♥♥♥♥

 
 
You look so different than before, you're still the person I adore.. frozen with fear,,
 
 
 
♥♥
 
 
 
 
 

mix

 
 
 
 
me by me, weheartit.com 

helgen som var

 
 
 
 
 
Hej i regnet
Trist men bara att erkänna: hösten är verkligen här nu, can't deny it any longer..
 
Idag har jag jobbat, jobbat och återigen jobbat, imorgon får vi leverans och en hel del nya grejer, alltid kul! :-) 
 
Helgen har varit helt fantastiskt bra, var iväg på kickoff med jobbet och resan tog oss till inget mindre än: High Chaparral! 
Vi åkte från Ystad halv ett och sedan avgick vår bokade buss mot high chaparral kl 14 från centralen i Malmö :-) vi satt längst bak i bussen där det fanns sånt skitnajs specialsäte, rockstar-säte som vi kallar det. Som en stor jäkla hörnsoffa ungefär! Vid tre knäckte vi första cidern och när klockan var ca halv sex var vi framme vid vår slutdestination, blev tilldelade en mysig stuga och mötte upp de andra - från de andra butikerna i Sverige och grillade korv och sånt najs! 
Sen fick vi fri tid fram tills halv åtta, till att byta om och göra sig fin typ. Halv åtta var det linedance i saloonen och jag måste säga att jag var mkt skeptisk till hela linedance-prylen men GUD vad vi skrattade och hade kul. Jag var inte särskilt bra på det, men det var så himla roligt så jag brydde mig faktiskt inte om hur bra eller dålig jag var! ^^ 
 
 
Efter linedancen blev det buffé och mer dricka :-) lite så-ska-det-låta med en snygg trubadur. Vi vann inte men det var himla kul ändå. Efter middag och sång-lek blev det ännu mer dricka och dans i saloonen igen, vi höll på till klockan var ungefär ett, sen blev det stug-häng med Ystad-gänget (som för övrigt är VÄRLDENS bästa kollegor!!) och när klockan var strax innan tre slocknade vi i våra våningssängar :-) 
 
På söndagen (igår) åkte vi hem halv elva och var tillbaka i Ystad vid tre, om jag minns det hela rätt. 
 
 
Nästa helg kör vi igen, då blir det bowling med mina fina kollegor (och vänner!) på big bowl :) ska bli skitkul! 
 
 
Nu ska jag fortsätta packa ner mina grejer i lådor för på fredag smäller det! Tror ni kan gissa vad som händer då... 
 
 
PUSS & KRAM
 
 
 
 
 

I wish I could find the words to tell you what I've been dying to tell you for so, so, so long♥
 
 
 

you can try to resist, try to hide from my kiss but you know you can't fight the moonlight

 
if we're meant to be, we will be♥

thinking bout the way that your dirty blonde hair never hides your pretty face


Friday, I'm in love

HEJ
Idag har jag varit .... wait for it....... LEDIG!! Believe it or not! 
Har haft en hel del att göra; packa - inför helgens kickoff på jobbet :D, varit en snabbis i stan, inhandlat en tröja & lite goda drycker på bolaget. 
 
Ikväll kommer väl inte alltför mycket att hända skulle jag tro.. packa klart, gå en promenix, käka middag. Ja, inte mkt mer ^^ måste ju vara väl utvilad inför kickoffen!
 
Har faktiskt inte så mkt på hjärtat just nu så jag sätter punkt här :) Puss & Kram
 
 
 
 
 
I have always been in love with you but you are unable to see that, I have felt this way every night and day wishing that you would just come a little closer.. <3

Hej & hå


 
 
 
HEJ♥ 
Nu skriver jag.. har haft mkt, mkt, mkt att tänka på på sista tiden. Allt som hänt kommer ni så småningom att få veta här :-) 
 
Det kommer iaf att hända mkt i Oktober-månad, med start redan första dagen i månaden! KUL & SPÄNNANDE men också aningen nervöst, eller ja, inte aningen.. MKT NERVÖST! 
 
Igår hade vi kräftskiva här hemma, mys. Idag har jag varit iväg på en liten roadtrip med mina föräldrar, kollat på soffor :-) 
 
Ikväll har vi käkat pizza (!) Nej, jag vet, jag äter egentligen inte sånt skräp men man får faktiskt göra det någon gång då och då.. annars är det omöjligt att dieta kan jag tala om för er.. man är ju inte mer än mänsklig ^^. 
 
 
Nu ska jag faktiskt ta en liten kvällspromenad i min ensamhet, känner lite dåligt samvete för den där kebabrullen trots allt. Haha. 
 
 
Imorgon väntar jobb och på måndag är det inventering på ICA som gäller, det kommer bli en riktig killer-dag.. jobbar 7 - 21.15  :O
 
 
 
 
Puss & Kram skumbanan! ♥

RSS 2.0