analys: Kungarna av Tylösand

Har absolut inget emot att folk har roligt, tvärtom, det är väl det bästa som finns att se människor skratta och ha roligt, absolut inget ont med det men snälla, nu har det väl ändå gått till överdrift. Haha.

Någon som sett Jersey Shore? Vill ni se en ännu kassare kopia så borde ni se "kungarna av Tylösand" kanal 5's nya stjärnsatsning (haha) Please.. Det är ett sånt program som gjorts dels för att underhålla (vilket det inte gör!?) men även delvis för att provocera misstänker jag ganska mycket.
Grejen är bara nu att det provocerar inte ens, man skrattar bara. Inte för att det är roligt, nej, nej, för att det är så freaking tragiskt. Tragik komik kanske man kan kalla det!?

Såhär skulle jag beskriva jersey shore utan att blanda in egna känslor:
Ett gäng festglada och kåta ungdomar flyttar in i ett hus vid stranden at the Shore, det uppstår konflikter och även andra känslor. De går ut och festar på de hetaste ställena, raggar upp något trash, dricker alldeles för mkt. Sen för att finansiera det hela har de fått jobb (helt serverat, utan att ens söka något jobb) på en t-shirt affär, väldigt soft och inte särskilt svårt. Och det är i princip vad det går ut på.
Just det ja, alla har konstiga smeknamn som "the situation" osv.

Såhär beskriver jag Kungarna av Tylösand:
Ett gäng överkåta, omogna, festglada(?) ungdomar från olika delar av vårt avlånga land entrar en ful gammal 60 tals villa (typ i den stilen!?) och ska bo där tillsammans under en tid för att rätt och slätt: festa och knulla. De får jobb (samma sak här, utan att söka något jobb) på något ställe nere på stranden där de hyr ut olika utrustningar för strandaktiviteter, simfötter etcetera.
Just det ja, även dessa små festprissar har väldigt speciella namn (som jag för övrigt glömt nu för att de var för löjliga för att vara värda att minnas)

Efter mina beskrivningar kanske ni märker en viss skillnad? Eh, kopiering rakt av kanske mer rätt.

Skillnaden är att i Jersey shore är det lite mer klass och stil (tro det eller ej, missförstå mig inte för även det programmet är något riktigt skit) i Kungarna av Tylösand har de inte sparat på något.

I första programmet som sändes i veckan får man då alltså möta charmtrollen som bosatt sig i villan i Tylösand. Två fjortisar till tjejer med alldeles för blonderat hår, en liten kille som man mest tycker synd om för han är så liten och inte riktigt kan mäta sig med de andra, en kille som heter "james" och verkar tro att han är Herre i huset, en kille vars smeknamn inte är bunny (vilket vore passande) som är så sexberoende eller vad man nu ens ska kalla det han gör för. Plus en kille som första kvällen lyckas med att både somna och spy i jacuzzin.

Sen går de allihopa till en klubb (typ den enda på orten) och festar, står på borden, häller drinkar på varandra, raggar på allt med två armar och två ben. Den här killen som då borde heta Bunny enligt mitt tycke raggar upp någon söt liten blondin som följer med hem, tillåter kamerateamet att filma exakt allt de gör tillsammans i hans säng plus att hon ställer upp med att visa ansiktet i tv. Vilket de flesta nog kan tycka är lite slampigt. Inget fel med one night stands men please, låt bli att visa din nuna i tv så hela sverige, inklusive dina föräldrar, syskon och övriga släkt och vänner kan se dig bli påsatt av en kille som nästa kväll hittat en ny docka att ha kul med. 

Tyvärr kanal 5, felsatsning igen. De tycks satsa på såna skitprogram allt som oftast nu för tiden.

Ni som vill ge det en chans (som jag gjorde, gav det en ärlig chans och kom fram till att det var ren jävla crap) Kan klicka här


Någon som är av en annan åsikt? Kommentera gärna vad ni tyckte om programmet :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0