Vår göteborgsvistelse

Kom hem från Göteborg som var helt underbart. Solen sken hela vår helg och allt var bara så mysigt och fint :) Robert Gustavsson var fantastiskt kul som vanligt, vi hade bra platser ca två meter från scenen typ.

I fredags åkte vi upp och den dagen tog vi det mest lugnt, kollade på nät-tv på datorn och myste till det med thaimat som visade sig smaka dåligt så vi slängde maten och tog till nödprovianten istället: choklad.

Dagen därpå (lördagen) gick vi och kollade på alla söta djuren på universeum och därefter shoppade vi på nordstan och käkade på min favorit pastarestaurang i Göteborg: Aldardos. Skitgott. Gå dit och ät om ni inte redan gjort det, de har även en butik som säljer färsk pasta, hemmagjord pesto och massa tillbehör. Superfint!

På kvällen var det dags för föreställningen med Robert Gustavsson på Lisebergs Rondo. Skitkul som sagt. Vi kom hem igen runt elva och kollade på lite roliga klipp och sådant på nätet innan vi somnade.

Sen var det då söndag och det kändes som att tiden gått alltför fort. Usch ja :( men vi packade ihop och checkade ut vid tio, sen tog vi spårvagnen till centralen, tog foto till mitt körkort i en fotoautomat och jag blev faktiskt nöjd med bilden. Hoppas nu den godkänns också :) ska skicka iväg brevet till transportstyrelsen sen när jag ska ta tåget.

Sen tog vi en dricka på espresso house och därefter låste vi in våra väskor i källaren på centralen och gick en runda på nordstan, när klockan närmade sig ett gick vi mot Casino Cosmopol för att äta brunch där. Vi hade dock inte bokat bord eftersom vi tänkte att "såååå många kan det väl ändå inte vara som går på brunch här"

MEN JO, det var det, när vi kom in och skulle hänga jackorna så frågade tjejerna i garderoben oss om vi bokat och vi sa nej, då fick vi veta att det var fullbokat, så det var bara till att gå igen :(. Blev lite besviken men vi får ju skylla oss själva haha.

Sen käkade vi lite blandat, delade på en halva subwaymacka, en halv hamburgare och ja, lite av varje, försökte göra vår egen brunch.

När vi ätit shoppade vi lite till och vid halv fem gick tåget mot Malmö. Trist att åka hem :/


Bilder laddar jag upp senare när min dator slutar sega, det tar sån jäkla tid att ladda upp bara en bild så hinner inte nu. Ska med tåget klockan fem. PUSSPUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0