sinnessjukt

Avsnittet i Bella&Tyra show med Kissie, haha. Helarious! Snälla folk, sluta bli så hemskt provocerade av Kissie. Hon gör det bara för att folk ska reagera och bli arga, jag personligen tycker det är så himla skrattretande bara att folk orkar lägga ner tid på att bli förbannade på en människa som gör allt för att få exakt den reaktionen hon får av majoriteten av er. 

Samma sak med Lars Wilkes, varför orkar folk ens bry sig? Han gör rundellhundar och avbildar profeten mohammed på olika sätt och vis. Visst detta är väldigt känsligt inom islam MEN snälla people, ta det med en nypa salt. Hade det inte varit för att han visste att det är så fruktansvärt jävla känsligt hos muslimerna så hade han aldrig gjort det.

Vi har faktiskt yttrandefrihet i Sverige och att rita en teckning och kalla den för Mohammed är faktiskt inte hets mot folkgrupp som vissa verkar tro.

Jag kan fullständigt hålla med om att det är jävligt onödigt att provocera en folkgrupp som tar detta på så stort allvar och som är så känsliga för detta. Men ska det få gå så långt att terroristgrupper hotar att bomba honom? 

Om det nu råkar bli så att de får nys om att Wilkes är i en byggnad med tusen andra pers.. ska de spränga byggnaden då med alla människor däri? Vi andra ska väl inte behöva bli utsatta för detta hot för att han provocerar lite. 

Men det är sjukt att terroristerna inte har något bättre för sig alltså, spränga Lars Wilkes, snälla ni. Hitta ett bättre target och inte en liten skånsk man som gjort en rundellhund. Det känns som att allt gått ur styr och jag kan förstå varför Wilkes gör det han gör, ja just det, för att visa hur sjukt det är i vår värld. Man kan inte längre ha en åsikt om något utan att bli hotad till livet.

För helvete. Get a grip. Detta håller på att urarta. Är folk så jävla uttråkade så de måste hålla på på detta viset? Om det nu finns en gud och då menar jag i alla olika religioner... tror ni på fullt allvar att han/hon/den hade velat att vi skulle göra såhär? Reta varandra? Skada varandra? Bomba, skjuta, hota varandra? 

Neeeej, fucking shame on you.  Ni som kallar er troende och delar de här knäppa åsikterna borde fan skämmas för att kalla er troende.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0