår var en händelserik dag. Jobbade till tolv och sen blev det en mysig dag i lund med Alexander. Vi gick och kollade på rean och sådär. Mys.

Jag köpte inte så mycket. Ska spara mina pengar:) såklart.

Men jag köpte åtminstone en fin klänning på H&M på rea för 100 spänn. Vit i skjorttyg, utan ärmar och med ett band i midjan, väldigt enkel och söt.

Köpte även nitringar på H&M, en liten bodysplash och en tubtop till stranden eller att ha till en kjol med hög midja:)

På kvällen var det marsvinsholms teatern, inte världens höjdare men ändå underhållande och mysigt :) Vi picknickade som vanligt innan föreställningen. Sallad med lite salami och sådant. Inte min favorit men den blev faktiskt helt okej när jag pillade bort oliverna och brieosten! Ha ha.

Älsklingen var såklart med också och det gjorde det hela mer mys:)

VI kom hem och lade oss och tittade på tv för att sedan somna. Imorse gick vi upp ganska tidigt för frukost eftersom Alexander skulle med tåget till jobbet kl 10!

Sen dess har jag hjälpt mina föräldrar att rensa lite ogräs på uppfarten, de är på begravning så tänkte att det kunde vara en trevlig chest:)

Jag har faktiskt hunnit sola också och sätta in mina foton som jag beställde från extrafilm och fick idag. MEN hallå.. beställde ett foto i större storlek för att det var extra fint och jag ville rama in det men:S något måste ha blivit fel för jag fick fyra kopior av den ena bilden i den mindre storleken och inget stort foto:S får ta och ringa dem och fråga vad som hände.

Nu är jag inne från solandet igen och ska se till att en gång för alla få i ordning här! Nu gäller det.

Senare ska jag nog ta en rask promenad tror jag! & hämta ett paket på WILLYS, brukar alltid få mina paket till kvantum för det är närmast. Men nu har de skickat det ända till willys som ligger i andra sidan stan från här:S

Jaja.. I'll se you latero

RSS 2.0